Instagram gebruiken als verkooptrechter zonder advertenties - DeLaatbusiness

Instagram gebruiken als verkooptrechter zonder advertenties

15 min


116
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Vraagt ​​u zich af hoe u Instagram kunt gebruiken voor verkoop? Bent u op zoek naar manieren om uw producten te promoten zonder advertenties te gebruiken?

Elise’s Start op Instagram

Enige tijd vóór 2010 ontdekte Elise dat het 9-tot-5-leven van het werken met tech-startups haar niet genoeg tijd gaf om haar passie voor reizen te verkennen. Dus begon ze haar marketingvaardigheden erbij te freelancen. Al snel werd ze herkend als het Facebook-meisje of het Twitter-meisje.

In 2014 stopte ze met haar baan en startte ze een bureau dat marketingdiensten aanbiedt aan e-commercemerken. Ze had eindelijk de vrijheid om online te werken terwijl ze de wereld rondreist, maar na een tijdje begon ze ook meer financiële vrijheid te willen.In 2016 besloot Elise zich te concentreren op het laten groeien van haar persoonlijke merk op Instagram. Ze plaatste reisfoto’s, schreef verhalen en verdiepte zich in Instagram-marketing en -groei. Die eerste zomer groeide ze haar Instagram-account uit tot ongeveer 30.000 volgers. Tegen het einde van het jaar had ze 50.000. Maar ze geeft toe dat ze in de beginfase veel fouten heeft gemaakt.

Omdat ze gefocust was op het uitbreiden van haar Instagram-account als een portfolio voor toekomstige klanten, deed ze geen dingen zoals e-mails opnemen of de mensen leren kennen die haar volgden. Uiteindelijk ontdekte ze dat mensen haar bureaudiensten niet echt wilden – ze wilden weten hoe ze zoveel kon reizen en hoe ze groeide op Instagram.

Dit was het echte begin van het zien van haar persoonlijke merk als een bedrijf. Door met haar volgers te praten en echt te begrijpen wat ze wilden, kon Elise in 2017 haar allereerste digitale product, InstaGrowth Boss, creëren. Sindsdien is het bedrijf van Elise compleet veranderd. Ze is niet langer gefocust op de bureaukant. Nu is ze een Instagram-docent voor mede-ondernemers en helpt ze mensen hun coaching, diensten en producten via Instagram te verkopen.

Elise Darma Instagram-profiel

Waarom bedrijven zich op Instagram moeten concentreren

Instagram heeft zich ontpopt als een bewezen verkoop- en marketingtool, vooral in de afgelopen 2 jaar.

Het was 2018 toen Elise voor het eerst marktleiders op het gebied van online zakendoen zag – waaronder Russell Brunson, die sprak op Funnel Hacking Live – en verklaarde dat Instagram het belangrijkste platform voor bedrijven was geworden. Elise schrok! Ze wist al jaren dat Instagram geweldig was, maar de grotere online zakelijke industrie als geheel begon het eindelijk op te pikken.

Moederbedrijf Facebook heeft consequent zijn inspanningen en zijn nieuwste, meest schitterende functies in Instagram gestopt. We hebben zoveel updates op Instagram gezien, vooral in het afgelopen jaar en op het gebied van verkooptools.

Toen Instagram voor het eerst populair werd, was het in de zin van influencer: mensen met een miljoen volgers kregen gratis reizen en kleding. Ondernemers raakten daar een beetje in de war. Het leek erop dat gebruikers ‘Instagram-beroemd’ moesten worden om het platform de moeite waard te laten zijn.

In 2016 was Elise een van die mensen die op jacht was naar volgers zonder echt geweldige relaties te genereren. Maar nu zijn er mensen met 100.000 volgers die nul dollar verdienen. Daarentegen zijn er mensen met wie Elise elke dag samenwerkt met minder dan 1.000 volgers die een inkomen van vijf cijfers verdienen.

In de afgelopen 2 jaar heeft Instagram bewezen een geweldige plek te zijn om in contact te komen met je klanten. Het is ook een geweldige plek om een ​​goede aanhang te ontwikkelen die echt om je bedrijf gaat geven en om vervolgens klant te worden. Dat is waar Elise haar studenten het meest ziet slagen.

Instagram-inhoudstypen

Inhoud op Instagram kan lastig zijn om erachter te komen. Hoe maak je bijvoorbeeld een foto van jezelf “deelbaar”?

