Waarom ondernemers vooral klaar zijn voor e-commercesucces - DeLaatbusiness
call to action voorbeelden

Waarom ondernemers vooral klaar zijn voor e-commercesucces

3 min


115

Een paar jaar geleden schreef Thomas Smale een artikel voor Entrepreneur over wat er nodig is om een ​​succesvol e-commercebedrijf te runnen . Met de hoeveelheid soortgelijke artikelen die rond het web zweven, had zijn stuk gemakkelijk kunnen worden opgeslokt als een van de duizenden. Het eerste punt van Smale onderscheidde zijn artikel echter van de andere: “Behandel uw e-commercebedrijf alsof het een bloeiend offline bedrijf is.”

Uw bedrijf moet online aanwezig zijn; een volledig offline bedrijf behoort tot het verleden. Maar de ruggengraat van wat nodig is om een ​​succesvolle ondernemer te zijn, is nu dezelfde als vóór de hausse in e-commerce. Hoewel de uitdagingen in nieuwe vormen kunnen komen, zijn de principes erachter hetzelfde.

Begrijp dat e-commerce niet alleen een kwestie van internetkennis is ; het vereist zakelijk inzicht. Het is iemand met een ondernemende mentaliteit – niet een technische mentaliteit – die succesvol zal zijn.

Het doel van zaken is hetzelfde

Als u heeft besloten om een ​​bedrijf te starten, komt dat waarschijnlijk omdat u een behoefte erkent waaraan niet effectief wordt voldaan. Kleine bedrijven hebben altijd bestaan om diensten te verlenen aan een nichepubliek , en e-commercebedrijven zijn niet anders. De druk komt nu echter in verschillende vormen.

Hoe kunt u in een tijd van afnemende aandacht en snellere toegang tot informatie uw merk onderscheiden van de concurrentie en loyale klanten creëren? Gelukkig is het antwoord op deze vraag, ondanks het toegenomen tempo van de moderne marketingwereld, de afgelopen decennia niet drastisch veranderd.

De reden waarom ondernemers zo effectief zijn, is dat ze makers zijn. Het zijn vaak zakelijke kunstenaars die een specifiek pijnpunt hebben dat ze graag willen aanpakken. En dit soort mensen zullen aan hun markteisen blijven voldoen omdat ze onder druk niet bezuinigen op creativiteit. In een digitaal tijdperk zal productontwerp in het e-commercemodel altijd de mens centraal stellen .

Ook al zijn de bedrijfsmodellen veranderd, het doel van het runnen van een bedrijf is hetzelfde. Om te zien of hun idee zal werken, is een van de grootste testvragen die bedrijfseigenaren zichzelf zouden moeten stellen, of ze voldoen aan een niche-behoefte of een pijnpunt. Zelfs in een tijd waarin er veel in de verkoop staat, zijn ondernemers nog steeds de perfecte mensen voor de baan.

Aanpassingsvermogen is nog steeds belangrijk

Ondernemers houden hun oren naar de grond en kijken wat mensen nodig hebben. Daarom beginnen ze tenslotte een bedrijf. En in het digitale tijdperk is er behoefte aan snelle aanpassing. E-commerce is in het bijzonder voorbereid op aanpassing, dus de combinatie van een ondernemer en hun technische team is een niet te stoppen kracht.

Levenslang leren is essentieel voor succes als ondernemer of marketeer. Vaak komt de persoonlijke waarde en visie van een ondernemer voort uit hun concept of project, dus als ze zichzelf constant bijscholen en veranderen, zal hun bedrijf dat ook doen.

Aanpassingsvermogen is ook belangrijk – het stelt bedrijfseigenaren in staat de meest efficiënte manieren te vinden om dingen te doen. Het is de manier waarop een bedrijf relevant kan blijven terwijl het concurreert met millenniumondernemers , en het is de sleutel tot een lang leven. Op het gebied van e-commerce is aanpassingsvermogen belangrijk zoals altijd, en ondernemers zijn goed uitgerust om dat naar de tafel te brengen.

De markt is concurrerend gebleven

Concurrentie in de zakenwereld is gebaseerd op het idee iets efficiënter (en vaak creatiever) te doen dan anderen in de markt. Uw concurrenten hebben zwakke plekken die u kunt verbeteren, en het vinden van deze kan u een opening geven om klanten naar uw merk te converteren .

In de e-commercemarkt zijn deze zwakke plekken vaak te vinden op websites van concurrenten. Veel websites hebben bijvoorbeeld een slechte gebruikerservaring. Dit kan het gevolg zijn van verwarrende navigatie, kapotte knoppen en niet-responsief webontwerp.

Ondernemers zijn het type mensen dat deze problemen op websites van concurrenten zal herkennen en manieren zal zoeken om hun eigen websites gebruiksvriendelijker te maken . Nogmaals, succes gaat minder over technische vaardigheden en meer over creatieve ideeën om aan behoeften te voldoen.

Onthoud dat dit soort concurrentie slechts één manier is waarop creativiteit nodig is voor een bloeiend online bedrijf. Ondernemers zijn de beste in de branche om creatieve ideeën aan te passen aan nieuwe bedrijfsmodellen.

Als u een ondernemer bent, blijf dan op de hoogte van nieuwe trends en analyseer deze kritisch. Zullen ze uw merk verder pushen? Of leiden ze af van organisatiedoelen? Kiezen wanneer u nieuwe benaderingen wilt omarmen, is van cruciaal belang.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format