B2B Instagram-content: tips en tools voor marketeers - DeLaatbusiness
facebook chatbots

B2B Instagram-content: tips en tools voor marketeers

14 min


109
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Klaar om je bedrijf op Instagram te zetten? Vraagt ​​u zich af hoe u B2B Instagram-inhoud kunt publiceren die zakelijke doelen ondersteunt?

In dit artikel vind je tools waarmee je Instagram-content kunt leveren die de naamsbekendheid vergroot, de klantloyaliteit versterkt en een betrokken community groeit.

Waarom zou uw B2B-bedrijf een aanwezigheid op Instagram moeten opbouwen?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan Instagram een ​​zeer effectief marketingkanaal zijn voor B2B-bedrijven die zich richten op meer volwassen doelgroepsegmenten. Volgens Pew Research Center zit  40% van alle internetgebruikers in de leeftijd van 30-49 jaar op het platform. En omdat  het gebruikersbestand van Instagram voortdurend groeit , breidt de doelgroep voor B2B’s zich ook uit, wat nog meer zakelijke kansen biedt.

Bovendien is de concurrentie tussen B2B’s op Instagram laag. Met slechts  30% van de B2B-bedrijven die Instagram gebruiken voor contentmarketing, is er genoeg ruimte om op te vallen en uw publiek te bereiken. Hoewel Instagram voor B2B’s geen verkoopstimulerend kanaal is, kan het je helpen om je merkimago en -bekendheid te versterken. Dit is wat je op Instagram zou moeten posten om deze doelen te bereiken.

# 1: Deel uw expertise om uw merk als gedachteleider te positioneren

Het positioneren van uw bedrijf als een thought leader is essentieel in de B2B-markt, omdat het een enorm potentieel heeft om geloofwaardigheid op te bouwen en de verkoop te stimuleren. Volgens  LinkedIn zegt 82% van de B2B-besluitvormers dat thought leadership hun vertrouwen in een organisatie heeft vergroot en hen ertoe heeft gebracht zaken aan een bedrijf toe te kennen.

Een van de meest effectieve manieren om uw reputatie als thought leader te vestigen, is door uw niche-expertise te delen met behulp van exclusieve, relevante gegevens . Door infographics en video’s boordevol gegevens op Instagram te publiceren, kun je saai uitziende datapunten aantrekkelijk laten lijken op het visuele platform.

Creëer infographics met Venngage

Venngage is een gratis infographic-maker waarmee u snel en eenvoudig opvallende infographics kunt maken. Nadat u zich heeft aangemeld bij de app, ziet u een selectie van aanbevolen infographic-sjablonen. Venngage biedt sjablonen voor beginnende, halfgevorderde en gevorderde gebruikers, afhankelijk van hoe ervaren u bent in grafisch ontwerp.

Voorbeelden van door Venngage aanbevolen sjablonen voor infographics.

Selecteer een van de aanbevolen sjablonen of blader door de sectie Categorieën in het linkermenu. U kunt kiezen uit verschillende infographic-categorieën, waaronder informatief, statistisch, geografisch, tijdlijn, lijst en meer.

Voorbeelden van Venngage-infographic-categorieën onder Fun Data.

Nadat u de infographic-sjabloon hebt geselecteerd die u wilt gebruiken, klikt u op de knop Maken om uw infographic te bouwen. U kunt uw ontwerp aanpassen door verschillende widgets uit het menu aan de linkerkant toe te voegen , zoals pictogrammen, grafieken of kaarten. U kunt ook tekstoverlays toevoegen , de achtergrond bewerken en afbeeldingen vanaf uw computer uploaden .

Voorbeeld van een infographic die wordt gemaakt in Venngage.

Als u klaar bent met uw ontwerp, kunt u de infographic naar uw computer downloaden , of als u een premium account heeft (vanaf $ 49 / maand), kunt u deze rechtstreeks op uw sociale mediaprofielen publiceren .

Publiceer, deel of download uw Venngage-infographic.

Maak gegevensverpakte video’s met Renderforest

Een andere, misschien minder voor de hand liggende manier om gegevens op Instagram te presenteren, is door middel van video’s.

De Renderforest- app maakt het gemakkelijk om zeer aangepaste video’s te ontwikkelen met behulp van sjablonen. Het is beschikbaar in zowel gratis als betaalde abonnementen (vanaf $ 14 / maand, jaarlijks gefactureerd).

