9 Beste WordPress Facebook-plug-ins om uw blog te laten groeien - DeLaatbusiness

9 Beste WordPress Facebook-plug-ins om uw blog te laten groeien

5 min


120
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Ben je op zoek naar de beste Facebook-plug-ins voor WordPress?

Facebook is ‘s werelds grootste sociale mediaplatform met meer dan 2 miljard maandelijkse actieve gebruikers. Daarom zijn er veel WordPress Facebook-plug-ins die u kunnen helpen uw online aanwezigheid te maximaliseren.

In dit artikel hebben we de beste WordPress Facebook-plug-ins uitgekozen om uw website te laten groeien en meer bezoekers te trekken.

Beste Facebook-plug-ins voor WordPress

Noot van de redacteur: als u op zoek bent naar plug-ins voor chatbots of messenger-botten, bekijk dan onze lijst met de beste chatbotsoftware voor kleine bedrijven.

1. Smash Balloon Custom Facebook Feed Pro

Smash Balloon Custom Facebook Feed Pro

Smash Balloon Custom Facebook Feed Pro is de beste Facebook-plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u uw WordPress-site met een klik op de knop verbinden met uw Facebook-account.

Met Custom Facebook Feed Pro kun je eenvoudig je Facebook-berichten toevoegen aan elke WordPress-post, pagina of zijbalk. Het wordt geleverd met meerdere lay-outkeuzes met gebruiksvriendelijke stylingopties.

U heeft de volledige controle over uw feed. U kunt ervoor kiezen om dingen zoals opmerkingen, vind-ik-leuks, reacties en gedeelde items te verbergen.

Het ondersteunt meerdere feeds, zodat u ze in verschillende delen van uw site kunt gebruiken. Deze plug-in werkt met zowel Facebook-pagina’s als -groepen en helpt je meer betrokkenheid bij je Facebook-community te genereren.

U kunt het ook gebruiken om uw Facebook-gebruikersrecensies weer te geven, uw Facebook-fotoalbums in te sluiten, een carrousel te maken en meer.

Opmerking: er is ook een gratis Facebook Feed-plug-in van Smash Ballon met beperkte functies die u kunt gebruiken.

2. RafflePress

Loterij Press

RafflePress is de beste plug-in voor wedstrijden en weggeefacties voor WordPress . Hiermee kunt u gemakkelijk een wedstrijd organiseren waarbij mensen specifieke acties moeten ondernemen om deel te nemen.

Wedstrijden zijn een van de snelste manieren om een ​​hoop likes en betrokkenheid voor uw Facebook-pagina te krijgen. RafflePress wordt geleverd met een ingebouwde weggeefsjabloon om uw Facebook-pagina te laten groeien.

Om deel te nemen aan uw wedstrijd, moeten mensen uw pagina op Facebook bezoeken en / of een van uw berichten of video’s bekijken.

Het wordt geleverd met een wedstrijdbouwer met slepen en neerzetten, waar je eenvoudig acties kunt toevoegen en ze verschillende aantallen inzendingen voor de wedstrijd kunt toewijzen.

Je kunt het ook gebruiken met andere populaire sociale mediaplatforms zoals Twitter en Instagram, of weggeefacties uitvoeren om je e-maillijst te laten groeien .

Met RafflePress kun je ook gemakkelijk een winnaar trekken. U krijgt zelfs een link om de winnaar te e-mailen vanuit de app zelf.

3. Gedeelde tellingen

Gedeelde tellingen

Shared Counts is een van de beste plug-ins voor sociale media voor WordPress . Hiermee kunt u eenvoudig knoppen voor sociaal delen toevoegen aan uw WordPress-berichten. Dit omvat knoppen voor Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn en meer.

Het is sterk geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties en kan nauwkeurig het aantal aandelen voor verschillende sociale sites weergeven. Het wordt zelfs geleverd met meerdere knopstijlen. Dit betekent dat u de stijl kunt kiezen die het beste bij uw site past.

4. Pixel Cat – Conversion Pixel Manager

Pixel Cat - Conversion Pixel Manager

Pixel Cat – Met Conversion Pixel Manager kunt u een Facebook-retargetingpixel toevoegen aan uw WordPress-site. Met deze pixel kunt u aangepaste advertenties laten zien aan Facebook-gebruikers die uw website hebben bezocht.

Pixel Cat helpt je ook om WooCommerce-klanten te volgen en hen betere advertenties te laten zien in hun Facebook-feed.

Er is ook een Pro-versie die u extra kracht en flexibiliteit geeft.

5. Sociale beoordelingen en aanbevelingen

Sociale beoordelingen en aanbevelingen

Met sociale beoordelingen en aanbevelingen kunt u beoordelingen van Facebook-pagina’s weergeven op uw WordPress-website. Het wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke widget waarmee u uw website kunt verbinden met uw Facebook-pagina en de recensies van Facebook-gebruikers kunt weergeven.

Dit helpt je om social proof aan je website toe te voegen en vertrouwen in je merk op te bouwen. De gratis versie werkt prima, maar u moet voor de ‘Business’-versie betalen om recensies in het rich snippets-formaat van Schema.org weer te geven.

6. Facebook-pagina zoals Widget

Facebook-pagina zoals Widget

Met de widget Facebook-pagina zoals je kunt eenvoudig een plug-in voor Facebook-pagina’s toevoegen aan de zijbalk van je blog. Het is buitengewoon gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een shortcode die u kunt gebruiken om de Facebook Like-box overal op uw website weer te geven.

Het wordt geleverd met dezelfde aanpassingsopties als de standaard Facebook-pagina-plug-in. U kunt profielfoto’s weergeven of verbergen, uw paginaomslag opnemen, de breedte en hoogte aanpassen en een taal selecteren.

7. Einde sociaal aanmelden en registreren

Einde sociale login en registreer

VolgendeEinde Sociale Inloggen en Registreren plugin stelt gebruikers in staat om te registreren en inloggen op uw website met behulp van hun sociale profielen. Het ondersteunt inloggen met Facebook , Google en Twitter.

Deze plug-in werkt naadloos samen met de standaard aanmeldings- en registratieformulieren van WordPress. Gebruikers hebben de mogelijkheid om Facebook te gebruiken of de standaard aanmeldingsmethode te gebruiken. Eenmaal geregistreerd, kan een gebruiker zijn sociale account op elk moment loskoppelen door naar zijn gebruikersprofielpagina in het admin-gedeelte te gaan.

8. FAuto-poster

FAuto-poster

Met FAuto Poster kunt u automatisch nieuwe artikelen delen op uw Facebook-pagina of profiel. Na activering moet u het aan uw profiel koppelen en uw website autoriseren.

Hiermee kunt u kiezen welke inhoud u wilt delen: berichten, pagina’s en aangepaste berichttypen. U kunt het delen zelfs voor één item uitschakelen voordat u het publiceert.

FAuto Poster is een lichtgewicht plug-in die snel en eenvoudig te installeren en configureren is. Er is ook een pro-versie, waarmee je automatisch kunt posten op Twitter, LinkedIn en Tumblr, maar ook op Facebook.

9. Sociale Snap

Sociale Snap

Met Social Snap kunt u uw inhoud automatisch op Facebook plaatsen. Je kunt het ook gebruiken voor andere sociale mediasites, waaronder Instagram, Twitter en LinkedIn.

Het werkt niet alleen voor uw nieuwe inhoud. U kunt Social Snap ook gebruiken om automatisch oudere inhoud opnieuw te delen. Op die manier kunt u meer verkeer naar inhoud leiden die u in het verleden heeft gemaakt.

Met Social Snap kun je ook sociale links aan je berichten en pagina’s toevoegen en het aantal volgers weergeven. Dit kan een geweldige vorm van sociaal bewijs zijn en kan je Facebook-volgers helpen vergroten.

Bonus: alles in één SEO

Alles in één SEO

All in One SEO is een van de beste WordPress SEO- plug-ins op de markt. Het heeft een enorm scala aan functies waarmee u uw inhoud kunt optimaliseren om hoger te scoren in zoekmachines.

Hoewel het geen plug-in voor sociale media is, hebben we het als bonus aan deze lijst toegevoegd voor een zeer belangrijke functie. Met All in One SEO kun je Open Graph-metadata aan je inhoud toevoegen. Dit betekent dat u meer controle heeft over hoe uw inhoud wordt weergegeven wanneer deze wordt gedeeld op Facebook.

Met All in One SEO kunt u een aangepaste afbeeldingsminiatuur instellen die naast uw inhoud op Facebook wordt weergegeven. U kunt uw inhoud zelfs een andere titel of beschrijving geven om op Facebook te gebruiken. Het belangrijkste is dat het het probleem met de verkeerde miniatuur op Facebook oplost.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de beste WordPress Facebook-plug-ins te ontdekken om je blog te laten groeien. 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format