Hoe u uw Instagram-verhaal(story) met hoogtepunten kunt aanpassen - DeLaatbusiness
62799703 - tokyo, japan - june 5, 2016: apple iphone 6s with airbnb website on the screen.airbnb is a website for people to list, find,and rent lodging.airbnb an online platform for accommodation

Hoe u uw Instagram-verhaal(story) met hoogtepunten kunt aanpassen

5 min


122
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Gebruik je hoogtepunten van Instagram-verhalen?

Vraagt ​​u zich af hoe u ze herkenbaarder kunt maken voor uw volgers?

In dit artikel ontdek je hoe je de omslag met hoogtepunten van je Instagram-verhaal verandert van de standaardweergave in een omslagafbeelding met een merk .

Waarom merk je Instagram-hoogtepunten omslagen?

De Instagram Highlights functie kunt u groep en save belangrijk, educatieve, of onderhoudend inhoud van uw verhalen . In tegenstelling tot gewone Instagram-verhalen , die na 24 uur verdwijnen, worden hoogtepunten opgeslagen in aangepaste categorieën op je Instagram-profiel en blijven ze daar totdat je ze verwijdert.

Denk aan hoogtepunten zoals containers voor Instagram-verhalen met een vergelijkbaar thema die je deelt. Nadat u inhoud aan uw verhaal heeft toegevoegd, kunt u ervoor kiezen om die inhoud te markeren door deze in een van deze containers op te slaan.

Instagram-hoogtepunten op het Whole Foods-profiel.

Wanneer u een markering maakt, kunt u maximaal 15 tekens in de naam gebruiken , maar u moet deze iets korter maken als u wilt dat gebruikers de hele naam op uw profiel kunnen lezen . Ter illustratie: in plaats van ‘Zomer 2018’ te gebruiken, dat wordt afgekapt na de ‘2’ hieronder, kunt u dit wijzigen in ‘Zomer’.

Instagram markeert afgekapte namen op profiel.

Standaard gebruikt Instagram de eerste afbeelding die je aan de highlight toevoegt als omslag. U heeft echter de mogelijkheid om het te vervangen, wat de perfecte gelegenheid is om uw branding toe te voegen.

In de onderstaande afbeelding zien de hoogtepunten er niet erg gestroomlijnd of gebrandmerkt uit, dus ze gaan verloren op de pagina.

Instagram-hoogtepunten zonder branding.

De hoogtepunten van fotograaf Kim Klassen daarentegen hebben een strakke, consistente stijl die past bij haar branding en die je aanspoort om van dichterbij te kijken. De eenvoudige namen van highlights (Lightroom, Truths, Words, The Studio, etc.) vullen de gestroomlijnde look aan.

Hoogtepunten van Instagram op het profiel van Kim Klassen.

Op het profiel van Foundr vind je hoogtepunten voor de opstartgids, gedrukte en digitale magazines, succesverhalen, podcasts en blogposts. De vetgedrukte rode achtergrond van elk van de omslagafbeeldingen is de kenmerkende kleur van het merk en trekt meteen de aandacht bij het bekijken van het bedrijfsprofiel.

Hoogtepunten van Instagram op het Foundr-profiel.

Hier leest u hoe u kunt beginnen met het maken en gebruiken van omslagafbeeldingen met hoogtepunten van uw merk voor uw beste Instagram Stories-inhoud.

# 1: Ontwerp uw categorieomslagen met hoogtepunten

Om een ​​merklook en -gevoel aan je highlights toe te voegen, maak je omslagen op maat die de look en stijl weerspiegelen die je wilt overbrengen op je volgers. U kunt een logo, pictogram, script of relevante afbeelding in uw ontwerpen opnemen. U kunt de afbeeldingen ontwerpen in Photoshop, Canva of een  grafisch ontwerptool naar keuze. Zorg er wel voor dat u ze op 1080 x 1920 pixels plaatst.

Een andere optie is om simpelweg je omslagen te ontwerpen in Stories . Voor de Work-highlight hieronder heb ik de Type-functie in Stories gebruikt om de omslag te maken.

Instagram-hoogtepunten met merkomslag.

