Facebook-advertenties gebruiken om kaartjes voor uw Facebook-evenement te verkopen - DeLaatbusiness
facebook chatbots tourisme

Facebook-advertenties gebruiken om kaartjes voor uw Facebook-evenement te verkopen

15 min


139
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Gebruik je Facebook-evenementen om je evenement te promoten?

Vraagt ​​u zich af hoe u advertenties kunt gebruiken bij uw Facebook-evenement?

In dit artikel ontdek je hoe je met Facebook-advertenties de kaartverkoop naar je evenement kunt stimuleren .

# 1: Ticketing instellen voor je Facebook-evenement

Je wilt het mensen zo gemakkelijk mogelijk maken om kaartjes te kopen voor je aanstaande evenement, en er zijn een aantal platforms die kunnen worden geïntegreerd met Facebook-evenementpagina’s voor kaartverkoop op locatie, zoals  Shopify ,  Eventbee en  Eventbrite .

Als je Eventbrite gebruikt om je kaartverkoop te organiseren, kun je het integreren in je Facebook-evenement, zodat mensen kaartjes kunnen kopen zonder Facebook te verlaten. Je kunt je Eventbrite-evenement het beste opzetten voordat je je Facebook-evenement maakt , maar het kan ook achteraf worden gedaan.

Voordat je je Facebook-evenement start, moet je ervoor zorgen dat je je Facebook-pixel (en eventuele andere tracking) toevoegt aan Eventbrite om gegevens vast te leggen die je kunt gebruiken voor retargeting. Nadat je je evenement in Eventbrite hebt opgezet, klik je op het tabblad Beheren en navigeer je naar het gedeelte Trackingpixels .

Klik in Eventbrite op het tabblad Beheren en navigeer naar het gedeelte Trackingpixels.

Vervolgens klikt u op Facebook Pixel en voer uw pixel ID en andere details .

Terwijl u hier bent, kunt u ook andere tracking toevoegen, zoals Google Analytics . U kunt nooit teveel gegevens hebben!

Klik in Eventbrite op Facebook Pixel en voer je pixel-ID en andere details in.

Zodra je Eventbrite-evenement is opgezet met alle juiste tracking, kun je je evenement publiceren en toevoegen aan Facebook . Eventbrite zal je waarschijnlijk vragen om dit te doen en je door het proces begeleiden.

Zodra je Eventbrite-evenement is opgezet, publiceer je het en voeg je het toe aan Facebook.

Als dit niet het geval is, kunt u het handmatig doen. Klik op het tabblad Beheren op Uitnodigen en promoten en selecteer Toevoegen aan Facebook in het vervolgkeuzemenu.

Klik op het tabblad Op het tabblad Eventbrite beheren op Uitnodigen en promoten en selecteer Toevoegen aan Facebook in het vervolgkeuzemenu.

Hoe dan ook, moet u het evenement te selecteren en kies de Facebook-pagina om het evenement te organiseren . Je moet een beheerder zijn van de Facebook-pagina die je gebruikt om het evenement te organiseren.

Selecteer in Eventbrite het evenement en kies de Facebook-pagina om het evenement te organiseren.

Zodra je dit hebt gedaan, klik je op Toevoegen aan Facebook .

Klik op Toevoegen aan Facebook in Eventbrite

Je evenement wordt nu aan je pagina toegevoegd en verschijnt ook als een bericht in de nieuwsfeed. Zo ziet het Facebook-evenement er voor jou als admin uit:

Zo ziet de Facebook-evenementenpagina er voor jou als admin uit.

Als je pagina en evenement in aanmerking komen, kunnen je bezoekers de eigen afrekenervaring van Facebook gebruiken, zoals hier wordt weergegeven . U wilt het mensen zo gemakkelijk mogelijk maken om kaartjes te kopen voor uw aanstaande evenement!

