Hoe WordPress te repareren Update mislukt / publiceren mislukt fout - DeLaatbusiness

Hoe WordPress te repareren Update mislukt / publiceren mislukt fout

6 min


124
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Probeert u de WordPress-update mislukt of het publiceren mislukt op uw website op te lossen?

Soms zie je bij het bewerken van een bericht of pagina dat het bijwerken is mislukt of het publiceren is mislukt. Deze fout geeft geen aanwijzingen, wat het bijzonder moeilijk maakt voor beginners.

In dit artikel laten we u zien hoe u de mislukte fout bij het bijwerken van WordPress eenvoudig kunt oplossen. We leggen ook uit waardoor dit probleem wordt veroorzaakt en hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen.

Het oplossen van de update is mislukt of de publicatiefout is mislukt in de WordPress-berichteditor

Wat zijn de oorzaken van mislukte update of mislukte publicatie in WordPress?

Het niet communiceren met de WordPress REST API veroorzaakt de fout ‘Updaten mislukt’ of ‘Publiceren mislukt’ in WordPress.

Fout bij het bijwerken van failr of publiceren mislukt in de WordPress-berichteditor

In feite gebruikt WordPress soms een set API’s (programmeermethoden) genaamd ‘REST API’ om verzoeken naar de WordPress-database te verzenden en te ontvangen .

Als het die verzoeken niet kan verzenden en ontvangen, werken sommige delen van uw WordPress-website mogelijk niet. Dit omvat de WordPress-blokeditor , die de API gebruikt om update- en publicatieverzoeken naar WordPress te sturen.

Waarom kan WordPress de REST API niet gebruiken?

Nu vraag je je misschien af, dat als ik geen wijzigingen aanbracht op mijn website, waarom werkte de REST API dan niet meer vanzelf?

Er zijn een aantal scenario’s die kunnen voorkomen dat WordPress de REST API gebruikt. U bent bijvoorbeeld mogelijk niet verbonden met internet of de verbinding is verbroken.

Andere redenen kunnen iets gecompliceerder zijn. U hebt bijvoorbeeld per ongeluk de site-URL gewijzigd , een WordPress-plug-in kan het probleem veroorzaken of een externe service blokkeert de API-aanroepen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe we de fout bij het bijwerken van WordPress kunnen oplossen en oplossen.

Stap 1. Controleer uw internetverbinding en site-URL

De meest voorkomende oorzaak voor het bijwerken van een mislukte fout in WordPress is het verbreken van de wifi-verbinding. Als uw computer de internetverbinding verliest terwijl u een blogpost schrijft, kan WordPress uw wijzigingen niet opslaan.

Zorg ervoor dat u verbinding heeft met internet door andere websites te bezoeken in een nieuw browsertabblad.

Als uw internet goed werkt, is het volgende dat u wilt controleren de URL-instelling van uw WordPress-site.

Ga gewoon naar de pagina Instellingen »Algemeen en zorg ervoor dat de opties voor siteadres en WordPress-adres correct zijn. Voor de meeste websites moet u in beide velden dezelfde URL’s hebben.

URL-instelling van WordPress-site

Als de URL-instellingen van uw site er goed uitzien en u bent verbonden met internet, kunt u doorgaan met het oplossen van problemen.

Stap 2. Controleer de REST API-status met WordPress Site Health

WordPress wordt geleverd met een ingebouwde tool voor sitestatus , die belangrijke informatie toont over de beveiliging en prestaties van uw site.

Ga gewoon naar de pagina Tools »Site Health om het rapport te bekijken. Als REST API niet werkt, ziet u het onder aanbevolen verbeteringen als ‘De REST API heeft een onverwacht resultaat aangetroffen’ .

REST API-fout in WordPress Site Health

Het kan u ook wat foutopsporingsinformatie tonen die kan verklaren wat er gebeurde toen WordPress de REST API-aanroep deed. Als u dit bestudeert, krijgt u mogelijk een idee van welke plug-in of service van derden het probleem mogelijk veroorzaakt.

Als het u echter geen idee geeft, kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Stap 3. Schakel al uw WordPress-plug-ins uit

Als een WordPress-plug-in ervoor zorgt dat de REST API zich misdraagt, is de gemakkelijkste manier om erachter te komen, door al je WordPress-plug-ins te deactiveren.

U kunt naar de pagina Plug-ins »Geïnstalleerde plug-ins gaan en het vakje aanvinken om alle plug-ins te selecteren. Gebruik daarna de vervolgkeuzelijst Bulkacties om alle plug-ins te deactiveren.

Schakel alle WordPress-plug-ins uit

Daarna kun je naar het berichtbewerkingsscherm gaan en proberen bij te werken. Als de fout Bijwerken mislukt verdwijnt, betekent dit dat een van uw plug-ins het probleem veroorzaakte.