Om op deze manier een omslag te ontwerpen, open je Verhalen en scrol je naar de optie Type . Standaard is de lettertypestijl Modern geselecteerd, maar u kunt bovenaan het scherm op tikken om door de andere stijlopties te bladeren .

Tik op de optie Type in Instagramverhalen.

Tik nu op het scherm om uw tekst toe te voegen . Als u het simpel wilt houden, kunt u de naam van de highlight gebruiken (bijvoorbeeld “Home”). Als je klaar bent met het toevoegen van tekst, tik je op de ronde witte knop met de pijl .

Voeg tekst toe aan je omslagafbeelding met hoogtepunten.

Als u wilt, kunt u uw ontwerp verder aanpassen door de tekstkleur , achtergrondkleur, lettertype en meer te wijzigen .

Houd deze tips in gedachten bij het maken van omslagafbeeldingen:

  • Centreer alle elementen zoals tekst, logo’s en pictogrammen in het ontwerp.
  • Houd het ontwerp in eerste instantie eenvoudig . Als je dat wilt, kun je later zin krijgen.

Als je tevreden bent met je ontwerp, tik je op Opslaan om het op je filmrol op te slaan.

Nu kun je de rest van je omslagen met hoogtepunten binnen een paar minuten rechtstreeks in Stories maken.

# 2: Voeg je omslagontwerpen toe aan je verhaal

Voordat u uw nieuwe ontwerpen als omslag kunt gebruiken, moet u ze eerst aan uw verhaal toevoegen en vervolgens aan de juiste highlight.

Ga terug naar je profiel en tik op je profielafbeelding om je verhaal te bekijken . Wanneer je omslagafbeelding wordt geopend, tik je op het hartpictogram met het label Markeren .

Open je Instagram-verhaal en tik op het hartpictogram met het label Hoogtepunt.

Nu heb je de mogelijkheid om een ​​nieuwe highlight aan te maken of een bestaande highlight te selecteren . Voor dit voorbeeld heb ik het hoogtepunt Home en Family geselecteerd.

Maak een nieuwe Instagram-highlight of selecteer een bestaande highlight.

Als u liever een nieuwe highlight maakt, tikt u op het + -teken , voegt u een highlight-naam toeen tikt u op Toevoegen .

Voeg een naam toe voor je nieuwe Instagram-hoogtepunt.

# 3: Update uw hoogtepunten omslagen met uw ontwerpen

De volgende stap is om je cover met hoogtepunten bij te werken met je nieuwe huisstijl. Tik op je gemarkeerde container en klik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbenedenhoek.

Tik op je Instagram-markeringcontainer en klik op het pictogram met de drie stippen.

Vervolgens tik op Bewerken Highlight .

Tik op de optie Markering bewerken.

Je ziet nu opties om de omslag te bewerken, de naam van je hoogtepunt te wijzigen of gemarkeerde verhalen te verwijderen die je niet langer wilt gebruiken.

Om de omslag te wijzigen, tik je op Omslag bewerken en selecteer je je nieuwe merkaccent . U kunt de afbeelding op het scherm slepen om deze te verplaatsen. Tik op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.

Tik op Cover bewerken en selecteer je nieuwe merkomslag met hoogtepunten.

Volg nu hetzelfde proces voor alle hoogtepunten die u beschikbaar wilt maken voor uw volgers. Deze eenvoudige en gemakkelijke manier om de hoogtepunten van je Instagram-verhaal te markeren, helpt je waardevolle inhoud te creëren die voor altijd op je profiel kan blijven staan.

De hoogtepunten van je Instagram-verhaal zien er veel meer gebrandmerkt en gestroomlijnd uit, en zullen voor je volgers gemakkelijker te navigeren zijn.

Instagram-hoogtepunten met merkomslagen.

Wil je meer zoals dit? Ontdek Instagram voor bedrijven!
Gevolgtrekking

Instagram-verhalen en hoogtepunten kunnen krachtige hulpmiddelen voor uw bedrijf zijn, waardoor de Instagram-ervaring naar een geheel nieuw niveau wordt getild. Branding van uw covers met hoogtepunten is een manier om volgers uit te nodigen om een ​​diepe duik in uw bedrijf en leven te nemen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *