Hoe u uw Instagram kunt laten groeien: strategie voor bedrijven - DeLaatbusiness
call to action voorbeelden

Hoe u uw Instagram kunt laten groeien: strategie voor bedrijven

16 min


120

Wil je meer volgers op Instagram? Vraagt ​​u zich af hoe u de juiste mensen kunt vinden en ermee kunt communiceren?

Strategische Instagram-volgersgroei

Om context te geven aan het concept van groei van volgers, vindt Tyler het belangrijk om te helpen bij de groei van het bedrijf. Veel bedrijven, merken en ondernemers denken dat het krijgen van meer volgers zal leiden tot meer klanten, maar zo werkt het niet altijd.

Zorg ervoor dat je een plan hebt om van je volgers klanten te maken. Hoe genereer je leads, vragen of verkopen rechtstreeks vanaf je Instagram-volgers? Als je dat hebt vastgespijkerd, is de groei van volgers belangrijk, omdat het je helpt je boodschap te versterken, meer van de juiste mensen te bereiken en van die juiste mensen klanten te maken.

Het concept van social proof op Instagram is interessant omdat veel van het social proof is verplaatst. Het is niet eens echt sociaal bewijs meer omdat het verborgen is. Als maker op het platform – als bedrijf of merk – kan alleen jij de cijfers zien. Wat nu belangrijker is dan wat dan ook, is hoe je content kan worden opgeslagen en gedeeld, en hoeveel likes en reacties je krijgt.

Sociaal bewijs is misschien niet altijd de beste maatstaf voor de effectiviteit van inhoud. Als je een zeer geavanceerd publiek hebt – als je vermogende klanten probeert te bereiken of een duur product of dienst verkoopt – trek je misschien meer loeraars op Instagram aan dan engagers. U kunt mensen aantrekken die de inhoud volgen, bekijken en consumeren, en misschien zelfs besluiten om te kopen, maar misschien vinden ze het niet leuk en geven ze geen commentaar op wat u deelt.

Kijk meer naar uw bereik, indrukken en voor wie u krijgt. Kijk dan wat dat oplevert in termen van vragen voor daadwerkelijke verkoop van uw product of dienst.

Zet een marketinglens op deze Instagram-groeistrategie, want de meesten van ons zouden liever hebben dat 1.000 van de juiste mensen ons volgen dan dat 100.000 van de verkeerde mensen ons volgen, toch? Als ze de juiste mensen zijn, zouden ze voor ons kunnen evangeliseren. Ze kopen misschien alles wat we te verkopen hebben. Ze kunnen via directe berichten met ons communiceren en ons feedback geven die de rest van de wereld ons misschien niet zou geven, zodat we onze producten kunnen verbeteren.

We herinneren ons allemaal het verhaal van vorig jaar over de Instagram-influencer met 2,5 miljoen volgers die probeerden een productlijn te lanceren en misschien 16 sweatshirts verkocht. Het dient als een heel goede herinnering dat het aantal volgers dat u heeft niet gelijk is aan de hoeveelheid inkomsten die uw bedrijf genereert.

Instagram-influencer Arri met 2 miljoen volgers slaagde er niet in om kledinglijn te verkopen

Tyler gelooft dat als je de volgers die je nu hebt niet kunt krijgen om te kopen wat je verkoopt – of je nu 25 of 25.000 volgers hebt – meer volgers krijgen niet de oplossing voor dat probleem is. Je hebt een berichtprobleem en een conversieprobleem met de volgers die je nu hebt.

Het is belangrijk voor merken en bedrijven om duidelijk te zijn op het pad om mensen van passieve volgers, fans, enthousiaste fans naar het punt te brengen om te kopen wat je verkoopt. Beheers dat eerst en concentreer je vervolgens op de groei van volgers.

Te vermijden fouten bij het kweken van volgers

Laten we eens kijken naar enkele van de fouten die mensen doorgaans maken als het gaat om het kweken van volgers op Instagram. Sommige hiervan kunnen dingen zijn die we niet zouden moeten doen en andere waarvan anderen zeggen dat we ze wel moeten doen.

