E-mailafbeeldingen gebruiken om de CTR te verhogen - DeLaatbusiness

E-mailafbeeldingen gebruiken om de CTR te verhogen

8 min


107
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

E-mail is een van de meest effectieve marketingcampagnes die er zijn – in feite is de gemiddelde ROI van een e-mailcampagne 122% .

Voor degenen die niet bang zijn om een ​​paar extra stappen te nemen, zullen e-mailafbeeldingen uw campagne opfleuren  en uw e-mailcampagne helpen opvallen.

Ik ga je laten zien hoe je afbeeldingen in e-mail op de juiste manier kunt gebruiken.

Afbeeldingen e-mailen: ja of nee?

U kunt e-mailafbeeldingen gebruiken, maar zou u dat moeten doen?

Ik wil beginnen met het stellen van een paar vragen, omdat deze je zullen helpen bepalen of het gebruik van e-mailafbeeldingen je helpt of pijn doet. Lees deze en antwoord ja of nee:

  • Ondersteunen mijn afbeeldingen mijn merk?
  • Heb ik de afbeeldingsgrootte geoptimaliseerd?
  • Gebruik ik het juiste aantal afbeeldingen?
  • Gebruik ik afbeelding alt-tags correct?
  • Zijn mijn e-mails gemakkelijk toegankelijk?

De kans is groot dat u het antwoord op al deze vragen niet eens weet.

Als dat het geval is, haalt u niet alles uit uw e-mailafbeeldingen en zal deze gids u helpen.

Maar zo eenvoudig is het niet. Het hebben van e-mailafbeeldingen kan de esthetiek van uw e-mail een boost geven, maar hoe verhoogt u de klikfrequentie van e-mail met afbeeldingen?

Wat is een goede klikfrequentie voor e-mail?

Uw klikfrequentie is het percentage mensen dat op een afbeelding, link of video in uw e-mail klikt om door te gaan naar uw inhoud. De gemiddelde klikfrequentie is  in alle bedrijfstakken ongeveer 2,5% .

Dit aantal klinkt misschien een beetje laag, maar houd er rekening mee dat we het hebben over klikfrequenties en niet over open tarieven, het aantal mensen dat uw e-mail leest.  

Het opnemen van afbeeldingen in uw campagnes is een geweldige manier om de betrokkenheid te vergroten  en uw kansen op meer verkeer of zelfs verkoop te vergroten .

Afbeeldingen in e-mailmarketing: The Magic Ratio

E-mailbeeldverhouding

Veel marketeers zullen je vertellen dat er een specifieke magische verhouding tussen afbeelding en tekst is, maar dat is niet altijd waar. Wat waar is, is dat e-mails met alleen afbeeldingen u bijna altijd een reis naar de spammap kosten.

Als u dat te vaak doet, staat uw hele domein op de zwarte lijst.

Dat is niet goed.

De ideale verhouding is ongeveer 30-40% afbeelding op tekst. Hoe hoger je ook, je loopt het risico spamfilters te activeren. Minder zal uw e-mail moeilijk leesbaar maken.

De enige manier om erachter te komen wat voor uw publiek werkt, is door het te testen! Gebruik A / B-testen om erachter te komen wat wel en niet werkt.

Houd uw e-mailafbeeldingen consistent

Houd e-mailafbeeldingen consistent

Hoe vaak heb je op Google naar iets gezocht, gevonden wat je zocht en doorgeklikt naar de website om te beseffen dat de link niet leidde waar je verwachtte – helemaal niet?

Het is frustrerend.

De waarheid is dat je dit op dit moment mensen aandoet zonder het je zelfs maar te realiseren.

Uw e-mailimago moet aansluiten bij uw merk en consistent blijven gedurende uw marketingcampagne.

Zorg ervoor dat wanneer iemand besluit uw e-mail te openen, deze trouw blijft aan uw bedrijfsboodschap en dat alle e-mails er relatief hetzelfde uitzien.

Als u in uw campagne blauwe kopteksten met een specifiek lettertype gebruikt, moet deze overeenkomen met de bestemmingspagina waarop uw bezoeker terechtkomt.

