Instagram voegt vraagstickers toe aan verhalen - DeLaatbusiness
facebook chatbots tourisme

Instagram voegt vraagstickers toe aan verhalen

7 min


103

Instagram introduceert vraagsticker voor verhalen : Instagram introduceerde een interactieve vraagsticker voor Instagramverhalen, “een leuke nieuwe manier om gesprekken met je vrienden te beginnen, zodat je elkaar beter kunt leren kennen.” Met een vraagsticker stellen Instagram-gebruikers volgers om vragen, die kunnen worden beantwoord en openbaar kunnen worden gedeeld vanuit de Verhalen-feed. De sticker met vragen is beschikbaar als onderdeel van de nieuwste update van Instagram op zowel iOS als Android. (3:58)

Instagram debuteerde met interactieve vragensticker in Instagram Stories, een leuke nieuwe manier om gesprekken met je vrienden te beginnen, zodat je elkaar beter kunt leren kennen.

Instagram-experimenten met aanhoudende verhalenbalk in hoofdfeed : The Verge meldt dat Instagram een ​​verhalenbalk test die zichtbaar blijft terwijl je door je hoofdfeed scrolt. De Verhalenbalk blijft meestal bovenaan de app staan ​​en volgt je niet terwijl je scrolt, maar deze update zou de Verhalen-functie meer aanwezig en prominent maken in de app. Instagram bevestigt dat dit voorlopig slechts een test is, maar heeft er geen andere details over gedeeld. (15:42)

Instagram test een hardnekkige Verhalenbalk die je volgt door de feed https://t.co/0QADSQsExG pic.twitter.com/1W06ShhDmR

– The Verge (@verge) 29 juni 2018

Instagram test in-app-verificatieformulier op iOS : Instagram test een in-app-formulier dat publieke figuren, beroemdheden en merken de mogelijkheid biedt om het felbegeerde blauwe vinkje op hun profielen te krijgen. Het formulier is momenteel beschikbaar voor iOS-gebruikers in een testgroep, en Android volgt “in de komende weken”. Gebruikers met toegang tot het formulier moeten de gebruikersnamen van hun account, volledige namen en foto-identificatie opgeven om te kunnen solliciteren. (20:00)

Facebook test augmented reality-advertenties in de nieuwsfeed en introduceert drie nieuwe tools voor Instagram : op de F8 Developer Conference van dit jaar kondigde Facebook een samenwerking aan met geselecteerde merken om  augmented reality-advertenties naar Facebook Messenger te brengen . Deze week bevestigde Facebook dat een vergelijkbare ervaring in de nieuwsfeed zal verschijnen. Het bedrijf test momenteel AR-advertenties met een kleine groep adverteerders, waaronder Michael Kors, Sephora, NYX Professional Makeup, Bobbi Brown, Pottery Barn, Wayfair en King, en is van plan deze in de loop van het jaar breder uit te rollen naar andere industrieën. . (22:37)

Michael Kors was het eerste merk dat AR-advertenties testte in de nieuwsfeed, waardoor mensen een zonnebril konden passen en een aankoop konden doen op basis van hun ervaring.

In dezelfde aankondiging deelde Facebook plannen om een ​​nieuwe Video Creation Kit uit te rollen, waarmee adverteerders in augustus bestaande afbeeldingen kunnen opnemen in sjablonen voor mobiele videoadvertenties voor alle adverteerders voor advertenties op Facebook, Instagram, Messenger en Audience Network. Facebook zal ook zijn ondersteuning van winkelen binnen de Instagram-app uitbreiden door shopping-tags in Instagram Stories uit te rollen   “voor alle merken die winkelen op Instagram hebben ingeschakeld tijdens de feestdagen” en stelt het advertentieformaat van Instagram voor  collecties  beschikbaar voor alle adverteerders over de hele wereld.

Facebook breidt zijn inspanningen uit om shoppers naadloos op Instagram te bereiken met shopping-tags en de bijbehorende advertentie-indelingen voor collecties.

Facebook voegt archieffunctie toe voor verhalen : halverwege meimeldde TechCrunch dat Facebook een archieffunctie voor Facebookverhalen testte die vergelijkbaar is met die van Instagramverhalen. Vorige week deelde Mari Smith dat deze nieuwe functie naar meer gebruikers wordt uitgerold en een functioneel doel zou kunnen bieden voor merken die Facebook Stories gebruiken. Gebruikers kunnen nu hun Facebook-verhalen die na 24 uur vervallen automatisch en privé opslaan en ze desgewenst opnieuw posten. (26:44)

Snapchat introduceert Lens Explorer : Snapchat zal Lens Explorer uitrollen, een gemakkelijkere manier om duizenden lenzen te ontdekken en te ontgrendelen die door Snapchatters over de hele wereld zijn gemaakt. Snapchat heeft momenteel meer dan 100.000 unieke, door de community gegenereerde lenzen die zijn gebouwd met Lens Studio, en de nieuwe Lens Explorer stelt gebruikers in staat nieuwe lenzen te vinden om toe te voegen aan hun Lenscarrousel. Snapchat heeft nog niet aangekondigd wanneer Lens Explorer beschikbaar zal zijn, maar stelt dat het eerst naar iOS-gebruikers zal worden uitgerold zodra het is uitgebracht.