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar je moet stoppen met het kopen van likes en volgers. Het is basis Social Media Marketing 101. Stop ermee!

Als je momenteel je Instagram-beheer uitbesteedt en je volgers met een verdacht tempo groeien, let dan goed op de nieuwe volgers die je krijgt. Overweeg of de strategieën die uw bureau voor u implementeert, de juiste strategieën zijn.

Dit hoeft niet te betekenen dat je elke dag uren moet besteden aan het overspoelen van nieuwe volgers; doe gewoon een snelle steekproef en bekijk enkele profielen. Lijken ze op legitieme profielen? Hebben ze een profielfoto? Hebben ze inhoud? Hebben ze een bio? Lijkt het op een echt mens of lijkt het alsof een bot je volgt? Wees u bewust van wie u als volgers krijgt.

Wees niet geobsedeerd door tips en trucs voor ‘growth hacking’. Het hele idee om 10.000 volgers te krijgen in 10 dagen is onrealistisch, en het is ook het verkeerde doel. Als de focus ligt op het genereren van $ 10.000 op Instagram in 10 dagen, laten we dat dan zeker doen. Dat is spannend! Maar 10.000 volgers krijgen in 10 dagen zou niet het doel moeten zijn.

Veel mensen zijn net begonnen en hebben maar een paar dozijn volgers op Instagram. In hun gedachten schamen ze zich daarvoor. Onthoud dat iedereen ergens begint.

Tegenwoordig heeft Tyler meer dan 35.000 volgers, maar hij begon met nul en bouwde zijn aanhang in de loop van de tijd op. Zijn bedrijf haalde de eerste zes cijfers in omzet met minder dan 10.000 volgers. Tyler kan verhaal na verhaal documenteren van mensen die winstgevende bedrijven leiden en winstgevende merken hebben opgebouwd met heel weinig volgers, of die in ieder geval begonnen zijn met heel weinig volgers. We moeten allemaal ergens beginnen.

Tyler J. McCall Instagram-bio

Het is ook belangrijk om te onthouden dat als je op Instagram verschijnt met deze wanhopige behoefte aan meer volgers, je volgers het kunnen voelen. Wanneer mensen inhoud maken uit een gevoel van wanhoop dat iemand het wil consumeren, kunnen hun volgers het zien.

De beste manier om je Instagram-volgers op dit moment op te bouwen, of je nu 10 of 100 volgers of 1000 volgers hebt, is om regelmatig te verschijnen met echt geweldige inhoud voor die 10 of 100 of 1000 mensen. Praat met ze als mensen. Concentreer u op het dienen van hen als mensen. Bouw een relatie met hen op als mensen. Dat is de manier om meer van de juiste volgers aan te trekken.

Veel mensen denken dat ze een strategie, tactiek of tool nodig hebben – een speciale hack – om meer volgers te krijgen. Maar uiteindelijk is het belangrijkste onderdeel van succesvolle groei van volgers echt goede inhoud. Hebben mensen een reden om je te volgen? Dat is de vraag. En zo niet, dan zult u uw aanhang niet winnen. Het beste wat je nu kunt doen, is opdagen voor de mensen die je hebt, als ze de juiste mensen zijn.

Veel mensen hebben per ongeluk een aanhang van de verkeerde mensen opgebouwd, en ze moeten wat aanpassingen maken om weer op het goede spoor te komen. Maar als de volgers die je nu hebt degene zijn die je wilt, kom dan regelmatig voor ze langs met geweldige inhoud, voer gesprekken met ze en dan zullen ze anderen naar je doorverwijzen. Ze gaan uw inhoud delen en meer van de juiste mensen zullen u vinden.

Regelmatig verschijnen

Regelmatig verschijnen betekent alles waaraan u zich kunt committeren in termen van consistente creatie en plaatsing van inhoud. Maar het kan niet zozeer een last zijn dat je van de wagen valt. Wees eerlijk tegen jezelf. Als je een solo-ondernemer bent of een klein bedrijf of team runt, moet je onder ogen zien dat 5 dagen per week posten op Instagram een ​​geweldig doel kan zijn, maar dat het de komende maand of het volgende kwartaal misschien niet haalbaar is voor je bedrijf. of 6 maanden.