Om te beginnen, klikt u op het tabblad Video maken boven aan het scherm en kiest u vervolgens Videosjablonen om alle beschikbare opties te zien.

Om de lijst te filteren om alleen de infographic-videosjablonen te bekijken, klikt op Presentatiesen selecteert u Infographic-video’s in het vervolgkeuzemenu.

Optie om Infographic-video's te maken onder Presentaties in Renderforest.

Nu zie je alle sjablonen in de categorie. Selecteer de sjabloon die het beste bij u past om te beginnen met het maken van video’s.

Voorbeelden van sjablonen voor uw infographicvideo in Renderforest.

De volgende pagina toont enkele video’s die met de sjabloon zijn gemaakt. Klik op Nu maken om door te gaan.

Klik nu op Scene toevoegen om te beginnen met het bouwen van je video.

Voeg een scène toe aan uw Renderforest-infographicvideo.

Als u bijvoorbeeld de sjabloon Infographics Animation Pack heeft gekozen, ziet u een reeks schermen met verschillende diagramindelingen en animaties.

Begin met het invoegen van scènes die uw punt het beste illustreren. Klik om een ​​scène te selecteren en klik vervolgens op Scène invoegen om deze aan uw video toe te voegen .

Scènevoorbeelden die u in uw Renderforest-infographicvideo kunt invoegen.

U kunt voor elke scène de tekst aanpassen en afbeeldingen vanaf uw computer uploaden .

Pas de scène van uw Renderforest-infographic video aan.

Met Renderforest kun je ook de stijl, het kleurenpalet en de muziek voor de hele video bewerken . U kunt zelfs uw eigen voice-over toevoegen . Hoe cool is dat?

Bewerk de muziek van uw Renderforest infographic video.

Tip : houd de waarde van de videoduur (in de rechterbovenhoek) in de gaten om er zeker van te zijn dat je video de juiste lengte heeft . Instagram-video’s kunnen maximaal 60 seconden duren voor de nieuwsfeed en 15 seconden voor verhalen.

Als u tevreden bent met uw video, klikt u op de knop Voorbeeld om het weergaveproces te starten. Als het klaar is, kun je de video downloaden .

Publiceer of download uw Renderforest infographic video.

Laten we nu eens kijken hoe een B2B-bedrijf zichzelf positioneert als een thought leader door inzichtelijke dataposten op Instagram te delen.

Deze  video van het professionele servicenetwerk Deloitte is een perfect voorbeeld van hoe B2B-bedrijven gegevens kunnen presenteren via hun Instagram-inhoud:

Wat kun je uit dit voorbeeld leren?

 • Wees efficiënt . Houd u bij het presenteren van gegevens op Instagram aan de regel “less is more”. Minimaliseer het aantal statistieken dat zichtbaar is in een enkele afbeelding of videoscène om uw inhoud gemakkelijk verteerbaar en leesbaar te maken.
 • Geef context . Overgiet uw publiek niet alleen met cijfers. Leg altijd uit wat de gegevens betekenen en waarom ze belangrijk zijn.
 • Gebruik contrasterende kleuren . Zorg ervoor dat er een sterk contrast is tussen de achtergrondkleur en de kleur van de statistieken om het bericht leesbaarder te maken.

# 2: Plaats relevante samengestelde inhoud om een ​​reputatie te krijgen als een betrouwbare nieuwsbron

Wat als u geen exclusieve gegevens heeft, maar toch wilt laten zien dat uw bedrijf op de hoogte blijft van de trends in de branche?

Door content te cureren, kunt u het merkimago van uw B2B verbeteren. Het laat zien dat u op de hoogte bent van wat er in de branche gebeurt , en laat zien dat u betrokken en vaardig bent. Ten tweede zal het uw merk positioneren als een betrouwbare nieuwsbron die waarde biedt en uw publiek informeert. Hier leest u hoe u relevante inhoud kunt vinden om op Instagram te beheren.

Google Alerts instellen

Google Alerts  is een gratis tool waarmee u eenvoudig op internet kunt controleren op interessante onderwerpen . Om meldingen over nieuwe, relevante inhoud te ontvangen, moet u uw meldingen op basis van trefwoorden maken . Stel dat u het web wilt controleren op marketingnieuws op sociale media. Typ in dat geval ‘social media marketing’ in de zoekbalk en klik op de knop Alert aanmaken .

