Een contentplan voor Instagram verhalen maken: een gids voor marketeers - DeLaatbusiness
call to action voorbeelden

Een contentplan voor Instagram verhalen maken: een gids voor marketeers

14 min


128

Wil je meer doen met Instagram Stories? Op zoek naar een handige gids om je te helpen bij het plannen van je Instagram-verhalen?

# 1: Stel een thema en stijl vast voor de inhoud van je Instagramverhalen

Zoals bij de meeste van je online marketinginspanningen, moeten je Instagram-verhalen een samenhangende stijl hebben waardoor ze uniek van jou zijn. De inhoud is visueel en beweegt snel, dus het moet zowel uw publiek aanspreken als uw merk en stijl weerspiegelen.

Denk bij het maken van je Instagram-verhalen aan:

Voor mijn Instagram-verhalen gebruik ik bijna altijd het meisjesachtige, cursieve Neon-lettertype. En ik verwerk veel roze in mijn tekstkleur, afbeeldingen en achtergronden. Ik ben ook een voorstander van de filters Buenos Aires en Oslo Stories. Hierdoor blijven mijn verhalen consistent en herkenbaar, ongeacht of ze op tekst, foto’s of video zijn gebaseerd.

ALT

Bedenk welke kleuren het meest bij uw merk horen. Overweeg deze kleuren te gebruiken als uw lettertypen, tekstvakken of achtergrondkleuren.

Agorapulse , wiens merkkleur oranje is, gebruikt ook kleur en lettertypestyling in hun verhalen. Ze gebruiken het klassieke lettertype in wit met een oranje tekstvak om on-brand te blijven met hun kleurenschema. Of als ze stickers gebruiken, veranderen ze de kleur van de sticker in oranje.

ALT

U wilt ook rekening houden met de persoonlijkheid van uw merk. Ben je vrouwelijker? Bepaalde kleuren, lettertypen en filters passen beter bij die stijl. Als het bij uw merk om kracht en kracht gaat, is het misschien beter om klassieke of sterke lettertypen te selecteren. Een merk dat klassiek of vintage is, of misschien zelfs literair, is misschien dol op het lettertype Typewriter. Kies het lettertype dat het beste past bij de persoonlijkheid van uw merk en maak dat uw prominente lettertype voor consistentie.

Als iemand je in een verhaal tagt, kun je niet alleen je eigen verhalen maken, maar ook die post delen met je verhaalreeks. Overweeg echter om, in overeenstemming met uw merkstijl, uw eigen flair toe te voegen aan het opnieuw delen door uw lettertypekeuzes of filters te gebruiken. Of als je een goede selectie van getagde verhalen hebt om uit te kiezen, kies dan degene die het beste aansluiten bij je merkstijl en persoonlijkheid.

Owen Video doet dit wanneer hij spreekt op conferenties en ervoor kiest berichten opnieuw te delen die aansluiten bij zijn persoonlijkheid en verhaalstijl, terwijl hij zijn eigen stickers, emoji’s en tekst toevoegt om ze te personaliseren.

ALT

# 2: Plan de inhoud van je Instagram-verhaal

Nu u weet hoe uw inhoud eruit moet zien en aan moet voelen, bent u klaar om inhoudsideeën voor uw verhalen te plannen! Het is belangrijk om eerst uw doel voor het gebruik van Instagramverhalen te begrijpen.

 • Wilt u omzet genereren?
 • Bent u van plan om naamsbekendheid te genereren?
 • Ben je gefocust op het vergroten van je volgers of het genereren van meer betrokkenheid?

Als u weet waarom u Instagram gebruikt, en met name Instagram Stories, zorgt u ervoor dat u inhoud maakt die deze doelen beter dient.

Het opnemen van een call-to-action (CTA) in een verhaalsequentie kan bijvoorbeeld een krachtige manier zijn om resultaten te genereren; Het is echter belangrijk om te weten welke CTA u moet gebruiken. Een merk dat de verkoop verhoogt, zoals Sugar & Cloth , gaat zich meer richten op CTA’s die aankopen stimuleren. Aan de andere kant kan een merk dat zich richt op merkbekendheid, een CTA gebruiken die verkeer naar een IGTV-instructievideo leidt.