Het maken van goede inhoud kost tijd en moeite. Als je je niet kunt binden om het op de lange termijn te doen, moet je het opnieuw evalueren. Wat kunt u op de lange termijn op regelmatige basis doen? Voor veel klanten van Tyler betekent dat misschien twee of drie posts per week in de feed op Instagram en vervolgens zo regelmatig mogelijk op Stories verschijnen. Dat is eigenlijk goed nieuws, want het algoritme helpt hen om die feedinhoud langer voor meer mensen te krijgen, vooral wanneer ze echt goede inhoud maken.

Hoe ziet consistentie eruit? Dat ligt aan jou. Als je 5 dagen per week op Instagram Stories kunt zijn , doe dat dan, want in Stories kun je de relatie met de volgers die je al hebt verdiepen. Dat is wat uw volgers enthousiast maakt om uw inhoud te delen en een gesprek met u te voeren. Maar het is belangrijk om een ​​schema te volgen dat u op de lange termijn kunt doen.

Laten we nu eens kijken wat meer bijdraagt ​​aan de groei van kwaliteitsvolgers: de feedposts of de verhalen. De feed op dit punt gaat voornamelijk over het ontdekken en volgen van beslissingen.

Hoe vaak heb je door Instagram gescrold en verschijnt er iets waardoor je je afvraagt ​​wat het in vredesnaam is en waarom je de persoon volgt die het heeft gepost? Je tikt erop en ontvolgt ze omdat je niet eens herkent waar ze vandaan kwamen. Dus de feed gaat echt over die ontdekking en die volgen beslissingen.

Wanneer mensen je profiel voor het eerst bekijken, kijken ze naar je biografie en je zes tot negen beste posts om te beslissen of ze je willen volgen. Dit is de feed op alle platforms, niet alleen op Instagram. Wanneer iemand je volgt op een sociaal platform en je inhoud verschijnt voor hen in de feed en ze blijven je volgen, of ze het zich nu realiseren, dan hebben ze besloten je te blijven volgen. Ze blijven instemmen met wat u met hen deelt.

Tyler kent momenteel een aantal bedrijven en merken – meestal persoonlijke merken – die slechts één of twee keer per maand in hun feed posten, maar die elke dag magie in hun verhalen laten gebeuren.

Lever hoogwaardige Instagram-inhoud

Instagram-feedinhoud

Goede inhoud in de feed hoeft niet per se mooie of merkinhoud te zijn. Sommige mensen geloven nog steeds dat ze nooit meer volgers zullen krijgen of winstgevend of succesvol zullen zijn op Instagram omdat hun feed er niet uitziet als een ander bedrijf of merk.

Het hoeft niet mooi te zijn. Dat geeft je echter geen gratis pas om al je inhoud eruit te laten zien alsof deze om 21.00 uur in een informeel lokaal restaurant is vastgelegd onder rare gele verlichting. Het moet gewoon consistent zijn.

Er zijn tegenwoordig zoveel eenvoudige manieren om een ​​consistente visuele aanwezigheid op Instagram te creëren. U kunt gratis of goedkope voorinstellingen downloaden naar uw telefoon die Lightroom gebruiken. Het is in feite een chique filter voor uw foto’s dat deze consistente esthetiek voor uw Instagram-feed creëert. En het doet het met een foto van je telefoon. Dus in plaats van alleen te vertrouwen op de basisfilters die in Instagram zijn ingebouwd, kun je iets meer op maat maken.

maak een vooraf ingesteld scherm in de Adobe Lightroom Mobile-app

U moet gewoon heel duidelijk zijn over de visuele identiteit van uw feed. Dat is het makkelijke gedeelte. Veel mensen maken dit te ingewikkeld. Ze willen een perfect kleurenschema of een perfecte flow van hun inhoud met een afbeelding in een afbeelding. Dat is te ingewikkeld; je hebt dat allemaal niet nodig. Je hebt alleen een consistente visuele identiteit nodig.