Elise houdt ervan om Instagram-ondertitels te testen met op foto’s gebaseerde inhoud, en als het bijschrift begint, zal ze dat bijschrift gewoon opnieuw gebruiken in een tweede stuk inhoud dat minder over haar gaat.

Om dit te visualiseren, deelde ze onlangs een foto van zichzelf en haar vriend, maar het bijschrift ging niet echt over hen. Het was een schreeuw naar alle partners van online ondernemers – degenen die voor ons ontbijt, lunch en diner maken als we vergeten te eten, en die onze overwinningen even groot, zo niet groter, vieren dan wij.

Elise Darma Instagram-bericht

Mensen hielden van het bijschrift. Ze deelden dit bericht in hun eigen verhalen en zeiden: “Lees het bijschrift.” Dat was een grote hint voor Elise. Later gebruikte ze dat bijschrift als een citaatkaart – een op tekst gebaseerd bericht. Dat verwijderde haar volledig uit de post en veranderde het in iets dat mensen graag zouden delen of hun partners zouden taggen omdat het minder over haar ging en meer over hen. Ze konden ook betrekking hebben op het verhaal.

Video’s zijn ook een geweldige manier om meer bereik en meer aandacht voor uw inhoud te krijgen voor meer zichtbaarheid. Instagram speelt nu automatisch IGTV’s af en deelt verhalen van mensen die we niet volgen in onze Explore-feeds.

Instagram Live is onlangs veranderd. Als je de verwachting niet opwelde en je publiek niet liet weten dat je live zou gaan, zou je vaak niet zoveel mensen live laten komen. De kracht van live video zat echt in de herhaling. Maar het opnieuw afspelen van een live Instagram-video bleef vroeger slechts 24 uur in je verhalen staan.

Omdat de quarantaine ertoe heeft geleid dat zoveel mensen live zijn gegaan, heeft Instagram nu de mogelijkheid om het 24 uur met je verhalen te delen verwijderd en vervangen door de optie om de video naar je IGTV te brengen . Elise ging live, sloeg een versie op haar telefoon op en uploadde deze vervolgens naar IGTV. Nu gebeurt dit allemaal in één stap binnen Instagram. Je hebt natuurlijk ook nog steeds de mogelijkheid om je live video helemaal niet opnieuw te posten.

Instagram-functies passen in een organische verkooptrechter

We zijn allemaal consumenten. We hebben allemaal eerder iets gekocht. En over het algemeen heeft een merk ons ​​meegenomen op een reis om daar te komen.

Ten eerste moesten we ons ervan bewust worden dat het merk zelfs bestond. Toen waren we geïntrigeerd door wat ze aanboden. Vervolgens begonnen we te verlangen naar wat dit merk te bieden had, wat ons over de rand duwde om klant te worden. Dat is in wezen een klantreis.

Instagram heeft nu zoveel geweldige functies om klanten op deze reis te helpen. Als we deze reis vanuit het bedrijfsperspectief beschouwen – om iemand bewust van u te maken – heeft u zichtbaarheid nodig. Dat is wanneer veel mensen groei willen; ze willen volgers. Om vervolgens interesse te wekken, hebben we onze volgers nodig die zich bezighouden met onze berichten door middel van opmerkingen, gedeelde berichten en directe berichten (DM’s) .

Vervolgens hebben we leads nodig om verlangen te genereren. We moeten weten wie er in ons volgende denken denkt: ‘Hmm, ik ben een beetje geïnteresseerd. Ja, ik geef je mijn e-mail of ik beantwoord je enquête. ” En tot slot, om klanten te krijgen, hebben we verkoop nodig.

Elise heeft vastgesteld dat de functies van Instagram perfect passen bij elke stap van deze klantreis. Als je dit eenmaal begrijpt, haalt het eigenlijk “The Overwhelm” uit Instagram.

De functies zijn geweldig – dingen zoals stickers , live gaan, IGTV – maar ze kunnen ook overweldigend zijn, vooral als je de social media marketeer voor je merk bent. Je weet niet echt waar je je op moet concentreren. Maar als u uw klantreis begrijpt en welke functies het beste zijn voor uw doel, kunt u zich concentreren op wat u nodig heeft en de rest negeren.