ALT

Pro-tip : laat uw CTA niet altijd achter op het laatste bericht in de reeks. Als u bijvoorbeeld een reeks van zes berichten gebruikt, voegt u de CTA in het vierde of vijfde bericht in. De retentie neemt af naarmate uw verhaal langer duurt en als u uw CTA tot het einde laat, zullen minder mensen het zien.

Bepaal de frequentie van het posten van Instagram-verhalen

Instagram-verhalen zijn leuke, informele inhoud, maar ze vereisen nog steeds veel tijd en planning. Verbind je er niet toe om zeven dagen per week een verhaalreeks van zeven berichten te maken als je niet de tijd of middelen hebt om door te gaan.

Wees realistisch over de tijd die je hebt, de beschikbare teamleden en de middelen die je hebt om inhoud te maken. Plan uw verhaalschema rond die beschikbaarheid.

In tegenstelling tot reguliere Instagram-feedposts waarbij één bericht op zichzelf staat, zijn Instagramverhalen ontworpen om in een reeks van meerdere berichten te staan. Hoewel je een enkele foto of video in je verhalen kunt plaatsen, zijn kijkers geconditioneerd om door meerdere berichten te kijken.

De ideale reekslengte is drie tot zeven berichten. De meeste mensen verliezen hun interesse na zeven berichten. Afhankelijk van de combinatie van foto’s en video’s die u gebruikt, kunnen zeven verhalen tussen 35 seconden en bijna 2 minuten duren. Die langere tijdsbestekken verleggen de grenzen van de aandachtsspanne van verhaalkijkers.

Tailwind gebruikte een ideale lengte van vier berichten om interesse en aanmeldingen te genereren voor een aanstaande Facebook Live-training die ze organiseerden.

ALT

Bedrijven willen natuurlijk ‘push’-inhoud gebruiken om een ​​CTA op te nemen die verkeer, leads of verkopen genereert. Maar als je verhalen altijd dingen op je publiek drukken, zullen ze niet lang blijven hangen. Je moet ze een verscheidenheid aan inhoud geven met enkele die ze ook willen! Dit kunnen zaken zijn als:

 • Entertainment zoals bloopers of grappige video’s
 • Persoonlijke posts die de menselijke kant van je merk laten zien
 • Achter de schermen van uw bedrijf
 • Tips of tutorials die uw klanten helpen
 • Antwoorden op veelgestelde vragen in uw branche of bedrijf

Het Microsoft Instagram-account combineert veel entertainmentwaarde met hun verhalen. In deze reeks onthullen ze een geluid en bieden ze peilingen en mogelijkheden om het geluid te raden.

ALT

Terwijl u bepaalt welk type inhoud u met uw verhalen wilt delen, is het ook belangrijk om die inhoud te plannen. Het wordt een “verhaal” genoemd en zou idealiter door een begin, een midden en een einde moeten stromen .

Als je een verhalenreeks gaat delen over een live netwerkevenement dat je bijwoont, wil je misschien de volgende inhoud:

 • Een foto van de voorkant van de locatie met alle bewegwijzering voor het evenement
 • Een video van het netwerk of de bijeenkomst voorafgaand aan het evenement
 • Een foto van de tafels of het decor
 • Een video van de voorzitter die het succes van het evenement erkent
 • Een selfiefoto met een van de sprekers
 • Een tekstbericht met de belangrijkste afhaalrestaurants

Door deze contentflow van tevoren te plannen, kun je ervoor zorgen dat je de foto’s en video’s met de juiste intervallen pakt, en ook voorkomen dat je het hele evenement achter je telefoon blijft steken terwijl je probeert alles te documenteren.

Bepaal wanneer je je Instagramverhalen plaatst

Nu je de soorten en het aantal berichten hebt ontdekt dat je op je Instagram-verhalen wilt delen, moet je bepalen wanneer je ze wilt plaatsen. Er is geen geheim recept om het juiste moment te kiezen om verhalen te delen. Soms komt het neer op uw publiek en wanneer de kans het grootst is dat ze verloofd zijn. Andere keren komt het erop aan wanneer u de inhoud heeft om te publiceren.

