Strategieën voor retargeting die helpen bij conversies - DeLaatbusiness
meer verkopen chatbots

Strategieën voor retargeting die helpen bij conversies

2 min


112

Voor degenen die retargeting gebruiken: gefeliciteerd: u gebruikt verstandig een van de best presterende online advertentieoplossingen die er zijn. Hier zijn enkele van de retargeting-campagnestrategieën die we hebben gezien, werken buitengewoon goed voor e-commerce marketeers.

De deal sluiten: hoe u ervoor kunt zorgen dat klanten uw producten daadwerkelijk kopen

Dus je bent momenteel bezig met retargeting: je hebt Google Analytics ingesteld, de pixel geplaatst, begonnen met het maken van een gebruikerslijst en begonnen merkadvertenties weer te geven aan bezoekers van de site. Terwijl u ziet dat klikken en conversies optellen, wilt u uw inspanningen echt naar een hoger niveau tillen en nog meer winst behalen. Hier is wat u kunt doen:

Segmenteer uw bezoekers

Segmenteer sitebezoekers op basis van de productpagina’s die ze hebben bekeken en geef ze creatieve advertenties met afbeeldingen en tekst die betrekking hebben op die producten. Verspil geen geld door uw merken te promoten bij “alle gebruikers” wanneer bepaalde bezoekers al interesse hebben getoond in specifieke goederen.

Hoe eerder u de aandacht van een browser trekt, hoe groter de kans dat ze terugkomen en kopen.

Verhoog uw koekjesconsumptie, maar verkort de duur ervan

Verkort de duur van cookies om advertenties weer te geven aan degenen die uw producten het laatst hebben bekeken. Gebruik uw reclame om toe te slaan terwijl het strijkijzer heet is. Hoe eerder u de aandacht van een browser trekt, hoe groter de kans dat ze terugkomen en kopen.

Speel met advertenties

Probeer verschillende soorten advertentieformaten en verschillende retargetingkanalen, zoals Facebook. Op deze manier bedekt u al uw bases om ervoor te zorgen dat sitebezoekers uw advertenties ook daadwerkelijk zien!

Koop opnieuw, bespaar meer: ​​hoe u loyaliteitscampagnes opzet om terugkerende kopers te belonen

Simpel gezegd, loyaliteitscampagnes, of campagnes die verdere aankopen van terugkerende klanten belonen, zijn win-win-kansen die elke marketeer zou moeten benutten. Hiermee kunnen adverteerders meer producten verkopen en de merkadoptie vergroten, terwijl shoppers kostbare munten kunnen besparen.

Het is handig om gebruikers die in de afgelopen zeven tot veertien dagen een conversie hebben gegenereerd, zelfs uit te sluiten of negatief te targeten.

Wilt u uw eigen loyaliteitscampagne starten? Maak een campagne die is gericht op uw geconverteerde lijst met advertenties die uw eerdere aankoopgeschiedenis erkennen en die korting biedt voor verdere aankopen. Het is handig om gebruikers die in de afgelopen zeven tot veertien dagen een conversie hebben gegenereerd, zelfs uit te sluiten of negatief te targeten. Dit brengt merken op de eerste plaats voor die klanten die al een tijdje niet zijn geweest en hebben gekocht.

Met deze twee eenvoudige methoden kunt u de kans vergroten dat mensen op uw site een conversie genereren. Door een retargeting-campagne van hoge kwaliteit op te zetten, weet je zeker dat mensen geïnteresseerd blijven in wat je verkoopt!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format