Waarom is dit zo belangrijk? Omdat echt goede inhoud mensen een soort informatie, kennis of ervaring geeft. Het lokt een reactie uit van mensen. Het beantwoordt die vraag – als iemand voor het eerst naar je profiel komt en ze kijken naar wat je doet – waarom ze in vredesnaam je account moeten volgen.

Wat levert het hen als volger op? Wat gaan ze hieruit halen? Dat is de lens waar u doorheen moet kijken terwijl u uw inhoud maakt.

U moet inhoud maken die mensen opleidt, inspireert of motiveert. Het kan ze aan het lachen maken of zelfs uitdagen om beter te worden of betere keuzes te maken. Het kan hen helpen een doel te bereiken of een oplossing te vinden die hen dichter bij alles brengt wat uw product of dienst hen helpt te bereiken.

humoristisch voorbeeld van een bedrijfspost op sociale media

Inhoud van Instagram-verhaal

Ga terug naar de lagere school. Onthoud dat elk goed verhaal een begin, een midden en een einde heeft. Begin uw verhaal met iets dat de toon zet, zodat uw volgers niet in de war raken. Neem ze vervolgens mee door een ervaring – of het nu is om ze iets te leren, een how-to te laten zien, een ‘dag in het leven’ te vertellen, wat het ook mag zijn – door het hele verhaal heen. Ten slotte moet je dat verhaal helemaal aan het einde afronden.

Je moet ook je inhoud in Verhalen diversifiëren. U kunt dit op uw smartphone doen. U hoeft geen verhalen buiten uw apparaat te maken en deze naar uw telefoon te brengen. Doe wat tekst op het scherm, maak dan misschien een klein beetje video en dan misschien wat boemerangs. Creëer iets dat wat visuele interesse wekt en de aandacht trekt van je volgers, zodat ze blijven kijken.

Instagram-verhaal opgenomen met telefoon

Focus op inhoud die kan worden opgeslagen en gedeeld

Er zijn twee echt belangrijke nieuwe inzichten op Instagram waar veel marketeers nog niet op letten: opslaan en delen. Deze inzichten zijn niet beschikbaar voor persoonlijke accounts, alleen voor bedrijfsprofielen en mogelijk accounts van makers . Maar er is geen reden om niet te upgraden.

Tyler is van mening dat als je een bedrijf of een merk bent dat Instagram gebruikt om je producten en diensten op de markt te brengen, je een zakelijk profiel nodig hebt. Als je er geen hebt, neem je veel marketingbeslissingen op basis van je gevoel en heel weinig datapunten. U heeft meer informatie nodig.

Het nieuwe inzicht Opslaan vindt plaats wanneer iemand op dat bladwijzerpictogram tikt. Volgers kunnen aangepaste collecties van deze opgeslagen inhoud maken, vergelijkbaar met het hebben van een Pinterest-bord op Instagram. Het andere nieuwe inzicht is aandelen. Mensen kunnen nu uw inhoud delen met hun eigen verhaal of deze naar een andere Instagram-gebruiker sturen.

sla Instagram-bericht op in de verzameling

Hoe meer inhoud u maakt die zeer goed kan worden opgeslagen en / of zeer goed kan worden gedeeld, hoe meer uw volgers zullen groeien omdat uw inhoud de aandacht van mensen trekt. Het geeft je inhoud aan nieuwe mensen en het geeft mensen ook iets om naar terug te komen.

Een call-to-action inbouwen voor opslaan of delen is geweldig om te proberen. Inhoud die een soort emotionele reactie uitlokt – iets dat mensen aan het lachen of glimlachen maakt, zelfs inhoud die hen misschien frustrerend of een beetje hindert en die reactie uitlokt – is meestal de meest bewaarbare of deelbare inhoud.