Het is belangrijk om te onthouden dat verhalen slechts 24 uur op uw profiel staan; Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het plaatsen van tijden en dagen van de week om uw bereik, weergaven en betrokkenheid te maximaliseren. Als je uit je inzichten weet dat je publiek het meest actief is in het weekend, kun je je verhalen waarschijnlijk beter op vrijdag tot en met zondag posten dan op maandag of dinsdag.

Als je een verhaalreeks plaatst waarbij alle berichten tegelijkertijd worden gedeeld, wil je een ideaal moment van de dag kiezen. In deze situaties is het de bedoeling dat het verhaal als een opeenvolgende reeks stroomt, waarbij elk bericht voortbouwt op het vorige. U hebt de inhoud gemaakt voordat u deze uploadde en wilt dat alles samen beschikbaar is.

Alle vier deze afbeeldingen van Kate Spade maken deel uit van één duidelijke reeks en je zou willen dat ze samen werden geüpload om de hele boodschap over te brengen. In deze situaties wilt u een ideaal tijdstip van de dag en dag van de week kiezen op basis van de inzichten van uw publiek om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen het verhaal zien.

ALT

Maar je zult niet altijd de mogelijkheid hebben om een ​​reeks tegelijk te posten. Als je het bovenstaande voorbeeld bekijkt waarin je post vanuit een live-evenement, niet achteraf, worden je verhaalposts in realtime intervallen geüpload. Als de reeks aan het einde van de avond is voltooid, kunnen nieuwe kijkers het verhaal echter nog steeds in zijn volledige reeks zien. Tenminste totdat de eerste berichten na het 24-uurs interval beginnen te verdwijnen.

Helaas kan het ideale moment voor u om uw verhaalberichten te delen, op een tijdstip komen dat u niet uitkomt om die inhoud te plaatsen.

Instagram-verhalen zijn nog steeds ontworpen om organisch te worden gepost, zonder planningsfunctionaliteit; dat is echter niet voor alle merken ideaal. Als je je Instagram-verhalen wilt plannen, zijn er een aantal tools van derden die je hiervoor kunt gebruiken. Twee van de meest voorkomende goedgekeurde tools zijn Planoly en Later ; beide bieden een planning voor $ 9 / maand.

Deze tools bieden de functionaliteit om verhalen op uw desktop te maken en deze te ‘plannen’, maar ze zullen niet automatisch namens u posten. De app stuurt je een melding op je mobiele apparaat en je kunt vervolgens je eerder ontworpen verhalen rechtstreeks op Instagram plaatsen.

# 3: Maak je Instagramverhalen-inhoud

Laten we eens kijken naar enkele van de verschillende functies die u in uw verhalen kunt opnemen en de creatieve manieren waarop u leuke inhoud kunt produceren. Instagram-verhalen bieden veel mogelijkheden voor creativiteit en wat u besluit te doen, wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

Opmerking: Instagramverhalen zijn opgemaakt in een verticale verhouding van 9:16 of een afmeting van 1080 breed x 1920 pixels hoog.

Foto’s versus video’s versus tekstverhalen

Verhalen zijn ontworpen als korte inhoud waarbij een fotobericht 6 seconden wordt afgespeeld en een video maximaal 15 seconden, afhankelijk van de opgenomen lengte. U kunt ook op tekst gebaseerde berichten maken waarin u een specifieke achtergrondkleuroptie gebruikt en het verhaal begint met een tekstplaatsing. Deze spelen ook 6 seconden.

Als het om verhalen gaat, is er geen voorkeurstype inhoud om te maken. Het komt erop neer hoe u uw publiek het beste van dienst bent en hoe u inhoud van hoge kwaliteit kunt maken die uw boodschap overbrengt. Dit omvat vaak een combinatie van foto’s, video’s en zelfs tekstberichten binnen één verhaalreeks.

ALT

Een eenvoudige foto-upload, video-opname (of upload) of een tekstbericht is het meest elementaire verhaalniveau dat u kunt maken. Maar het formaat van een foto of video kan worden gewijzigd door te knijpen en te verplaatsen, aangevuld met doodles, tekstvakken, GIF’s en meer.

In dit bericht van Octonation is een vierkante video aan het verhaal toegevoegd en verkleind tot een kleiner formaat. Daarna werden doodles aangevuld met de pen gereedschappen , een GIF voor de “wow” en de pijlen, en de tekst voor de “OctoTV” en “On” om de hele zaak te zetten in een TV in het verhaal.

