9 beste social proof plug-ins voor WordPress & WooCommerce (2020)

8 min


122

Bent u op zoek naar de beste social proof plug-ins voor uw WordPress-website of WooCommerce-winkel?

Social proof helpt u het vertrouwen van klanten te winnen en meer omzet te genereren door uw interacties met eerdere klanten onder de aandacht te brengen.

In dit artikel zullen we de beste social proof WordPress-plug-ins bekijken om u te helpen meer verkopen te genereren en klanten te winnen.

De beste social proof plug-ins voor WordPress

Wat is sociaal bewijs en waarom is het belangrijk?

Sociaal bewijs is de natuurlijke neiging die we hebben om de acties van anderen te kopiëren. We zullen eerder dingen proberen die we andere mensen zien kopen, gebruiken of aanbevelen.

Sociaal bewijs kan verschillende vormen aannemen. Het kan een recensie of getuigenis zijn. Het kan gewoon een getal zijn, zoals het aantal Facebook-fans of abonnees op de e-mailnieuwsbrief dat uw bedrijf heeft.

U kunt ook social proof gebruiken voor uw online winkel om de algehele conversieratio te verhogen. Het kan ook een geweldige manier zijn om donaties, downloads, opmerkingen of iets anders aan te moedigen dat u helpt uw ​​doelen te bereiken.

Omdat WordPress de meest populaire websitebouwer ter wereld is, zijn er veel verschillende soorten social proof-tools die je kunt gebruiken.

Met dat gezegd, laten we eens kijken naar de beste sociale plug-ins voor WordPress.

1. TrustPulse

De TrustPulse-website

TrustPulse is de beste social proof-plug-in voor WordPress op de markt. Het gebruikt het FOMO-effect door real-time meldingen van gebruikersactiviteiten op uw site weer te geven.

TrustPulse kan een meldingsballon weergeven met recente aankopen, formulierinzendingen, aanmelden voor een gratis proefperiode en meer.

U kunt TrustPulse binnen enkele minuten op uw site installeren en het is bewezen dat het conversies onmiddellijk met wel 15% verhoogt.

TrustPulse heeft veel krachtige functies, waaronder slimme targeting. Hierdoor kun je sociaal bewijs op het juiste moment aan de juiste mensen laten zien.

De TrustPulse-plug-in is direct klaar voor gebruik.

Het kan uw e-commerceplatform automatisch detecteren en beginnen met het tonen van recente klantinteracties / verkopen. Als alternatief kunt u het ook aanpassen om specifieke gebruikersactiviteiten te detecteren en op uw site weer te geven.

De TrustPulse-pop-ups met meldingen zijn onopvallend. Ze zullen uw inhoud of de gebruikerservaring van uw site niet in de weg staan. Tegelijkertijd zijn ze zeer effectief.

Een voorbeeld van een TrustPulse-melding op de site van OptinMonster

Het wordt ook geleverd met ingebouwde analyses waarmee u gemakkelijk kunt zien welke pagina’s de beste conversieratio behalen . Dit kan u helpen uw inhoud te optimaliseren en conversies nog verder te stimuleren.

Prijs:

TrustPulse is gratis voor maximaal 500 sessies per maand. Daarna beginnen de prijzen vanaf $ 4 / maand (jaarlijks vooraf betaald).

2. Smash Ballon

De Smash Balloon-website

Met de plug-ins van Smash Balloon kunt u feeds voor sociale media toevoegen aan uw WordPress-site. Ze kunnen worden gebruikt om getuigenissen en ander sociaal bewijs te tonen.

Smash Balloon heeft plug-ins voor Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Hiermee kunt u eenvoudig getuigenissen van sociale media of andere krachtige door gebruikers gegenereerde inhoud verzamelen.

U kunt bijvoorbeeld de Custom Twitter Feeds Pro- plug-in van Smash Balloon gebruiken om Twitter-getuigenissen aan uw site toe te voegen. Hiermee kunt u laten zien wat echte mensen zeggen over uw producten of diensten.

Uw sociale feed op uw site plaatsen is krachtiger dan alleen het kopiëren en plakken van getuigenissen. Het is voor de bezoekers van uw site meteen duidelijk dat de tweets echte getuigenissen zijn met echte mensen erachter.

U kunt hun Instagram Feeds Pro- plug-in gebruiken om automatisch nieuwe gebruikersfoto’s van uw product weer te geven, of de YouTube Feeds Pro- plug-in om automatisch nieuwe gebruikersvideo-beoordelingen van uw merk weer te geven.

