Instagramverhalen gebruiken tijdens een lancering: promotiestrategie - DeLaatbusiness

Instagramverhalen gebruiken tijdens een lancering: promotiestrategie

14 min


125
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Op zoek naar creatieve manieren om Instagram Stories te gebruiken tijdens een lancering? Zou je willen dat je meer deed met Stories?

Waarom verhalen belangrijk zouden moeten zijn voor marketeers

Veel mensen gebruiken Instagram, maar niet iedereen gebruikt Instagram Stories. Dus waarom zouden marketeers all-in gaan voor Stories?

Verhalen doen denken aan bloggen 10 of 11 jaar geleden. Iedereen blogde vrij vaak, vaak een keer per dag. Door te schrijven deelden ze verhalen over hun leven en wat er gaande was. Dat was een hele grote beweging die tot veel spannende dingen leidde. Vloggen op YouTube was vergelijkbaar, alleen op video.

Verhalen zijn vergelijkbaar, behalve dat je heel regelmatig moet verschijnen. Nu, je komt niet alleen opdagen met je woorden, je komt vaak opdagen met je gezicht en je stem, dus het is nog intiemer. Verhalen zijn direct, dus het is alsof je aan de andere kant van de telefoon zit. Het stelt mensen ook in staat om dat privégesprek met u te voeren. Bij bloggen reageerden mensen in de comments; dat was toen het grote ding. Nu, met verhalen, worden de antwoorden van mensen rechtstreeks naar uw DM’s gestuurd, zodat u onmiddellijk een privégesprek aangaat met warme leads. Dat is geweldig.

Op dit moment gebruiken 500 miljoen mensen dagelijks Instagram Stories. Verhalen stellen je in staat om geweldige langdurige relaties met je publiek op te bouwen. Ze zijn een meer intieme manier om verbinding te maken, alsof u een FaceTime-gesprek voert. Dit kan je publiek ook helpen opwarmen, dus als je iets te lanceren hebt, is de kans veel groter dat ze je zullen steunen en bij je zullen kopen.

Instagram-verhalen voorbeeld

Omdat verhalen na 24 uur verdwijnen, moeten mensen elke dag naar je verhalen kijken als ze je willen bijhouden. De mensen die elke dag kijken en inchecken, zijn je superfans. Dat betekent dat wanneer u een lanceringsperiode ingaat, u een ingebouwd publiek heeft van mensen die geïnteresseerd en enthousiast zijn over wat u te bieden heeft. Veel van Alex ‘superfans hebben haar Project Storyline-cursus al gekocht, maar wanneer ze hem weer gaat verkopen, staan ​​ze er nog steeds in de commentaren die haar aanmoedigen en anderen aanmoedigen om hem ook te kopen.

Waarom zo velen van ons worstelen met verhalen

Toen Alex begon met het maken van verhalen, zat ze eigenlijk op Snapchat. Mensen vroegen zich af: ‘Waarom zou je verhalen maken? Ze verdwijnen binnen een dag. Het is totale tijdverspilling. ” De resultaten waren precies het tegenovergestelde! Alex ontdekte dat ze een veel intiemere relatie met mensen opbouwde.

Ja, het is een beetje vervelend omdat je een stukje inhoud hebt gemaakt en dan is het verdwenen. Houd echter rekening met het volgende: u kunt het altijd als een hoogtepunt opslaan als u echt wilt dat mensen erop terugkomen. Het mooie is dat mensen het alleen binnen die periode van 24 uur kunnen bekijken. Het is speciaal omdat ze ernaar kunnen gaan kijken, of het is weg.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen geen verhalen maken, is dat ze denken dat het veel tijd en moeite kost. U hoeft geen uren te besteden aan verhaalinhoud. Alex gebruikt verhalen vooral om haar publiek achter de schermen mee te nemen. Soms komt ze gewoon opdagen om een ​​kort verhaal te vertellen. Het hoeft niet veel tijd te kosten; 20 minuten per dag zou voldoende moeten zijn.

