Hoe Instagram Quick Replies te gebruiken voor privéberichten - DeLaatbusiness

Hoe Instagram Quick Replies te gebruiken voor privéberichten

7 min


118
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Gebruik je Instagram Direct Messages om met je publiek te communiceren? Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om snel antwoord te geven op veelgestelde vragen via privéberichten?

In dit artikel ontdek je hoe je meerdere snelle Instagram-antwoorden op je Instagram-privéberichten kunt maken.

Wat zijn snelle reacties op Instagram?

Klik op Nieuw snel antwoord op Instagram.

Instagram heeft de Quick Replies-functie relatief stil naar alle zakelijke accounts uitgerold . Snelle antwoorden zijn eerder opgemaakte antwoorden die u instelt en vervolgens in een direct bericht invoegt om te voorkomen dat u steeds dezelfde respons voor verschillende mensen moet typen .

De gemiddelde, alledaagse Instagram-gebruiker heeft waarschijnlijk niet veel behoefte aan deze tool, en daarom heeft Instagram de functie beperkt tot zakelijke profielen. Bedrijven en marketeers zullen het buitengewoon nuttig en efficiënt vinden.

Houd er rekening mee dat snelle antwoorden geen automatische antwoorden zijn, zoals een chatbot op Facebook Messenger of een automatische e-mailregelset voor bepaalde zoekwoorden of woordgroepen. U moet de berichten die naar u zijn verzonden nog steeds openen en lezen en vervolgens snelle antwoorden selecteren in uw lijst met te verzenden antwoorden .

Redenen om Instagram Quick Replies te gebruiken in privéberichten

Als er specifieke vragen zijn die je herhaaldelijk stelt via directe berichten op Instagram of onderwerpen die vaak naar voren komen, zul je de Quick Replies-functie erg nuttig vinden. Hieronder vindt u een aantal situaties waarin snelle antwoorden uw bedrijf ten goede kunnen komen:

  • Als een extern bedrijf verantwoordelijk is voor de reactie en berichtreacties voor uw account , zorgt het instellen van vooraf opgemaakte snelle antwoorden die veelvoorkomende onderwerpen of vragen beantwoorden ervoor dat uw bureau over de juiste informatie beschikt zonder dat u elk antwoord bij u hoeft te verifiëren.
  • Wanneer meerdere mensen één zakelijk account beheren , kan het moeilijk zijn om een ​​consistente merkstem te behouden of ervoor te zorgen dat elke persoon dezelfde kennis heeft van elk onderwerp of elke situatie. Door snelle antwoorden te gebruiken, blijft uw team consistent in hun antwoorden op vragen en beheert u uw merkstem bij de communicatie met uw publiek.
Instagram-profiel voor bank met call-to-action-knop voor berichten.
  • In technische of gereguleerde bedrijfstakken , zoals de financiële sector, kan één misplaatst woord of onjuiste term rampzalige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Om deze mogelijke fouten te voorkomen, gebruikt u vooraf opgemaakte snelle antwoorden op veelvoorkomende onderwerpen die zijn beoordeeld door een juridisch team of materiedeskundige .

Naast deze specifieke redenen stellen snelle antwoorden bedrijven ook in staat om hun klantenservice en virtuele winkelpuien beter te beheren.

Volgens Instagram gebruiken maandelijks meer dan 150 miljoen mensen directe berichten om met bedrijven te praten. En bijna een derde van die mensen komt van Instagram Stories , waar momenteel de enige manier om op een verhaal te reageren via een direct bericht is. Met al deze berichten die met bedrijven plaatsvinden, is het gemakkelijk in te zien hoe vereenvoudigde berichten en efficiënte communicatie bedrijven op Instagram ten goede zullen komen.

# 1: schets veelgestelde vragen en stel antwoorden op voor snelle antwoorden op Instagram

Om aan de slag te gaan met uw eerste reeks snelle antwoorden, kunt u door eerdere berichtenthreads in uw account kijken om veelgestelde vragen te vinden . Kopieer een van uw bestaande antwoorden of stel een nieuw antwoord op dat die vragen of onderwerpen correct beantwoordt.