De afbeelding van “de trechter” die we zien – breed bovenaan en dun onderaan – komt overeen met waar onze inhoud op moet zijn gericht. De meeste van je volgers zullen je bewust worden. Een kleinere pool zal zeer geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt. Een nog kleinere groep mensen zal u geld willen geven in ruil voor wat u aanbiedt. En dan wordt een nog kleinere groep klant.

Het merendeel van uw Instagram-inhoud moet dus gericht zijn op inhoud die u bewust maakt. Dan wilt u dat een kleiner deel van uw inhoud zich op die interesse richt: mensen laten weten wat u aanbiedt en hen aanmoedigen om met u in gesprek te gaan. Dan zou een kleiner deel van de inhoud dat verlangen naar wat u aanbiedt opbouwen, en de transformatie uitleggen die uw product of aanbieding hen geeft. Het kleinste deel van uw inhoud zal verkoopgerelateerd zijn.

Je gaat niet al deze fasen even doorlopen. Je concentreert je grotendeels op die grootste bewustwordingsfase.

De Story Seasons-methode

Elise heeft wat zij de Story Seasons-methode noemt ontwikkeld om deze verschillende fasen te helpen beschrijven: zichtbaarheid, betrokkenheid, leadgeneratie en afsluitende verkoop.

afbeelding met de Story Seasons-methode

In het bedrijfsleven gaan we door seizoenen van groei en door seizoenen waarin we alleen achter de schermen op systemen bouwen. Een tijdlang werken we misschien alleen aan zichtbaarheid, en voor een andere periode werken we alleen aan betrokkenheid. Veel bedrijven die het lanceringsmodel volgen, ervaren dit.

Sommige mensen starten twee keer per jaar programma’s. De rest van het jaar werken ze aan zichtbaarheid, op zoek naar nieuwe ogen voor hun merk. Dan willen ze voor een korter deel van het jaar, vooral als ze zich voorbereiden op hun lancering, contact leggen met hun mensen. Ze willen weten “het waarom” van hun volgers, omdat die feedback kan bepalen wat ze daadwerkelijk aanbieden. Deze “seizoenen” zijn niet allemaal even lang en bedrijven hebben de neiging om op verschillende tijdstippen tussen deze seizoenen te wisselen.

Elise ontwikkelde in eerste instantie de Story Seasons-methode alleen voor Instagram Stories . Maar we kunnen het idee extrapoleren over onze hele contentstrategie.

Het eerste seizoen: zichtbaarheid

Hoe bepaal je dat je merk zichtbaarheid nodig heeft op Instagram? Misschien bevindt u zich in een onderzoeksfase voor het publiek of doet u onderzoek naar een mogelijk product dat u maakt. Je zoekt naar aanwijzingen en tekens. Misschien ben je gewoon gefocust op het vergroten van je warme publiek. Misschien ben je op Instagram om volgers te krijgen, want meer nieuwe oogbollen betekent meer bekendheid en potentiële klanten.

Je zou ook in een seizoen van zichtbaarheid kunnen zijn als je gezien wilt worden als een expert in jouw niche. Misschien heeft u een gevestigd bedrijf en klanten, en wilt u nu dat mensen in uw branche u kennen. Als u groei wilt, bevindt u zich in wezen in een seizoen van zichtbaarheid.

Inhoud voor zichtbaarheid

In de zichtbaarheidsfase maken we het type inhoud dat iemand anders kan delen, omdat ze er hierdoor goed en geïnformeerd uitzien. Dat stelt je bloot aan hun publiek, wat de beste aanbeveling is. De beste getuigenis of verwijzing die u vandaag kunt krijgen, is wanneer iemand uw mooie, persoonlijk gemaakte inhoud meeneemt en deze deelt in zijn of haar verhalen of via DM deze aan een vriend. Ze zullen u hoogstwaarschijnlijk ook volgen.

Als je in een seizoen van zichtbaarheid zit, is het een goed idee om hashtags in je verhalen op te nemen. Je kunt er maximaal 10 opnemen. Het verschil tussen het gebruik van hashtags in je verhalen en berichten is dat je bij berichten wilt dat de hashtags echt nichespecifiek zijn. Met verhalen wil je dat hashtags breed zijn.

Je wilt dat hashtags voor verhalen de hele branche zijn, omdat mensen hashtags kunnen volgen en ze minder geneigd zijn om de kleinere, meer niche-hashtags daadwerkelijk te volgen. Je hebt maar 24 uur voordat het verhaal verdwijnt en je wilt zoveel mogelijk zichtbaarheid krijgen. Als je hashtags in je verhaal gebruikt, kunnen mensen het zien, zelfs als ze je niet volgen.