Alex zegt dat het echte probleem dat mensen meestal hebben met het maken van verhalen, is dat ze zich zelfbewust voelen. Ze weten niet wat ze moeten zeggen en ze zijn echt bezorgd over hoe ze overkomen. Dat is een deel van de reden waarom het in het begin zoveel tijd kost. Maar zoals alles is er maar één manier om comfortabel te worden met het maken van inhoud: doe het steeds opnieuw en opnieuw.

Het is alsof je aan het trainen bent. De eerste keer dat je naar de sportschool gaat, voelen de bewegingen ongemakkelijk en vreemd aan. Mensen voelen zich net zo ongemakkelijk als ze voor het eerst beginnen met het maken van verhalen. Wanneer je gewoon willekeurig op video verschijnt en in een camera praat, zal het ongemakkelijk aanvoelen. Dat hoort erbij. Duw door die vroege onhandigheid, en weet dat als je je gezicht op een bepaalde dag echt niet wilt laten zien, je dat niet hoeft te doen. U kunt een video of foto maken en er tekst op plaatsen. Er zijn opties en ze door elkaar halen is eigenlijk een goede zaak.

Instagram weet wiens verhalen worden bekeken en de meeste aandacht krijgen. Het lijkt erg op het feed-algoritme en het toont die verhalen eerst. Zodra u begint met het maken van inhoud die mensen bekijken, zullen die mensen u waarschijnlijk keer op keer zien als ze genieten van wat u daar neerzet. Het is een geweldige manier om die superfans te creëren.

Hoe een lancering te ondersteunen met Instagram-verhalen

anticipatie op instagramverhalen

Crowdsource feedback om anticipatie te creëren

Je kunt Instagram Stories gebruiken in een lancering die vergelijkbaar is met hoe je een e-mailmarketingcampagne of een Facebook-advertentiecampagne zou gebruiken. Begin met het toevoegen van waarde en plant langzaam maar zeker de zaden en bouw anticipatie op.

Toen Alex haar Project Storyline-programma voor het eerst lanceerde, gebruikte ze haar anticipatieperiode om constant te praten over waarom Instagram-verhalen belangrijk zijn. Ze stelde zich alle bezwaren voor en bedacht manieren om die weg te nemen voordat haar toehoorders zelfs maar wisten dat ze iets introduceerde. Toen liet ze haar publiek weten dat ze het programma aan het maken was.

Op dat moment presenteerde Alex lacunes in de kennis, zodat mensen zich afvroegen: “Huh, wat is dit ding dat ze aan het creëren is? Ik vraag me af wat de verschillende modules zullen zijn? Ik vraag me af hoe de graphics eruit zullen zien? “

Ze vroeg hen om feedback over wat ze graag zouden willen dat ze erin opneemt. Op die manier voelden ze dat ze deel gingen uitmaken van het proces en hadden ze het gevoel dat ze eigenaar waren van de totstandkoming van het programma. Alex gebruikte zelfs Instagram Stories om het programma een naam te geven. Ze betaalde een tekstschrijver om 10 verschillende namen te bedenken, beperkte het tot haar top drie en vroeg haar toehoorders om te stemmen op welke naam ze de voorkeur gaven.

Door anticipatie op te bouwen en ze het gevoel te geven dat ze eigenaar zijn van het resultaat, creëer je een gevoel van mysterie in hun geest. Wanneer u eindelijk uw product lanceert, is het eerste dat uw publiek wil doen, rennen om te zien wat alle details zijn.

instagram-verhalen social proof post

Alex is echt georganiseerd met haar lanceringen, dus alles is erg strategisch. Normaal begint ze ongeveer 90 dagen van tevoren met het planten van deze zaadjes van verwachting, maar de timing kan variëren. Het belangrijkste is om dat gevoel van anticipatie op te bouwen en je publiek klaar te maken voor wat komen gaat.

Deel getuigenissen om sociaal bewijs te leveren

We kennen allemaal de kracht van een goede testimonial, maar mensen vergeten vaak testimonials te delen op Instagram Stories. Als je eenmaal in die startmodus gaat – mogelijk zelfs voordat je met je product op de markt komt – zullen getuigenissen een sociaal bewijs zijn voor mensen dat wat er ook komt, echt goed is en dat ze het willen bekijken. Actief getuigenissen delen, zelfs als uw winkelwagen gesloten is, is superkrachtig.