Snapchat zal Lens Explorer uitrollen, een gemakkelijkere manier om duizenden Lenzen te ontdekken en te ontgrendelen die door Snapchatters over de hele wereld zijn gebouwd.

Snapchat ontwikkelt naar verluidt camerazoekopdrachten met een link naar Amazon : TechCrunch meldt dat Snapchat een nieuwe camera-zoekfunctie lijkt te ontwikkelen die gebruikers kunnen “ingedrukt houden om een ​​object, nummer, streepjescode en meer te identificeren … [en] eens een object of streepjescode is gescand, kun je ‘Alle resultaten op Amazon bekijken’. ”Hoewel Snap Inc. en Amazon hebben geweigerd commentaar te geven op deze mogelijke nieuwe functie, geeft de code die in de Snapchat-app voor Android wordt gevonden de mogelijkheid om” verkopers “en” recensies, “” Kopieer URL “van een product, en” Deel “of” Stuur product “naar vrienden. Het is zeer waarschijnlijk dat deze links worden verzonden via Snap-berichten of Snapchat-verhalen.

Facebook test de dempknop voor alle meldingen : Facebook lijkt een nieuwe Niet storen-knop te testen waarmee gebruikers tijdelijk alle mobiele meldingen kunnen dempen. Screenshots laten zien dat Facebook ook tijdslimieten test voor niet storen, zodat gebruikers meldingen gedurende een vooraf bepaalde tijd kunnen dempen. Deze nieuwe functie werd opgemerkt door Matt Navarra . Facebook heeft echter geen plannen bevestigd om het breder uit te rollen.

Twitter test overnames van adverteerders van het tabblad Verkennen : Twitter begint met het testen van gepromote trendspotlight-advertenties op het tabblad Verkennen. Dit nieuwe advertentieblok plaatst de eerste twee keer dat een gebruiker het binnen een dag bezoekt, een grote visuele banner met een GIF- of afbeeldingsachtergrond bovenop het gedeelte Verkennen. Daarna komt de kop weer terug in de Trends-lijst. TechCrunch meldt dat de eerste batch van deze overnameadvertenties afkomstig zal zijn van Disney in de VS.

Twitter onthult nieuw Transparantiecentrum voor advertenties : Twitter lanceerde zijn nieuweTransparantiecentrum voor advertenties , dat aanvankelijk in oktober werd aangekondigd. Als onderdeel van Twitter’s “toewijding om transparanter te zijn” in het licht van nepnieuws en politieke onrust, heeft het bedrijf deze centrale hub gecreëerd waar gebruikers kunnen zoeken naar elke Twitter-handle en elke advertentiecampagne kunnen openen die de afgelopen zeven dagen op hun account is uitgevoerd. . Twitter merkt op dat dit ook tweets omvat die alleen worden gepromoot of dat een advertentie is opgeschort en waarom.

Twitter heeft vergrendelde accounts verwijderd van het aantal volgers wereldwijd : Als onderdeel van de “voortdurende en wereldwijde inspanning van het bedrijf om vertrouwen op te bouwen en een gezond gesprek aan te moedigen” op zijn platform, heeft Twitter vergrendelde accounts verwijderd van het aantal volgers van alle profielen wereldwijd. Twitter stelt dat het aantal volgers dat op veel profielen wordt weergegeven, als gevolg van deze stap kan dalen “in de komende dagen” en waarschuwt dat het aantal volgers kan blijven verschuiven terwijl het werkt om problematische accounts te identificeren en uit te dagen.

Pinterest voegt nieuwe samenwerkingstools toe voor groepsborden : Pinterest heeft nieuwe samenwerkingstools toegevoegd die het nog gemakkelijker maken om te beheren en te communiceren op gedeelde groepsborden. Pinners kunnen nu bijhouden wat er op een bord gebeurt met de nieuwe groepsactiviteitsfeed die aangeeft wanneer iemand een nieuwe pin opslaat, een nieuwe sectie toevoegt of een nieuw lid toetreedt, en meer naadloos gesprekken voert of reacties deelt over specifieke pins. Pinterest merkt op dat alleen leden van de groep deze gesprekken kunnen zien. Deze updates zijn beschikbaar vanaf alle platforms op mobiel en internet.

Pinterest voegt nieuwe samenwerkingstools toe die het nog gemakkelijker maken om te beheren en te communiceren op gedeelde groepsborden.

