6 beste tools voor het vastleggen/registeren van e-mail adressen in wordpress(2020)

8 min


140

Wilt u de e-mailadressen van uw websitebezoekers vastleggen?

Meer dan 70% van de eerste bezoekers keert nooit meer terug naar uw website. Het verkrijgen van hun e-mailadres is de slimste manier om contact te houden en ze opnieuw te laten bezoeken.

In dit artikel vergelijken we enkele van de beste tools voor het vastleggen van e-mail voor WordPress en delen we de best practices om u te helpen snel resultaten te behalen.

De beste WordPress-tools voor het vastleggen van e-mail

Wat is e-mailregistratie en waarom is het belangrijk?

E-mailregistratie is het proces waarbij e-mailadressen worden verzameld van mensen die naar uw website komen.

Studies tonen aan dat een e-maillijst een rendement op investering (ROI) van 4300% kan bieden. Maar simpelweg een e-maillijst maken is niet genoeg.

U moet actief e-mailadressen van de bezoekers van uw WordPress-website vastleggen . Hiermee kunt u bezoekers omzetten in e-mailabonnees en kort daarna in betalende klanten.

Natuurlijk kun je mensen aanmoedigen om je pagina op Facebook leuk te vinden, je Instagram en andere sociale mediaplatforms te volgen, maar alle slimme marketeers zijn het erover eens dat het vastleggen van een e-mailadres je eerste prioriteit moet zijn.

Dat komt omdat uw e-mailnieuwsbrief een veel hoger percentage van uw publiek bereikt dan Facebook- of Instagram-berichten, omdat deze niet wordt beheerd door een algoritme.

Met dat gezegd, zijn hier enkele van de beste tools voor het vastleggen van e-mail in WordPress en daarbuiten.

1. OptinMonster

De OptinMonster-website

OptinMonster is de beste software voor het vastleggen van leads op de markt. Het helpt u verlaten bezoekers om te zetten in e-mailabonnees, zodat u meer leads kunt halen uit uw bestaande websiteverkeer.

Met OptinMonster kunt u een hele reeks dynamische leadformulieren met een hoge conversie maken, waaronder pop-ups, zwevende balken, welkomstmatten op volledig scherm, inschuifbare scrollboxen, inline gepersonaliseerde leadformulieren, gamified spin om optin-formulieren te winnen en meer.

Het beste van OptinMonster is dat u het juiste bericht op het juiste moment kunt laten zien, zodat u de hoogste conversies kunt behalen.

U kunt bijvoorbeeld een pop-upvenster voor een leadformulier maken dat de Exit Intent®-technologie van OptinMonster gebruikt om te detecteren wanneer een bezoeker op het punt staat uw site te verlaten.

Uw pop-up kan de bezoeker een stimulans bieden om zijn e-mailadres in te voeren. Dit kan een kortingsbon, gratis verzending, een gratis download of een voorbeeld van een digitaal product zijn .

Er zijn tal van andere manieren om OptinMonster op uw site te gebruiken. U kunt een gamified ‘Spin to Win’-leadformulier maken of Ja / Nee multi-step optins toevoegen . Deze campagnes kunnen het aantal mensen dat zich aanmeldt voor uw e-maillijst aanzienlijk vergroten.

U kunt OptinMonster ook gebruiken om welkomstmatten op volledig scherm te maken, premium-inhoud te vergrendelen zodat bezoekers zich moeten abonneren om deze te bekijken, afteltimers toevoegen om urgentie te benutten, infolabels gebruiken om website-personalisatie toe te voegen en meer.

OptinMonster wordt geleverd met tientallen vooraf gemaakte sjablonen die u eenvoudig kunt aanpassen met hun drag & drop-builder. U kunt ook aangepaste formulieren maken zonder code te schrijven.

OptinMonster maakt het gemakkelijk om uw e-mailoptin-campagnes te integreren met uw favoriete e-mailmarketingservice en analyseplatforms zoals Google Analytics. Hiermee kunt u gedetailleerde rapporten maken en precies zien hoe uw verschillende e-mailoptins presteren.

Elke maand helpt OptinMonster bij het optimaliseren van meer dan 2 miljard sessies voor eigenaren van slimme websites. Er is geen tool op de markt die meer opties voor targeting en personalisatie biedt, en daarom geven alle topmarketeers de voorkeur aan OptinMonster.

Prijs:

OptinMonster kost vanaf slechts $ 9 / maand (jaarlijks gefactureerd). Voor krachtige functies zoals Exit Intent®, afteltimers en Ja / Nee-optins heb je het Pro-plan nodig. Dat kost vanaf $ 29 / maand (nogmaals, jaarlijks gefactureerd).

OptinMonster is een SaaS-platform, dus het werkt zowel op WordPress als op andere platforms zoals Shopify , BigCommerce en andere websitebouwers .

2. WPForms

De WPForms-website

WPForms is de beste plug-in voor contactformulieren voor WordPress. Meer dan 3 miljoen website-eigenaren gebruiken hun drag & drop-formulierbouwer om formulieren voor het vastleggen van leads te maken.

U kunt WPForms gebruiken om allerlei verschillende formulieren te maken, inclusief formulieren voor e-mailabonnementen, betalingsformulieren, opiniepeilingen, enquêtes en meer. Elk formulier kan worden ingesteld, zodat het de e-mailadressen van gebruikers vastlegt en aan uw CRM toevoegt.

Met WPForms kunt u voorwaardelijke logica gebruiken, zodat bepaalde velden worden weergegeven op basis van opties die de gebruiker heeft geselecteerd. Als u bijvoorbeeld een enquêteformulier heeft, heeft u mogelijk verschillende vragen die u laat zien op basis van of de gebruiker geïnteresseerd is in mode of eten .

De plug-in kan naadloos worden geïntegreerd met een reeks populaire e-mailmarketingservices en CRM-platforms, waaronder Drip, AWeber, GetResponse , Active Campaign, Salesforce, MailChimp en meer.

Hun add-on voor formuliersjablonen wordt geleverd met meer dan 150 vooraf gemaakte formuliersjablonen die u kunt gebruiken om een ​​formulier te maken met letterlijk 1 klik. Deze sjablonen omvatten: online evenementregistratie, aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief, wedstrijdinzendingen, het aanvragen van een offerte, suggesties, eten bestellen en meer.

Nog beter, alle formulieren die door WPForms zijn gemaakt, zijn mobielvriendelijk. Dat betekent dat ze perfect werken op zowel mobiele apparaten als computers.

Prijs:

WPForms kost vanaf $ 39,50 / jaar. Om functies zoals nieuwsbriefformulieren en integratie met populaire e-mailmarketingtools te krijgen, hebt u het Plus-abonnement nodig. Dat kost vanaf $ 99,50 / jaar.

3. LiveChat

De LiveChat-website

LiveChat is een van de beste live chatsoftware op de markt. Hiermee kunt u een livechatfunctie aan uw site toevoegen, zodat bezoekers gemakkelijk vragen kunnen stellen. Dit kan een krachtige manier zijn om de verkoop te stimuleren.

Wanneer een bezoeker een chat start, wordt hij gevraagd zijn e-mailadres in te voeren. Dit betekent dat u hun vraag gemakkelijk per e-mail kunt beantwoorden als er geen medewerker van de klantenservice beschikbaar is om deze live te beantwoorden.

LiveChat kan ook worden geïntegreerd met een reeks e-mailmarketingdiensten. U kunt eenvoudig een selectievakje toevoegen aan de pre-chatvragenlijst waarmee gebruikers zich kunnen aanmelden voor het ontvangen van uw e-mailnieuwsbrief.

Het beste van alles is dat LiveChat kan worden geïntegreerd met andere slimme services zoals ChatBot.com . Hiermee kun je AI-chatbots maken die ter plekke vragen van klanten kunnen beantwoorden. Chatbots kunnen ook e-mailadressen vastleggen en deze automatisch doorgeven aan uw e-mailmarketingservice of CRM.

Prijs:

LiveChat kost vanaf $ 16 / maand, jaarlijks gefactureerd. Er is een gratis proefperiode van 14 dagen. WPBeginner-gebruikers kunnen 30% extra korting krijgen en een gratis proefperiode van 30 dagen met onze LiveChat-coupon .

4. Bloei

De Bloom-plug-in op de website van Elegant Themes

Bloom is een plug-in van Elegant Themes waarmee u aantrekkelijke pop-ups kunt maken. Het heeft een drag-and-drop-builder die gemakkelijk te gebruiken is.

Met Bloom krijgt u een reeks verschillende soorten pop-ups en in-line formulieren die u in of onder uw inhoud kunt plaatsen.

Het kan worden geïntegreerd met 19 verschillende e-mailmarketingservices, waaronder Constant Contact , Active Campaign, AWeber, Get Response en meer.

Een belangrijk nadeel van Bloom vergeleken met OptinMonster is dat het een zelfstandige WordPress-plug-in is die alle code van uw website laadt. Als u een grote, drukke website heeft, kan dit van invloed zijn op de snelheid en prestaties van uw site .

Prijs:

Bloom wordt geleverd met de andere tools van Elegant Themes, waaronder het Divi-thema en de paginabuilder. Lidmaatschap van Elegant Themes kost vanaf $ 89 / jaar.

5. ThriveLeads

De ThriveLeads-plug-in op de ThriveThemes-website

ThriveLeads is een andere toonaangevende WordPress-plug-in, vergelijkbaar met OptinMonster en Bloom. Hiermee kunt u een reeks verschillende aanmeldingsformulieren voor e-mail maken, waaronder pop-ups, plakkerige linten die boven aan het scherm blijven, formulieren die u in uw inhoud kunt plaatsen en meer.

Het is gemakkelijk om ThriveLeads te integreren met een reeks populaire e-maildiensten. Het wordt ook geleverd met ingebouwde basis A / B-tests en analyses. Hiermee kunt u zien welke van uw e-mailoptins goed presteren.