Met Smash Balloon is het gemakkelijk om precies te kiezen welke elementen je wilt opnemen in je social media-feeds. U kunt bijvoorbeeld het aantal likes en reacties op uw Facebook-berichten opnemen. Dit kan een nuttige vorm van sociaal bewijs zijn, omdat het laat zien dat uw merk veel volgers en fans heeft.

Prijs:

Smash Balloon biedt een ‘All Access Bundle’ voor al hun plug-ins. Dit kost $ 299 / jaar. Als alternatief kunt u een afzonderlijke plug-in kopen voor slechts $ 49 / jaar.

Er is ook een lite-gratis versie van alle Smash Balloon-feedplug-ins.

3. Gedeelde tellingen

Gedeelde tellingen

Shared Counts is een eenvoudige WordPress-plug-in waarmee u knoppen voor het delen van sociale media aan uw site kunt toevoegen.

Veel van deze knoppen kunnen uw bericht of het aantal pagina ‘s op de relevante sociale netwerken weergeven. Als uw bloginhoud veel wordt gedeeld, is dit een eenvoudige vorm van sociaal bewijs dat laat zien hoe populair uw website is.

Shared Counts biedt uw lezers een gemakkelijke manier om uw inhoud te delen op hun favoriete sociale netwerken. Het enige dat ze hoeven te doen, is op een knop klikken.

Alle populaire sociale-mediaservices komen aan bod, inclusief Facebook, Pinterest, Twitter en LinkedIn. Met de plug-in kunt u ook een knop toevoegen die mensen kunnen gebruiken om uw inhoud naar iemand anders te e-mailen.

De Shared Counts-plug-in gebruikt de SharedCount.com API om de nummers voor uw gedeelde counts op te geven. We hebben een stapsgewijze handleiding voor Shared Counts die u helpt bij het aanmelden voor de SharedCount.com API.

Als alternatief kunt u de gedeelde tellingen van elk van de sociale media-apps gebruiken, maar dit zal uw site waarschijnlijk vertragen.

Prijs:

Shared Counts is volledig gratis.

4. OptinMonster

De OptinMonster-website

OptinMonster is een fantastische tool voor het genereren van leads waarmee u bezoekers eenvoudig kunt omzetten in e-mailabonnees via pop-ups en andere opvallende aanmeldingsformulieren.

U kunt het ook gebruiken voor sociaal bewijs, door een pop-up te maken die sleutelfiguren belicht. U kunt bijvoorbeeld een pop-up maken die lezers laat weten hoeveel mensen er op uw e-maillijst staan.

Met OptinMonster kunt u een breed scala aan verschillende pop-ups en optin-formulieren maken. Deze omvatten pop-ups van normale grootte, zwevende balken, pop-ups op volledig scherm , inline campagnes en slide-ins.

Het beste van alles is dat OptinMonster wordt geleverd met veel professioneel ontworpen en volledig aanpasbare sjablonen. Hiermee kunt u binnen enkele minuten fantastische pop-ups maken.

OptinMonster biedt ook extra manieren om uw conversies te stimuleren. Het is gemakkelijk om countdown-timers te gebruiken om een ​​gevoel van urgentie te creëren en de kracht van FOMO (angst om te missen) te gebruiken. U kunt ook de betrokkenheid vergroten met speciale campagnes voor het genereren van leads, zoals ja / nee-optins en ‘spin the wheel’ optins .

Prijs:

Het ‘Pro’-abonnement voor OptinMonster kost $ 29 / maand (jaarlijks gefactureerd). Dit heeft veel handige functies, zoals afteltimers en Exit Intent®-technologie.

Het goedkoopste beschikbare abonnement is vanaf $ 9 / maand, maar dit heeft beperkte functies.

5. Gedijen Ovation

De Thrive Ovation-website

Thrive Ovation is een populaire testimonial-plug-in voor WordPress. Het is een effectieve manier om sociaal bewijs toe te voegen door te laten zien wat mensen hebben gezegd over uw producten of services.

Hiermee kunt u met een enkele klik opmerkingen omzetten in getuigenissen. Thrive Ovation legt de naam en foto vast van de persoon die de opmerking heeft achtergelaten.

Het kan ook worden geïntegreerd met Facebook en Twitter. Hiermee kunt u getuigenissen rechtstreeks uit die netwerken halen en aan uw eigen site toevoegen.

Met Thrive Ovation kunt u zelfs een bestemmingspagina maken waar u getuigenissen kunt verzamelen via een eenvoudig online formulier. Het kan ook geautomatiseerde e-mails naar uw klanten sturen om hen aan te moedigen een getuigenis voor u achter te laten.