Drie stickers zijn vooral goed voor zichtbaarheid in verhalen: locatie, hashtag en vermelding. Elise heeft het gevoel dat Instagram ons deze stickers heeft gegeven puur om nieuwe ogen op onze profielen te krijgen. Als je een of alle drie gebruikt, tag je in feite een ander account in je verhaal. Voor de vermeldingssticker krijgt de genoemde persoon een melding dat u hem hebt getagd, waarna hij uw verhaal opnieuw kan delen met zijn volgers. Dat zijn de drie beste verhaalstickers die je kunt gebruiken als je in het seizoen van zichtbaarheid bent.

Instagram-verhaalpost met @mention

Tot slot, wat betreft zichtbaarheid, houdt Elise echt van IGTV voor video-inhoud, vooral sinds de lancering van haar YouTube-kanaal in 2018. Ze hergebruikt haar YouTube-video’s als IGTV-video’s. Elise dacht aanvankelijk dat het te repetitief zou zijn om dezelfde video op beide platforms te plaatsen. Ze was verrast toen niemand klaagde en ze realiseerde zich dat mensen haar inhoud niet op alle platforms zagen.

Nu publiceert ze haar video’s op YouTube en hergebruikt ze een week later op IGTV. Opmerking: er is een duurlimiet van 60 minuten op IGTV geüpload vanaf uw desktop. Alles van 10 minuten of minder kan vanaf uw telefoon worden geüpload.

IGTV-bericht hergebruikt van YouTube

Het tweede seizoen: verloving

Zodra je een comfortabel aantal Instagram-volgers hebt bereikt, moet je je tot die volgers wenden en om feedback vragen. U moet met hen in contact komen, zodat zij met u in contact komen.

Het seizoen van betrokkenheid is in wezen wanneer u feedback van uw huidige publiek nodig heeft. Je bent niet gefocust op de groei van volgers. Je bent nu alleen gefocust op het chatten en verbinden met de mensen die je al volgen.

U bevindt zich misschien in een seizoen van betrokkenheid als u een product- of aanbiedingsidee heeft en u wilt dit op de markt brengen om te bevestigen dat mensen erin geïnteresseerd zijn. Misschien wil je één op één met mensen chatten om een ​​idee te krijgen van waar hun hoofden zijn.

Content voor betrokkenheid

In het verlovingsseizoen moet je, buiten verhalen, een oproep tot actie opnemen in je bijschriften.

Toen dit idee voor het eerst populair werd, zeiden de meeste mensen dingen als: “Vind dit bericht leuk als …” of “Reageer op dit bericht als …” Maar in 2020 geeft het Instagram-algoritme eigenlijk meer om opslaan en delen. Als Elise een bijschrift schrijft waarvan ze hoopt dat het engagement zal genereren, zal ze mensen vragen het bericht op te slaan.

Vaak is het een goed, met informatie gevuld bericht waarnaar ze in de toekomst kunnen verwijzen. Soms vraagt ​​ze hen om de post te delen met hun medemoedervrienden of met mede-ondernemers – wie het publiek ook is.

Instagram-bericht met de CTA 'Bewaar dit bericht'

Als ze de analyses voor haar berichten bekijkt, ziet ze soms dat ze niet veel likes heeft gekregen voor een bepaald bericht in vergelijking met het aantal volgers dat ze heeft. Maar ze geeft niet om likes; wat ze zoekt in haar inzichten is wie er spaart en deelt.

Als je iemands bericht ziet en je vindt het geweldig, dan staat er het kleine papieren vliegtuigje bovenaan het bijschrift. Dat geeft je twee opties. Een daarvan is om dat bericht in een verhaal te delen, en dat is over het algemeen hoe Elise haar inhoud maakt. Ze wil dat het het soort inhoud is dat mensen in hun eigen verhaal zullen delen. Het papieren vliegtuigje gaat ook een lijst laten zien van mensen naar wie je het verhaal rechtstreeks via DM kunt sturen.

Er zijn een paar geweldige stickers die je in je verhalen kunt gebruiken om de betrokkenheid te vergroten. Een daarvan is de poll-sticker , die mensen aanmoedigt om op een knop te tikken en zich met je verhaal bezig te houden. Er is ook de vraagsticker waarmee je een open vraag kunt schrijven en mensen hun antwoorden kunnen invullen.

Instagramverhaal met sticker Vragen

Elise houdt van de aftellende sticker om anticipatie op te bouwen voor een livestream, een open wagen of zelfs maar iets te plagen. Mensen kunnen dat aftellen volgen en een melding krijgen wanneer het afloopt. Er is ook de schuifregelaar-sticker, waarmee mensen heel gemakkelijk hun emotie over jouw verhaal kunnen delen. De quizsticker is een ander handig hulpmiddel om feedback van mensen te krijgen.

Het derde seizoen: leadgeneratie

Als je eenmaal met je volgers hebt gepraat, ben je misschien klaar om een ​​seizoen van leadgeneratie in te gaan. Het is één ding dat iemand zegt dat ze geïnteresseerd zijn, maar het is iets anders dat ze actie ondernemen. Als we bijvoorbeeld lijsten maken, komen we vaak in een seizoen van leadgeneratie terecht.

Laten we zeggen dat u zich voorbereidt op een lancering en een wachtlijst maakt voor het starten, zodat degenen die superinteresse zijn, de eerste keer dat u begint. Misschien bouw je gewoon anticipatie op voor iets dat komen gaat. Vaak heb je met het live-lanceringsmodel maanden inhoud van het type zichtbaarheid en dan bouw je leads op. U wilt een lijst met nieuwe leads krijgen wanneer u uw nieuwe aanbieding lanceert. Dat is het seizoen van leadgeneratie.

Na zichtbaarheid is dit waarschijnlijk ook een langer seizoen. Het genereren van leads vindt vaak op de achtergrond plaats, vooral wanneer u in uw bedrijf systemen hebt opgezet om leads te genereren.

Inhoud voor het genereren van leads

Vaak hebben we een regel in onze biografie die nogal vaag is, zoals ‘Bezoek mijn website’ of ‘Stuur me een bericht om te chatten’. Elise genereert graag leads via haar bio door heel specifiek te zijn over wat ze haar kunnen DM. Ze adviseert om specifiek te denken, niet breed.

Laten we zeggen dat je een astroloog bent. Je kunt in je biografie zeggen: “Stuur me je geboortedatum voor een gratis lezing.” Dat geeft mensen een reden om jou een berichtje te sturen. Een ander ding dat Elise graag doet, is een code gebruiken in haar biografie of bijschriften waarmee ze leads kan volgen. Ter illustratie zei een van Elise’s klanten van trouwfotografen: “Stuur me ‘koffie’ voor een gratis aanvulling op je pakket.” Hij kon gewoon bijhouden wie hem ‘koffie’ had gestuurd om te zien hoeveel leads hij rechtstreeks van Instagram kreeg.

De optie Poll in verhalen is geweldig voor het genereren van leads. Elise vindt het heerlijk om mensen ja-nee-vragen te stellen in peilingen, maar voor de tweede optie gebruikt ze geen ‘nee’. In plaats daarvan zegt ze iets als: “Hé, heb je mijn gloednieuwe Instagram-freebie gepakt?” De ene opiniepeilingoptie zegt ‘ja’ en de tweede zegt ‘Stuur me de link’. Ze kan zien wie er op de enquête heeft gereageerd, omhoog vegen en elke persoon zien die zei: “Stuur me de link.”

Instagram plaatst een kleine papieren vliegtuigknop naast hun naam, waardoor een DM-thread met hen in hetzelfde venster wordt geopend, zodat ze de link kan plakken en naar hen kan verzenden. DM’s zijn zo krachtig voor leads. Er is geen limiet aan het aantal links dat u in DM’s kunt verzenden.

Het vierde seizoen: sluiting van de verkoop

U bevindt zich in een verkoopseizoen als u uw aanbieding live lanceert. Uw winkelwagen is open. Je verwelkomt nieuwe studenten. U beantwoordt eventuele last-minute vragen. U herhaalt uw bod keer op keer. U laat mensen weten wat de deadline of de prijsverhoging is. Wat het ook is, hier verstop je je niet. U moet duidelijk zijn en uw mensen laten weten: “Dit is beschikbaar; dit is waarom je lid moet worden. “

Het idee van verkopen kan een beetje icky zijn voor mensen, maar als je al het voorbereidende werk hebt gedaan en je hebt een geweldig aanbod waarvan je weet dat het een groot pijnpunt voor mensen zal oplossen, zul je opgewonden raken. Je voelt je zo gepompt om dit met mensen te delen, omdat je weet dat het hen zal helpen. En door de verkoop te sluiten, beantwoord je echt vragen en help je mensen van het hek af te komen.

