Hoe u een Instagram-bericht opnieuw deelt met uw Instagram-verhalen - DeLaatbusiness
leads chatbot

Hoe u een Instagram-bericht opnieuw deelt met uw Instagram-verhalen

6 min


124

Zou je willen dat je de Instagram-post van iemand anders gemakkelijk opnieuw kon delen?

Heb je gehoord van de functie Post toevoegen aan je verhaal op Instagram?

In dit artikel ontdek je hoe je een openbaar bericht aan je Instagram-verhaal kunt toevoegen en hoe deze functie je bedrijf ten goede kan komen .

Ontdek of je de functie Instagram opnieuw delen hebt

De functie voor het opnieuw delen van Instagram wordt momenteel alleen getest met een select publiek. Niet iedereen heeft er toegang toe. Zelfs ik heb het nog niet, maar gelukkig heeft mijn vriendin met @tickletreestudio dat wel en ze gaf ons toestemming om haar account te gebruiken om je de functies te laten zien.

Om erachter te komen of u toegang heeft, selecteert u een openbare post van een openbaar account (inclusief uw eigen account ). Tik op de knop Bericht of Verzenden naar (het pictogram onder de postafbeelding die eruitziet als een papieren vliegtuigje). Als je de optie hebt om een ​​bericht aan je verhaal toe te voegen, dan heb je deze functie!

Zoek naar de optie Post toevoegen aan je verhaal om te zien of je toegang hebt tot de functie Instagram opnieuw delen.

Merk op dat Instagram accounts de optie geeft om deze functie voor delen te blokkeren. Als je een bericht aanvinkt en je hebt deze optie niet, is het mogelijk dat het account is uitgeschakeld. Misschien wilt u meer dan één account controleren om te zien of u daadwerkelijk toegang heeft tot de functie.

# 1: Deel posts opnieuw in je verhaal

Deze nieuwe functie voor opnieuw delen is een opmaat naar een officiële “regram” -functie op Instagram. Het is geen volledig operationele regram-tool zoals velen van ons zouden willen. In deze huidige testversie kun je een Instagram-post (uit de reguliere feed) delen met je eigen Instagram-verhaal . Je kunt het niet opnieuw delen met je eigen Instagram-feed.

Het proces om een ​​bericht te delen is relatief snel en eenvoudig.

Selecteer het bericht dat u aan uw verhaal wilt toevoegen

Kies een bericht, inclusief een van je eigen berichten, die je wilt delen. Tik op de knop Verzenden naar en kies Post toevoegen aan je verhaal (zoals hierboven vermeld).

Er wordt een nieuw verhaalbericht geopend. De technologie van Instagram selecteert automatisch een kleurverloop voor de achtergrond op basis van de kleuren in de postafbeelding. Het originele bericht is een vierkante afbeelding met de originele gebruikersnaam van het account eronder.

Een opnieuw gedeeld bericht in je Instagram-verhaal toont het originele bericht als een vierkante afbeelding met de gebruikersnaam van het account eronder.

Bewerk uw verhaalpost

Nu je het verhaalbericht hebt geopend, kun je het verhaal op de normale manier bewerken om meer context toe te voegen aan je opnieuw gedeelde bericht. U kunt de opnieuw gedeelde afbeelding van het bericht slepen en vergroten of verkleinen en er tekst , stickers of andere componenten aan toevoegen.

Voeg tekst, stickers of andere componenten toe aan een opnieuw gedeeld bericht in je Instagram-verhaal.

Als je de kleur van de achtergrond die Instagram op de post heeft toegepast niet leuk vindt, kun je deze wijzigen. Tik eerst op het potloodpictogram .

Tik op het potloodpictogram om de achtergrondkleur van een opnieuw gedeeld Instagram-bericht te wijzigen.

Kies vervolgens een kleur en tik en houd de achtergrond van het bericht vast om het te vullen met de kleur van je keuze.

Tik op de achtergrond van een opnieuw gedeeld Instagram-bericht en houd vast om het te vullen met de kleur van je keuze.

Tag de oorspronkelijke gebruiker

Helaas, met de huidige testversie, hoewel de oorspronkelijke gebruikersnaam onder de foto in het verhaal wordt vermeld, wordt de oorspronkelijke gebruiker niet echt getagd in het bericht. Ze ontvangen geen melding dat je hun bericht hebt gedeeld.

In deze situatie is het een goede etiquette om de juiste attributie te geven door een tekstvak toe te voegen waarin de oorspronkelijke gebruiker wordt vermeld en deze in het bericht te taggen zodat ze een melding ontvangen.

Voeg een tekstvak toe met de oorspronkelijke gebruiker en tag deze in een opnieuw gedeeld Instagram-bericht.

Upload uw verhaal

Voltooi nu het uploaden van je verhaalpost zoals normaal, en jij en je volgers zullen het op je profiel kunnen zien.

# 2: interactie met opnieuw gedeelde berichten

Wanneer een gebruiker een bericht opnieuw heeft gedeeld in zijn verhaal, kun je op het verhaal tikken en vervolgens op de knop Post bekijken om rechtstreeks naar het oorspronkelijke bericht van die gebruiker te gaan.

