6 tools die zakelijke Instagram-berichten plannen - DeLaatbusiness
leads chatbot

6 tools die zakelijke Instagram-berichten plannen

5 min


106
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u uw Instagram-updates batchgewijs verwerken?

Op zoek naar tools die inhoud rechtstreeks op Instagram plannen en publiceren?

In dit artikel ontdek je zes tools voor sociale media waarmee bedrijfsprofielen berichten rechtstreeks op Instagram kunnen plannen .

Over het gebruik van Instagram Direct Posting

Om een ​​van de beheer- en planningstools voor sociale media te gebruiken die rechtstreeks op Instagram kunnen posten, heb je een  zakelijk profiel nodig .

Om erachter te komen of uw account is ingesteld op een persoonlijk of zakelijk profiel, gaat u naar uw instellingen en zoekt u naar de optie om over te schakelen naar een zakelijk profiel of terug te schakelen naar een persoonlijk account . Als je het laatste ziet, ben je klaar. Anders tik op Switch to Business Profile aan uw persoonlijk profiel te zetten in een bedrijf één.

Instagram Schakel over naar de optie Bedrijfsprofiel

Nadat je hebt geconverteerd of bevestigd dat je een zakelijk account hebt, wil je je account verbinden met een relevante Facebook-pagina .

verbind Instagram-profiel met Facebook op het tabblad Instellingen

Zorg ervoor dat de informatie van uw Facebook-pagina (vooral de paginacategorie) correct is voordat u de twee met elkaar verbindt. Sommige informatie van uw Facebook-pagina wordt toegevoegd aan uw Instagram-bedrijfsprofiel.

Voorbeeld van een Instagram-bedrijfsprofiel

Met de volgende zes beheer- en planningstools voor sociale media kun je direct posten en plannen van je desktopbrowser naar Instagram beheren . Hoewel er andere tools beschikbaar zijn die rechtstreeks op Instagram kunnen posten, zijn dit enkele van de meest populaire.

Houd er rekening mee dat niet alle functies voor het plaatsen van Instagram beschikbaar zijn bij het plannen van berichten met behulp van socialemediatools van derden. De meeste staan ​​bijvoorbeeld alleen het direct posten van foto’s toe (geen video’s) en het is mogelijk dat u geen locaties of gebruikerstagging kunt gebruiken. Voor sommige tools moet u de app ook naar uw telefoon downloaden.

Bekijk de instructies van elke tool over direct posten op Instagram (hieronder gelinkt) om te zien wat hun service ondersteunt.

# 1: Later

Later is een visuele contentplanner die directe publicatie en planning biedt op Instagram , Twitter, Facebook en Pinterest. U kunt een gratis account aanmaken om één van de bovengenoemde sociale profielen voor één merk te beheren. Als je je account bij Instagram aanmaakt, wordt je bij je eerste login gevraagd om direct publishing in te stellen .

Schakel automatisch publiceren naar Instagram in met de app Later

Nadat u de app heeft ingesteld, kunt u foto’s van uw computer naar uw Later-agenda slepen en plannen om ze naar uw zakelijke account te posten .

sleep foto's naar de latere agenda om ze op Instagram te publiceren

# 2: Zoho Social

Zoho Social biedt directe publicatie voor Instagram , Twitter, Facebook-pagina’s, LinkedIn-bedrijfspagina’s en Google+ pagina’s. Gebruikers met het gratis abonnement kunnen een van elk van de bovengenoemde sociale eigendommen voor één merk beheren . Plannen met extra teamleden en functies beginnen bij $ 10 per maand.

Om Zoho Social te machtigen om rechtstreeks naar uw zakelijke Instagram-account te publiceren, klikt u op de koppeling Direct publiceren instellen .

Stel een directe publicatielink in in de Zoho Social-app

# 3: Buffer

Buffer is een tool voor het plannen van sociale media waarmee u direct op Instagram kunt posten, evenals de volgende soorten sociale media-accounts:

lijst met sociale media-accounts die worden ondersteund door Buffer

Je kunt gratis maximaal 10 berichten beheren voor maximaal 3 van de bovenstaande sociale media-accounts (met uitzondering van Pinterest). Plannen voor extra berichten en sociale media-accounts beginnen bij $ 15 per maand.

