betekenis chatbot

Hoe Instagram-tagging te gebruiken voor meer belichting

7 min


112

Wil je dat meer mensen je Instagram-berichten zien? Gebruik je Instagram-tags effectief?

In dit artikel ontdek je het verschil tussen @vermelding van een account versus het taggen van een account, leer je hoe en wanneer je elk van deze tactieken kunt gebruiken en ontdek je hoe je je tag uit de post van iemand anders kunt verwijderen.

Je leert ook waarom en hoe je Instagram-locatietags en producttags op je berichten toepast. Eindelijk ontdek je hoe je al deze tags kunt combineren om je Instagram-feedposts maximale zichtbaarheid te geven.

Om te leren hoe je Instagram-tagging kunt gebruiken voor meer bekendheid, lees je het onderstaande artikel voor een eenvoudig te volgen uitleg of bekijk je deze video:

Taggen versus @vermelding van een Instagram-account

Laten we het hebben over het taggen van reguliere feedposts op Instagram. Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen het taggen van een account en het @vermelding van een account. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar ze zijn eigenlijk anders.

Een @vermelding wordt bereikt door het @ -symbool voor iemands Instagram-gebruikersnaam in een opmerking of uw bijschrift te plaatsen om deze te noemen en hun aandacht te trekken.

instagram post door @threadless met een @vermelding van @ seba-sebi in het bijschrift van de post

Iemand taggen op Instagram gebeurt in / op de afbeelding van je originele bericht, en je kunt een aantal andere accounts in die afbeelding taggen.

instagram post van @travelandleisure met een foto van een huis op een bergrand met uitzicht op het water tagging @malteheitmueller in de afbeelding

Alleen de maker van de inhoud kan mensen in de post zelf taggen, maar een @vermelding kan door iedereen op elke inhoud worden gedaan.

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom u een account zou willen taggen als u ze eenvoudig zou kunnen @vermeldigen. Er zijn twee redenen.

Ten eerste verschijnen @vermeldingen in de reguliere meldingsfeed en kunnen ze gemakkelijk verloren gaan. De meldingsfeed toont alleen de 100 meest recente meldingen. Dus als een account 200 meldingen krijgt, zullen ze de eerste 100 niet zien; ze zien alleen de laatste 100. Wanneer u dat account tagt, wordt het echter in een aparte melding weergegeven. Hierdoor kunt u zich onderscheiden van de andere meldingen en ervoor zorgen dat dat account uw inhoud heeft gezien.

De tweede reden is dat wanneer een account op Instagram wordt getagd, de inhoud op een apart tabblad op hun Instagram-profiel wordt ondergebracht. De getagde inhoud wordt in feite een gigantische galerij met door gebruikers gegenereerde inhoud over uw merk.

instagram feed door @booksamillion met de tagged content tab

Dat gezegd hebbende, er is een keerzijde aan het alleen taggen van een account op Instagram en niet @vermelding. Hoewel de tag op een bericht alle getagde accounts weergeeft, tikken de meeste gebruikers niet op de inhoud om te zien wie erin is getagd en om de genoemde accounts te zien. In dit geval is het het beste om al die getagde accounts ook in het bijschrift te @vermelding, zodat de gemiddelde gebruiker die het leest, die gebruikersnamen ook ziet.

instagram-bericht van @briogeo met een post-tag en bijschrift @mention voor @cultbeauty, wiens product in de afbeelding verschijnt

# 1: voeg een tag toe aan een Instagram-feedpost

Laten we nu de stappen doorlopen om een ​​ander account op uw Instagram-inhoud te taggen. Zorg ervoor dat u alleen mensen of merken tagt die daadwerkelijk in uw bericht staan. Tag niet een heleboel mensen in een bericht waarin ze niet verschijnen om hun aandacht te trekken. Dit wordt afgeraden en kan ertoe leiden dat u wordt gemarkeerd voor spam en uw kansen op succes op Instagram negatief beïnvloedt.

Voeg een tag toe aan een nieuwe Instagram-feedpost

Om een ​​tag toe te voegen aan een nieuw bericht dat je uploadt naar Instagram, start je zoals gewoonlijk een nieuw bericht met een foto of video . Wanneer je naar het ondertitelingsscherm gaat, zie je een optie om mensen te taggen.

instagram nieuwe postoptie om mensen te taggen

Als u een afbeelding uploadt, tikt u ergens op de foto en ziet u een pop-upvenster waarin u de naam kunt typen van de persoon die u wilt taggen.

Instagram-berichtoptie om iemand te taggen met na het tikken

Selecteer dat account in de lijst en de tag verschijnt op uw afbeelding. U kunt de tag slepen om deze over het scherm te verplaatsen, zodat deze recht boven hun hoofd staat of opzij als u uw afbeelding niet wilt verbergen.

voorbeeld van een Instagram-post-tag nadat deze is toegepast

Als je een video uploadt, tik je op de optie Mensen taggen en kun je de tags van mensen onder de video toevoegen.

voorbeeld van de optie om mensen te taggen in een Instagram-videopost

Om meerdere mensen toe te voegen, tikt u eenvoudig ergens op de afbeelding en kunt u nog een persoon toevoegen. Je kunt maximaal 20 mensen per bericht taggen.

Als je klaar bent met het taggen van mensen, tik je op het vinkje in de rechterbovenhoek om terug te keren naar je normale uploadscherm. Ga door met het laden van de post zoals normaal en je bent helemaal klaar.

Voeg een tag toe aan een bestaande Instagram-post

Als je terug wilt gaan en een bestaand bericht op je Instagram-profiel wilt bewerken, kun je dat ook doen. Navigeer naar dat stukje inhoud in uw galerij, tik op het pictogram met drie regels in de rechterbovenhoek en selecteer de optie Bewerken.

menu met drie stippen voor een Instagram-bericht met de optie om het bericht te bewerken

Op de afbeelding zelf zie je de optie Mensen taggen in de linkerbenedenhoek. Tik erop, volg dezelfde stappen om de naam in te typen en selecteer de persoon die u in de afbeelding wilt taggen. Sla uw wijzigingen op als u klaar bent.

tag mensen optie getoond onderaan een Instagram-bericht door @jenns_trends

# 2: verwijder je tag uit een Instagram-bericht

Nu je weet hoe je iemand in een Instagram-bericht moet taggen, is de kans groot dat je account ook in berichten wordt getagd. Maar wat als u niet wilt worden getagd in die inhoud? Maak je geen zorgen! Er is een snelle en gemakkelijke manier om de tag te verwijderen.

Ga naar het bericht waarin je bent getagd en tik helemaal bovenaan op het pictogram met drie stippen. Kies Verberg opties… in de pop-up.

drie stippen menuoptie met de verberg opties… selectie

De laatste stap is om op Mij verwijderen uit bericht te tikken. Uw tag is nu verwijderd en u zult niet meer in die inhoud verschijnen.

verwijder mij uit de berichtoptie die wordt weergegeven in het menu met drie stippen van een Instagram-bericht

# 3: Voeg een locatietag toe aan een Instagram-bericht

Een ander type Instagram-tag dat u kunt gebruiken om meer bekendheid te krijgen, zijn locatietags.

Wanneer u op Tag-locatie op het ondertitelingsscherm tikt, worden de locatie-opties standaard ingesteld op wat bij u in de buurt is. Als u de locatie die u wilt taggen niet ziet, begint u gewoon de gewenste locatie te typen en verschijnt er een lijst met overeenkomende opties.

menuvoorbeeld van de optie selecteer een locatie voor de Instagram-locatietag

Selecteer de locatie die u wilt gebruiken en u ziet deze op het ondertitelingsscherm. Voltooi en publiceer uw bericht nu zoals gewoonlijk.

instagram nieuwe postoptie met een locatie die is geselecteerd om te taggen

Nadat je je Instagram-inhoud hebt geüpload, zie je die locatie direct onder je gebruikersnaam verschijnen. Dat is eigenlijk klikbaar. Iemand kan erop tikken en naar zoekresultaten voor die locatie navigeren.