# 2: Voeg de locatie en sponsors toe aan het Facebook-evenement als mede-hosts

Door mede-hosts aan je Facebook-evenement toe te voegen, kunnen ze berichten plaatsen in het evenement zelf . Wanneer je inhoud plaatst, krijgen gebruikers die op je evenement hebben gereageerd een melding. Hierdoor blijft het gesprek op één plek (waardoor de meldingen optimaal worden benut) en kunnen de juiste mensen eventuele vragen over uw evenement beantwoorden .

Om de profielen van mede-verhuurders individueel toe te voegen, moet u bevriend zijn met de persoon, of u kunt pagina’s toevoegen.

ALT Om individueel mede-verhuurdersprofielen toe te voegen, moet u vrienden zijn met de persoon, of u kunt pagina's toevoegen.

U kunt mede-hosts toevoegen wanneer u het evenement voor het eerst opzet of nadat u het heeft gemaakt. Om een co-host toe te voegen aan een bestaand evenement , klik je op Bewerken op de evenementpagina .

Om een ​​co-host toe te voegen aan een bestaand Facebook-evenement, klik je op Bewerken op de evenementpagina.

U of andere belanghebbenden willen het evenement misschien op uw Facebook-pagina’s weergeven . Dit is gemakkelijk te doen en het is een goed idee om het evenement aan relevante pagina’s toe te voegen, zodat er geen duplicaten zijn.

Als u een beheerder bent van de stakeholderpagina’s waaraan u het evenement wilt toevoegen, klikt u op de knop met de drie stippen bovenaan de evenementpagina en selecteert u Toevoegen aan pagina .

Klik op de knop met de drie stippen bovenaan de Facebook-evenementpagina en selecteer Toevoegen aan pagina.

Kies uw pagina in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt .

Als u geen beheerder bent, kunnen u of uw belanghebbenden het evenement nog steeds op een vergelijkbare manier aan uw pagina’s toevoegen. Ga naar het evenement , klik op de knop met drie stippen en selecteer Toevoegen aan pagina . Kies een pagina uit de lijst met beschikbare pagina’s wanneer daarom wordt gevraagd .

Ga naar het Facebook-evenement, klik op de knop met drie stippen en selecteer Toevoegen aan pagina.

# 3: Tips voor posten op de Facebook-evenementpagina

De Facebook-evenementenpagina kan een drukke plek zijn. U wilt er het beste van maken, want dit is een vast publiek van mensen die uw evenement bijwonen of overwegen.

Maar je wilt het ook niet overdrijven en je publiek irriteren, dus profiteer van de nieuwe mogelijkheid om berichten op de Facebook-evenementenmuur te plannen .

Plan een bericht op de evenementenmuur van Facebook.

Om mensen aan te moedigen om aanwezig te zijn, vertel ze wat ze kunnen verwachten op de dag (of nacht) van het evenement . Als u bijvoorbeeld een seminar houdt, deel dan wat informatie over de sprekers.

U kunt mensen ook informeren over faciliteiten en diensten die beschikbaar zijn op uw evenement . Ter illustratie: plaats parkeerinformatie, een plattegrond van de locatie, vervoer, dieetinformatie en betalingsmethoden.

# 4: Ontvang je eerste 15 bezoekers van Facebook-evenementen

Je kunt alleen betalen om je evenement te promoten als minimaal 15 mensen reageren. Dus hoe krijg je je eerste 15 bezoekers? Facebook zal als eerste optie mensen voorstellen die je vrienden zijn en die de hostpagina ook leuk vinden.

Maar je kunt al je vrienden uitnodigen . Doe dit echter spaarzaam en nodig alleen mensen uit waarvan je echt denkt dat ze je evenement willen bijwonen.

Facebook zal als eerste optie mensen voorstellen om uit te nodigen wie je vrienden zijn die de hostpagina ook leuk vinden.