Elke keer dat Alex een getuigenis krijgt, maakt ze een leuke kleine afbeelding en plaatst deze op Instagram. Terwijl u het hele jaar door getuigenissen verzamelt, kunt u ze allemaal verzamelen tot een hoogtepunt. Zelfs als je vier keer per maand testimonials plaatst, kun je nog steeds die vier verschillende verhalen pakken en ze allemaal in één hoogtepunt plaatsen, zodat mensen ze kunnen zien wanneer ze er klaar voor zijn.

instagram verhalen vragen sticker

Een andere goede tip voor testimonials is om live te gaan met eerdere klanten. Alex raadt aan hen rechtstreeks te vragen: ‘Wat vond je hier leuk aan? Wat was je favoriete onderdeel? Wat was je hier verbaasd aan? Als je tegen jezelf zou kunnen praten toen je deze beslissing nam, wat zou je dan zeggen? ” Dat kan echt een impact hebben om mensen van het hek te krijgen.

Onderzoek bezwaren via de vragensticker en live Q & A’s

Op Instagram Stories staat een vraagsticker die je kunt gebruiken om je publiek te vragen wat hen op het hek houdt of verhindert dat ze iets kopen. Vervolgens kunt u die vragen nemen en ze opnieuw in uw verhalen plaatsen met de echte antwoorden.

Je kunt die vragen ook gebruiken als sticker op een livestream. Als je live gaat op Instagram en je hebt de afgelopen 24 uur een vraag gesteld, worden alle antwoorden op die vraagsticker overgenomen en kun je deze op het scherm weergeven terwijl je live gaat. (Als je de afgelopen 24 uur meer dan één vraag hebt gesteld via de vraagsticker, zal de livestream alleen de antwoorden van de meest recente weergeven.)

In een livestream ziet dit er precies zo uit als de vraagsticker met antwoorden op Verhalen, en het verschijnt op dezelfde manier als wanneer je het opnieuw in je verhaal plaatst. Het is een andere vorm van sociaal bewijs: het laat zien dat er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in dit product. Bovendien helpt het u te beseffen welke soorten bezwaren andere mensen hebben, waardoor u de gelegenheid krijgt om die bezwaren van tevoren te beantwoorden voor anderen die ze misschien delen.

Fysiek is het net een jongleeract, dus je moet een plan hebben. Alex gebruikt een statief dat haar telefoon vasthoudt terwijl ze live gaat, omdat ze zich verplaatst. Als je dat niet doet, kan het vervelend zijn voor de mensen die kijken. Ze zet het op met een ringlicht en haar telefoon op het statief, en ze is dichtbij genoeg om op het telefoonscherm te tikken. Er staat een kleine Q onderaan als je live gaat op Instagram. Je kunt op die Q tikken en het roept alle verschillende vragen op die mensen je hebben gesteld. Vervolgens kunt u naar binnen gaan en handmatig kiezen, en die vraag zal op het scherm verschijnen.

Alex heeft een kleine geluidsmelding op haar laptop ingesteld telkens wanneer iemand zich aanmeldt voor haar cursus. Terwijl ze live gaat op haar telefoon om vragen te beantwoorden, maakt haar laptop dat geluid elke keer als er een uitverkoop is. Dus kondigt ze vervolgens op de livestream aan: ‘Oh, er is net iemand bijgekomen. Welkom bij Project Storyline! ” Dat voegt nog meer sociaal bewijs toe door haar publiek te laten zien dat andere mensen meedoen. Hierdoor willen ze met eigen ogen zien hoe het van binnen is. Het is alsof de telefoons op de achtergrond rinkelen tijdens een inzamelingsprogramma op tv.

Tijdens een lancering verschijnt Alex zo vaak mogelijk live, soms een paar keer per dag. Mensen reageren goed op live video. Instagram heeft zojuist de mogelijkheid vrijgegeven om livestreams opnieuw te gebruiken als IGTV-video’s, in tegenstelling tot het vorige 24-uurs replay-venster. Helaas, wanneer Instagram een ​​live video opnieuw plaatst als een IGTV-video, verdwijnen die vraagstickers. U kunt echter een link in uw videobeschrijving plaatsen. IGTV is de enige plek op Instagram, behalve je bio, waar je een directe externe link kunt plaatsen, dus dat is een groot voordeel.

