Hoe Instagram-hashtags voor bedrijven te volgen - DeLaatbusiness
What is a chatbot?

Hoe Instagram-hashtags voor bedrijven te volgen

6 min


104
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Gebruik je hashtags op Instagram?

Vraagt ​​u zich af hoe u berichten met specifieke hashtags kunt zien in uw normale Instagram-feed en -verhalen?

In dit artikel ontdek je hoe je de Follow Hashtag-functie van Instagram kunt gebruiken om relevante onderwerpen en campagnes te volgen .

# 1: Hashtags volgen op Instagram

Om een ​​specifieke hashtag op Instagram te volgen , moet je naar die hashtag-galerij gaan. Om dit te doen, tik je op een hashtag die je in een bericht in de feed ziet, of ga je naar de pagina Verkennen (tik op het vergrootglaspictogram) en typ je de hashtag die je wilt volgen.

Instagram hashtag zoeken Verkennen tabblad

Zoek in de hashtag-galerij naar de knop Volgen onder de hashtag en boven de galerijafbeeldingen. Tik op de knop Volgen om die hashtag te volgen en inhoud in je Instagram-feed en verhalen te zien .

Instagram volg hashtag

Bovendien, als je op enig moment een hashtag niet meer wilt volgen , ga dan opnieuw naar die hashtag-galerij , tik op de knop Volgen en kies Ontvolgen in het pop-upmenu.

Instagram ontvolg hashtag

# 2: Gevolgde hashtags herkennen in de feed en verhalen

Hoewel het gemakkelijk is om hashtags te volgen, is het niet zo eenvoudig om te begrijpen hoe ze in de feed of verhalen verschijnen.

Het volgen van een hashtag betekent niet dat elk bericht op die hashtag wordt gedeeld. Als je #valentinesday volgt, zal je feed bijvoorbeeld op 14 februari niet overspoeld worden met miljoenen posts.

In plaats daarvan, de Instagram algoritme zal de inhoud van de hashtag je volgt sorteren en selecteren hoogtepunten en inhoud het gelooft je het meest geïnteresseerd zijn in .

De resultaten van het hashtag-bericht verschijnen in de Instagram-feed, gemengd met de reguliere berichten van de accounts die je volgt. In plaats van een gebruikersnaam in de feed te zien, zie je de hashtag naast de huidige foto voor die hashtag en het gekleurde hashtag-symbool . De gebruiker die het bericht op de hashtag heeft geüpload en de eventueel gebruikte locatietag worden onder de hashtag zelf vermeld.

Instagram-hashtag in feed

In de Verhalen-banner op je profiel zie je een apart verhaal voor elk van de hashtags die je volgtals die hashtag momenteel actieve verhalen bevat. Je kunt dat verhaal selecteren om te bekijkenof het zal op volgorde verschijnen wanneer je door de verhalen van degenen die je volgt tikt.

Instagram volgde hashtags als verhalen

In de verhalen zelf verschijnen de hashtag-omslagafbeelding, het gekleurde hashtag-symbool en de hashtag-naam bovenaan het verhaal, samen met de gebruikersnaam van de maker onder de hashtag. Het verhaal wordt op dezelfde manier afgespeeld als elk ander verhaalbericht.

Instagram volgde hashtags als verhalen

Als je berichten ziet die je leuk vindt in de hashtag-resultaten in je feed, geef ze dan een like of commentaar, zodat het algoritme weet dat je dit soort inhoud leuk vindt en je er meer van laat zien.

Omgekeerd, als je een bericht dat in je feed verschijnt niet leuk vindt, tik je op het pictogram met drie stippen voor dat bericht en kies je ervoor om het in je feed te verbergen .

Instagram-bericht laat deze hashtag niet zien

Afhankelijk van de hashtags die u kiest om te volgen, kan er een verscheidenheid aan inhoud zijn die u niet wilt zien. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om #geit te volgen omdat je van het dier zelf houdt, kan dit je ook blootstellen aan een aantal berichten van atleten, muzikanten of andere mensen die GEIT gebruiken (de beste aller tijden).

Als u de optie gebruikt om inhoud te verbergen en positief te reageren op de inhoud van uw voorkeur, leert het algoritme uw voorkeursselecties en kunt u beter een hashtag-feed voor u samenstellen.

# 3: 5 soorten hashtags die bedrijven kunnen volgen

Als bedrijf op Instagram kan het voor u nuttig zijn om bepaalde hashtags te volgen. Hier zijn wat suggesties.