Personalisatie en targeting staan ​​centraal

E-mailpersonalisatie  is belangrijker dan ooit.

Waarom? 

Omdat er meer onpersoonlijke spamcommunicatie is dan ooit tevoren. Personalisatie verandert de manier waarop uw e-mail wordt weergegeven op basis van de persoon die u target.

Denk er gewoon over na. Hoe vaak heb je een e-mail ontvangen die voor jou lijkt te zijn gemaakt?

Niet vaak, toch?

Dit is waar u uw concurrentie voor kunt blijven door de dingen te doen die niemand anders bereid is te doen.

Geen enkel product of dienst heeft “universele aantrekkingskracht”, dus u moet uw e-mailafbeeldingen beperken tot een gericht publiek.

Volgens Invesp vindt 59% van de online shoppers producten interessanter  wanneer u uw marketingaanpak personaliseert.

Dus, hoe personaliseer je je e-mailafbeeldingen?

Zorg voor terugkerende kopers

Zoek producten die mensen regelmatig moeten kopen en spreek mensen aan die in het verleden hebben gekocht. Amazon gebruikt deze strategie, wat resulteert in 60% conversies  van hun on-site aanbevelingen.

Hier is een voorbeeld van Wayfair dat was gebaseerd op browsegeschiedenis:

afbeeldingen in e-mailvoorbeeld

Beveel nieuwe producten aan

Beveel producten aan klanten aan op basis van hun eerdere koopgeschiedenis. Doe een stapje extra en noem het zelfs ‘Selecties voor [naam invoegen’. ‘ Die strategie helpt bij het creëren van een ‘winkelervaring’ voor uw abonnees.

Het is alsof je naar het kledingrek bent gegaan en specifiek items hebt uitgekozen waarvan je dacht dat ze er geweldig uit zouden zien!

Vragen stellen

Als u een dienst of een digitaal abonnement verkoopt, kunt u uw abonnees vragen waarom ze nog geen aankoop hebben gedaan. Geef ze de kans om te horen wat hen tegenhoudt.

Door dit te doen, voelt de e-mail niet alleen persoonlijker en intiemer aan, maar krijgt u ook feedback over wat u beter zou kunnen doen.

De ALT-tag is belangrijker dan u denkt

We kennen allemaal het belang van ALT-tags voor website-afbeeldingen, maar hoe zit het met afbeeldingen in e-mailmarketing?

Gebruikt u momenteel ALT-tags correct in uw e-mailcampagnes?

e-mail afbeelding alt-tekst

Wanneer de e-mailclient afbeeldingen niet correct downloadt, wordt uw ALT-tag uw levenslijn om een ​​aantal belangrijke redenen:

  • Als de e-mailclient de afbeelding niet downloadt, wordt de ALT-tekst weergegeven aan de e-mailontvanger.
  • ALT-tekst biedt context als afbeeldingen niet worden geladen.
  • ALT-tags maken het gemakkelijker voor degenen die schermlezers en andere toegankelijke technologie gebruiken om de afbeelding te begrijpen.

Als al het andere faalt, kan de ALT-tag ervoor zorgen dat de e-mailontvanger opent.

Hoe ALT-tags voor e-mails te maken?

Aan de achterkant ziet een ALT-tag er als volgt uit:

<img src = “youremailimage.jpg” border = “0 ″ alt =” E-mailafbeeldingen gebruiken in e-mailmarketing “width =” 482px “height =” 205 ″ />

Waar staat “alt =” is waar uw ALT-tekst naartoe gaat. Dus als een e-mailafbeelding niet correct wordt geladen, wordt dat in het e-mailtekstgebied weergegeven in plaats van in de afbeelding.

Het proces om het toe te voegen kan variëren, afhankelijk van de e-mailclient die u gebruikt. Hier leest u hoe u bijvoorbeeld ALT-tags aan MailChimp toevoegt .

Gebruik de beste indeling voor e-mailafbeeldingen

U heeft drie primaire opmaakopties voor uw e-mailafbeelding. PNG’s, JPEG’s en GIF’s zijn de meest voorkomende keuzes. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van elk.