Voorbeeld van het opzetten van een Google-alert voor 'social media marketing'.

Uw melding verschijnt in de lijst onder de zoekbalk. Klik op het potloodpictogram om de instellingen voor uw melding aan te passen.

Bewerk uw Google-melding door op het potloodpictogram te klikken.

Kies de alarmfrequentie (namelijk maximaal één keer per dag, maximaal één keer per week); selecteer bronnen (blogs, nieuws, web, etc.); en specificeer de taal, regio, volume en bezorgmethode . U kunt ook een voorbeeld van uw waarschuwing zien onder het venster met waarschuwingsspecificaties.

Instellingen voor de frequentie, bronnen, taal, regio, volume en bezorgmethode van uw Google-melding.

Zodra uw alert is ingesteld, ontvangt u regelmatig meldingen over de onderwerpen van uw keuze op uw e-mailadres.

Zoek naar inhoud met Scoop.it

Een andere effectieve manier om content te beheren is met de freemium content curation-service  Scoop.it . Scoop.it biedt een gratis abonnement, met betaalde abonnementen vanaf $ 17,99 / maand.

Nadat u zich hebt aangemeld bij het platform, typt u het trefwoord van uw keuze in het zoekvak in de rechterbovenhoek om alle inhoudsfeeds eromheen te zien. Kies een inhoudsfeed om berichten te bekijken die zijn samengesteld door Scoop.it-gebruikers .

Voorbeelden van 'social media nieuws'-inhoudsfeeds in Scoop.it.

Om verder uw zoekopdracht verfijnen , gebruik dan de filterfunctie naast de naam van de feed. In dit geval typte ik het trefwoord ‘Instagram-marketing’ in de zoekbalk om een ​​specifiekere groep berichten over het onderwerp te zien.

Voorbeeld van een filter voor contentfeeds in Scoop.it.

Pas samengestelde inhoud voor Instagram aan

Nadat je een interessant, relevant artikel hebt ontdekt met Google Alerts of Scoop.it, moet je het omzetten in inhoud die geschikt is voor Instagram. Om dat te doen, zet u belangrijke tekstuele informatie om in aantrekkelijke beelden , zoals infographics, video’s of afbeeldingen. Zorg ervoor dat u de inhoudsbron vermeldt!

SEMrush , een competitieve intelligence-suite, weet op de juiste manier content op Instagram te beheren. In de onderstaande post belicht het bedrijf een belangrijk gegevenspunt uit een artikel van Search Engine Journal. Met deze inhoud bewees SEMrush dat ze op de hoogte blijven van het nieuws en hun publiek willen informeren, wat helpt om hun merkimago te verbeteren.

Wat kun je uit dit voorbeeld leren?

 • Blijf relevant . Stem uw samengestelde inhoud altijd af op de interesses van uw publiek.
 • Wees op tijd . Beheer inhoud kort nadat deze voor het eerst is gepubliceerd om uw berichten nieuw te maken en deel te nemen aan het huidige gesprek.
 • Stem de samengestelde inhoud af op uw  visuele stijl op Instagram . Maak het naadloos onderdeel van uw contentstrategie.
Voorbeeld van een samengestelde inhoudspost door SEMrush op Instagram.

# 3: Gebruik succesverhalen van klanten om geloofwaardigheid en vertrouwen te vestigen

Het vermelden van de succesverhalen van uw klanten is een andere effectieve tactiek om geloofwaardigheid en vertrouwen bij uw publiek te vestigen. Deze verhalen helpen u een duidelijk signaal af te geven dat u een legitiem bedrijf bent dat klanten uit het echte leven helpt slagen. Bovendien kunnen ze een krachtige verkoopkatalysator zijn.

Hier leest u hoe u succesverhalen van klanten op Instagram kunt presenteren.

Geef visuals weer met de offertes van uw klanten

De eenvoudigste manier om het succes van uw klanten te laten zien, is door middel van afbeeldingen met citaten. Blader door de opslagplaats voor offertes van uw klant en selecteer de meest relevante offertes . Als u niet over zo’n repository beschikt, neem dan contact op met uw klanten en vraag om hun feedback over uw producten of diensten.

Houd er rekening mee dat de citaten van uw klanten kort moeten zijn (tussen de 15 en 25 woorden) om in een Instagram-afbeelding te passen. Nadat je je offertes hebt verzameld, ga je naar de freemium grafische ontwerptool  Canva om je afbeeldingen te maken .