U, uw sponsors, de locatie (indien van toepassing) en de sprekers (als het een conferentie of seminar is) moeten het evenement allemaal delen op uw respectieve pagina’s. Ook deel uw gebeurtenis met alle relevante Facebook groepen , uw klantendatabase (rekening te houden in overeenstemming met de privacy wetten in uw regio te blijven), en in lijsten van vroegere deelnemers als dit een terugkerend evenement of uw bedrijf heeft gehost soortgelijke evenementen voor.

Als uw evenement interessant is, goed beschreven, goede duidelijke beelden heeft, wordt gehouden op een tijd en plaats waar mensen gemakkelijk naartoe kunnen pendelen, en het is een redelijke prijs, dan zou u geen problemen moeten hebben om deze eerste 15 “lopende” reacties te krijgen. Dan kun je de kracht van Facebook-advertenties gebruiken om je evenementpromotie een boost te geven!

# 5: Maak 4 aangepaste doelgroepen om te targeten met Facebook-advertenties

Wanneer je targeting instelt voor je Facebook-campagne om de kaartverkoop voor je evenement te stimuleren, is het belangrijk om de advertentie, de kopie, de call-to-action, enzovoort, en het publiek zelf te splitsen . Targeting op interesse werkt in sommige gevallen, maar uw beste en veiligste doelgroep om enkele aankoopconversies te krijgen, is met vier aangepaste doelgroepen. Laten we stap voor stap bekijken hoe we ze kunnen bouwen.

Uw huidige klanten + lookalikes

Als uw bedrijf een evenement organiseert, is dit waarschijnlijk zeer relevant voor uw klanten. Op voorwaarde dat uw klantgegevens zijn verzameld met toestemming om te worden gebruikt voor marketing (controleer bij twijfel uw lokale wetgeving), kunt u de klantgegevens uploaden naar Facebook om een ​​aangepast publiek te creëren .

Om dit te doen, opent u Business Manager en selecteer publiek in de kolom Assets.

Open Business Manager en selecteer Doelgroepen in de kolom Activa.

Zodra u zich in het gedeelte Doelgroepen bevindt, klikt u op Doelgroep maken en selecteert u Aangepaste doelgroep in het vervolgkeuzemenu.

Klik in de sectie Doelgroepen van Business Manager op Doelgroep maken en selecteer Aangepaste doelgroep in het vervolgkeuzemenu.

Vervolgens ziet u een lijst met opties waarop u een aangepast publiek kunt baseren. Kies voor deze doelgroep Klantbestand zodat u uw klantgegevens kunt uploaden.

kies Klantbestand zodat u uw klantgegevens kunt uploaden om uw aangepaste publiek op te bouwen.

Om uw publiek te creëren, kunt u uw klantendatabase uploaden als een .csv-bestand, er gegevens uit knippen en plakken of de gegevens uit uw MailChimp- account importeren .

Selecteer voor dit voorbeeld Klanten uit uw eigen bestand toevoegen of Gegevens kopiëren en plakken .

Selecteer Klanten uit uw eigen bestand toevoegen of Gegevens kopiëren en plakken.

Vervolgens geeft u de herkomst van de gegevens , upload uw bestand , en geef uw publiek een naam . Als u klaar bent, klikt u op Volgende .

Specificeer de oorsprong van de klantgegevens, upload uw bestand en geef uw aangepaste publiek een naam.

Facebook koppelt de gegevens vervolgens aan de beschikbare identificatiegegevens. In de onderstaande afbeelding zijn er vier toegewezen gegevensvelden: voornaam, achternaam, e-mail en telefoonnummer.

Als alles er goed uitziet, klikt u op Uploaden en maken en de lijst wordt gevuld.

Er zijn vier toegewezen gegevensvelden: voornaam, achternaam, e-mail en telefoonnummer.

Facebook hashes de gegevens zodat ze niet kunnen worden gehackt of gestolen en worden gebruikt om uw klanten te identificeren. Je ziet het onderstaande bericht als het uploaden is gelukt.