Veelvoorkomende onderwerpen hebben vaak betrekking op uw openingstijden, uw prijzen of tarieven, tutorials over uw producten of de beste manier om iets te bestellen of een reservering bij u te bevestigen. Als u bijvoorbeeld een kapsalon heeft, wordt u mogelijk vaak gevraagd naar de kosten van een snit en kleur.

Voorbeeld van veelgestelde vraag aan bedrijven op Instagram.

Als u van plan bent een campagne of promotie uit te voeren waarvan u verwacht dat deze opmerkingen of vragen zal genereren via directe berichten, plan dan die snelle antwoordreacties voorafgaand aan de campagne en laat ze in uw lijst laden, zodat u en andere teamleden er gemakkelijk toegang toe hebben tijdens de campagne.

Hoewel snelle antwoorden gestandaardiseerde antwoorden zijn, moet u ervoor zorgen dat de stem en toon van de berichten aansluiten bij uw merkstijl . Als je Instagram-berichten meestal leuk en casual zijn met emoji’s en straattaal , moeten je snelle antwoorden hetzelfde gevoel hebben. Formatteer de antwoorden zodat ze eruitzien en klinken alsof dezelfde persoon alles heeft geschreven . De reacties mogen niet geautomatiseerd klinken.

# 2: Maak Instagram Quick Replies

Er zijn drie manieren om een ​​snel antwoord in uw directe berichten in te stellen. Bij de eerste twee methoden moet u zich in een chatgesprek met een of meer ontvangers bevinden.

Maak een nieuw snel antwoord vanuit het niets

Om vanuit het niets een snel antwoord te maken, tikt u op het pictogram Snel antwoord (het lijkt op een chatballonpictogram met drie stippen) in het berichtveld van het chatscherm.

Om een ​​geheel nieuw snel antwoord te creëren, tikt u op het pictogram Snel antwoord in het berichtveld van het chatscherm.

De eerste keer dat u een snelle reactie instelt, krijgt u een scherm te zien met een korte uitleg van de functie Snelle antwoorden. Tik op Nieuw snel antwoord of het pictogram + om uw eerste antwoord in te stellen.

Tik op Nieuw snel antwoord of het pictogram + om uw eerste antwoord in te stellen.

Nadat u ten minste één snel antwoord heeft ingesteld, ziet u een lijst met alle antwoorden die u heeft opgeslagen . Om een nieuwe toe te voegen , tikt u op de knop + in het pop-upscherm.

Tik op de knop + om een ​​nieuw snel antwoord op Instagram te maken.

Typ het standaardbericht dat u wilt gebruiken in het veld Bericht om uw snelle antwoord te maken . Dan een snelkoppeling maken . De snelkoppeling mag ook niet langer zijn dan 15 tekens. Tik vervolgens op het vinkje om uw snelle antwoord te voltooien en op te slaan .

Typ een bericht en snelkoppeling om een ​​snel antwoord op Instagram te maken.

Maak een nieuw snel antwoord op basis van een bestaand bericht

In plaats van een geheel nieuw snel antwoord te schrijven, kunt u elk bericht dat u eerder naar iemand heeft gestuurd, opslaan.

Om dit te doen, opent u het bericht thread waar u eerder een veelgestelde vraag hebt beantwoord met een standaard antwoord.

Maak een snel antwoord op Instagram van een bestaand bericht.

Tik en houd het bericht vast dat u in een snel antwoord wilt veranderen . Kies in het pop-upscherm Snel antwoord opslaan .

Selecteer Snel antwoord opslaan in het pop-upmenu.

Het scherm Snel antwoord toevoegen verschijnt met uw tekst automatisch ingevuld in het veld Bericht. U kunt hier alle informatie bewerken , tekst verwijderen, meer informatie toevoegen of de inhoud algemener maken. Maak uw snelkoppeling zoals uitgelegd in het vorige gedeelte en tik op het vinkje om deze op te slaan.

