62799703 - tokyo, japan - june 5, 2016: apple iphone 6s with airbnb website on the screen.airbnb is a website for people to list, find,and rent lodging.airbnb an online platform for accommodation

6 essentiële tools waar uw startup in 2020 niet zonder kan

5 min


116

Geloof het of niet, maar het jaar en het decennium lopen ten einde. Dit is het moment voor ondernemers om te beginnen met plannen voor een onzeker jaar, om nog maar te zwijgen over de komende jaren. 

Elke startup heeft zijn eigen uitdagingen: oplopende verkopen, late facturen, aanwervingsproblemen en meer. Bovendien wordt 2020 een potentieel moeilijk jaar voor alle bedrijven, tussen tarieven, een mogelijke economische neergang en politieke onrust. 

Bedrijven kunnen natuurlijk gedijen in de slechtste tijden, maar ook in de beste tijden. De truc is om voldoende tools in je arsenaal te hebben om je te helpen bij het navigeren door ongelijke periodes, potentiële rampen te voorkomen en optimaal te profiteren van de momenten waarop het bedrijf een hoge vlucht neemt. 

Met dat in gedachten zijn hier zes tools die startups in 2020 moeten hebben:

Cybersecurity-software

Als we denken aan cyberbeveiligingsdreigingen en -inbreuken, denken we vaak aan de gevallen die het nieuws halen – hacks die de gegevens morsen die zijn verzameld door bedrijven, banken en big-box-winkels. 

En toch zijn kleine bedrijven bijna net zo waarschijnlijk als een groot bedrijf om ten prooi te vallen aan een cyberbeveiligingsaanval: volgens een Data Breach Investigations Report van Verizon had bijna de helft van alle inbreuken gevolgen voor kleine en middelgrote bedrijven. Het resultaat is dat 60 procent van die bedrijvenbinnen zes maanden na de aanval failliet gaat, volgens de Amerikaanse National Cyber ​​Security Alliance.

De afhaalmogelijkheid is duidelijk: aanvallen op het gebied van cyberbeveiliging vormen een groeiende, existentiële bedreiging voor kleine bedrijven. 

Maar meer dan vier op de vijf eigenaren van kleine bedrijven denken niet dat ze het doelwit zijn van aanvallen. Ze geloven niet dat ze activa hebben die de tijd van een hacker waard zijn. Maar dat doet u natuurlijk – uw bedrijf is uw levenswerk, en als een hacker gemakkelijker uw verdediging kan infiltreren dan die van een grotere onderneming, bent u een gemakkelijk doelwit. 

Cybersecurity-software is daarom een ​​must. Sommige beveiligingsproviders maken een versie voor kleine bedrijven, zoals Reason for Business, die malware opspoort en antivirusbescherming en mogelijkheden voor bedreigingsbeheer biedt. Het is ook een vereiste om werknemers op te leiden over best practices en beveiligingsbeleid. Samenwerkend taak- en projectbeheer

Voor veel bedrijven wordt werken op afstand de nieuwe norm.  Als uw bedrijf werknemers toestaat om vanuit huis te werken, hetzij parttime of fulltime, hebt u er waarschijnlijk aan gedacht.

Werken op afstand is de afgelopen tien jaar met 91 procent gegroeid . Het is een aantrekkelijk voordeel voor bedrijven die jonge, getalenteerde werknemers willen binnenhalen in een concurrerende economie. En volgens vele maatregelen leidt het tot meer productiviteit en geluk onder werknemers.  

Om effectief te kunnen werken met externe werknemers, moet u echter investeren in een van de vele uitstekende samenwerkingsplatforms voor taakbeheer en tracking die de afgelopen jaren zijn toegenomen. 

Sommige tools, zoals Airtable , functioneren als projectdatabases, zodat iedereen in uw team de status van lopende projecten kan zien, ongeacht waar ze aan werken. Andere tools houden taken bij en stellen teamleden op de hoogte wanneer u hun input of afmelding nodig hebt, zoals Trello en Asana . 

En natuurlijk stellen communicatietools zoals Slack werknemers in staat om gemakkelijk te chatten, videogesprekken te voeren, documenten te verzenden en schermafbeeldingen te delen. Met de juiste samenwerkingstools komt er geen afstand tussen u en uw medewerkers. 

Geautomatiseerde klantenservice

Een van de voordelen van het hebben van een e-commercesite is dat u op elk moment van de dag of nacht aan uw klanten kunt verkopen. U kunt verkopen terwijl u slaapt, of op vakantie bent of terwijl u tegelijkertijd aan iemand anders verkoopt. 

Door dat teken zou u echter ook op elk moment in staat moeten zijn om klantenserviceverzoeken te behandelen. Klanten verwachten dat van u.

Volgens Forrester is 66 procent van de volwassenen van mening dat het waarderen van hun tijd het belangrijkste is dat een bedrijf kan doen om hen een goede klantervaring te bieden. Een 24/7, snelle klantenservice-oplossing is daarom key. 