Hoogwaardige educatieve inhoud is hier ook geweldig voor. Het komt neer op de afbeelding zelf, de visuele component van de post. Citaten, afbeeldingen, memes, cartoons, grafieken, elke vorm van visuele weergave van een idee of iets educatiefs is zeer goed te bewaren en ongelooflijk deelbaar.

voorbeeld van Instagram-bedrijfspost met citaat

Een paar jaar geleden zou Tyler het hebben gehad over het belang van het plaatsen van foto’s van mensen, wat nog steeds waar is. Mensen moeten gezichten zien, vooral als je een solopreneur, een persoonlijk merk of een klein bedrijf bent. Mensen willen zien wie er achter het scherm zit. Maar wat hij nu ontdekt, is dat foto’s van mensen niet echt waardevol zijn om op te slaan en te delen, zelfs niet met een geweldig onderschrift.

Denk er eens over na: hoe waarschijnlijk is het dat u een foto van een vreemde op uw eigen Instagram-verhaal deelt? Het is een beetje raar. Maar als je die informatie gebruikt en het in een afbeelding of cartoon of iets dergelijks stopt, krijgt het veel meer aandelen.

Er is nu ook een heel populaire trend om iets te posten dat traditioneel een statisch bericht op Instagram zou zijn, een soort bewegend element aan het bericht toe te voegen en het in plaats daarvan als een video te posten. Dit opent mogelijkheden voor retargeting voor advertenties en aangepaste doelgroepen.

Strategische outreach op Instagram

Als je meer volgers wilt krijgen, moet je bedreven worden in het maken van goede inhoud en ga je op zoek naar je volgers.

De dagen van het posten van echt geweldige inhoud met goed onderzochte hashtags en vervolgens op magische wijze likes en reacties en volgers krijgen, zijn helaas voorbij omdat gebruikersgewoonten zijn veranderd.

Een paar jaar geleden (pre-Instagram Stories), als je gedachteloos scrolde en dingen leuk vond op Instagram, ging je naar hashtags en keek je naar het tabblad Ontdekking. Dat is waar je zou rondhangen. Maar nu hebben we Verhalen. Dat is het eerste waar de meeste mensen op klikken wanneer ze Instagram openen. Ze kijken gedachteloos naar Instagram-verhalen in plaats van gedachteloos te scrollen zoals vroeger.

Gebruik zeker nog steeds hashtags in uw feedposts omdat mensen daar kunnen zoeken, maar weet dat ze minder effectief zijn dan een paar jaar geleden.

Tyler leert zijn klanten over strategieën voor externe betrokkenheid. “Uiterlijke betrokkenheid” betekent niet koude berichten. In plaats daarvan gaat het erom potentiële volgers te vinden. Dit houdt in dat ze naar hun profielen gaan, hun berichten leuk vinden en zinvolle opmerkingen achterlaten op de inhoud die ze hebben gedeeld.

Als je dit doet, trek je hun aandacht. We kunnen allemaal bevestigen dat wanneer iemand die we niet kennen de eerste keer met ons in contact komt, we als reactie hun profiel gaan bekijken.

Wanneer ze je profiel bekijken, kijken ze naar je inhoud, lezen ze je biografie en beslissen ze of ze je willen volgen. Dat is de strategie die behoorlijk is neergedaald: uitgaan, mensen vinden, hun berichten leuk vinden en zinvolle opmerkingen over hun inhoud achterlaten om hun aandacht te trekken, en ze terugbrengen naar je profiel.

Vijf manieren om nieuwe mensen te vinden om mee in contact te komen op Instagram

Er zijn vijf verschillende gebieden op Instagram waar je eropuit kunt gaan om mensen te vinden.

Hashtags : ga naar hashtags, waar mensen inhoud maken en delen, en ga op dat hashtag-niveau met hen in gesprek.

Instagram hashtag zoeken

Locaties : Locaties zijn vaak de meest over het hoofd geziene plek op Instagram. Wanneer je naar het tabblad Zoeken op Instagram gaat, zie je helemaal aan de rechterkant een klein tabblad Plaatsen waar je kunt zoeken naar inhoud die op specifieke locaties is gedeeld. Dit werkt heel goed voor lokale fysieke bedrijven.

Stel dat u een dansstudio heeft en u probeert gezinnen te bereiken voor uw programma’s. Je kunt content gaan bekijken die wordt gedeeld op lokale scholen, gezinscentra, sportscholen en geloofscentra. Ga waar gezinnen rondhangen en neem deel aan inhoud die daar wordt gedeeld, omdat je hun aandacht gaat trekken, en misschien komen ze terug en volgen ze je studio op Instagram.

Instagram locatie zoeken

Concurrenten : dit zijn mensen die doen wat u doet, of een soortgelijk product of dienst leveren.

Complementaire merken : dit zijn bedrijven op Instagram die afronden wat u in uw bedrijf doet. Als je bijvoorbeeld een trouwfotograaf bent en je wilt meer volgers krijgen, kun je contact maken met mensen die trouwplanners, officiants, locaties, bakkers, kledingwinkels, bloemisten en dj’s volgen en erbij betrokken zijn. Dit zijn complementaire merken bij uw product of dienst.

Klant- of klantfavorieten : dit kan iets zijn dat niet eens gerelateerd is aan wat u verkoopt, maar u weet dat uw mensen op dat account rondhangen en genieten van wat dat account doet. U kunt deze “favorieten” vinden door mensen te vragen. Praat met uw klanten en ontdek wie ze nog meer volgen en welke andere soorten inhoud ze leuk vinden. Je kunt ook wat ouderwets speurwerk op het internet doen en ontdekken wie deze mensen nog meer volgen op Instagram. Wanneer je je ICA (ideale klantavatar) hebt gebeld, wordt het vrij gemakkelijk om te raden waar ze rondhangen op sociale media en wie ze nog meer willen volgen.

U communiceert op een andere manier met doelaccounts dan met de anderen. Op het hashtag- en locatieniveau zie je wie er berichten op die plaatsen plaatst en rechtstreeks met die mensen in contact komt. Doelaccounts zijn een beetje anders omdat u niet per se met de doelaccounts zelf wilt communiceren.

Laten we dat voorbeeld van een dansstudio nog eens nemen. Misschien wil je in contact komen met mensen in een lokaal trampolinepark. Als je probeert je volgers te laten groeien en voor potentiële klanten in het trampolinepark te komen, is het niet het doel om met het trampolinepark bezig te zijn. Je kunt een relatie met ze opbouwen, maar ze zijn hier niet het primaire publiek. Het zijn hun volgers – de mensen die zich bezighouden met hun inhoud – die u probeert te bereiken.

De gemakkelijkste manier om dit te doen als eigenaar van een dansstudio, is door naar het Instagram-account van het trampolinepark te gaan, hun berichten op te halen, naar de reacties te gaan en te kijken wie er op hun berichten reageert. Neem dan contact op met die commentatoren.

De reden om naar de commentatoren te gaan, is dat zij de meest betrokken gebruikers voor dat account zijn. Als er geen commentatoren zijn, kunt u kijken naar mensen die hun berichten leuk vinden of alleen naar mensen die het account volgen. Het gaat erom die mensen te volgen naar hun eigen accounts, te waarderen wat ze delen en zinvolle opmerkingen achter te laten over wat ze hebben gedeeld.

Wanneer u op die profielen klikt, zoekt u naar een soort signaal dat zij mogelijk ook de doelgroep zijn waarnaar u op zoek bent. In dit scenario zorg je ervoor dat ze foto’s van familie of kinderen posten.

Zeg niet alleen: “Geweldig bericht”, “Geweldige foto” of: “Hé, ik zag je opmerking op de trampolinepagina.” Kijk in plaats daarvan naar het account en zoek een bericht waarin je een echte, zinvolle opmerking van mens tot mens kunt achterlaten over wat ze hebben gedeeld. Als het een foto in een restaurant is, zou je kunnen zeggen: “Oh, mijn god. Ik hou van dat restaurant. Heb je de _____ daar geprobeerd? “

Om terug te gaan naar het voorbeeld van een bruiloftsprofessional: trouwfotografen houden zich vaak bezig met foto’s die in bruidswinkels zijn gepost. Dat kan betekenen dat je zoiets eenvoudigs moet zeggen als: “Gefeliciteerd, ik ben zo opgewonden voor je”, en een champagne-cheers-emoji bijvoegt.

