Hoe Instagram Quick Replies te gebruiken om betrokkenheid te stroomlijnen - DeLaatbusiness
customer servcice chatbots

Hoe Instagram Quick Replies te gebruiken om betrokkenheid te stroomlijnen

5 min


130
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Gebruik je Instagram Direct Messages om in contact te komen met klanten of volgers? Wilt u tijd besparen door steeds dezelfde vragen te beantwoorden?

In dit artikel leer je hoe je Instagram Quick Replies voor bedrijven gebruikt en ontdek je hoe je eerdere directe berichten kunt omzetten in snelle reacties.

Lees het onderstaande artikel voor een gemakkelijk te volgen uitleg of bekijk deze video om te zien hoe u snelle antwoorden op Instagram voor directe berichten (DM’s) instelt:

Wat zijn snelle reacties op Instagram?

Bedrijven houden van Instagram-DM’s vanwege de klantenservice en de interactie met hun publiek, maar velen van ons hebben onze duimen opgebrand met constante antwoorden op dezelfde vraag. Gelukkig heeft Instagram snelle antwoorden voor DM’s om je leven een beetje gemakkelijker te maken.

Snelle antwoorden op Instagram zijn reacties die je van tevoren instelt om veelgestelde vragen te beantwoorden die je via Instagram DM’s ontvangt. Zodra u een snel antwoord heeft ingesteld, kunt u dit automatisch in een DM invoegen om snel op een vraag te reageren.

Opmerking: snelle antwoorden zijn alleen beschikbaar voor zakelijke Instagram-profielen . Persoonlijke profielen en makersprofielen hebben deze functionaliteit niet.

Dus wat voor soort reacties moet u instellen als snelle antwoorden? Enkele veel voorkomende zijn uw openingstijden, veelgestelde vragen, routebeschrijvingen, tarieven die u aanbiedt voor verschillende services, contactgegevens of misschien zelfs een link naar een gratis bron.

Een van de redenen waarom ik van snelle antwoorden houd, is dat als je een bureau hebt dat je inhoud beheert of als je het bureau bent, snelle antwoorden het gemakkelijk maken om een ​​duidelijk, beknopt antwoord te hebben dat over de hele linie hetzelfde is. Op die manier is er geen verwarring bij de ontvanger van het bericht.

Snelle antwoorden zijn ook geweldig voor de medische en juridische gebieden of in een zeer technische omgeving wanneer u een zeer precies antwoord wilt geven dat geen ruimte laat voor verwarring of anders een expert nodig heeft om te antwoorden. Snelle antwoorden maken het gemakkelijk om over de hele linie consistent te zijn.

Nu je de voordelen kent van het gebruik van Instagram Quick Replies voor bedrijven, kun je ze als volgt instellen.

# 1: Stel een snel antwoord op Instagram in

Om een ​​snel antwoord op Instagram te maken, log je in op Instagram en ga je naar je bedrijfsprofiel. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op de knop met drie regels en kies Instellingen in het uitschuifmenu.

Uitschuifmenu Instagram-bedrijfsprofiel met optie Instellingen

Kies van daaruit de optie Zakelijk en tik in het volgende scherm op Snelle antwoorden.

Snelle antwoorden optie in de instellingen van het Instagram-bedrijfsprofiel

Als je nog niet eerder een snel antwoord op Instagram hebt geüpload, is het volgende scherm leeg en zie je een optie om er een te maken. Als je er al een paar hebt opgeslagen, zie je ze hier samen met een plusteken in de rechterbovenhoek waarmee je er een kunt maken. Dus om een ​​nieuw snel antwoord toe te voegen, tikt u gewoon op die plusknop.

Instagram Quick Replies-scherm

Vervolgens wordt u naar een scherm geleid om het snelle antwoord in te stellen. Typ eerst het bericht dat u als snel antwoord wilt opslaan. Je zou iets kunnen zeggen als: “Onze normale kantooruren zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 6.00 uur.”