Nadat u zich heeft aangemeld, ziet u een verzameling afbeeldingssjablonen voor sociale media. Selecteer de Instagram-berichtsjabloon .

Voorbeeld van een Instagram-postsjabloon in Canva.

Nu kunt u uw afbeelding helemaal zelf maken of een lay-out voor een quote-afbeelding selecteren in het menu aan de linkerkant . De lay-outs zijn flexibel, dus voel je vrij om ze aan te passen zodat ze aansluiten bij je merkimago.

Voorbeelden van sjablonen voor citaatafbeeldingen voor Instagram in Canva.

Zodra uw afbeelding klaar is, voegt u boeiende beschrijvende tekst toe aan uw bericht die een gedetailleerder beeld geeft van het succes van uw klanten .

Maak gebruik van Instagram Caption Space om een ​​boeiend verhaal te vertellen

Met Instagram kunnen marketeers hun foto’s onderschrijven met maximaal 2.200 tekens en 30 hashtags. U kunt als volgt ondertiteling gebruiken om een ​​overtuigend succesverhaal te vertellen:

 • Geef details op . Leg uit waarom de klant voor uw bedrijf heeft gekozen, op welke gebieden uw bedrijf hen heeft geholpen om te verbeteren en welke resultaten u hen in staat heeft gesteld te bereiken.
 • Kenmerk datapunten . Gegevens voegen geloofwaardigheid toe aan uw verhaal, dus zorg ervoor dat u het opneemt in de ondertitels van uw post. Om dit te illustreren, laat zien hoeveel de ROI van uw klant is gegroeid sinds ze uw producten of diensten zijn gaan gebruiken.
 • Gebruik de juiste hashtags . Door hashtags aan je Instagram-berichten toe te voegen, kun je de zichtbaarheid vergroten en een nieuw publiek bereiken. Enkele van de meest populaire Instagram-hashtags voor succesverhalen van klanten zijn #clienttestimonial, #clientsuccess en #clientquotes.

Een B2B-bedrijf dat de kunst van het delen van succesverhalen van klanten op Instagram onder de knie heeft, is digitaal marketingbureau  Like Honey Marketing . Ze delen regelmatig getuigenissen van klanten op hun Instagram-profiel, waardoor ze hun geloofwaardigheid vergroten en prospects aantrekken.

Voorbeeld van een Instagram-post voor een klantverhaal door Like Honey Marketing.

Wat kun je uit dit voorbeeld leren?

 • Wees consequent . Het opbouwen van een reputatie als betrouwbaar bedrijf kost tijd, en daarom zou u regelmatig succesverhalen moeten publiceren . Om dit te visualiseren, maakt u er een gewoonte van om elke week een getuigenis van een klant te delen.
 • Laat de getuigenissen opvallen . Gebruik een duidelijk ontwerp voor Instagram-posts met succesverhalen van klanten om ze te helpen opvallen in je nieuwsfeed.
 • Tag uw klanten . Neem de Instagram-handle van uw klant op in uw berichten om te laten zien dat u echte mensen helpt, wat uw geloofwaardigheid zal vergroten.

# 4: Maak gebruik van de belangenbehartiging van werknemers om uw merk menselijker te maken

Het aanboren van werknemersbelangen heeft een aantal voordelen voor B2B-bedrijven, van het maximaliseren van het bereik tot het verbeteren van de merkbekendheid. Hier leest u hoe u de authentieke stemmen van uw medewerkers onderdeel kunt maken van uw Instagram-contentstrategie.

Breng uw werknemers onder de aandacht in uw nieuwsfeed

Door uw medewerkers in de schijnwerpers te zetten, kunt u uw toptalent onder de aandacht brengen en de naam van uw merk een gezicht geven. En wat is een betere plek om de foto’s van uw werknemers te tonen dan op Instagram?

PTC Convergence Lab biedt regelmatig werknemers op hun Instagram-account om aan te tonen dat het bedrijf bestaat uit eersteklas experts.

Voorbeeld van een Instagram-post door een werknemer in de spotlight door PTC Convergence Lab.

Begin met het selecteren van mensen die essentieel zijn voor uw bedrijf . Bedenk vervolgens wat u over hen wilt benadrukken, zodat u uw team en bedrijf zo goed mogelijk kunt presenteren. Focussen op de opleiding, werkervaring en succes van uw medewerkers in uw bedrijf is bijzonder effectief.