Het is niet jezelf pitchen. Het promoot niets. Het is niet raar. Het laat gewoon een echte opmerking achter op het account van de persoon. Als ze het niet leuk vinden, zullen ze je negeren, wat het ergste is dat kan gebeuren. Maar er is ook de mogelijkheid voor hen om terug te komen naar uw account, u te controleren en te zien dat u iets biedt waarnaar ze op zoek zijn. Ze kunnen je inhoud leuk vinden, je een vervolg geven, je wat liefde teruggeven en misschien zelfs je product of dienst kopen.

Hoe vaak u teruggaat naar deze accounts, hangt af van hoeveel moeite u wilt steken in het volgen of ontwikkelen van uw eigen systeem. Wanneer Tyler dit voor zijn eigen bedrijf doet, is het vaak één en klaar. Hij en zijn marketingcoördinator houden van drie tot vijf posts en laten minstens één zinvolle opmerking achter. Ze kunnen een paar Instagram-verhalen bekijken zodat de inhoud in de kijkers van hun volgers op Instagram verschijnt, en dan gaan ze door naar de volgende.

Ze besteden hier ongeveer 15 minuten per dag aan, idealiter elke dag met ongeveer 100 mensen, en letten dan gewoon op en volgen wekelijks de groei van hun volgers.

Meer dan één persoon kan dit doen als er meerdere mensen zijn die de accounts van uw bedrijf beheren. Social Media Examiner heeft veel mensen die toegang hebben tot ons Social Media Examiner Instagram-account. De marketingcoördinator van Tyler werkt nu ongeveer een jaar met hem samen en ze maakt en plaatst nu het merendeel van zijn Instagram-feedinhoud. Ze beheert de meeste van zijn directe berichten en ze doet deze strategie voor groei en betrokkenheid nu ook voor hem.

Er is hier enorm veel gelegenheid voor jou, samen met iemand anders, om dit uit te bouwen in jouw bedrijf. Het hoeft geen functie te zijn die hier volledig aan gewijd is.

De persoon in het team van Tyler is parttime en beheert ook zijn podcast, e-mail, boekingen, PR en allerlei andere dingen. Zelfs iemand die hier maar een uur per dag aan toegewijd is, kan echt helpen om je Instagram-account te laten groeien. Door dit te doen, hoeft u zich niet te concentreren op iets dat misschien niet de beste manier is om uw tijd in uw bedrijf te besteden.

Het proces voor hashtag- en locatiedoelgroepen is vergelijkbaar. Zoek de inhoud rechtstreeks in de hashtag of de locatie en doe hetzelfde. Net als wat ze daar hebben gedeeld, laat misschien een opmerking achter, volg die persoon terug en vind het leuk en doe mee met wat ze voor eigen rekening doen.

Tyler doet deze strategie al ongeveer 5 jaar voor zichzelf. Hij gebruikte dit voor klanten toen hij zijn bureau runde en heeft het aan duizenden ondernemers geleerd die allemaal geweldige resultaten boeken. Hij heeft klanten in zijn ledengemeenschap die deze strategie hebben gebruikt, en in een jaar tijd zijn ze van 80 naar 10.000 volgers gegaan.

Bovendien hebben veel van de klanten van Tyler hun inkomsten uitsluitend via Instagram laten groeien door gebruik te maken van Stories. Ze beheersen directe berichten omdat verkopen in de DM’s een kunstvorm is.

Tyler zegt de hele tijd tegen mensen: “Als je op dit moment geen directe berichten in je bedrijf gebruikt, zet je de gelddrukmachine niet eens aan, omdat je zoveel kans misloopt om in de DM’s te verkopen. ” Hierdoor behalen ze ongelooflijke resultaten en deze strategie is een groot deel van dat financiële succes.

Sociale media zijn geen vervanging voor netwerken, mond-tot-mondreclame of verwijzingen. Het is gewoon een megafoon voor die dingen. Door echter meer volgers op Instagram te krijgen, heb je de mogelijkheid om die dingen op een grotere schaal te doen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format