Uw eigen merkhashtags

Als de kans bestaat dat uw publiek of klanten inhoud maken met uw hashtag, is het een goed idee om uw eigen hashtag te volgen. Hoewel je niet elk bericht zult zien (je moet nog steeds regelmatig op het tabblad Ontdekken zoeken naar inhoud op je hashtag met merknaam), is de herinnering aan iemand die op je inhoud plaatst een geweldige manier om met die maker van inhoud in contact te komen.

Instagram volg hashtag van het merk

Hashtags voor evenementen

Evenement-hashtags zijn populair bij gasten van het evenement, dus het kan nuttig zijn om met die gebruikers en hun inhoud te communiceren. Evenementen die u mogelijk wilt volgen, zijn onder meer:

  • Conferenties of congressen voor uw branche
  • Live-evenementen (concerten, sportevenementen, etc.) in de buurt van uw locatie
  • Liefdadigheidsevenementen die verband houden met uw bedrijf of doel
  • Trending evenementen met betrekking tot uw bedrijf (maansverduistering, Mardi Gras, etc.)

Gerichte onderwerpen uit de branche

Net als in het bovenstaande voorbeeld van een lokaal restaurant, helpt het vinden van gerichte onderwerpen die betrekking hebben op uw publiek, u te zien wat uw concurrenten doen, welke inhoud de beste betrokkenheid genereert, wat er trending is in die ruimte en meer informatie. U kunt dit gebruiken om uw eigen inhoud beter te maken en af ​​te stemmen op uw doelgroep.

Hashtags voor wedstrijden of campagnes

Ik raad dit onderwerp met de nodige voorzichtigheid aan. Als je een wedstrijd of campagne organiseert waarbij mensen inhoud plaatsen met een hashtag die je hebt opgegeven, zou je die hashtag idealiter moeten controleren via het tabblad Verkennen of een tool van een derde partij om ervoor te zorgen dat je geen relevante of toepasselijke berichten mist.

Onderwerpen van inspiratie

Instagram moet altijd leuk zijn en de inhoud die je ziet, moet je vermaken, hoewel het creëren van hoogwaardige inhoud op Instagram routine en alledaags kan worden. Inspiratie opdoen uit andere bronnen of accounts om uw feed levend en interessant te houden, kan een waardevolle tactiek zijn om uw eigen marketinginspanningen te verbeteren.

Hashtags gebruiken om klanten te bereiken

Hashtags zijn al lang een bron van bereik en bekendheid voor bedrijven op Instagram. Gebruikers moesten echter naar die hashtags zoeken om uw inhoud te vinden.

Als iemand nu een hashtag volgt die je gebruikt, hebben ze het potentieel om je inhoud in hun feed of verhalen te zien, ongeacht of ze je bedrijf op Instagram volgen of niet. Dit vergroot exponentieel de kans om gevonden te worden door nieuwe mensen op Instagram en om een ​​nieuw publiek te bereiken.

Om van dit bereik te profiteren, moet u hashtags gebruiken die relevant zijn voor uw doelgroep , niet alleen de super populaire hashtags of uw eigen merk hashtags.

Als u bijvoorbeeld een lokaal bedrijf runt , overweeg dan om hashtags te gebruiken die betrekking hebben op uw geografische gebied en branche . Het gebruik van #SanDiegoRestaurants is een geweldig idee voor een lokaal eetcafe, bar, restaurant of delicatessenwinkel in San Diego. Dit is een gerichte hashtag die klanten waarschijnlijk zullen volgen en waardoor uw inhoud mogelijk aan nieuwe doelgroepen in uw doelgroep wordt weergegeven.

Instagram locatiegebaseerde hashtags

Als je een merk-hashtag voor je bedrijf gebruikt, kun je je publiek ook aanmoedigen om die hashtag op Instagram te volgen . Dit kan hen kennis laten maken met nieuwe inhoud met betrekking tot uw merk en ervoor zorgen dat ze meer van uw berichten zien als anderen lager in het algoritme vallen.

Gevolgtrekking

Het volgen van hashtags op Instagram is eenvoudig, maar het kan even duren om de juiste met de juiste inhoud te vinden. Dit heeft voordelen en hopelijk zullen ze nuttig zijn voor uw merkontwikkeling. Deze nieuwe functie is een goede herinnering om ervoor te zorgen dat u sterke, effectieve hashtags gebruikt in uw poststrategie om meer kansen en bekendheid voor uw bedrijf te bieden.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format