5 slimme tools die alle externe ondernemers nodig hebben om te slagen - DeLaatbusiness
What is a chatbot?

5 slimme tools die alle externe ondernemers nodig hebben om te slagen

3 min


126
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

In het tijdperk van startups weten de meesten van ons dat thuiswerken niet alleen een voorrecht is, maar een noodzaak. De meeste van ‘s werelds grootste bedrijven zijn tenslotte niet begonnen in een directiekamer of een zee van hokjes. Google, Apple en Amazon kregen allemaal hun start op de meest eenvoudige plek: de garage. Gezien de voordelen van werken op afstand is dat niet bepaald verwonderlijk.

Thuis werken kan eigenlijk minder afleidend zijn dan werken in een kantooromgeving. Het kan het ook gemakkelijker maken om je te concentreren, volgens een studie uit 2017 , uitgevoerd door Stanford over een periode van twee jaar. Uit hetzelfde onderzoek bleek ook dat het personeelsverloop onder externe werknemers met 50 procent daalde en dat bedrijven ongeveer $ 2.000 per werknemer bespaarden op kantoorruimte.

Het is duidelijk dat met de juiste tools en technologie werken op afstand een zegen kan zijn voor zowel bedrijven als werknemers. Hier zijn enkele van de tools die elke ondernemer op afstand nodig heeft om te slagen.Een goed samenwerkingsplatform

Je hebt het waarschijnlijk gelezen op de muur van een vergaderruimte of een motivatieposter, maar het is niettemin waar: samenwerking is de sleutel. Maar op afstand werken kan een uitdaging zijn voor samenwerking. Wanneer u zich niet in een kantooromgeving bevindt, zijn er grote verschillen in de manier waarop u ideeën uitwisselt, feedback geeft en krijgt en dagelijkse waterkoelinggesprekken voert met uw team.

Dat is waar samenwerkingshulpmiddelen van pas komen. Er zijn er talloze op de markt, maar je moet er een zoeken waarmee je altijd en overal met collega’s kunt chatten vanaf je thuiskantoor of smartphone. Het moet ook uw gesprekken opslaan, ze gemakkelijk doorzoekbaar maken en misschien zelfs services voor het delen van bestanden aanbieden.

Momenteel is Slack een van de beste tools in deze arena, die naast plug-ins ook chattools biedt voor videoconferenties, whiteboarding en nog veel meer. Andere betrouwbare opties zijn Trello en natuurlijk de reeks applicaties van Google, waaronder Hangouts, Drive en tekstverwerkingsprogramma’s.

Videoconferentiemogelijkheden

Als u fulltime thuis werkt, zult u waarschijnlijk merken dat er enkele duidelijke verschillen zijn tussen persoonlijke vergaderingen en telefonische vergaderingen. De belangrijkste daarvan is dat je de kamer niet kunt lezen. Je hebt geen idee of je publiek lacht en knikt, of naar hun telefoons kijkt en uit elkaar gaat. Daarom heeft elke externe medewerker een goede tool voor videoconferenties nodig, zoals Skype for Business of RingCentral Office . Toegegeven, het kan nodig zijn dat je een fatsoenlijk overhemd aantrekt en je haar kamt, maar je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

Houd bij het zoeken naar software voor videoconferenties rekening met de functies van elk platform en met uw eigen behoeften. Biedt het een bepaald aantal deelnemers gratis aan? Is het gemakkelijk te gebruiken? Moet u vergaderingen opnemen, uw scherm delen met deelnemers of vergaderingen bijwonen vanaf mobiele apparaten? Kies uw platform dienovereenkomstig.Software voor projectbeheer

Als u op afstand werkt, kunt u niet zomaar naar het bureau van een collega lopen en vragen naar de status van een bepaald project, en het beheren van uw projecten via e-mails en spreadsheets is op zijn best omslachtig.

Met projectbeheersoftware kunt u niet alleen vrijelijk taken maken en toewijzen aan elk teamlid, het dient ook als een communicatiemiddel van onschatbare waarde. Al die e-mail heen en weer die u zou hebben gedaan, kan op één plek worden uitgevoerd en geopend. Tools zoals Wrike , Workfront en Basecamp maken het ook gemakkelijk om precies te weten wat u moet doen en wanneer. De meeste bieden ook rapportagetools waarmee u kunt meten hoe uw projecten vorderen en hoe goed uw proces werkt.

Een slimme speaker

Thuis werken biedt een uniek voorrecht: zoals het schallen van uw productiviteitsstoringen op welk volume u maar wilt! Maar een slimme spreker kan meer doen dan je alleen maar helpen dansen door je takenlijst. Het kan u ook helpen bij het plannen van vergaderingen, het instellen van herinneringen en het uitvoeren van zoekopdrachten op internet – allemaal met spraakopdrachten.

En als je hebt geïnvesteerd in slimme huistechnologie, kan een slimme luidspreker je helpen je werkruimte (ook wel je huis genoemd) te beheren zonder ooit je bureau te verlaten. Zet het vuur aan? Gedaan. Uw bureaulamp inschakelen? Begrepen. Slimme luidsprekers kunnen worden geïntegreerd met uw virtuele assistent-technologie, zoals Amazon’s Alexa of Google Assistant, waardoor u uw planning en werkruimte kunt beheren met minimale tussenkomst van uw kant. Luidsprekers zoals de Amazon Echo, Google Home Max en Sonos Beam worden allemaal hoog gewaardeerd door experts uit de industrie en zijn het overwegen waard voor thuiswerkende professionals.Zakelijke verzekeringen

Stel dat uw bedrijf vereist dat u klanten bij u thuis heeft. Of misschien bloeit uw eBay-winkel en moet u uw inventaris in uw garage opslaan. Wanneer de grenzen tussen uw werkplek en uw huisruimte vervagen, wilt u zeker weten dat u de juiste verzekering hebt.

De meeste verzekeringen voor huiseigenaren en huurders dekken geen eigendommen die u gebruikt om zaken te doen. Dat betekent dat alle inventaris of zakelijke apparatuur (van computers tot winkelproducten tot kantoormeubilair) waarschijnlijk niet wordt gedekt als ze beschadigd raken.

Wat nog belangrijker is, als een klant of zakenpartner gewond raakt aan uw eigendom, kunt u op de hoogte zijn van medische rekeningen, pijn- en leedkosten en meer. Neem contact op met de verzekeringsmaatschappij van uw huiseigenaar om te bepalen wat er wordt gedekt en, nog belangrijker, wat niet. Investeer indien nodig in een zakelijke verzekering . Het is het waard als iemand uitglijdt op je ijzige trottoir of zijn enkel verstuikt op je trap.

Door op afstand te werken, kunt u uw werk op uw voorwaarden uitvoeren. Het heeft in het verleden misschien communicatie- en productiviteitsproblemen opgeleverd, maar moderne technologie helpt dat te verhelpen. Met de juiste tools kan een team op afstand zich net zo verbonden en productief voelen alsof ze op kantoor samenwerken.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format