prijsstrategie bepalen

Hoe u een hands-on leider kunt zijn (en waarom het belangrijk is voor de groei van uw bedrijf)

3 min


151

Het starten van een bedrijf vereist een delicaat evenwicht tussen hard werken en besluitvorming op hoog niveau. Als eigenaar van uw bedrijf bepaalt u de koers van het bedrijf, de producten die u verkoopt en de strategieën die u toepast om uw merk te promoten. Het dagelijkse werk bepaalt echter hoe u daar komt, en zonder hands-on leiderschap kan het veel langer duren voordat uw langetermijnvisie wordt uitgevoerd. Het vinden van een delicaat evenwicht kan voor elke ondernemer een uitdaging zijn .Dit is wat u moet weten om uw team naar succes te leiden:

Betrokken leiders maken contact met medewerkers

Er zijn veel redenen om een ​​hands-on leider te zijn. Een van de belangrijkste is wat er gebeurt als u verbindingen met uw werknemers tot stand brengt en onderhoudt.

Er is een oud gezegde in het bedrijfsleven dat werknemers bedrijven niet verlaten, maar managers. Dit betekent dat mensen niet willen werken voor anonieme bedrijven; ze maken liever verbinding met de mensen die het bedrijf leiden. Als eigenaar en leider van uw bedrijf kunt u nauw samenwerken met uw medewerkers en hen motiveren door uw persoonlijke drive en visie uit te drukken.

Volgens een Gallup- enquête heeft slechts 22 procent van de werknemers het gevoel dat hun leiders een duidelijke richting voor hun organisatie hebben. Bovendien is slechts 15 procent van de medewerkers het er sterk mee eens dat hun leiders hen enthousiast maken voor de toekomst.

Een gemotiveerd en betrokken team werkt harder, krijgt meer energie en zal minder snel stoppen, wat op zijn beurt uw omzetkosten verlaagt.Hands-on leiders kunnen klanten voor zich winnen

Een betrokken leider kan niet alleen werknemers voor zich winnen, waardoor de productiviteit en activiteiten toenemen, maar betrokken zijn kan ook helpen om klanten te behouden. Wanneer een bedrijfseigenaar vooruitstrevend en uitgesproken is over zijn of haar bedrijf en zijn branche, voelen klanten zich doorgaans meer verbonden met het bedrijf.

Hoewel u niet dagelijks persoonlijke interacties met klanten heeft, kunt u toch persoonlijk worden via uw sociale mediakanalen. Deel zowel uw triomfen als uw worstelingen, want deze vorm van transparantie helpt uw ​​klanten en klanten om op een persoonlijker niveau met u in contact te komen.

In een onderzoek van BrandsGetReal ontdekte Sprout Social dat 70 procent van de consumenten zich meer verbonden voelt met een merk wanneer de CEO actief is op sociale media. Van die mensen zegt 65 procent ook dat wanneer een CEO “regelmatig gebruikmaakt van sociale media, het voelt alsof echte mensen het bedrijf runnen”.

Naast het actief zijn op sociale media zijn er nog andere manieren die u kunnen helpen deze voordelen voor klantloyaliteit te plukken. Scott J. Corwin , advocaat en directeur van Scott J. Corwin Law, geeft een goed voorbeeld van hoe hij banden smeedt met zijn cliënten:

“Ik heb te vaak van nieuwe klanten gehoord dat ze met een ander advocatenkantoor werkten en dat ze werden doorgegeven aan junior advocaten of zelfs niet-juridisch personeel en nooit de kans hadden gehad om te communiceren met de advocaat die ze hadden ingehuurd. Ik stel de belangen van mijn klanten voorop. “Tips om een ​​hands-on leider te zijn

Het is een uitdaging om een ​​balans te vinden tussen een hands-on leider zijn en te veel kleine taken op je nemen, wat je kan afschrikken van het grote plaatje van de groei van je bedrijf.

Het is echter mogelijk als u deze eenvoudige tips in gedachten houdt:

  1. Train uw team: zorg ervoor dat uw team de beste praktijken over de hele linie volgt. Geef het goede voorbeeld door ervoor te zorgen dat uw team aan boord is met uw bedrijfsmissie en hoe u deze in de praktijk brengt. U kunt slechte gewoonten corrigeren en tegelijkertijd werknemers in staat stellen om te verbeteren en tegelijkertijd te leren.
  2. Herken de behoeften van medewerkers:  als leider moet u zijn afgestemd op wat uw team nodig heeft (en wil). Uit Deloitte’s Millennial Survey 2020 bleek dat “Jobloyaliteit toeneemt naarmate bedrijven inspelen op de behoeften van werknemers, van diversiteit en inclusie tot duurzaamheid” en meer.
  3. Maak tijd vrij om met verschillende teams te werken:  plan elke week een tijdsblok om bij elk van uw teams in te checken. In plaats van te proberen hier of daar in te springen, kunt u deze tijd in uw schema inbouwen totdat het een tweede natuur wordt.

Wees een hands-on leider

U kent uw bedrijf duidelijk beter dan wie dan ook. Leidinggeven met een hands-on, persoonlijke aanpak is een kans voor u om in contact te blijven met klanten, klanten en uw team. Aan het eind van de dag zullen uw klanten de persoonlijke benadering waarderen en zal uw team genieten van de mogelijkheid om zij aan zij met u te leren werken.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format