U kunt nu uw WordPress-plug-ins een voor een activeren en proberen de fout te reproduceren. Zodra u de plug-in hebt gevonden die het probleem veroorzaakt, kunt u ondersteuning zoeken bij de auteur van de plug-in of een alternatieve plug-in zoeken.

Aan de andere kant, als het uitschakelen van alle WordPress-plug-ins de fout niet heeft verholpen, ga dan verder met de volgende stap.

Stap 4. Controleer de website-firewallservice

Als u een website-firewall-service zoals Sucuri of Cloudflare gebruikt, bestaat de kans dat deze services REST API-verzoeken blokkeren.

Dit kan gebeuren als hun firewallfilters uw IP-adres als verdacht beschouwen. Ze kunnen ook REST API-verzoeken blokkeren als uw website een voortdurende DDOS-aanval heeft .

Als u Cloudflare gebruikt, kunt u Cloudflare tijdelijk uitschakelen om te zien of dit uw probleem oplost.

Normaal gesproken vindt u Cloudflare-instellingen onder het gedeelte Domeinen van uw hostingdashboard. Bluehost- gebruikers kunnen het vinden onder Mijn sites »Beheren» tabblad Prestaties .

Schakel Cloudflare tijdelijk uit in Bluehost

Als u Sucuri gebruikt , kunt u contact opnemen met hun ondersteuningsteam en zij kunnen uw IP-adres op de witte lijst zetten of u laten weten wat het probleem veroorzaakt.

Plug-ins en firewallservices zijn de meest voorkomende oorzaak van de mislukte update-fout. Als u de fout echter nog steeds ziet, zijn er nog een paar dingen die u kunt doen.

Stap 5. Schakel het WordPress-foutopsporingslogboek in en bekijk het

WordPress wordt geleverd met een ingebouwde functie om een ​​logboek bij te houden van alle WordPress-fouten. Het registreert de REST API-fouten niet, maar het zal u helpen te zien of er andere problemen zijn die de fout kunnen veroorzaken.

Voeg eenvoudig de volgende regels toe aan uw wp-config.php- bestand.

1234567// Change WP_DEBUG to true define( 'WP_DEBUG', true ); // Keep a log of WordPress errors define( 'WP_DEBUG_LOG', true );

Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan en het bestand weer naar uw server te uploaden. U kunt nu proberen een bericht in WordPress te publiceren of bij te werken om de fout te reproduceren.

Daarna kunt u met een FTP-client verbinding maken met uw WordPress-hostingaccount en naar / wp-content / folder gaan. Van hieruit kunt u het debug.log-bestand naar uw computer downloaden.

Logboekbestand voor foutopsporing in WordPress

U kunt het foutopsporingsbestand openen in een gewone teksteditor zoals Kladblok. Het kan een paar fouten, waarschuwingen of mededelingen bevatten die door WordPress zijn opgemerkt terwijl u aan uw site werkte of een gebruiker deze bezocht.

Debug-logbestand met PHP-fouten in WordPress

Als je iets ziet dat je naar een plug-in of themabestand verwijst, dan kan dit een handige hint zijn. U kunt deze fout dan vermelden wanneer u om ondersteuning vraagt ​​op WordPress.org-forums of bij uw hostingprovider.

Stap 6. Schakel tijdelijk over naar de klassieke WordPress-editor

Een tijdelijke oplossing voor deze fout is om de klassieke editor in te schakelen. Het is de oude WordPress-editor die niet afhankelijk is van REST API om inhoud bij te werken en te publiceren.

U kunt het inschakelen door eenvoudig de plug-in Classic Editor te installeren en te activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding over het inschakelen van de klassieke editor in WordPress voor meer informatie .

Na activering kunt u eenvoudig het bericht bewerken waaraan u werkte. U zou het kunnen opslaan en publiceren zonder dat het bijwerken is mislukt of het publiceren mislukt in WordPress.

Klassieke editor

Laatste stap: vraag om ondersteuning

Als al het andere niet lukt, moet u mogelijk om ondersteuning vragen. U kunt beginnen door rechtstreeks contact op te nemen met uw hostingprovider. Ze hebben toegang tot serverlogboeken en aanvullende tools. Het kan ook worden veroorzaakt door een verkeerd geconfigureerde server of een storing aan het einde ervan.

U kunt ook hulp zoeken op WordPress.org-forums of WPBeginner Facebook Group, waar andere experts en gebruikers u kunnen helpen bij het oplossen van de fout.

Zie ons artikel voor meer informatie over hoe u op de juiste manier om WordPress-ondersteuning kunt vragen en deze kunt krijgen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het oplossen van de fout bij het bijwerken van WordPress of het publiceren van mislukt.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format