ALT

En een video kan tekstoverlays of animaties bevatten om dimensie en interesse aan de hele video toe te voegen. Snel bewegende video’s kunnen erg effectief zijn bij een korte aandachtsspanne. Creatieve videostrategieën zoals deze van Amanda Robinson , de Digital Gal, kunnen in verschillende softwaretools voor videobewerking worden gemaakt en vervolgens worden geüpload naar je Instagramverhalen.

Tools om betere verhalen te creëren

Hoewel je rechtstreeks in de Instagram-app verhalen kunt maken (foto’s of video’s maken of tekstberichten maken), kun je ook je berichten maken met externe tools of software en gewoon het foto- of videobestand uploaden naar je Instagramverhalen.

Amy Porterfield maakt prachtige afbeeldingen die zijn afgestemd op haar merkstijl en persoonlijkheid, maar zijn opgemaakt en ontworpen voor Instagram Stories.

ALT

Een geweldige tool hiervoor is Canva  (met een gratis abonnement beschikbaar en extra functies die worden aangeboden voor $ 12,95 per teamlid per maand). U kunt kiezen uit een breed scala aan sjablonen (opgemaakt voor 9:16 afbeeldingen) waar u foto’s kunt wisselen, de tekst kunt bewerken en de sjablonen kunt personaliseren zodat ze bij uw merk passen. Ze zijn snel en gemakkelijk te gebruiken om prachtige afbeeldingen voor verhalen te maken.

ALT

Voor videosjablonen is Wave.video een gebruiksvriendelijke tool waarmee u snel 9:16 verticale video’s kunt maken. U vindt een enorme verscheidenheid aan royaltyvrije afbeeldingen, video’s en muziek voor het maken van video’s die gepersonaliseerd zijn en die uw merk weerspiegelen. Er is een gratis abonnement beschikbaar met video’s die beperkt zijn tot 15 seconden; maak tot 1 minuut video voor 10 / maand, en voeg een logo en watermerk toe voor $ 49 / maand.

ALT

# 4: Optimaliseer de inhoud van uw Instagramverhalen voor betrokkenheid

In enkele van de bovenstaande voorbeelden kunt u zien hoe het gebruik van GIF’s en stickers inhoud leuker en interessanter kan maken. Verhalen kunnen veel boeiender zijn en meer vooruitgang in de richting van uw doelen stimuleren als u de juiste stickers en functies in uw verhalen verwerkt.

Enkele van de verhaalstickers die het meest geschikt zijn om betrokkenheid te stimuleren, zijn:

 • Muziek
 • Poll
 • Vragen
 • Aftellen
 • Emoji-schuifregelaar
 • Quiz

Deze stickers bieden mogelijkheden voor directe betrokkenheid van uw kijkers. Hierdoor blijft je content actief en hoger in hun feeds en krijg je veel inzicht in je klanten.

In mijn verhaalpost van een eersteklas vlucht, heb ik het nummer “Glamorous” van Fergie toegevoegd dat bij het thema paste. De nummersticker voegt de muziek, songteksten en songdetails toe om het levendig en vermakelijk te maken. Het toevoegen van een vliegtuig-GIF zorgde voor een beetje extra beweging, maar de muziek hield mijn publiek bezig met dit bericht.

ALT

De enquête- , vragen- en quizstickers zijn praktische tools om rechtstreeks contact te maken met uw publiek. Kijkers kunnen een keuze maken, hun feedback toevoegen, een vraag stellen, een vraag beantwoorden en meer. Deze stickers zijn waardevol voor alle merken, maar kunnen voor B2B-merken van pas komen om beter in contact te komen met hun volgers.

Een goed voorbeeld hiervan is de TSA , waarmee volgers een verscheidenheid aan vragen kunnen stellen en vervolgens een aantal van de beste of meest relevante vragen kunnen posten, samen met de antwoorden in hun verhaalsequentie.

ALT

Met de Countdown-sticker kun je een tijd instellen voor een aankomend evenement en je volgers kunnen op de sticker tikken om een ​​herinnering te ontvangen wanneer de timer afloopt. Dit is een geweldig hulpmiddel voor trainingsevenementen, podcast-releases en andere activiteiten waarvoor u uw klanten wilt laten verschijnen.

Ten slotte is de Emoji Slider-sticker een leuke, gekke sticker die creatief kan worden gebruikt om mensen reacties te laten genereren en te betrekken.

Om dit verhaal voor mijn Instagram-account te maken, hield ik het lege wijnglas omhoog, draaide ik de emoji-schuifregelaar op zijn kant en gebruikte ik tekst om de vraag te stellen hoeveel wijn mensen die avond wilden. Ik kreeg veel reacties op de sticker, waardoor ik op die mensen kon reageren met directe berichten en persoonlijke gesprekken kon voeren.

ALT

Stickers zijn niet de enige manier om je verhaalinhoud te optimaliseren voor betrokkenheid, maar het zijn krachtige tools en je moet manieren vinden om ze op te nemen. Enkele aanvullende betrokkenheidstips om te overwegen zijn:

 • Zorg ervoor dat de inhoud van het verhaalbericht gemakkelijk te bekijken of te lezen is. Verhalen gaan snel en als de inhoud te rommelig of te druk is, tikken mensen door of missen ze het bericht.
 • Gebruik gedurfde of contrasterende kleuren om belangrijke boodschappen te laten opvallen.
 • Gebruik pijl-GIF’s of andere tactieken om volgers aan te moedigen naar het volgende verhaal te navigeren voor meer, zodat u de aandacht vasthoudt.

Een laatste engagementstrategie om te overwegen, is de Swipe Up-link voor verhalen . Als je een zakelijk of videomakersprofiel hebt met meer dan 10.000 volgers of als je een geverifieerd account bent, heb je de mogelijkheid om een ​​URL toe te voegen aan een artikelpost. Zelfs als u niet aan deze criteria voldoet, kunt u, als u IGTV-video’s gebruikt, een link naar uw verhalen toevoegen om mensen naar uw IGTV-video’s te sturen.

Deze Swipe Up-link is een zeer nuttige betrokkenheidstactiek, evenals een waardevolle zakelijke tool om kijkers naar een online bestemming te sturen buiten je verhalen. Als je de functie Omhoog vegen gebruikt, voeg dan een GIF toe om mensen eraan te herinneren dat ze moeten vegen of plaats een pijl of cirkel onder aan het verhaal waar de instructie Meer zien wordt weergegeven. Geef uw publiek een duidelijke indicatie om die actie te volgen!

ALT

# 5: Optimaliseer de inhoud van uw Instagramverhalen voor bereik

Tot nu toe hebben we veel tactieken en strategieën besproken om u te helpen bij het maken van verhalen. Maar het is ook belangrijk om na te denken over hoe je meer mensen naar die verhalen kunt krijgen!

Er zijn een paar strategieën die u kunt gebruiken om uw verhalen te optimaliseren voor een groter bereik en meer bekendheid op Instagram. Overweeg de volgende tips als het gaat om uw bestaande volgers:

 • Post op datums en tijden die ideaal zijn voor meer weergaven. U kunt uw verhaalinzichten bekijken om de beste tijden of dagen voor uw account beter te bepalen.
 • Reageer op mensen die opmerkingen of vragen achterlaten op stickers of die je directe berichten sturen op Instagram als reactie op een verhaal. Instagram meet deze betrokkenheid en hoe meer je je volgers betrokken houdt bij je verhalen, hoe hoger je rangschikt op de plaatsing van hun verhaalfeed.

Om meer niet-volgers en nieuwe Instagram-gebruikers te bereiken met je verhalen, zijn er verschillende tactieken die je kunt gebruiken.

Gebruik Instagram-locatietags

Locatietags zijn een van de geheimen om veel nieuwe bekendheid te krijgen! Wanneer u een locatietag aan uw verhaal toevoegt , bestaat de kans dat deze wordt weergegeven in de zoekresultaten voor die locatie en andere. De sleutel tot succes hier is om de kleinst mogelijke locatie te gebruiken.