Opwarmen leidt met een DM-uitdaging

Vlak voor een lancering bouwt Alex graag opwinding op en probeert hij zoveel mogelijk aandacht te krijgen. Ze opent de kar altijd op vrijdag. Op de maandag ervoor opent ze de winkelwagen en organiseert ze van maandag tot en met vrijdag een 5-daagse uitdaging met een pop-up Facebook-groep waar duizenden kleine bedrijven van over de hele wereld aan meedoen. Het is een leuke, gratis uitdaging en het werkt als een geweldige leadgenerator. Twee weken voor de challenge voert Alex Facebook-advertenties uit en schreeuwt hij er in feite organisch over van de daken om zoveel mogelijk mensen te laten inschrijven voor de challenge.

De uitdaging van Alex heet: “Verdubbel je DM’s.”

Het echte voordeel van Instagram Stories is dat je belandt in directe berichtgesprekken met je warmste klanten. Mensen die zich aanmelden voor de uitdaging, krijgen toegang tot vijf prompts, één per dag, die hen vertellen wat ze in hun verhalen moeten posten om die DM’s te verhogen. Alex demonstreert haar methode door ze bijvoorbeeld de kracht van haar Instagram-verhaalprompts gedurende die 5 dagen te laten zien. Tegen de tijd dat ze het einde hebben bereikt van die gratis uitdaging – die volledig bestaat uit dagelijkse prompts die hen vertellen wat ze op hun verhalen moeten posten – hebben ze een grote transformatie ondergaan. Wanneer ze de kar opent voor Project Storyline, wachten ze met hun creditcard om er meteen in te springen.

Snelle conversies met DM-gesprekken

Elke open-cart-periode heeft de neiging dat veel mensen aan het begin kopen, veel mensen aan het einde kopen en een inzinking in het midden waar het momentum afneemt. Op dit punt vraagt ​​Alex mensen op Instagram Stories om haar een bericht te sturen en haar te vertellen waarom ze zich nog niet hebben aangemeld.

Ze zal zeggen: “Hé jongens, dus we hebben al 500 mensen verwelkomd in Project Storyline, maar ik weet dat er zo velen van jullie zijn die dit bekijken die nog niet die sprong van vertrouwen hebben gemaakt en zich hebben aangesloten. Ik wil gewoon weten – waarom niet? Wat houdt je tegen? Het is helemaal prima als het niet goed bij je past. Maar het zou me echt helpen om gewoon dat gesprek te voeren, zodat ik beter kan weten hoe ik u van dienst kan zijn. Stuur me nu een berichtje en vertel me waarom je op het hek staat. Wat houdt je tegen? “

Zonder falen veranderen veel mensen die Alex ‘boodschap beantwoorden in klanten. Vaak zijn hun zorgen heel kleine dingen die niet eens een probleem zijn.

Met Project Storyline antwoordt iemand bijvoorbeeld dat ze niet meedoen omdat ze graag hun week- en batchinhoud voor hun verhalen plannen, zodat ze niet elke dag een nieuwe prompt willen. Maar Project Storyline heeft een archief met prompts. Dus ook al krijg je elke dag een nieuwe prompt, je hebt ook toegang tot alle voorgaande prompts. Hierdoor kun je op maandag gaan zitten en al je verhaalinhoud voor de volgende week batchen als je dat wilt.

Door dat gesprek te beginnen, begint Alex de kleine dingen te begrijpen die mensen tegenhouden die eigenlijk niet zouden moeten zijn. Het helpt haar het programma beter op de markt te brengen door die bezwaren direct te beantwoorden.

Deze bezwaren kunnen u ook helpen uw verkooppagina aan te passen. Als u dezelfde bezwaren keer op keer terug ziet komen, kunt u een sectie met veelgestelde vragen toevoegen. U kunt in het begin zelfs de manier waarop u uw product beschrijft aanpassen, zodat het het bezwaar in het verkoopexemplaar beantwoordt. Maar je kunt er niet achter komen wat mensen tegenhoudt, tenzij je het vraagt.