AI-aangedreven, geautomatiseerde klantenservice-oplossingen via een livechatfunctie zoals Intercom worden de norm voor veel bedrijven. De waarheid is dat veel problemen van klanten waarschijnlijk kunnen worden opgelost zonder tussenkomst van een menselijke agent, bijvoorbeeld updates over een zending of het accepteren van een retourzending. Het systeem kan vervolgens problemen op een hoger niveau naar mensen sturen om op een beter moment af te handelen.  

Kleine bedrijven kunnen chatbots op een aantal manieren gebruiken, onder meer om leads om te zetten in verkopen en om reserveringen te maken. Maar een klantenservicefunctie is misschien wel het beste voorbeeld van hoe u met automatisering in 2020 uw drukke werkzaamheden van uw bord kunt halen. 

Personalisatiesoftware

Een van de nadelen van een e-commercebedrijf en / of webaanwezigheid van een fysieke website is dat uw website schijnbaar statisch is. Het kan klanten niet in de ogen kijken en rechtstreeks met hen praten, of een andere look en feel genereren, afhankelijk van wie de pagina bezoekt. 

In werkelijkheid kunnen bedrijven personalisatiesoftware gebruiken om te veranderen wat bezoekers te zien krijgen, en wanneer, om op elk individu in te spelen en de kans op conversie te vergroten. Dat kan betekenen dat bepaalde pop-ups bedoeld zijn voor klanten die naar uw site komen op basis van hun webverkeersbron, of die engagementgeschiedenis gebruiken om bepaalde pagina’s of producten aan te bevelen.

Met Segmenteren kunt u bijvoorbeeld klanten die naar uw site komen, categoriseren en sorteren op basis van webverkeerbronnen. Met Opt-In Monster kun je exit-intent pop-ups maken die bezoekers vangen voordat ze je site verlaten, waardoor je de kans krijgt om ze nog een keer te converteren. 

Dit soort slimme, flexibele website-ervaring is de toekomst van e-commerce en als u vóór 2020 instapt, kunt u uw klantenloyaliteit en conversiepercentages in het nieuwe jaar een boost geven.

Creatie van sociale media-inhoud 

Socialmediamarketing is een van die taken waarvan u weet dat u ze als bedrijfseigenaar moet aanpakken, maar u kunt er nog steeds niet omheen. Hoe ga je precies viraal? Wat overtuigt gebruikers om bij u te winkelen nadat ze uw tweet hebben gezien? 

Social media is het heden en de toekomst van e-commerce. Meer dan 75 procent van alle internetgebruikers gebruikt sociale media. Mensen worden beïnvloed en geïnspireerd door wat ze zien op Instagram en Facebook. Bedrijven steken miljarden in marketing op social media. Hoe houdt de gemiddelde ondernemer het bij? 

Een tool als StoryBoost maakt het creëren van sociale media-inhoud eenvoudig – het voorziet je van sjablonen, inhoudsconcepten, animaties en andere kenmerken van succesvolle sociale campagnes. U kunt ook een planningsplatform zoals Sprout Social gebruiken om uw bedrijf 24 uur per dag actief te houden op verschillende platforms.  

Elite zakelijke creditcard

Ten slotte, als u uw kleine bedrijf heeft gerund zonder een zakelijke creditcard, is het tijd om dat te veranderen. Vooral als u uw persoonlijke creditcard gebruikt om uw kosten te dekken, of helemaal geen gebruik maakt van creditcards. 

Sommige ondernemers zijn terughoudend om te veel van hun uitgaven op krediet te zetten. Maar als u er niet één gebruikt, mist u lucratieve beloningen en voordelen die u weer in uw bedrijf kunt investeren, van cashback tot airline miles tot kortingen op bepaalde producten. 

Bovendien worden sommige elite zakelijke creditcards geleverd met een inleidende APR van 0 procent die tot een jaar kan duren. Dat betekent dat u, zolang u uw minimale afbetalingen doet, geen cent aan rente verschuldigd bent over uw aankopen gedurende de looptijd van uw aanbieding. Geen enkel ander bedrijfsfinancieringsproduct biedt zo’n deal. 

Zodra uw bod geldig is, keert uw APR natuurlijk terug naar uw eerder afgesproken tarief, dus controleer uw algemene voorwaarden. Maar als u deze mogelijkheid nog niet hebt benut, is dit een geweldige manier om de kosten van grote aankopen (bijv. Upgrades van apparatuur of grote voorraadovereenkomsten) te financieren zonder uw cashflow te verstoren. Dit zal vooral handig zijn als 2020 zo op en neer gaat als sommige experts voorspellen. De bottom line over tools voor kleine bedrijven in 2020

Er zijn enkele tools die uw kleine bedrijf moet hebben die deze lijst natuurlijk niet dekt.

U zou al zaken als boekhoudsoftware, software voor klantrelatiebeheer en een verkooppuntsysteem moeten gebruiken. De bovenstaande tools worden mainstream of worden om een ​​aantal redenen over het hoofd gezien. Breng ze aan boord in 2020 en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt tegen de tijd dat het jaar voorbij is.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format