Hoe Instagram-verhalen (stories) te maken waar mensen graag naar kijken - DeLaatbusiness
What is a chatbot?

Hoe Instagram-verhalen (stories) te maken waar mensen graag naar kijken

7 min


128
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wil je meer views voor je Instagram-verhalen? Op zoek naar tips om sterkere Instagram Stories-inhoud te maken?

Waarom Instagramverhalen Betrokkenheidstactiek belangrijk is

Als je door Instagram Stories-inhoud van merken kijkt, zul je merken dat de meeste verhaalinhoud niet zo boeiend is. Hiervoor zijn tal van mogelijke redenen. Misschien zijn de merken niet op de hoogte van alle beschikbare Instagram Stories-functies of hebben ze simpelweg niet de tijd om creatieve inhoud te ontwikkelen. Ze vinken gewoon een vakje aan en doorlopen de bewegingen.

Zonder een duidelijk doel voor de betrokkenheid van Instagram Stories, verspil je in feite tijd, geld en andere waardevolle bronnen.Daarom is het hebben van een duidelijke Instagram Stories-strategie  zo belangrijk. Neem de tijd om een ​​strategie voor uw verhalen te ontwikkelen, en u zult een stappenplan hebben om u te helpen bij het maken van inhoud waarmee uw volgers zich willen engageren.

Uw strategie kan een lijst bevatten met de soorten inhoud die u wilt delen, zoals blogposts, tips en meer, en een overzicht van wanneer u die inhoud wilt plaatsen. Van daaruit kunt u Verhalen-functies zoals stickers en peilingen gebruiken om interactie met het publiek te stimuleren. En albums met hoogtepunten zijn een handige manier om uw bloginhoud en andere eigendommen met Instagram te trouwen.

Als mensen geen interactie hebben met uw verhalen, vraagt ​​u zich misschien af ​​of u de markt heeft oververzadigd met uw berichten, uw bericht niet uniek is of uw publiek u gewoon niet boeiend vindt. Het goede nieuws is dat deze zes tips u zullen helpen om inhoud te produceren die uw volgers willen bekijken.

# 1: Vraag om input van het publiek over de inhoud van uw verhalen

Overweeg om feedback te vragen om erachter te komen in wat voor soort Verhalen-inhoud uw publiek geïnteresseerd is en wanneer ze van u willen horen . Maar geef je volgers niet te veel keuzes. U krijgt een betere respons als u het simpel houdt . In plaats van mensen bijvoorbeeld om een ​​specifiek tijdstip te vragen waarop je je Instagram-verhalen moet posten, kun je ze vragen of ze liever hebben dat je vroeg of laat op de dag post.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, bijvoorbeeld een verhaal waarin u om feedback vraagt ​​voor toekomstige Stories-inhoud

Voor meer uitgebreide enquêtevragen kunt u uw publiek ertoe aanzetten om met u in contact te komen via opmerkingen of door een direct bericht te sturen . Op deze manier kun je communiceren met je volgers terwijl je feedback verzamelt om je verhalen te verbeteren.

# 2: Maak verhalen wanneer je energieniveau hoog is

Om boeiende verhalen te creëren, heb je een positieve instelling nodig. Als je gestrest bent en te veel probeert of als je camera verlegen bent, zal dit te zien zijn in de inhoud die je produceert (en ook op je gezicht), wat je publiek kan uitschakelen.

Om dit op te lossen, moet je elke keer dat je een Instagram-verhaal plaatst aan de top van je spel staan. Als je sport volgt, moeten professionele atleten elke dag ‘aan’ zijn. Probeer dezelfde mentaliteit aan te nemen. Je moet beginnen met oefenen en je een weg banen naar hun niveau.

Zorg er eerst voor dat u goed bezig bent. Vervolgens analyseert alles wat u op dat moment bezigen plan uw Instagram Stories inhoud als je op je hoogste energieniveau . Als u uw verhalen moet plannen, kan een tool als Agorapulse  (vanaf $ 39 / maand, jaarlijks gefactureerd) helpen.

# 3: Betrokkenheid van het publiek met stickers

Stickers met Instagramverhalen kunnen interactiviteit aan je verhalen toevoegen en ze minder statisch en saai maken.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, voorbeelden van stickers voor Instagram-verhalen

Met de poll- en emoji-schuifregelaarstickers kun je een vraag aan je verhaal toevoegen, zodat je kunt inschatten of je volgers ergens in geïnteresseerd zijn . Als u zich afvraagt ​​welke video u vervolgens wilt maken, ga dan voor de camera en vertel uw publiek dat u een reeks video-ideeën gaat posten. Vraag ze om op hun favoriet te stemmen door een aangepast antwoord te selecteren of de schuifregelaar te verslepen.

Door een aftellende sticker in je verhaal op te nemen, kun je de aandacht vestigen op een moment of gebeurtenis . Wanneer een gebruiker op de pijl naast de sticker tikt, kan hij zich aanmelden om een ​​herinnering te ontvangen. Je ziet deze activiteit in je meldingen, zodat je een indicatie kunt krijgen van de interesse in je evenement .

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, een voorbeeld van de aftellende sticker die wordt gebruikt in het verhaal van @jenns_trends

Met stickers met vragen kun je niet alleen in contact komen met kijkers, maar ook waardevolle feedback krijgen . U kunt een korte video opnemen, deze in uw verhaal delen en anderen uitnodigen om een ​​vraag te beantwoorden. Van daaruit kunt u de reacties die u ontvangt , hergebruiken en omzetten in een blogpost.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, een voorbeeld van de vraagsticker die wordt gebruikt in het verhaal van @ thevincenzolandino

Onthoud: als je met kijkers in contact komt, stuur ze dan naar waar je van plan bent te zijn . Als je hen vraagt ​​een opmerking achter te laten bij een verhaal of je een DM stuurt, zorg dan dat je beschikbaar bent en van plan bent om op hen te reageren . Ongeacht uw branche, moet u constant op zoek zijn naar mogelijkheden om met uw volgers te praten, of dat nu via video, DM of opmerkingen is.

Stickers toevoegen aan Instagramverhalen

Om stickers aan je verhaal toe te voegen, start je je Instagram-camera en kies je het type verhaal dat je wilt maken (Type, Live, Normaal, etc.). Vervolgens tikt u op het pictogram van Stickers aan de bovenkant van het scherm.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, stickerpictogram voor Instagram-verhalen

Wanneer de stickerlade wordt geopend, zoekt of bladert u door de opties om de sticker (s) te vinden die u wilt gebruiken . Je kunt meerdere stickers in je verhaal opnemen, maar overdrijf het niet.

# 4: Regram-communityposts

Met Instagram kun je berichten opnieuw delen met verhalen . Het opnieuw programmeren van inhoud uit uw gemeenschap voegt niet alleen variatie toe aan de inhoud van uw verhalen, maar helpt tegelijkertijd ook om relaties op te bouwen.

Andrew en Pete deelden opnieuw een post waarin ze hun conferentie noemden, die net was afgerond. Dit is een geweldige manier om bezoekers onder de aandacht te brengen en uw gemeenschap te laten zien dat ze worden gewaardeerd.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, een voorbeeld van een verhaalregram van @hollieellisdesign door @andrewandpete

Om een openbaar bericht opnieuw in je verhaal te plaatsen, open je het bericht en tik je op de pijlknop onder de afbeelding .

Creëer sterke, boeiende Instagram-verhalen, optie om een ​​Instagram-bericht te verzenden

Tik in het pop-upmenu dat verschijnt op de knop Toevoegen aan verhaal .

Creëer sterke, boeiende Instagram-verhalen, optie om een ​​Instagram-bericht aan een verhaal toe te voegen

# 5: Experimenteer met langere video

Er zijn tools beschikbaar waarmee je langere video’s voor Instagram-verhalen kunt maken. Met langere video’s kun je niet alleen een langer verhaal vertellen, maar krijg je ook meer mogelijkheden om met je publiek in contact te komen.

Storeo is een iOS-app die je video’s opsplitst in clips van 15 seconden, perfect voor je verhalen. Je kunt een nieuwe video opnemen met de app of een bestaande video splitsen. De app is gratis beschikbaar, maar om het watermerk uit je clips te verwijderen, moet je de betaalde versie kopen voor $ 9,99.

Om een nieuwe video met de app te maken, tik je op het camerapictogram linksonder in het scherm en vervolgens op de opnameknop . Als je een bestaande video wilt importeren , tik je op het filmpictogram rechtsonder in het startscherm en selecteer je de video uit je filmrol .

Creëer sterke, boeiende Instagram-verhalen, optie in Storeo om nieuwe video op te nemen versus een video uit filmrol te selecteren

Nadat je je video hebt opgenomen of geïmporteerd, tik je op Exporteren als X Slices om de inhoud te verdelen.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, optie in Storeo om je video te exporteren in Story-segmenten

Storeo slaat de afzonderlijke clips op volgorde op in uw filmrol. Open gewoon je Instagram-camera en upload de clips naar je verhaal om een ​​naadloze video-ervaring te creëren.

# 6: Bewaar je beste verhalen om albums te markeren

Als je je publiek wilt betrekken via Verhalen, waarom zou je je beste inhoud dan niet op een meer permanente manier presenteren? Met Instagram-albums met hoogtepunten kun je je beste Verhalen-inhoud opslaan op je Instagram-profiel.

Om een ​​album met hoogtepunten te maken, open je je profiel en tik je op het + -pictogram in het gedeelte Hoogtepunten van het verhaal onder je biografie.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, optie om je verhalen op te slaan als Story Highlights

Vervolgens selecteert u de Stories inhoud die u wilt toevoegen aan dit album. Nadat je op Volgende hebt getikt , typ je een naam voor het album en selecteer je een omslagafbeelding . Als je klaar bent, tik je op Toevoegen om het album aan je profiel toe te voegen.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, optie om je album met hoogtepunten van het verhaal een naam te geven

U kunt voor elk album omslagen met hoogtepunten maken met uw favoriete grafische ontwerpprogramma of een sjabloon gebruiken. Om uw hoogtepunten opnieuw in te delen , drukt u op en sleept u elke markering .

Pro-tip : maak een gemakkelijk te onthouden URL met behulp van Pretty Links om uw verhalen, blogposts en meer te delen om uw publiek naar uw hoogtepunten te leiden. Om de directe link naar een album met hoogtepunten te krijgen , houdt u het album ingedrukt en selecteert u Markeringslink kopiëren in het pop-upmenu.

Maak sterke, boeiende Instagram-verhalen, optie om de directe link naar je album met hoogtepunten te kopiëren

Gevolgtrekking

Meer dan 500 miljoen mensen gebruiken dagelijks Instagram Stories. Voor de inhoud van je eigen verhalen, heb je misschien het gevoel dat je het niet bij kunt houden. Je probeert niet alleen je bedrijf te runnen (vooral als je een solopreneur bent), maar je hebt ook geen diepe zakken en de grote teams die veel grote merken hebben.

Gelukkig hoef je het niet bij te houden. Je hoeft alleen maar je proces aan te passen om meer boeiende verhalen te maken.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format