Pinterest introduceert One-Click Saving voor het web : Pinterest heeft een update uitgebracht die het mogelijk maakt om pins van het desktopweb met slechts één klik op te slaan in plaats van op de Save-knop te klikken en een bord te kiezen. Pinterest merkt op dat opslaan met één klik ook werkt op pinnen die je ziet in zoekresultaten, je homefeed of het tabblad Volgen.

Pinterest heeft een update uitgerold die het mogelijk maakt om pins op een bord op te slaan vanaf het desktopweb met slechts één klik in plaats van op de knop Opslaan te hoeven klikken en een bord te kiezen.

WhatsApp schakelt groepschatbeperkingen in: WhatsApp heeft een nieuwe groepsinstelling gelanceerd waarbij alleen beheerders berichten naar een groepschat kunnen sturen. Deze nieuwe uitzendfunctie maakt het voor organisaties, gemeenschappen of scholen gemakkelijker om belangrijke aankondigingen en informatie binnen de app te delen. Deze nieuwe instelling wordt voor alle gebruikers over de hele wereld uitgerold met de nieuwste ondersteunde versies van de app.

WhatsApp heeft een nieuwe groepsinstelling gelanceerd waarbij alleen beheerders berichten naar een groepschat kunnen sturen.

WhatsApp-labels doorgestuurde berichten: WhatsApp begint doorgestuurde berichten die in de app zijn verzonden, te labelen om “één-op-één- en groepschats gemakkelijker te volgen” en te bepalen wie het bericht oorspronkelijk heeft geschreven en verzonden. Engadget meldt dat dit extra beveiligingsniveau werd ingegeven door verkeerde informatie en online geruchten die hoogtij vierden in WhatsApp-gesprekken tussen Indiase gebruikers. Deze kleine upgrade is een poging om het geweld te beteugelen dat wordt veroorzaakt door de verspreiding van nepnieuws op het platform.

WhatsApp heeft aangekondigd dat het doorgestuurde berichten die in de app zijn verzonden, gaat labelen om een-op-een- en groepschats gemakkelijker te volgen en te bepalen wie het bericht oorspronkelijk heeft geschreven en verzonden.

YouTube breidt de Copyright Match Tool uit naar videomakers met meer dan 100.000 abonnees : na bijna een jaar bètatests met geselecteerde videomakers, brengt YouTube deze weekde nieuwe Copyright Match Tool uit voor videomakers met meer dan 100.000 abonnees. Copyright Match is ontworpen om heruploads van uw inhoud op andere kanalen te vinden en deze aan u te rapporteren. Bij het uploaden van een nieuwe video naar YouTube, scant de tool andere video’s die naar YouTube zijn geüpload om te zien of ze hetzelfde of sterk op elkaar lijken. Als er een match is, verschijnt deze op het tabblad Matches in de tool en kun je beslissen wat je vervolgens wilt doen.

Na bijna een jaar bètatests met geselecteerde videomakers, brengt YouTube de nieuwe Copyright Match-tool uit, die is ontworpen om heruploads van je content op andere kanalen te vinden en aan jou te rapporteren.

YouTube-incognitomodus wordt beschikbaar voor alle Android-gebruikers : we hebben gemeld dat YouTubehalf mei isbegonnen met het  testen van de incognitomodus op Android . Deze week meldt 9to5Google dat alle YouTube voor Android-gebruikers nu toegang hebben tot de incognitomodus, waarmee kijkers hun kijk- en zoekgeschiedenis op de app kunnen uitschakelen met de nieuwste app-update.

YouTube Picture-in-Picture-modus beschikbaar voor alle Amerikaanse Android-gebruikers : YouTube heeft bevestigd dat de Picture-in-Picture-modus nu is uitgerold naar alle Amerikaanse YouTube-gebruikers op ondersteunde Android-apparaten. De Picture-in-Picture-modus was voorheen een betaalde functie, maar werd sinds april langzaamaan uitgerold naar niet-Premium-abonnees. De volledige uitrol zou de afgelopen week naar verwachting worden afgerond.

Facebook’s Slate of Funded News Shows debuteert op 16 juli : Vorige maand kondigde Facebook zijn eerste reeks gefinancierde nieuwsshows aan die zullen verschijnen in een speciaal gedeelte van het Facebook Watch-tabblad. Facebook heeft aangekondigd dat deze shows vanaf maandag 16 juli zullen debuteren, met de eerste reeks eerder aangekondigde shows van nieuwsuitgevers ABC News, Advance Local, ATTN :, CNN, Fox News, Mic, Quartz en Univision.

Facebook's eerste reeks gefinancierde nieuwsshows debuteert op 16 juli.

Naast het lanceren van meer nieuwsshows gedurende de zomer, breidt Facebook het videoplatform ook uit naar andere gebieden, zoals Facebook Gaming, een Twitch-achtige thuisbasis voor makers van videogames.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format