Hoe de Instagram-typemodus te gebruiken in Instagramverhalen - DeLaatbusiness
chatbots in de gezondheidszorg

Hoe de Instagram-typemodus te gebruiken in Instagramverhalen

6 min


117
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wil je meer manieren om je Instagram-verhalen te laten opvallen?

Heb je de lettertypetools in de typemodus van Instagram verkend?

In dit artikel ontdek je hoe je de typemodus van Instagram kunt gebruiken om de kleuren, achtergronden en uitlijning van tekst in je verhalen te bewerken .

# 1: Ontdek alle 5 lettertypestijlen

Naast de bestaande standaard lettertypestijl, nu Klassiek genoemd, geeft Instagram’s Type Mode Stories- uitgevers vier nieuwe lettertypestijlen om uit te kiezen: Modern, Neon, Typewriter en Strong .

Modern is een all-caps lettertype met een (niet verrassend) moderne vormgeving. Het is gewaagd maar niet aanmatigend. Dit lettertype is goed voor veel merken , vooral voor merken met een moderne stijl.

Neon is een cursief en helder lettertype, dat lijkt op een neonreclame. Het lettertype voelt vrouwelijker aan en kan een jonger publiek aanspreken. Het kan ook goed zijn voor een merk dat zorgeloos of leuk is.

De vijf lettertype-opties voor Instagramverhalen.

Typewriter is een traditioneel, eenvoudig lettertype. Als uw merk eigenzinnig, casual of simpel is, is dit lettertype een goede keuze.

Sterk is wat het zegt: vet en groot, en de cursieve letters geven het een scherpere sfeer. Dit lettertype is ideaal als u een gewaagd statement wilt maken of als uw merk past bij een luide, trotse, krachtige stijl.

Pro-tip : oproepen tot actie of andere uitspraken die in uw verhaal moeten opvallen, worden het best bediend in de lettertypen Klassiek, Modern of Sterk.

Hoewel elk van deze lettertypen een eigen stijl heeft, kunt u overwegen om verschillende lettertypen te gebruiken voor verschillende soorten berichten of doeleinden in uw verhalen. Zoals altijd, moet u elk lettertype testen om te zien welk lettertype meer aanslaat bij uw publiek of meer betrokkenheid bij uw verhalen stimuleert.

# 2: lettertypekleuren bewerken

Nadat u een van de vijf lettertype-opties heeft gekozen , kunt u uw tekst bewerken voor extra stijl- en kleuropties.

Om een kleur voor de tekst te kiezen , selecteert u de kleur van uw lettertype uit de gekleurde bubbels onder aan het scherm. Of tik en houd een kleurballon vast om het kleurenspectrum te openen en een aangepaste kleur te kiezen .

U kunt de kleur van specifieke letters of woorden in uw tekst wijzigen door die letter of dat woord te markeren en op een andere kleur te tikken .

Verander de kleur van letters of woorden door te markeren en een andere kleur te kiezen.

U kunt zelfs een verloopeffect in uw tekst aanbrengen . Tik op en selecteer het volledige tekstbereik op de regel die u wilt beoordelen , en tik vervolgens op een kleurballon en houd deze vast om het kleurenspectrum te openen . U moet beide handen gebruiken voor de volgende stap. Sleep tegelijkertijd met één hand uw vinger over de tekst en sleep met de andere hand de andere vinger over het kleurenspectrum in de richting waarin u het verloop wilt weergeven .

Maak tekstverloopkleuren door de tekst te markeren en door het kleurenspectrum te slepen.

# 3: lettergrootte en rechtvaardiging wijzigen

Het klassieke lettertype is standaard ingesteld op een ingestelde lettergrootte. U kunt de grootte van het lettertype aanpassen door de schakelknop aan de linkerkant van het scherm te gebruiken tijdens het typen .

Om de uitlijning te wijzigen , tikt u op de uitlijningsoptie in de linkerbovenhoek om te wisselen naar links, gecentreerd of rechts uitgelijnde tekst .

U kunt ook op het pictogram A in het vak tikken om een ​​gekleurd tekstvak rond uw tekst toete voegen . Druk op de A weer te geven transparant te maken .

Bewerk uw klassieke lettertype-optie met meerdere effecten.

De lettertypen Modern en Neon zijn altijd volledig gerechtvaardigd en worden in grootte aangepast zodat ze over de hele breedte van de tekstregel passen. Om te voorkomen dat u één regel met een klein lettertype en een andere regel met een groot lettertype gebruikt , kunt u uw tekst uit elkaar plaatsen met de Return / Enter-toets .