De volgende stap is om een ​​vergelijkbaar publiek te creëren . Wanneer u dit doet, selecteert Facebook een doelgroep om op te targeten op basis van overeenkomsten met uw huidige klanten uit de oorspronkelijke database. Als u de onderstaande pagina ziet, klikt u op Een vergelijkbare doelgroep maken . U wordt vervolgens gevraagd om een regio te kiezen en op Maken te klikken.

Nu heeft u uw eerste aangepaste doelgroep en vergelijkbare doelgroep die u in uw campagnes kunt gebruiken!

Nadat uw doelgroepgegevens zijn geüpload naar Facebook, klikt u op Een vergelijkbare doelgroep maken.

Eerdere deelnemers + lookalikes

Als je dit evenement eerder hebt gehouden of als het voldoende lijkt op een vorig evenement dat dezelfde mensen geïnteresseerd zullen zijn, kun je een aangepast publiek (en een daaropvolgend vergelijkbaar publiek) van je vorige bezoekers maken.

Volg dezelfde stappen als hierboven beschreven , maar gebruik deze keer uw database met eerdere bezoekers van het evenement in plaats van uw klanten. Zorg ervoor dat u deze doelgroep op een gemakkelijk herkenbare manier een naam geeft , zodat u hun prestatiestatistieken later kunt vergelijken en niet in de war raakt.

Ook het creëren van een lookalike publiek . Deze doelgroep omvat mensen die dezelfde kenmerken hebben als uw vorige bezoekers, wat een effectieve manier kan zijn om uw campagne te targeten.

Mensen die betrokken zijn geweest bij uw evenement en lookalikes

Waarschijnlijk zijn er mensen die geïnteresseerd zijn om naar je evenement te gaan en je evenementpagina hebben bekeken, maar nog geen kaartjes hebben gekocht. Omdat ze interesse in uw evenement hebben getoond door er mee bezig te zijn, kunt u op basis van deze betrokkenheid een aangepast publiek maken en dit in uw campagne gebruiken.

Start het proces op dezelfde manier als het aangepaste publiek dat u heeft opgebouwd uit uw klantendatabase . Selecteer Betrokkenheid wanneer u het scherm Hoe wilt u deze doelgroep creëren bereikt .

Selecteer Betrokkenheid wanneer u het scherm Hoe wilt u deze doelgroep creëren bereikt.

Vervolgens zie je de opties voor het maken van een aangepast publiek op basis van betrokkenheid. Kies de optie Evenement .

Kies de optie Evenement voor uw aangepaste doelgroep voor engagement.

Dan zie je het venster voor het maken van het publiek. Hier kunt u opties kiezen voor het niveau van betrokkenheid dat mensen hebben getoond tijdens uw Facebook-evenement , een tijdsbestek selecteren voor die betrokkenheid en iedereen uitsluiten waarvan u denkt dat deze niet relevant is voor uw publiek.

Omdat Facebook je deze doelgroepen alleen in campagnes laat gebruiken als ze groot genoeg zijn (je hebt 1000 mensen nodig om aan de criteria te voldoen), moet je misschien experimenteren om er een te vinden die aan je behoeften voldoet.

Als u een grootschalig evenement heeft, kunt u deze voorwaarden behoorlijk gedetailleerd maken. Als je echter een kleiner bedrijf bent met een meer lokaal gericht evenement , houd ze dan redelijk breed, zodat genoeg mensen de nodige betrokkenheid hebben bij het publiek.

U kunt zoveel van deze doelgroepen maken als u wilt en kiezen welke u later wilt gebruiken als ze eenmaal zijn gevuld en een aangegeven grootte hebben.

Maak voor dit voorbeeld uw publiek op basis van mensen die hebben gereageerd met “Gaat” of “Geïnteresseerd” , maar sluit mensen uit die al kaartjes hebben gekocht .

Creëer uw aangepaste publiek op basis van mensen die hebben gereageerd met "Gaat" of "Geïnteresseerd", maar sluit mensen uit die al kaartjes hebben gekocht.

Nadat u deze aangepaste doelgroep heeft gemaakt, wordt u gevraagd om ook de lookalike te maken . Net als bij de vorige doelgroepsegmenten, is het een goed idee om dit te doen en deze doelgroep in uw campagne te testen.

Mensen die interactie hebben gehad met uw Facebook-pagina of Instagram-account

Net als bij het bovenstaande aangepaste publiek op basis van betrokkenheid bij je Facebook-evenement, kun je ook een publiek opbouwen op basis van betrokkenheid bij je Facebook-pagina en Instagram-bedrijfsprofiel.

Als je relevante en boeiende inhoud op je merkkanalen hebt geplaatst die aansluiten bij het thema van het evenement, is het waarschijnlijk dat mensen die met je in contact zijn geweest, openstaan ​​om over je evenement te horen.

Net als bij het vorige doelgroepsegment, gaat u eerst naar Doelgroepen om een ​​nieuwe aangepaste doelgroep te maken . Wanneer u wordt gevraagd hoe u deze doelgroep wilt maken, kiest u opnieuw Betrokkenheid en selecteert u vervolgens Facebook-pagina .

Selecteer Facebook-pagina voor uw aangepaste doelgroep voor engagement.

Nu moet u de criteria specificeren waaraan mensen moeten voldoen om in deze doelgroep te worden opgenomen . Omdat dit publiek mensen omvat die zich met uw pagina hebben beziggehouden, maar niet specifiek de Facebook-evenementpagina, kiest u een relatief niet-passieve actie, zoals betrokken zijn bij een bericht, op een call-to-action-knop hebben geklikt, een bericht hebben verzonden of een post . Dit zijn de meer actieve interacties die een gebruiker met uw pagina kan hebben.

Net als bij het publiek van Facebook-evenementen, moet je ervoor zorgen dat de doelgroep groot genoeg is om te rennen. Als u een hoge mate van betrokkenheid op uw Facebook-pagina heeft, kunt u het zich veroorloven om specifieker te zijn over uw criteria. Als uw betrokkenheid lager is, moet u breder zijn.

U kunt natuurlijk meerdere doelgroepen maken met verschillende parameters en ze desgewenst splitsen.

Specificeer de criteria waaraan mensen moeten voldoen om te worden opgenomen in deze aangepaste doelgroep voor pagina-engagement.

In tegenstelling tot de andere aangepaste doelgroepen, gebruik ik hier niet de lookalike-optie. Ik vind niet dat mensen die “eruitzien als” dat ze betrokken zijn bij uw Facebook-pagina, genoeg intentie hebben om een ​​evenementticket te kopen. Als u echter denkt dat dit voor uw pagina zal werken, maakt u de lookalike en voegt u deze toe aan de mix!

Vervolgens kun je een vergelijkbaar aangepast publiek opbouwen met je Instagram-bedrijfsprofiel . Merk op dat je dit type aangepast publiek niet kunt maken voor een persoonlijk Instagram-profiel. Het moet een Instagram-bedrijfsprofiel zijn dat is verbonden met uw Facebook-pagina en Business Manager-account.

Maak net als bij het Facebook-publiek een nieuw aangepast publiek op basis van betrokkenheid, maar selecteer deze keer de optie Instagram-bedrijfsprofiel .

Maak een nieuw aangepast publiek op basis van betrokkenheid en selecteer de optie Instagram-bedrijfsprofiel.

In het venster voor het maken van een publiek kunt u een specifieke tijdsperiode en bepaalde parameters voor betrokkenheid bij uw bedrijf kiezen . Nogmaals, je hebt dat magische minimumaantal nodig voordat dit publiek in een campagne kan worden gebruikt. Pas de opties dienovereenkomstig aan, afhankelijk van de mate van betrokkenheid bij uw Instagram-account.

Onthoud dat dit publiek je alleen van dienst zal zijn als de inhoud die je op je Instagram plaatst, aansluit bij het kerndoel van het evenement.