Bewerk je bericht, voeg een snelkoppeling toe en tik op het vinkje om je snelle Instagram-antwoord op te slaan.

Voeg een snel antwoord toe vanaf het tabblad Snelle antwoorden in uw accountinstellingen

Om toegang te krijgen tot deze optie, tikt u op de knop met drie regels in uw profiel om uw accountinstellingen te openen. Selecteer Instellingen onder aan het scherm in het pop- outmenu. Dan Ga naar de sectie Zakelijke Instellingen en tik op snelle antwoorden .

Navigeer naar het gedeelte Bedrijfsinstellingen en tik op Snelle antwoorden.

Dit opent de lijst met snelle antwoorden die je hebt opgeslagen. Om een ​​nieuwe toe te voegen, tikt u op het + -pictogram en volgt u de bovenstaande stappen om uw snelle antwoord te maken.

U kunt altijd meer snelle antwoorden aan uw lijst toevoegen als u ze nodig heeft. Sinds de publicatie van dit blogbericht heb ik geen limiet gevonden voor het aantal snelle antwoorden dat u kunt maken.

# 3: een snel antwoord dat u hebt gemaakt, bewerken of verwijderen

Om uw snelle antwoorden te bewerken of te verwijderen, opent u uw lijst met opgeslagen antwoorden via de hierboven genoemde optie Bedrijfsinstellingen . Tik vervolgens in uw lijst met antwoorden op het snelle antwoord dat u wilt bewerken of verwijderen.

Vanaf hier kunt u de tekst bewerken of de snelkoppeling wijzigen . Tik op het vinkje om uw wijzigingen op te slaan.

Of om het snelle antwoord te verwijderen, tik je op Snel antwoord verwijderen en vervolgens op Ja op het bevestigingsscherm.

Bewerk een snel antwoord op Instagram.

# 4: Gebruik uw snelle antwoorden in een privébericht

Nadat u uw snelle antwoorden heeft ingesteld, zijn er twee manieren om ze te openen en toe te voegen aan uw berichtenthread.

De eerste manier is om op het pictogram Snel beantwoorden (chatballon met drie stippen) in het veld Bericht te tikken . Wanneer de lijst met opgeslagen snelle antwoorden verschijnt, selecteert u een snelle reactie om deze aan de discussielijn toe te voegen .

 Selecteer een snel antwoord op Instagram om het toe te voegen aan de berichtenthread.

Eenmaal in uw bericht ingevoegd, kunt u de tekst naar wens bewerken of op Verzenden tikkenom het snelle antwoord te verzenden.

De tweede manier om een ​​snel antwoord te gebruiken, is door in het berichtveld te tikken en de sneltoets voor het snelle antwoord te typen . Wanneer het blauwe pictogram Snel beantwoorden wordt weergegeven , tikt u op het pictogram om automatisch de tekst in te voegen die aan die snelkoppeling is gekoppeld . U kunt de tekst vervolgens naar wens bewerken of op Verzenden drukken om het bericht te verzenden.

Tik in het berichtveld en typ de sneltoets voor het snelle antwoord van Instagram.

Pro-tip : als u een snel antwoord aan een bericht toevoegt, kunt u het bericht personaliseren door een begroeting toe te voegen en die persoon bij zijn naam aan te spreken . U kunt het antwoord ook bewerken om specifiek de vraag, het onderwerp of de branche  aan te pakkenvan de persoon die u een bericht heeft gestuurd. De sleutel is om te onthouden dat snelle antwoorden bedoeld zijn om kwaliteitsreacties te vergemakkelijken, niet om ze te vervangen door geautomatiseerde inhoud.

Gevolgtrekking

Instagram maakt het voor bedrijven efficiënter en betrouwbaarder om met hun publiek te communiceren. De Quick Reply-functie is nog een optie om u verbonden te houden met uw klanten en u te helpen uw relaties met hen op te bouwen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format