Vervolgens maakt u een meeslepend verhaal over uw medewerkers en koppelen met aansprekende foto’s u kunt maken met een tool als Canvas. Zorg ervoor dat je een aantal van de populaire Instagram-hashtags voor werknemersbelangen toevoegt, waaronder #employeeappreciatie, #employeerecognition, #employeespotlight, #employeeadvocacy en #employeemotivation.

Voer Instagram-overnames uit

Overnames op Instagram zijn een leuke manier om je bedrijf door de ogen van je team te laten zien en te laten zien dat je jezelf niet al te serieus neemt. Instagram-posts die door de werknemers van Zapier worden gepubliceerd, maken de nieuwsfeed van het bedrijf diverser en persoonlijker.

Voorbeeld van een overname door een werknemer van het Instagram-account van Zapier.

Maar voordat u uw medewerkers naar uw officiële account laat publiceren, moet u de parameters van de overname definiëren . Hoe lang zal het duren – een dag, een week? Wat is het thema – achter de schermen, bedrijfsevenementen, teamleden? Wat zijn de KPI’s – meer volgers, vind-ik-leuks, reacties? Door deze vragen van tevoren te beantwoorden, kun je ervoor zorgen dat je Instagram-overname een succes wordt.

Tip : maak vooraf je Instagram-overname bekend om mensen aan te moedigen je profiel te volgen.

Moedig werknemers aan om over uw bedrijf te posten op hun privéaccounts

Om ervoor te zorgen dat uw werknemers over u posten in hun accounts, moet u het proces zo gemakkelijk mogelijk voor hen maken. Dit betekent dat u uw werknemers moet uitrusten met alle benodigde middelen , zoals foto’s (een fotoshoot voor hen regelen), een kopieersjabloon en hashtags van het merk .

Marketing- en CRM-softwareplatform HubSpot creëerde een pakkende hashtag, #hubspotlife, die hun werknemers gebruiken om het bedrijf te promoten.

Voorbeeld van een Instagram-post van een Hubspot-medewerker met de merkhashtag #hubspotlife.

# 5: Rapporteer over de effectiviteit van je Instagram-strategie

De eerste stap bij het rapporteren over je Instagram-contentstrategie is door te kijken naar de statistieken van merkbekendheid: betrokkenheid, bereik en groei van volgers . Hiermee kunt u de effectiviteit van de hierboven besproken tactieken beoordelen en begrijpen of u uw merk op een manier heeft gepositioneerd die aantrekkelijk is voor uw doelgroep.

Om toegang te krijgen tot deze statistieken, ga je naar het Insights-gedeelte van je Instagram-profiel . Om dat te doen, tik op de ineenstorting menuknop in de rechterbovenhoek van uw app en kies Insights .

In het gedeelte Activiteit ziet u een wekelijks overzicht van betrokkenheid en bereik, samen met profielbezoeken en vertoningen .

Voorbeeld van Instagram-inzichten met de gegevens op het tabblad Activiteit.

Om de groei van uw volgers te controleren, gaat u naar het gedeelte Doelgroep waar u uw totale aantal volgers kunt zien in vergelijking met de vorige week . Het is duidelijk dat hoe hoger uw cijfers, hoe succesvoller uw strategie is bij het opbouwen van een positief imago van uw merk en het vergroten van de naamsbekendheid.

Voorbeeld van Instagram-inzichten met de gegevens op het tabblad Publiek.

Bekijk Instagram Insights-gegevens met Squarelovin

Omdat de beschikbare gegevens in Instagram Insights beperkt zijn tot een week, wil je misschien een dieper inzicht krijgen in je prestaties. Gebruik hiervoor de freemium Instagram-analysetool  Squarelovin .

Nadat u uw Squarelovin-account heeft ingesteld, logt u in om uw dashboard te zien .

Vervolgens sluit u de Instagram-account dat u wilt bijhouden .

Verbind als onderdeel van de installatie je Instagram-account met Squarelovin.

Nadat u uw account heeft gekoppeld, klikt u op de knop Account algemeen gebruiken eronder om uw statistieken te zien.

In de accountoverzichtsectie zie je het cumulatieve aantal van je posts, engagements (likes en reacties) en volgers . U kunt ook een grafiek bekijken met de groei van volgers in de loop van de tijd .