In het venster voor het maken van een publiek kunt u een specifieke tijdsperiode en bepaalde parameters voor betrokkenheid bij uw bedrijf kiezen.

Sluit kopers altijd uit

Bij het uitvoeren van een Facebook-campagne is het vaak belangrijker wie u uitsluit van uw targeting dan opneemt. Om een ​​hoge relevantiescore en lage negatieve feedback te behouden (die van invloed zijn op de kosten van uw campagnes ), moet u ervoor zorgen dat het publiek dat uw advertenties te zien krijgt, openstaat voor de berichten die erin staan.

Als iemand al kaartjes voor je evenement heeft gekocht, is het een verspilling om hem advertenties te laten zien om hem kaartjes te laten kopen. Dus hoe sluit je tickethouders uit? Dit kan op een aantal manieren worden bereikt.

Ten eerste kun je dagelijks een evenementendatabase openen en een aangepast publiek maken zoals in het eerste voorbeeld, maar deze keer bestaat uit mensen die al tickets hebben . Wanneer u vervolgens uw advertentietargeting opbouwt, selecteert u deze doelgroep om uit te sluiten . Hoewel deze tactiek zeer nauwkeurig is, kan het een beetje tijdrovend zijn omdat u voortdurend uw advertentietargeting moet maken en aanpassen.

De gemakkelijkere manier is om uw website en pixeldata te gebruiken . Gebruik de URL die wordt weergegeven wanneer een ticketaankoop is voltooid (of dat nu een bedankbericht, ontvangstbewijs of pop-upbevestiging is), maak een aangepast publiek op basis van websiteverkeer om mensen uit te sluiten die al een ticket hebben gekocht .

Selecteer Websiteverkeer wanneer u deze aangepaste doelgroep maakt .

Maak een aangepaste Facebook-doelgroep op basis van websiteverkeer

Stel in het venster voor het maken van een publiek de parameters van uw publiek in op basis van de website-activiteit, inclusief de bekeken pagina’s en de tijd op de pagina .

In het onderstaande voorbeeld krijgt de gebruiker, zodra een aankoop is verwerkt, een unieke ontvangst-URL, maar alle URL’s “bevatten” de parameter “/ ontvangst /”. Als u een specifieke bestemmingspagina heeft voor de aankoopbevestiging, selecteert u URL is gelijk aan en plakt u de exacte URL in het vak.

Geef ten slotte uw publiek een naam en voeg desgewenst een beschrijving toe . Klik vervolgens op Doelgroep maken .

Stel in het venster voor het maken van een publiek de parameters van uw publiek in op basis van de website-activiteit, inclusief de bekeken pagina's en de tijd op de pagina.

En daar heb je het: vier doelgroepen om te targeten en één om uit te sluiten. Wanneer u uw campagnes opzet, kunt u deze doelgroepen splitsen tot u de doelgroepen met de laagste kosten per actie vindt en ze schalen . Alle niet-uitvoerders kunnen op elk moment worden gestopt, hoewel ik raad ze voldoende tijd te geven om te optimaliseren (minimaal 3 dagen).

Om dit proces te beheren (dat eruitziet als veel werk, maar erg snel is als je het eenmaal onder de knie hebt), is het handig om eerst al je doelgroepen te maken en ze een nacht te laten vullenvoordat je de advertentiecampagne maakt.

# 6: Creëer uw verkeers- / conversietrechter

Evenementen zijn leuk! Mensen vinden het leuk om ze bij te wonen, dus in de regel hebben ze geen bijzonder gecompliceerde verkooptrechter nodig. Maar zoals bij elke Facebook-advertentiecampagne, zijn de mensen die het meest waarschijnlijk een aankoopconversie voltooien, degenen die de voorgaande actie al hebben uitgevoerd.

Als u bijvoorbeeld aangepaste doelgroeptargeting heeft gebruikt om verkeer naar uw website te trekken met doelstellingen voor klikken op links of weergaven van bestemmingspagina’s, krijgt u meteen wat omzet, zelfs van koud verkeer.