Instagram Snel antwoordscherm toevoegen

Typ daaronder een snelkoppeling. Dit is een enkel woord dat u op dit snelle antwoord wilt toepassen. Wanneer u deze snelkoppeling in uw DM’s gebruikt, zal uw snelle antwoord uw bericht vullen. Houd het dus kort en krachtig en relevant voor de boodschap die u wilt gebruiken. Bewaar het dan.

# 2: Maak een Instagram Quick Reply van een bestaand bericht

De kans is groot dat je waarschijnlijk al veel van de vragen hebt beantwoord die je als snelle antwoorden in eerdere Instagram-DM’s wilt instellen. Er is een snelle en gemakkelijke manier om te profiteren van die eerder verzonden berichten om in de toekomst snelle antwoorden te maken.

Om een ​​snel antwoord van een bestaand bericht in te stellen, gaat u naar die DM-thread en houdt u het bericht ingedrukt dat u eerder als antwoord hebt verzonden. Wanneer u dat doet, krijgt u een klein pop-upscherm met de optie Snel antwoord opslaan.

Save Quick Reply-optie om Instagram-direct bericht op te slaan

Zodra je die optie hebt geselecteerd, vult Instagram het bericht automatisch in een nieuw snel antwoord. Voer een snelle bewerking uit als u dat wilt en wijs een nieuw trefwoord toe aan de snelkoppeling. Sla het dan op en je bent klaar.

Snel antwoordscherm toevoegen met vooraf ingevuld direct bericht

# 3: Reageer op een DM met een snel antwoord op Instagram

Dus nu je je snelle antwoorden hebt ingesteld, hoe gebruik je ze dan?

De functie Snel beantwoorden is alleen beschikbaar in Instagram-DM’s. U kunt het niet gebruiken om te reageren op opmerkingen over uw berichten of in andere soortgelijke hoedanigheden.

Als u een snel antwoord wilt gebruiken om op een DM te reageren, opent u een bericht waarin iemand u een vraag heeft gesteld die doorgaans tot dat antwoord zou leiden. Typ in dat bericht, waar u normaal uw antwoord typt, het enkele woord dat u als snelkoppeling hebt gemaakt.

In het onderstaande voorbeeld typ ik het woord Services , dat ik heb ingesteld als een snel antwoord.

Nadat u uw snelkoppeling heeft ingevoerd, ziet u een kleine opmerkingballon met drie stippen in het berichtvenster.

Direct bericht op Instagram met snel ingevoerde snelkoppeling

Tik op dat kleine pictogram met drie stippen en Instagram dumpt automatisch uw vooraf opgeslagen bericht rechtstreeks in de DM.

Instagram snel antwoord ingevoegd in direct bericht

Op dit punt is het bericht volledig aanpasbaar. U kunt het personaliseren, een klein beetje informatie wijzigen of op Verzenden klikken om het onderweg te verzenden.

Instagram snel antwoord verzonden naar de ontvanger

# 4: bewerk een Instagram snel antwoord

Als je eenmaal een paar snelle antwoorden op Instagram hebt gemaakt, kun je gemakkelijk teruggaan en ze bewerken of verwijderen.

Tik in het scherm Snelle antwoorden in uw instellingen op het bericht dat u wilt bewerken. U ziet dan een scherm Snel antwoord bewerken met dat bericht en de snelkoppeling.

U kunt vanaf daar uw wijzigingen aanbrengen en vervolgens uw wijzigingen opslaan. Als je het snelle antwoord liever helemaal uit de lijst wilt verwijderen, tik je gewoon op de rode link Snel antwoord verwijderen.

Instagram Bewerken Snel antwoordscherm

Gevolgtrekking

Met de functie Instagram Quick Replies kun je reageren op veelgestelde vragen van je volgers zonder dat je steeds hetzelfde bericht hoeft te typen. Om snelle antwoorden in te stellen, kunt u ze helemaal zelf maken of DM’s die u eerder hebt verzonden, opslaan als snelle antwoorden. Vervolgens typt u eenvoudig de snelkoppeling voor het juiste antwoord om het in een DM in te voegen om snel op een vraag te reageren.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format