Elise wordt zelden live gelanceerd. In plaats daarvan heeft ze veel systemen ontwikkeld die altijd achter de schermen in haar bedrijf draaien, of het nu een webinartrechter is waarin ze advertenties weergeeft of mensen gewoon naar een aanmeldingspagina leidt. Je kunt die dingen op de achtergrond laten instellen en uitvoeren, maar bedenk eens wat je naar buiten gerichte doel is voor je volgers.

Inhoud voor het sluiten van verkopen

Het sluiten van de verkoop is meestal een korte periode van een seizoen. Met het sluiten van de verkopen zit de kracht in de DM’s. U wilt altijd een oproep tot actie opnemen zodat mensen u een DM kunnen sturen. Dit kan in je bijschriften of je biografie staan, maar het moet ook in je verhalen staan.

Elise doet graag een reeks van minimaal drie verhalen om de verkoop af te sluiten. Het eerste verhaal is de context van wat je gaat delen. Het tweede verhaal is het vlees – het ding dat u met hen deelt, zoals het feit dat het de laatste dag is om 25% korting te krijgen. Het laatste verhaal in deze reeks moet een oproep tot actie zijn, simpelweg om mensen ertoe te brengen uw verhaal te beantwoorden met vragen of opmerkingen. Wanneer ze op je verhaal reageren, zal dat de DM-thread tussen jullie creëren, en dat is echt waar je de verkoop gaat sluiten.

Instagram-verhaalbericht om de verkoop te sluiten

Elise houdt ook van peilingen en quizzen voor het sluiten van verkopen. De quizsticker is een geweldig hulpmiddel om mensen te vragen wat hen ervan weerhoudt om mee te doen. U kent waarschijnlijk al de typische bezwaren die mensen hebben. U kunt alle populaire bezwaren als quizopties opsommen en vervolgens kunnen mensen kiezen.

Je kunt zien wie welke optie heeft gekozen en je kunt met hen contact opnemen in een DM op basis van wat ze hebben gekozen. Als ze zeiden: “Dit is te duur”, kun je ze een DM sturen en zeggen: “Hé Karen, ik heb je antwoord op mijn quiz gezien. Ik wilde je laten weten dat ik net een betalingsplan heb uitgebracht, dus nu kun je meedoen voor $ 97. “

Als je geen interactie hebt met mensen in DM’s terwijl je een grote verkooppush doet, laat je geld op tafel liggen. Elise heeft haar studenten een aantal heel slimme dingen zien doen, zoals het taggen van iedereen die een populaire lead is voor hun product als een goede vriend. Ze sturen vervolgens verhalen naar alleen goede vrienden, zodat ze echt een diepere relatie zullen cultiveren. Ze nemen zelfs de tijd om elke persoon die een goede vriend is een DM te sturen en die relaties te beheren.

Vaak komt het merendeel van de verkopen voort uit die relaties die daar zijn opgebouwd in Instagram DM’s. Vaak ben je als klant geïnteresseerd, heb je een paar vragen, maar als de persoon die je volgt echt antwoordt – misschien sturen ze een voicemail of een videonotitie – dan tilt dat de relatie naar een heel nieuw niveau.

Elise geeft toe dat ze een last-minute launcher is. Maar in een ideale wereld zou haar enige taak tijdens een lancering zijn om in het openbaar te verschijnen door middel van levens en e-mails, en de rest van haar dag door te brengen met het persoonlijk berichten sturen van mensen.

Aan iedereen die zelfs maar naar haar verhalen kijkt, kan ze een bericht sturen en zeggen: ‘Hé, hier is Elise. Ik zag net dat je misschien interesse hebt om mee te doen, en ik wilde even langs komen om te zien of je nog vragen voor me had. Ik help je graag verder. ” Die ene kleine boodschap maakt het verschil voor mensen om tegen zichzelf te zeggen: “Weet je wat? Ik denk dat ze er echt om geeft. Ze zal me als een mens behandelen in dit online programma dat ik ga kopen. “


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format