Prijs:

Thrive Ovation kost $ 39, inclusief onbeperkte updates. Om ondersteuning te blijven ontvangen, moet u na een jaar een kleine vergoeding betalen.

6. WPForms

De WPForms-website

WPForms is een andere gemakkelijke manier om getuigenissen en recensies te verzamelen. Het is de beste formulierenplug-in voor WordPress en is ontworpen om heel gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je een complete beginner bent.

Het WPForms-sjabloonpakket bevat een testimonials-formuliersjabloon. Hiermee kunt u snel een formulier opzetten om beoordelingen en getuigenissen te verzamelen.

U kunt uw getuigenisformulier op elke gewenste manier aanpassen. U kunt bijvoorbeeld een uploadveld toevoegen zodat klanten een foto kunnen delen. U kunt zelfs een beoordelingsveld toevoegen, zodat klanten uw product of service een score kunnen geven.

Natuurlijk zijn er ook tal van andere manieren om WPForms te gebruiken. U kunt besluiten om een ​​enquête of peiling uit te voeren. Dit kan sociaal bewijs leveren door de resultaten, of zelfs door het aantal deelnemers.

Prijs:

De lite-versie van WPForms is gratis, maar heeft beperkte functionaliteit. De prijzen van de premiumversie van WPForms beginnen vanaf $ 39 / jaar.

7. Constant contact

De website van Constant Contact

Constant Contact is onze aanbevolen e-mailmarketingservice . Er zijn ook tal van andere services waaruit u kunt kiezen.

Het hebben van een e-mailnieuwsbrieflijst is erg belangrijk voor alle websites. Uw e-maillijst is een geweldige manier om uw producten of diensten te promoten.

Als je eenmaal veel aanmeldingen voor je e-mailnieuwsbrief hebt, is het gemakkelijk om dat nummer te gebruiken als sociaal bewijs. U kunt bijvoorbeeld nieuwe bezoekers aanmoedigen om zich bij uw e-maillijst aan te sluiten door hen te vertellen dat ‘50.000 mensen elke dag al onze e-mails ontvangen. Mis je iets? ‘

U kunt natuurlijk ook sociaal bewijs in uw e-mails gebruiken. U kunt getuigenissen delen wanneer u een product promoot of u kunt uw abonnees laten weten hoeveel plaatsen er al zijn verkocht voor een online cursus of les.

Prijs:

Constante contactkosten vanaf $ 20 / maand. U kunt echter 20% korting krijgen door onze Constant Contact-coupon te gebruiken . Dit maakt het slechts $ 16 / maand.

8. KennisgevingX

De NotificationX-website

NotificationX is een plug-in voor meldingen die u kunt gebruiken als alternatief voor TrustPulse. U kunt het gebruiken om downloadaantallen, opmerkingen, verkopen, recensies en meer weer te geven.

U kunt NotificationX op specifieke pagina’s of op uw hele site gebruiken. Bovendien is er een analysetool waarmee u kunt zien welke pop-ups met meldingen het meest effectief zijn.

Met NotificationX kan uw site een kleine pop-upmelding weergeven aan alle bezoekers telkens wanneer iemand commentaar geeft. Als u MailChimp gebruikt , kunt u een melding weergeven wanneer iemand zich op uw e-maillijst abonneert.

NotificationX kan recensies van WooCommerce of zelfs van WordPress.org weergeven als u een thema of plug-in verkoopt. Het heeft ook de mogelijkheid om meldingsbalken voor het aftellen van de timer te maken .

Prijs

Er is een gratis versie van NotificationX. Dit biedt een groot aantal functies als u net begint. De pro-versie kost vanaf $ 39 / jaar.

9. WPfomify

De WPfomify-website

WPfomify is een andere goede plug-in voor meldingen. Het toont recente verkopen en aanmeldingen, en nog veel meer. Als u veel verkeer heeft, kunt u de melding Bezoekersaantal gebruiken om te laten zien hoeveel mensen momenteel een pagina bezoeken.

U kunt aanpassen hoe WPfomify eruitziet om het goed te laten passen bij uw site en merk. Het is ontworpen om volledig responsief te zijn en op alle apparaten te werken.

WPfomify kan ook worden gebruikt om beoordelingen weer te geven. Net als NotificationX kunt u hiermee timer-aftellingsbalken maken om de kracht van FOMO te gebruiken.

WPfomify kan worden geïntegreerd met een reeks andere plug-ins en services. Deze omvatten Give, een populaire plug-in voor donaties , ConvertKit , Zapier en nog veel meer.

Prijs:

WPfomify kost vanaf $ 99 / jaar.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste social proof plug-ins voor WordPress en WooCommerce.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format