PNG

Portable Network Graphics biedt een groot kleurenpalet, wat betekent dat het comprimeren van de bestandsgrootte geen invloed heeft op de resolutie van de afbeelding.

Een ander voordeel is dat u transparante lagen kunt toevoegen, waardoor u de afbeelding gemakkelijk op andere inhoud kunt insluiten. Hiermee kunt u de achtergrondafbeelding in een e-mail mengen met live tekst.

Het enige nadeel van PNG’s is dat de bestandsgrootte veel groter is in vergelijking met JPEG’s en GIF’s vanwege de beeldkwaliteit.

Jpeg

JPEG’s bieden grote afbeeldingscompressie, maar dit heeft invloed op de kwaliteit van uw afbeelding. Wanneer u een JPEG-afbeelding verkleint, wordt elke sectie in grotere blokken gegroepeerd, waardoor de afbeelding wazig wordt – wat er niet goed uitziet.

Hoewel dit de meest voorkomende afbeeldingstypen zijn, raad ik het gebruik ervan voor e-mailafbeeldingen niet aan.

GIF

U krijgt minder kleurvibratie met GIF’s omdat ze een 8-bits kleurenpalet gebruiken in vergelijking met een 24-bits palet met PNG’s en JPEG’s.

Het voor de hand liggende verschil is het animatie-effect. Door GIF’s in uw e-mails te gebruiken, verhoogt u de interactiviteit  en kunt u meer dan één product met dezelfde afbeelding laten zien.

Hoe u de beste e-mailafbeeldingen kunt vinden

Het is cruciaal om de juiste afbeeldingen te vinden om uw e-mailbericht over te brengen. Er zijn verschillende soorten afbeeldingen die u kunt gebruiken, en elk heeft zijn eigen doel. Laten we er een paar bekijken.

Grafieken en grafieken

Het verstrekken van statistieken en gegevens is bijna nutteloos zonder een afbeelding om er een back-up van te maken.  Wanneer u grafieken in uw e-mail opgeeft om een ​​punt te bewijzen, wordt het voor de ontvanger veel gemakkelijker om uw bericht te begrijpen.

De zakelijke nieuwsbrief van Inside heeft een serie A-financieringstracker waarin u kunt zien welke startups onlangs financiering van meer dan $ 5 miljoen hebben ontvangen:

interne financieringstracker

Dit laat in één oogopslag zien wie het meeste geld heeft ontvangen, op grootte en kleur.

Piktochart  is een infographic-tool waarmee u eenvoudig gratis grafieken (met een watermerk) kunt maken. Voer gewoon de gegevens in en selecteer het type diagram dat u wilt.

Stock Foto’s

Stockafbeeldingen zijn de gemakkelijkste manier om afbeeldingen toe te voegen aan uw e-mailmarketingcampagne. Er is een groot assortiment aan sites om uit te kiezen, zoals Shutterstock , Depositphotos en Pixabay .

Kies bij het zoeken naar de beste afbeelding iets dat herkenbaar is voor uw publiek. Als u zich richt op moeders van middelbare leeftijd met peuters, zoek dan afbeeldingen die uw demografie aanspreken.

Voeg niet alleen afbeeldingen toe om afbeeldingen toe te voegen, zorg ervoor dat ze een doel hebben.

Schermafbeeldingen

In plaats van een genummerde lijst te gebruiken om uit te leggen hoe iets werkt, verander je het proces in prachtige beelden met screenshots.

Awesome Screenshot  is een browserextensie voor Chrome, Safari en Firefox waarmee u eenvoudig schermafbeeldingen rechtstreeks vanuit de browser kunt maken. U kunt een hele pagina of een deel vastleggen en deze naar uw computer downloaden.

Persoonlijke foto’s

Het echt houden en dingen persoonlijk maken is  nooit  een slechte keuze. Bij e-mailmarketing draait het allemaal om het gordijn terugtrekken en mensen laten zien waar het allemaal om draait.

U hebt geen professionele foto’s nodig om te verkopen, en de realistische en pure aard van persoonlijke foto’s kan zijn wat u nodig hebt.

Geïllustreerde inhoud

Illustraties zijn een leuke manier om uw mogelijkheden uit te breiden. Hoewel u misschien een aantal dingen met een product kunt doen, kan een illustratie grenzeloze opties weergeven terwijl u trouw blijft aan uw merk.

Hier is een voorbeeld van komiek Nate Bargatze die een drive-in-tour aankondigt. Na deze afbeelding bevatte zijn e-mail een call-to-action met meer informatie.

nate bargatze e-mailafbeelding

Overweeg om een ​​illustrator op Fiverr of Upwork in te huren om betaalbare illustraties te krijgen.

Door gebruikers gegenereerde inhoud

Door gebruikers gegenereerde inhoud is enorm . In feite  vertrouwt 76% van de klanten inhoud van ‘gemiddelde’ mensen in plaats van het merk zelf.

UGC helpt vertrouwen te creëren en het biedt autoriteit van een herkenbaar publiek. Stel u bijvoorbeeld voor hoe een afbeelding van iemand die uw product thuis gebruikt, beter zou presteren dan een stockfoto of een tekenfilm die er gebruik van maakt.

Bied beloningen aan tevreden klanten door ze afbeeldingen te laten uploaden naar sociale media met behulp van specifieke hashtags en die afbeeldingen te gebruiken in uw e-mailmarketingcampagnes.

Stuur nooit e-mails met alleen afbeeldingen

Hoewel afbeeldingen belangrijk zijn, mag u nooit een e-mail met alleen afbeeldingen verzenden.

Dit is waarom:

Afbeelding blokkeren is echt

Als u in de zakenwereld werkt, begrijpt u dit punt. Veel bedrijven blokkeren standaard afbeeldingen en in feite heeft 43%  van de e-mailgebruikers hun afbeeldingen uitgeschakeld.

Dus als u uw ALT-tekstspel niet op orde heeft, wordt uw campagne niet correct geladen.

Bestandsgrootte e-mailafbeelding

De grootte van e-mailafbeeldingen kan ervoor zorgen dat abonnees met trage verbindingen vertraging oplopen en niet meer reageren. Als het laden van uw e-mail te lang duurt, zullen uw abonnees eruit klikken of zich zelfs uitschrijven omdat ze uw e-mails niet correct kunnen openen.

De toegankelijkheid van e-mail verandert

Meer mensen gebruiken stemassistenten om e-mails te lezen, en deze herkennen nog geen ALT-tekst of HTML. Dus als de gebruiker je e-mail met alleen afbeelding probeert te lezen, heb je pech.

Dus, wat is het ideale formaat voor e-mailafbeeldingen?

Achtergrondafbeeldingen met live-tekst

Weet je nog, toen we het hadden over de voordelen van het gebruik van PNG-bestanden voor je e-mailafbeeldingen? Hier komt dit allemaal samen.

Met achtergrondafbeeldingen die als element aan de e-mail zijn toegevoegd, kunt u er live tekst overheen plaatsen, wat de meeste toegankelijkheid oplevert. Zelfs als de abonnee afbeeldingen heeft uitgeschakeld, zien ze de tekst, wat ervoor zorgt dat al je abonnees iets uit de e-mail krijgen.

Kogelvrije knoppen

Het opnemen van uw CTA in uw afbeelding is een fatale fout. Als de afbeelding is geblokkeerd of niet correct wordt geladen, is de knop of CTA die u heeft verborgen en wordt deze volledig gemist door de ontvanger.

Door kogelvrije knoppen te gebruiken, kun je de knop bouwen met code in plaats van afbeeldingen. Dus als alles mislukt en uw afbeelding niet wordt geladen, ontvangt de abonnee nog steeds uw tekst en CTA.

Gevolgtrekking

E-mailafbeeldingen zijn een effectieve strategie om het succes van uw e-mailcampagnes te vergroten, maar u kunt geen snelkoppelingen maken.

Het gebruik van de juiste afbeeldingsgrootte, -indeling en -ontwerp is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw e-mails worden afgeleverd en resultaten opleveren.

Volg alle beste en slechtste praktijken die in deze handleiding worden beschreven, en u bent goed op weg naar een hogere klikfrequentie en een herhaalbaar e-mailproces dat de komende jaren meer bezoekers zal trekken.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format