Tik op een opnieuw gedeeld Instagram-bericht en tik vervolgens op de knop Post bekijken om rechtstreeks naar het oorspronkelijke bericht van die gebruiker te gaan.

Zodra je het originele bericht hebt geopend, kun je er normaal mee bezig zijn, het leuk vinden of erop reageren.

# 3: Bewerk uw instellingen voor het delen van berichten

Standaard staat uw account anderen toe uw berichten te delen. Iedereen zou momenteel deze optie in zijn accountinstellingen moeten hebben.

Er kan echter een situatie zijn waarin u niet wilt dat andere accounts uw berichten met hun verhalen kunnen delen. Je kunt dit voorkomen, zelfs als je de functie voor opnieuw delen nu niet hebt, door je instellingen op Instagram te bewerken.

Tik op het tandwielpictogram in uw profiel en scrol omlaag naar de optie Anderen opnieuw delen . Als de schuifregelaar voor deze optie aan (en blauw) is, hebben mensen momenteel de mogelijkheid om uw berichten te delen. Om deze instelling uit te schakelen, tikt u op de schuifregelaar om deze uit te schakelen .

Tik op de optie Anderen toestaan ​​om opnieuw te delen om het delen van je openbare Instagram-berichten uit te schakelen.

# 4: Juridische overwegingen bij het opnieuw delen

Er zijn altijd juridische overwegingen bij het plaatsen van de inhoud van iemand anders op sociale media. Zij bezitten het auteursrecht op het originele werk en je hebt toestemming nodig om hun inhoud opnieuw te gebruiken.

Veel “deel” -functies op platforms zoals Facebook en Twitter stellen gebruikers in staat om het auteursrecht te omzeilen omdat ze het originele bericht delen met attributie. Deze nieuwe functie voor opnieuw delen op Instagram werkt meer zoals deze deelfuncties en veel gebruikers zullen deze tool gebruiken zonder rekening te houden met de rechten van de oorspronkelijke gebruiker.

Het is altijd het beste om toestemming te vragen voordat u iemands inhoud opnieuw deelt . Omdat deze nieuwe functie voor Instagram is, zullen veel gebruikers waarschijnlijk graag zien dat hun inhoud wordt gedeeld. Maar dat mag u er niet van weerhouden om eerst hun toestemming te vragen.

Dit is vooral het geval bij het opnieuw delen van inhoud die klanten over uw product of dienst hebben gepost. Als u inhoud deelt waarvan kan worden aangetoond dat deze financiële beloningen voor uw bedrijf oplevert door hun berichten als getuigenissen te gebruiken, wilt u zeker weten dat u expliciete toestemming van hen hebt (via een opmerking op hun bericht of een direct bericht) om dat opnieuw te delen post.

Vraag klanten om toestemming om hun post op Instagram opnieuw te delen.

Als u eenmaal toestemming heeft, kunt u veel plezier beleven aan de functie voor opnieuw delen! Geniet van het toevoegen van meer variatie aan de inhoud van uw verhalen en het bieden van meer waarde aan uw publiek.

# 5: 5 creatieve manieren om opnieuw gedeelde berichten te gebruiken

Net zoals velen van ons berichten op Instagram graag opnieuw indelen, biedt deze functie voor opnieuw delen een verscheidenheid aan manieren om je contentstrategie voor Instagramverhalen te verbeteren . Als je over deze functie beschikt, kun je overwegen om posts op de volgende manieren opnieuw te delen:

  • Laat zien hoe uw klanten uw product of service gebruiken .
  • Markeer lokale evenementen of locaties in de buurt van uw bedrijf.
  • Geef educatieve tips van marktleiders.
  • Deel het laatste nieuws of updates met betrekking tot uw branche of publiek.
  • Promoot uw eigen Instagram-berichten in uw verhalen voor meer bereik voor meer van uw publiek.

Zelfs als u momenteel niet over de functie voor opnieuw delen beschikt, zou het waarschijnlijk voordelig zijn voor uw merk om de functie voor opnieuw delen in te schakelen . Als uw volgers of anderen toegang hebben tot de functie, kunnen ze uw berichten delen met hun publiek. Dit kan meer bereik en blootstelling aan nieuwe doelgroepen opleveren en meer betrokkenheid bij uw eigen berichten stimuleren, terwijl het mogelijk tot meer volgers leidt.

Wanneer deze functie naar meer gebruikers wordt uitgerold, zie ik dat het een geweldige manier is om wedstrijden te houden (er zijn momenteel geen beperkingen voor het opnieuw delen van berichten op Instagram-wedstrijden), waardoor je je bericht opnieuw moet delen om deel te nemen.

Wil je meer zoals dit? Ontdek Instagram voor bedrijven!
Gevolgtrekking

De functie voor opnieuw delen wordt momenteel nog getest en veel gebruikers hebben er geen toegang toe. Dit is echter al jaren een veelvoorkomend verzoek en we kunnen aannemen dat deze functie, of een zeer vergelijkbare versie ervan, in de nabije toekomst naar alle gebruikers zal worden uitgerold.

Wat denk je? Heeft u de functie voor opnieuw delen en maakt u er gebruik van? Ben je benieuwd naar deze functie? Deel uw mening in de opmerkingen hieronder.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format