Voorbeeld van de gegevens in een Squarelovin-accountoverzicht.

Als u uw statistieken over een langere periode wilt bijhouden, gaat u naar het gedeelte Maandelijkse analyse in het menu aan de linkerkant. Hier kun je het aantal vind-ik-leuks en reacties zien die je hebt ontvangen in vergelijking met de vorige maand , samen met een maandelijkse groeigrafiek voor volgers.

Voorbeeld van het maandelijkse gegevensrapport en statistieken van een Squarelovin-account.

Ga ten slotte naar het gedeelte Betrokkenheid om de evolutie te zien van de vind-ik-leuks en opmerkingen die je in de loop van de tijd hebt ontvangen .

Voorbeeld van gegevens van Squarelovin-accountbetrokkenheid met vind-ik-leuks en opmerkingen in de loop van de tijd.

Merkvermeldingen bijhouden

Een andere manier om de effectiviteit van uw Instagram-marketing te meten, is door merkvermeldingen te volgen om erachter te komen of iemand heeft geciteerd of gereageerd op uw thought-leadership-inhoud.

U kunt merkvermeldingen op internet volgen met  Google Alerts ; volg gewoon de eerder besproken stappen.

Het bijhouden van merkvermeldingen op Instagram is met name lastiger omdat het platform geen statistieken biedt over uw totale aantal vermeldingen. Om dit soort gegevens te zien, moet u investeren in een vermeldingstracker, zoals  Mention (abonnementen beginnen bij $ 29 / maand).

Toch is er een manier om gratis een lijst met uw merkvermeldingen te bekijken met Google. Typ site: www.instagram.com in de zoekbalk van Google om uw zoekopdracht te beperken tot het platform. Daarna voegen “@ YourCompany’sInstagramHandle” . Zorg ervoor dat u de aanhalingstekens opneemt!

In uw zoekresultaten ziet u een lijst met uw bedrijfsvermeldingen op Instagram , die u verder kunt verfijnen op basis van tijdsbestek .

Vervolgkeuzelijst om uw Google-zoekresultaten te verfijnen op basis van een tijdbereik.

Houd het gebruik van merkhashtag bij

De derde manier om de effectiviteit van uw Instagram-strategie te beoordelen, is door het gebruik van uw merk-hashtag bij te houden. Het zal je helpen begrijpen hoe goed je hashtag resoneert met de Instagram-community en hoe vaak mensen de hashtag gebruiken om over je merk te praten.

Om het totale aantal berichten te zien die zijn getagd met je hashtag , tik je op het vergrootglaspictogram helemaal onderaan de Instagram-app. Vervolgens typt u uw hashtag in de zoekbalk . Het aantal berichten wordt hieronder weergegeven.

Voorbeeld van Instagram-gegevens op de merk-hashtag #hubspotlife.

Voor meer gedetailleerde inzichten in je hashtag-statistieken, ga je naar het betaalde Instagram-analyseplatform  SmartMetrics . Voor $ 9 / maand kun je met SmartMetrics een aantal gedetailleerde hashtag-prestatiestatistieken volgen , waaronder bereik, vertoningen, sentiment, aantal gebruikers dat de hashtag heeft gebruikt en meer.

Om de prestaties van uw hashtag bij te houden, moet u een rapport opstellen. Om dat te doen, klikt u op het tabblad # Hashtag , voert u de hashtag in en klikt u op Toevoegen .

Voorbeeld van het toevoegen van een nieuw SmartMetrics # Hashtag-rapport voor #hubspotlife.

U ziet onmiddellijk een dashboard met de prestatiestatistieken van uw hashtag in de vorm van visuele grafieken die u kunt aanpassen op datumbereik . Elke grafiek geeft u een gedetailleerd beeld van de manier waarop uw hashtag wordt gebruikt, zodat u weet of uw merk hashtag succesvol is.

Voorbeeld van een SmartMetric # Hashtag-rapportdashboard met gebruiksstatistieken in de vorm van visuele grafieken.

Gevolgtrekking

Instagram kan een krachtig marketingkanaal zijn voor uw B2B-bedrijf, waardoor u naamsbekendheid en betrokken gemeenschappen kunt opbouwen. Om het potentieel van Instagram te kunnen benutten, moet je effectieve contentstrategieën ontwikkelen die zijn gericht op thought leadership, nieuwsbeheer, succesverhalen en belangenbehartiging van medewerkers.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format