De lettertype-opties Modern en Neon zijn altijd volledig gerechtvaardigd en wijzigen de grootte om eraan te voldoen.

Het Typewriter-lettertype is één maat en wordt standaard links uitgelijnd. U kunt de uitvulling wijzigen in gecentreerd of rechts uitgelijnd door op de uitlijnknop in de linkerbovenhoek te tikken. U kunt ook een gekleurd tekstvak aan de tekst toevoegen door op de A met het sterrenpictogram in de linkerbovenhoek te tikken.

Bewerk het Typewriter-lettertype om uitlijning of een gekleurd tekstvak toe te voegen.

Het lettertype Strong wordt, net als de lettertypen Modern en Neon, altijd volledig gerechtvaardigd. U kunt er een gekleurd tekstvak aan toevoegen door de A met het sterrenpictogram in de linkerbovenhoek te selecteren.

Bewerk het lettertype Strong voor kleur of tekstvakachtergrond.

# 4: Maak een verhaal met alleen tekst

Instagram heeft zich gerealiseerd dat we soms gewoon een tekstupdate in een verhaal willen delen. Om dit te doen, moest je in het verleden een foto maken om het bericht te starten, de afbeelding met een kleur bedekken en vervolgens tekst aan het bericht toevoegen.

Met deze laatste update en de introductie van lettertypekeuzes kun je nu eenvoudig een bericht met alleen tekst maken.

Open om te beginnen Instagramverhalen en schuif in de onderste lijst met opties naar de optie Tekst helemaal links.

Om een ​​op tekst gebaseerd verhaalbericht te maken, selecteert u de optie Tekst in de verhaaltypen.

De tekstoptie is standaard Modern. Om een ander lettertype te kiezen , tikt u op de Modern-knop bovenaan het scherm en bladert u door de vier nieuwe lettertypen om het lettertype te kiezen dat u wilt gebruiken.

Opmerking: u kunt het klassieke lettertype niet gebruiken wanneer u de tekstfunctie gebruikt om tekst in een artikel te maken.

Selecteer uw lettertypestijl door op de lettertypenaam boven aan het scherm te tikken.

Om uw tekst toe te passen , tikt u eenvoudig op het scherm waar het staat Tik om te typen en typ de tekst die u wilt opnemen .

Begin met typen in het verhaal om tekst toe te voegen.

U kunt ook de achtergrondkleurverloop voor uw tekst wijzigen . Elke tekstoptie heeft verschillende kleurovergangen. Tik op de gekleurde cirkel in de linkerbenedenhoek van het scherm om door de verschillende kleuropties te navigeren .

Wijzig de kleurachtergrond voor uw tekst door op de gekleurde cirkel te tikken.

Als je klaar bent met je selectie van tekst en achtergrondkleur, tik je op de pijl in de cirkel om van je tekst een verhaal te maken .

Als je klaar bent met je tekst, tik je op de pijl om door te gaan met je verhaal.

Dit verplaatst je op tekst gebaseerde bericht naar de Verhaalmodus, waar je het op dezelfde manier kunt bewerken als elk ander verhaal . U kunt de locatie van het tekstvak verplaatsen , samenknijpen om de grootte te wijzigen of het draaien . U kunt ook stickers, meer tekst, locatietags, filters en meer toevoegen.

Upload je verhaal zoals gewoonlijk als je klaar bent .

Voeg meer tekst toe en herschik of verplaats uw tekstvak, en voeg meer functies toe voordat u het voltooide artikel uploadt.

# 5: tekst toevoegen aan een foto- of videoverhaal

Je kunt ook tekst toevoegen aan een standaard foto- of videoverslag, of zelfs aan een Boomerang-verhaal .

Maak eenvoudig je verhaal en kies de Aa-knop in de rechterbovenhoek. Tik op de naam van het lettertype boven aan het scherm en selecteer de lettertype-optie om uw tekst toe te voegen . Je kunt door elke lettertype-optie bladeren , inclusief Klassiek, om te zien hoe je tekst in je bericht zal verschijnen .

Voeg een van de lettertype-opties toe aan een normaal artikel door tekst toe te voegen en de lettertypestijl te selecteren.

Gevolgtrekking

Je Instagram-verhalen moeten je merk, stem, stijl en persoonlijkheid vertegenwoordigen. Vind de lettertypestijlen die het beste bij uw merk passen en u zult beter in staat zijn om een ​​merkervaring voor uw publiek op Instagram te creëren.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format