Net als Bloom laadt ThriveLeads alle code van uw website zelf. Dit kan uw site vertragen. Het is ook niet zo beginnersvriendelijk als OptinMonster en Bloom.

Prijs:

ThriveLeads kost vanaf $ 67 voor een enkele sitelicentie. Als alternatief kun je het krijgen als onderdeel van het ThriveThemes-lidmaatschap voor $ 19 / maand (jaarlijks betaald). Dit geeft je toegang tot alle ThriveThemes-thema’s en plug-ins.

6. Formidabele vormen

De Formidable Forms-website

Formidable Forms is een krachtige formulieren-plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u allerlei verschillende soorten formulieren maken, inclusief rekenmachineformulieren en hoofdquizzen.

U kunt Formidable Forms gebruiken om e-mailadressen vast te leggen en te integreren met uw e-mailmarketingservice of CRM-platform.

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door het ingebouwde aanmeldingssjabloon voor de nieuwsbrief te gebruiken. Als u iets meer gespecialiseerd wilt, kunt u het formulier voor evenementregistratie of het formulier voor B2B-leads proberen.

Formidable Forms kan worden geïntegreerd met een reeks populaire e-maildiensten, waaronder Constant Contact, AWeber , Get Response, Active Campaign en meer.

U kunt uw formulieren er ook zo opmaken dat ze er precies zo uitzien als u wilt. Formidable is buitengewoon krachtig, wat een beetje overweldigend kan zijn als je een beginner bent, maar als je eenmaal vertrouwd bent met de software, is het buitengewoon krachtig.

Prijs:

Formidabele formulieren kosten vanaf $ 99,38 / jaar. Voor integratie met sommige tools, waaronder Constant Contact en Get Response, heb je het businessplan nodig vanaf $ 199,43 / jaar.

Best practices voor e-mailregistratie

Nadat u een tool voor het vastleggen van e-mail heeft gekozen, moet u ervoor zorgen dat u deze effectief gebruikt.

Hier zijn drie belangrijke praktische tips voor het vastleggen van e-mail die u moet volgen:

1. Geef uw bezoekers een beloning voor het aanmelden

Als je wilt dat mensen hun e-mailadres afgeven, moet je ze iets teruggeven.

Dat kan een kortingsbon zijn voor uw online winkel , een handige pdf, een gratis voorbeeld van uw videocursus of bijna alles wat bij uw online bedrijf past.

Bijvoorbeeld, Blog Tyrant aanbiedingen nieuwe lezers een downloadbare gids:

Blog Tyrant's ultieme toolkitaanbieding voor bloggen

U kunt dit nog verder brengen door verschillende beloningen aan te bieden op verschillende pagina’s voor uw site. U kunt een kortingsbon aanbieden aan mensen die uw online winkel bezoeken en een gratis download aan mensen die door blogposts bladeren.

2. Val uw bezoekers niet lastig

Soms krijgen e-mailoptin-pop-ups een slechte reputatie. Mogelijk bent u pop-ups tegengekomen die vervelend waren en in de weg stonden als u een website bezocht.

Er zijn tal van manieren om pop-ups te gebruiken en tegelijkertijd bezoekers van uw site te laten genieten. U kunt bijvoorbeeld de Exit Intent®-technologie van OptinMonster gebruiken om alleen een pop-up weer te geven op het moment dat een bezoeker op het punt staat te vertrekken. Op die manier onderbreekt uw pop-up hen niet terwijl ze uw inhoud lezen.

Hier is de pop-up die op WPBeginner verschijnt wanneer een nieuwe bezoeker de site verlaat:

WPBeginner's exit intent-pop-up, met video's, plug-ins en meer

Dit formulier voor het vastleggen van e-mail heeft ons geholpen onze conversies met meer dan 600% te verhogen.

3. Gebruik meerdere optins

Het is gemakkelijk om een ​​enkel pop-up- of aanmeldingsformulier voor e-mail te maken en te denken dat u klaar bent. Maar om meer e-mails vast te leggen, hebt u meer aanmeldingsformulieren nodig.

Enkele van de beste plaatsen om uw opt-ins te plaatsen zijn:

  • Boven- of onderaan uw pagina als plakbalk, of in de rechter benedenhoek van uw pagina als onopvallende slide-in.
  • Tijdens uw inhoud. U kunt bijvoorbeeld halverwege een blogpost een opt-in plaatsen.
  • Aan het einde van uw inhoud. U kunt onderaan uw berichten en pagina’s een opt-in toevoegen .
  • In je zijbalk. Dit is zo’n gebruikelijke plaats voor een e-maillijstopt-in dat bezoekers er vaak naar zullen zoeken, zonder dat je daar om gevraagd hebt.

Bijvoorbeeld, Smash Balloon heeft een e-mail opt duidelijk zichtbaar in de zijbalk van hun blog:

E-mailoptie in de zijbalk van Smash Balloon

Onthoud dat u ook verschillende pop-ups kunt maken die op verschillende pagina’s worden weergegeven. Hiermee kunt u elke pop-up afstemmen op uw inhoud.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen meer te weten te komen over de beste tools voor het vastleggen van e-mail in WordPress. 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format