Je kunt ook een screenshot maken van die gesprekken in je DM’s en ze opnieuw in je verhalen plaatsen. Zorg ervoor dat u de naam, profielfoto en eventuele persoonlijke gegevens van de persoon verbergt. Maar het is waardevol om deze gesprekken opnieuw te posten, want hoeveel ons publiek ook van ons houdt, de meeste mensen zullen ons niet een bericht sturen. Als er een directe berichtgeving van één persoon is die ze de rest van de week hun prompts willen groeperen, dan zijn er waarschijnlijk nog 20 mensen die hetzelfde probleem hebben en gewoon geen berichten sturen.

Door die gesprekken opnieuw te posten, kunt u deze bezwaren in een meer openbare setting beantwoorden. Het fungeert ook als sociaal bewijs dat andere mensen in hetzelfde schuitje zitten. Aan het einde van dat voorbeeld van batching / prompts zullen ze zeggen: “Oh, ik wist niet dat er een promptarchief was. Dat maakt het heel gemakkelijk om mijn Instagram-verhalen te batchen. Ik ga nu meedoen. ” Dat gesprek is zelfs nog meer waard omdat het mensen laat zien dat anderen hun zorgen delen en ze dan van het hek afkomen en zich bij Project Storyline aansluiten.

Voordat we internetten, liepen we een winkel binnen en praatten met een mens om advies en belangrijke informatie te krijgen voordat we een belangrijke aankoop deden. Mensen zijn tegenwoordig gewend om niet met mensen te praten als ze spullen kopen op Amazon. Maar als ze iets educatiefs, ingewikkelds of duurs kopen, willen ze toch met iemand praten.

Instagram-feedposts + Instagramverhalen

Alex houdt ervan om haar feed te bewaren als een plek waar mensen elk verkoopbericht kunnen zien dat ze wil dat ze ontvangen tijdens haar lanceringsperiode. Vooral tijdens die daling van de verkoop halverwege de lancering, heeft ze een webinar om de aandacht van mensen weer te trekken. Als je een groot evenement hebt, zoals een webinar, neem dat dan op in de feed en deel het met je verhalen, zodat mensen die op zoek zijn naar informatie of proberen te achterhalen wat er aan de hand is, altijd weten dat ze dat kunnen ontdekken door gewoon naar je eten geven. Verhalen zijn meer bedoeld om consequent te verschijnen, om echt te proberen naar huis te brengen dat mensen mee zouden moeten doen.
instagram dm uitdaging

Houd er rekening mee dat niet iedereen deze optie heeft als u de feedpost met het verhaal deelt. Als je de Instagram-feedpost ziet, selecteer je deze zodat je de vierkante tegel ziet. Selecteer vervolgens het papieren vliegtuigpictogram linksonder in de afbeelding en het zal een heleboel opties opleveren. Als je de optie helemaal bovenaan hebt, staat er: ‘Toevoegen aan verhaal’. Dan kun je het aan je verhaal toevoegen en ben je klaar om te gaan. Als je die optie niet ziet, moet je er helaas een screenshot van maken en dat delen. Het is beslist niet zo spannend.

Het mooie van het delen van de feedpost met je verhaal is dat als je eenmaal op de afbeelding zelf tikt, het tussen twee weergaven schakelt als het eenmaal naar je verhaal gaat. De eerste weergave is alleen de foto met je gebruikersnaam eronder. De tweede weergave voegt een kleine witte rand toe en je kunt een deel van het bijschrift zien. Het is een beetje meer uitnodigend. Alex wisselt het meestal naar het bericht dat eruitziet alsof het een fragment uit het bijschrift pakt, en dan plaatst ze een pijltje met de tekst ‘nieuw bericht’. Ze zou er een kleine flagrant aan kunnen toevoegen over waarom ze het zouden gaan bekijken.

Het is ook klikbaar. Vanuit je verhalen kun je erop klikken en de rest van het bijschrift lezen. De meeste mensen weten niet dat je dat kunt, maar je kunt het ze wel vertellen. Alex gebruikt een kleine GIF. Als je op de stickers in je verhalen tikt en door GIF’s zoekt, kun je zoeken naar ‘tik hier’ en open je opties die zeggen ‘tik hier’. Sleep het gewoon naar de afbeelding zelf en dat zal mensen ertoe aanzetten om het te gaan bekijken.