Sommige mensen zullen enthousiast zijn over je evenement en zullen niet aarzelen om kaartjes te kopen. Maar evenementen kunnen duur zijn, dus je hebt waarschijnlijk meer nodig dan deze organische tickethouders om van je evenement een succes te maken. Dit is waar retargeting van pas komt wanneer u gebruikers door de trechter leidt.

Houd uw trechter voor kaartverkoop eenvoudig.

Het publiek dat je hebt gemaakt, waaronder je klanten, mensen die zich bezighouden met je Facebook-evenement of sociale mediakanalen en mensen die je vorige evenementen hebben bijgewoond, worden allemaal als warm verkeer beschouwd. Ze weten wie je bent en waar je merk over gaat.

Veel mensen in de lookalike-doelgroepen die je hebt gemaakt (en eventuele targeting op interesses die je mogelijk gebruikt) zijn potentieel cold traffic. Ze hebben nog nooit van je gehoord, ze weten niet waar je over gaat, en ze zullen minder snel een zakelijk evenement bijwonen dat je organiseert.

Met eventmarketing heb je vaak geen tijd om bezoekers op te bouwen in een gefaseerde campagnebenadering zoals je zou doen met andere soorten campagnes. Dus je moet je trechter simpel houden en de retargeting het zware werk laten doen met het betrokken publiek .

Zodra mensen uw website hebben bezocht, meer over het evenement te weten zijn gekomen en interesse hebben getoond in het bijwonen (met andere woorden, ze zijn opgewarmd), zorg er dan voor dat u advertenties aan hen weergeeft op Facebook en Instagram.

De meest kosteneffectieve manier om dit te doen, is door een Facebook-advertentiecampagne uit te voeren, speciaal voor mensen die kaartjes aan hun winkelwagentje hebben toegevoegd, maar niet hebben afgerekend . Ze hebben de hoogste intentie om te kopen getoond en zijn daarom je laagst hangende fruit in de trechter. U kunt deze groep gebruikers targeten met het doel Conversies.

Richt u op deze doelgroep met de conversiedoelstelling.

Richt u eenvoudigweg op het verkeer dat aan de winkelwagen wordt toegevoegd (wat u kent van de Facebook-pixel) en sluit de kopers uit (zoals uitgelegd aan het einde van sectie # 5 hierboven). Het enige dat u hoeft te doen, is wachten tot het is geoptimaliseerd en kijken of het tegen acceptabele kosten wordt omgezet . Als dat het geval is, verhoog dan de uitgaven, want meer geld is gelijk aan meer geld.

Zo niet, analyseer dan de resultaten . Verplaats jezelf in de schoenen van de koper en zoek uit wat hem tegenhield , en repareer het of zoek er een manier omheen .

Op wie kunt u zich nog meer richten met conversie-advertenties? Potentieel uw huidige klanten en eerdere bezoekers van het evenement die in het midden van de trechter beginnen en de koude verkeersfase omzeilen.

Welke andere doelstellingen zou je kunnen behalen? Betrokkenheidsadvertenties in de vorm van reacties op gebeurtenissen. Weet je nog hoe waardevol de muur van je Facebook-evenementpagina is? En als mensen zich bezighouden met uw Facebook-evenement, vallen ze in uw retargeting-bucket.

Geef engagement-advertenties weer in de vorm van reacties op evenementen.

En als er voor uw evenement deurverkoop beschikbaar is en uw budget dit toelaat, geef dan objectieve Reach-advertenties weer aan de lokale gemeenschap die passen bij de demografische gegevens van uw evenement .

Er zullen altijd mensen zijn die niet opgesloten willen zitten en liever kaartjes kopen op de dag van een evenement. Als ze weten dat je evenement bezig is, heb je nog steeds een kans dat ze aanwezig zullen zijn. Als u de doelstelling Bereik kiest, kunt u eenvoudig de frequentie en het bereik van de campagne beperken om uw publiek niet te irriteren.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format