Gebruik bijvoorbeeld een locatiesticker voor een heel specifiek gebouw, park, kruispunt of bedrijf. De Instagram-kaarten weten dat de individuele locatie zich in de buurt van omliggende locaties bevindt, in een bepaalde buurt, in een stad, in een provincie, enzovoort. Door de kleinere locatie te taggen, heeft u de mogelijkheid om ook in de bredere zoekopdrachten te verschijnen. Maar als u de naam van de stad tagt, verschijnt u niet op kleinere locaties in de stad.

In dit voorbeeld heb ik de campuslocatie van de National University getagd en ben ik opgedoken in drie andere locatiezoekopdrachten met betrekking tot het gebied dat ik heb getagd.

ALT

Pas Instagram-hashtags toe

Net zoals we weten dat hashtags krachtig zijn om te bereiken op feedposts, kunnen ze erg nuttig zijn bij Instagram-verhalen. Er zijn echter enkele beperkingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste kun je slechts één hashtag-sticker per verhaalpost toevoegen. Elk bericht in de reeks kan echter een andere hashtag hebben.

Als je het tekstvak gebruikt om hashtags toe te voegen, telt Instagram alleen de eerste drie die je opneemt, dus het is het niet waard om er meer dan drie te gebruiken. Je wilt je hashtags ook niet ‘verbergen’ in je verhalen. Ze moeten duidelijk leesbaar en zichtbaar zijn, anders geeft Instagram ze niet weer als functionele hashtags.

Wanneer je hashtags in een verhaalpost gebruikt, wil je over het algemeen zo breed mogelijk gaan. Ter illustratie: het gebruik van #Flowers is waarschijnlijk beter dan het gebruik van #SummerGardenIdeas. Niet dat de laatste hashtag niet waardevol is, maar Verhalen leven slechts 24 uur, dus je hebt slechts een kleine kans om in de zoekresultaten te verschijnen.

Als je hyper-gerichte hashtags gebruikt, krijgen ze mogelijk maar een paar views binnen de periode van 24 uur. Met een populaire hashtag die veel views krijgt, vergroot u daarentegen uw kans om in die zoekopdracht te verschijnen en meer meningen over uw verhaal te krijgen.

Een voorbehoud is dat er geen garantie is dat u in een hashtag-zoekopdracht verschijnt. Ongeacht hoeveel verhalen er met een bepaalde hashtag worden gemaakt, Instagram beperkt het aantal resultaten dat aan elke gebruiker wordt getoond op basis van verschillende algoritmische criteria. Waarom? Omdat niemand 400 verhaalberichten in een zoekresultaat wil tikken.

Tag Instagram-gebruikers

Als u wilt dat meer mensen uw inhoud zien, geef meer mensen dan een reden om deze te delen. Als u gebruikers in uw verhalen tagt (ervan uitgaande dat ze daadwerkelijk deel uitmaken van die verhaalpost), kunnen ze uw verhaal delen met die van hen, waardoor u meer bekendheid krijgt.

In het onderstaande verhaal worden zowel het restaurant als het winkelcentrum waar het restaurant zich bevindt, getagd als gebruikers, zodat beide accounts die inhoud kunnen delen met hun publiek.

ALT

Over delen gesproken, verhalen die u bekijkt, hebben het kleine papieren vliegtuigpictogram om te delen onderaan. Hierdoor kunnen gebruikers dat verhaal rechtstreeks met een andere gebruiker delen via een direct bericht. Als u zeer waardevolle of vermakelijke inhoud deelt die uw publiek wil delen, zullen ze dat doen! En wanneer de ontvanger de DM ontvangt, kunnen ze uw verhaal direct bekijken.

Gevolgtrekking

Zoals je in deze gids kunt zien, zijn er veel verschillende manieren om Instagramverhalen te maken en te gebruiken. Maar dat maakt ze zo uniek en stelt u in staat om de inhoud te personaliseren terwijl u trouw blijft aan uw merkpersoonlijkheid.

Wanneer u zich concentreert op het maken van verhalen die uw merk laten zien, contact maken met uw publiek en hen waarde bieden, houdt u ze betrokken en responsief. Hoe meer ze uw inhoud bekijken en ermee omgaan, hoe hoger u scoort in de plaatsing van hun verhaalbanner. Hierdoor kunt u hen voor blijven en de doelen bereiken die u aan het begin van deze gids voor ogen had.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format