Wanneer Alex lanceert, plaatst ze vaak meer dan 20 verhalen per dag. Bij haar meest recente lancering probeerde ze het af te zwakken. Ze besloot om minder te posten en alleen de essentie te posten. Ze ontdekte dat het eigenlijk het beste voor haar werkt om heel de dag door heel regelmatig berichten te plaatsen, zodat ze in de feeds van mensen verschijnt en ze eraan worden herinnerd wat er aan de hand is. Ze raadt aan om tijdens de lancering veel in je verhalen te verschijnen en misschien eens per dag of twee op de feed.

Vergroot uw bereik en vier conversies

U moet een verhaalwaardige bedankpagina maken. Zodra iemand online bij u koopt, wordt deze naar een bedankpagina gestuurd. Zorg ervoor dat uw bedankpagina visueel aantrekkelijk is. Vraag klanten vervolgens actief om het opnieuw te posten en hun nieuwe aankoop te vieren met hun eigen verhaal. Voeg uw gebruikersnaam toe zodat ze u kunnen taggen.

Use this strategically to make sure the person’s friends will see this post on their stories. They may want to go and check you out. Put something in it that’s exciting. Alex has her thank-you page set up so when someone lands on the page, a confetti animation pops out. You can also have a thank-you video there.

Stu McLaren heeft een bedankvideo voor zijn Tribe-programma waarin hij zegt: “Hé, je bent net lid geworden van Tribe. Ontzettend bedankt.” Dan draait iedereen op de achtergrond van zijn kantoor zich naar de camera en gooit met confetti en ballonnen om het nieuwe lid te feliciteren en welkom te heten. Probeer er plezier mee te hebben en doe het op een manier die representatief is voor uw merk. Het is een heel belangrijk contactpunt dat kan worden gebruikt als het iets is waarvan mensen denken dat het het waard is om over hun verhaal te delen. Moedig ze aan om dat te doen. Je kunt het zelfs stimuleren door een gratis weggeefactie aan te bieden aan een willekeurige gebruiker die de pagina heeft gedeeld met hun verhalen.

Zorg ervoor dat u uw klanten in het openbaar viert wanneer ze ook lid worden. Dit is echt belangrijk om twee redenen. Natuurlijk wilt u dat uw nieuwe klanten zich speciaal en gewaardeerd voelen. En het fungeert als een echt goede bron van sociaal bewijs dat uw hele publiek visueel aangeeft dat mensen uw product daadwerkelijk kopen.

Voor elke 50 leden die zich bij Project Storyline aansluiten, maakt Alex een screenshots van het Instagram-account van die persoon en plaatst deze opnieuw op haar verhalen met GIF’s van confetti en het bericht: “Gefeliciteerd, Persoon X! Je bent ons 50e nieuwe lid van Project Storyline! ” Ze posten het vervolgens in hun eigen verhalen, waardoor Project Storyline aan hun hele publiek wordt voorgesteld. Vaak antwoorden ze ook en drukken ze uit hoe opgewonden ze zijn dat ze zich hebben aangesloten. Alex screenshots die reactie en plaatst het opnieuw op haar verhalen voor verder sociaal bewijs.

Ze schrijft ook de naam op van elke persoon die zich bij Project Storyline aansluit op een plakbriefje en plakt het achter haar aan de muur. Naarmate de lancering dieper en dieper gaat, wordt dat sticky-note-ontwerp groter en groter. Het fungeert ook als een visuele aanwijzing voor iedereen die op het hek staat dat mensen elke dag meedoen. Het schreeuwt: ‘Als je je nog niet hebt aangemeld, mis je iets. Wat gebeurd er? Wat houdt je tegen? “

Het is voor Alex ook een leuke manier om mensen te laten zien dat ze elke klant die zich aanmeldt, waardeert. Toen Alex slechts 50 Project Storylines verkocht, verwelkomde ze iedereen afzonderlijk. Ze filmde zichzelf terwijl ze elke naam opschreef en aan de muur hing. Het idee is om een ​​manier te vinden om elke persoon te herkennen en te verwelkomen. Het zorgt ervoor dat mensen zich speciaal voelen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format