Hoe u uw startup kwalificeert om zaken te doen in een andere staat

2 min


123

Wat gebeurt er wanneer een klein bedrijf zich in een staat heeft gevestigd, maar de bevoegdheid wil krijgen om zaken te doen en operaties buiten de staatsgrenzen uit te voeren? Over het algemeen moeten de meeste kleine bedrijven een aanvraag indienen om in aanmerking te komen voor buitenlandse kwalificaties.

Een buitenlandse kwalificatie, als u niet bekend bent met de term, stelt bedrijven in staat legaal zaken te doen in staten buiten hun oorspronkelijke staat van oprichting. Sommige staten noemen een buitenlandse kwalificatie een bewijs van registratie .

Als uw bedrijf bijvoorbeeld uw LLC in eerste instantie heeft opgericht in de staat Nevada, maar een kantoor en werknemersbasis heeft (of momenteel aan het opzetten is) in de staat Californië, moet u een buitenlandse kwalificatie aanvragen.Veel buitenlandse bedrijven komen in aanmerking om hun bedrijf en klantenbestand uit te breiden. Naast verkoop en bedrijfsuitbreiding is het indienen van een buitenlandse kwalificatie in de meeste staten ook een vereiste, en kleine bedrijven moeten de bevoegdheid aanvragen om zaken te doen in een externe staat.

Ben je klaar om je startup in het buitenland te kwalificeren? Laten we eens kijken hoe bedrijven met het indieningsproces kunnen beginnen.

Bepaal of u een buitenlandse kwalificatie moet indienen

Deze eerste stap klinkt misschien een beetje voor de hand liggend, maar het is belangrijk dat ondernemers begrijpen of een buitenlandse kwalificatie geschikt is voor hun bedrijf.

Stel uzelf de volgende vragen:

  • Doet uw bedrijf zaken in deze staat?
  • Betaalt u werknemers?
  • Heeft uw bedrijf een fysiek adres in een andere staat?
  • Heeft u daar een zakelijke bankrekening geopend?
  • Heeft uw bedrijf activa in staten buiten uw oprichtingsstaat?

Als u “ja” kunt antwoorden op de vorige vragen, bent u klaar om een ​​aanvraag in te dienen voor buitenlandse kwalificatie in een andere staat.Vraag een certificaat van goede reputatie aan

Wat is een certificaat van goede reputatie? Sommige staten verwijzen naar dit certificaat als een certificaat van bestaan ​​of een certificaat van status. Het wordt van kleine bedrijven gevraagd als bewijs dat ze hun bedrijf runnen volgens wettelijke regels en voorschriften. Een certificaat van goede reputatie biedt een bevestiging van de staat dat uw bedrijf heeft voldaan aan zijn fiscale en zakelijke aangifteverplichtingen en ook volledig is opgenomen als een bestaande LLC of onderneming.

Kleine bedrijven die een buitenlandse kwalificatie indienen, moeten eerst een verklaring van goede reputatie aanvragen bij hun staat van oprichting. Zodra de staat waarin ze zaken willen doen dit certificaat ontvangt, hebben ze een fysiek bewijs van de naleving door uw bedrijf .

Wijs een geregistreerde agent aan

Mogelijk heeft u in uw staat van oprichting al een geregistreerde agent voor uw bedrijf. Dit is een individuele of externe dienst die fungeert als contactpunt tussen uw bedrijf en de staat. Een geregistreerde agent accepteert juridisch papierwerk namens u, organiseert de documenten en geeft het papierwerk op een discrete, vertrouwelijke manier aan de bedrijfseigenaar.

Als u zich aanmeldt voor buitenlandse kwalificatie in een andere staat, moet uw bedrijf ook een andere geregistreerde agent aanwijzen. Onthoud dat degene die u kiest als uw RA een inwoner van de staat moet zijn. Ze hebben een fysiek straatadres nodig (postbusadressen mogen niet worden gebruikt) en kunnen tijdens algemene kantooruren het serviceproces accepteren .Begin met registreren als een buitenlandse kwalificatie

Zodra u heeft vastgesteld dat uw bedrijf klaar is om in aanmerking te komen voor buitenlandse kwalificatie en alle benodigde documenten heeft verkregen, kunt u een buitenlandse kwalificatie indienen. Het archiveringsproces is vrij eenvoudig. Uw aanvraag vraagt ​​om details, inclusief standaard zakelijke contactgegevens. Deze applicatie kan ook om specifieke informatie vragen die betrekking heeft op uw thuisstaat, buitenlandse staat, entiteitstype en informatie over directeuren en functionarissen.

Waar gaat uw aanvraag heen als deze is voltooid? U kunt de aanvraag voor een buitenlandse kwalificatie indienen via de plaatselijke minister van Buitenlandse Zaken in de staat waarin u nu zaken wilt doen. Of u kunt samenwerken met een derde partij die de aanvraag indient. Zij kunnen uw buitenlandse kwalificatieaanvraag en de indieningskosten namens u doorsturen naar de staat en u op de hoogte houden wanneer de buitenlandse kwalificatie volledig is geregistreerd.VORIGE POST


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format