Instagram-bericht met een getagde locatie bovenaan het bericht

Dat brengt me bij de belangrijkste reden waarom u locatietags wilt gebruiken: doorzoekbaarheid. Mensen op Instagram zoeken naar locaties om dingen te doen en wat er in de omgeving gebeurt, of om meer over dat bedrijf te weten te komen. Als u die locatie in uw inhoud tagt, is de kans groot dat u in die zoekresultaten wordt weergegeven en dat andere mensen uw inhoud met betrekking tot die locatie te zien krijgen.

Pro-tip : als u een lokaal bedrijf bent dat uw locatie tagt in uw inhoud, moedig uw klanten dan aan om ook uw bedrijfslocatie te taggen. Dit geeft iedereen die naar die locatie kijkt een breder perspectief van hoe het is in uw bedrijf.

Als uw bedrijf geen fysieke locatie heeft, kunt u tags gebruiken in de buurt van waar u woont of reist, inclusief locaties, evenementen of iets anders met betrekking tot uw bedrijf dat zich op een fysieke locatie bevindt. Ik raad niet aan om aan elk Instagram-bericht een locatietag toe te voegen, maar als je het strategisch doet, kun je je inhoud aan meer mensen blootstellen.

# 4: Voeg producttags toe aan een Instagram-bericht

Als je je winkel al hebt opgezet met Instagram Shopping , kun je producttags toevoegen aan Instagram-posts met jouw producten erin. Op die berichten staat een klein pictogram van een boodschappentas, zodat mensen weten dat ze kunnen worden gekocht. Door op de foto zelf te tikken, zien ze alle productinformatie en kunnen ze door de winkel navigeren om de aankoop te voltooien.

schermafbeeldingen met een instagram-tag die is toegevoegd aan een artikel dat kan worden gekocht, evenals de winkelpagina van het product zodra een bericht-tag is geselecteerd

# 5: Combineer tags voor maximale belichting

Nu je bekend bent met al deze verschillende soorten tags, is er één voorbehoud: je Instagram-account moet openbaar zijn om tags te laten werken. Als uw account privé is en u een account tagt dat u niet volgt, kunnen zij uw getagde inhoud niet zien.

Mijn laatste tip is hoe je al deze tags kunt combineren voor maximale belichting. Als u bijvoorbeeld in een bedrijf of restaurant bent, kunt u:

  • Tag het bedrijf op de foto zelf.
  • @vermeld het bedrijf in het bijschrift, zodat uw vrienden en familie die @vermelding kunnen zien.
  • Voeg de locatietag toe om in mogelijke zoekresultaten te verschijnen.
Instagram-bericht met een bericht met meerdere tags met een locatietag, een @vermelding in het bijschrift van het bericht en een tag op het afbeeldingsbericht

Met deze aanpak in drie stappen krijgt u maximale exposure van zoekopdrachten, vrienden en familie, en het merk dat u heeft getagd.

Maar wat als het uw eigen bedrijf is dat u probeert te promoten? Kun je al deze tags nog steeds gebruiken? Ja dat kan. Doe het misschien wat conservatiever, maar je kunt jezelf technisch nog steeds taggen in je inhoud.

Gevolgtrekking

Hashtags worden al lang erkend als de populaire manier om bekendheid te krijgen op Instagram, maar er zijn verschillende andere tagging-opties beschikbaar om uw volgers te laten groeien en uw account op te bouwen. Door andere accounts te taggen, locatietags toe te voegen en shoppingtags te gebruiken, wordt uw inhoud door meer mensen op het platform gezien. En door al deze verschillende soorten tags te combineren, krijgt u maximale blootstelling.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format