Zodra je je Instagram-bedrijfsprofiel aan Buffer hebt gekoppeld, kun je hun functie voor direct posten gebruiken om onmiddellijk fotoberichten met een bijschrift te publiceren, in de wachtrij te plaatsen of te plannen. Buffer zal automatisch inhoud op uw Instagram-account plaatsen, zonder herinneringen of bevestiging op uw mobiele apparaat.

planningsopties voor Instagram-berichten via Buffer

# 4: Hootsuite

Hootsuite is een tool voor het beheren van sociale media waarmee u berichten rechtstreeks op Instagram en andere soorten sociale media-accounts kunt publiceren en plannen , waaronder Twitter-profielen, Facebook (profielen, pagina’s en groepen), Google+ (profielen en pagina’s) en LinkedIn (profielen en bedrijfspagina’s).

Nadat je je Instagram-bedrijfsprofiel aan Hootsuite hebt gekoppeld, kun je direct foto’s posten offotoposts plannen .

publiceer of plan een Instagram-bericht met Hootsuite

Met het gratis abonnement van Hootsuite kunnen gebruikers maximaal 3 sociale media-accounts beheren met in totaal 30 posts tegelijk gepland . Voor extra berichten en sociale media-accounts beginnen de abonnementen bij $ 19 per maand.

# 5: Postcron

Postcron is een planningstool voor sociale media waarmee u direct berichten kunt plannen op Instagram , Facebook-pagina’s, Facebook-groepen, Facebook-evenementen , Twitter, LinkedIn, Google+ en Pinterest. Nadat je je Instagram-account hebt verbonden, kun je een of meer berichten tegelijk plannen met behulp van hun eenvoudige planningsdashboard .

plan een Instagram-bericht met het Postcron-dashboard

Plannen beginnen bij $ 14,99 per maand voor het beheer van maximaal 10 sociale media-profielen en maximaal 200 geplande berichten per maand, en je kunt het 7 dagen gratis uitproberen.

# 6: Verzendbaar

Met Sendible kun je berichten rechtstreeks op Instagram en een groot aantal andere sociale medianetwerken, blogsites en andere platforms publiceren en plannen .

lijst met sociale medianetwerken die worden ondersteund door Sendible

Verzendbare abonnementen beginnen bij $ 29 per maand voor maximaal 4 sociale profielen en 12 services (posten op Twitter, een Twitter-hashtag volgen, posten op Instagram en posten op een Facebook-pagina tellen als 4 services op 3 sociale netwerken).

Bekijk de analyse die uw tool biedt

Afhankelijk van de tool voor sociale media en het tariefplan dat je kiest, heb je mogelijk toegang tot analyses over je Instagram-berichten die via die service zijn gepubliceerd .

Insights over Instagram-berichten beschikbaar in Buffer

Als je geen inzichten hebt van je socialemediatool, ga dan naar de Instagram-app om de inzichten te bekijken die zijn verstrekt aan gebruikers van zakelijke profielen . U kunt inzicht krijgen in hoe elk bericht tot specifieke activiteiten heeft geleid, waaronder telefoontjes, opmerkingen, e-mails, betrokkenheid (totaal), volgers, routebeschrijvingen, vertoningen, vind-ik-leuks, profielbezoeken, bereik, opgeslagen berichten, teksten en websiteklikken.

engagement-inzichten voor zakelijke Instagram-berichten

Deze inzichten zijn beschikbaar voor posts die zijn gepubliceerd vanuit de Instagram-app en posts die rechtstreeks op Instagram zijn gepubliceerd vanuit een socialmediatool van derden.

Gevolgtrekking

De nieuwe functie voor direct posten op Instagram die beschikbaar is voor gebruikers van deze tools voor beheer en planning van sociale media, stelt bedrijven in staat hun bedrijfsprofielen up-to-date te houden met geweldige inhoud zonder het gedoe van het overschakelen van desktopbeeldbewerking naar smartphone-herinneringen op het gewenste moment van posten.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *