10 beste gratis WordPress tijdlijn plug-ins voor 2020 - DeLaatbusiness
prijsstrategie bepalen

10 beste gratis WordPress tijdlijn plug-ins voor 2020

8 min


110
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar een van de beste tijdlijnplug-ins voor WordPress om de geschiedenis van uw merk te benadrukken? Zo ja, dan kunnen we u helpen met dit artikel.

Het is erg belangrijk om uw publiek op de hoogte te stellen van  de geschiedenis van uw merk, vooral wanneer u het via een website promoot. Een deel van uw publiek is misschien niet alleen geïnteresseerd in uw recente berichten. Ze zijn misschien ook geïnteresseerd in de informatie of dingen die u in het verleden heeft bereikt.

In deze gevallen zullen ze er met plezier doorheen bladeren in chronologische volgorde met een tijdlijn op uw website. Daarom hebben we een lijst gemaakt met enkele van de  beste gratis WordPress-tijdlijnplug-ins  die u voor uw website kunt gebruiken. Waarin alle plug-ins zijn ontwikkeld om u de  beste resultaten  voor uw website te geven met een tijdlijn.

Waar moet je op letten in WordPress Timeline Plugins?

Er zijn talloze functies van elke  WordPress-plug-ins . Maar dit zijn enkele van de specifieke elementen waarnaar u moet zoeken in een WordPress-tijdlijnplug-in:

ik. Reagerend ontwerp:

Met de groeiende populariteit van handheld-apparaten zoals smartphones en tablets, moet alles op uw website op deze apparaten draaien. Zorg er dus voor dat de WordPress-tijdlijnplug-in die u kiest ook responsief is.

ii. Eenvoudige aanpassingen: 

Het gebruik van een WordPress-tijdlijnplug-in die moeilijk te wijzigen en aan te passen is, zal uiteraard een gedoe voor je zijn. Daarom moet u een WordPress-tijdlijnplug-in installeren die u de best mogelijke toegankelijkheid geeft terwijl u deze aanpast.

iii. Vlotte en schone tijdlijnnavigatie: 

Uw tijdlijn moet ook de bezoekers van uw website een briljante gebruikerservaring bieden, niet alleen u. Zorg er dus voor dat de WordPress-tijdlijnplug-in die u selecteert, ook gemakkelijk door de websitegebruikers kan worden gebruikt en soepel kan scrollen en navigeren.

Als u een aantal schone WordPress-thema’s of responsieve WordPress-thema’s wilt die bij de plug-in passen, hebben we ook een lijst met de beste thema’s voor u. Bekijk ze ook eens.


Beste WordPress tijdlijn plug-ins 2020

Op basis van deze belangrijke functies hebben we de beste gratis WordPress-tijdlijnplug-ins voor uw website op een rijtje gezet. Laten we ze nu eens bekijken.

1. Tijdlijn Express

tijdlijn express wordpress tijdlijn plug-ins

Als u wilt dat een plug-in een tijdlijn aan uw website toevoegt, is  Timeline Express  een van de beste WordPress-tijdlijnplug-ins voor u. Ten eerste kunt u met deze plug-in ook een verticale tijdlijn aan uw website toevoegen. U kunt dus verschillende aankondigingen, evenementen en datums op uw tijdlijn presenteren aan de kijkers van uw website.

Deze WordPress-tijdlijn-plug-in is ook een flexibele plug-in die compatibel is met meerdere browsers. Uw tijdlijn werkt dus probleemloos in elke webbrowser. Bovendien heeft het ook shortcode-opties om u te vergemakkelijken bij het integreren op uw website.

Belangrijkste kenmerken:

 • Prachtige CSS3-animaties
 • Aangepaste afbeeldingen voor tijdlijnaankondigingen
 • Opties voor oplopende en aflopende volgorde
 • Krachtige uitbreidingen
 • Gelokaliseerde datumnotatie voor internationale gebruikers

Meer over Timeline Express


2. Coole tijdlijn

coole tijdlijn wordpress tijdlijn plug-ins

Cool Timeline  is een WordPress-tijdlijn-plug-in die ook het best geschikt kan zijn voor uw website om tijdlijnen te maken. Het heeft dus ook alles wat een WordPress-tijdlijnplug-in nodig heeft. Deze plug-in heeft een responsief ontwerp dat op elk gewenst apparaat kan worden gebruikt zonder enig effect op het uiterlijk en de prestaties.

Het stelt je ook in staat om prachtige verticale geschiedenis-tijdlijnen weer te geven en het enige wat je hoeft te doen is blogposts, afbeeldingen en datums maken. Vervolgens kunt u automatisch een goed ontworpen tijdlijn voor uw website krijgen met behulp van deze tijdlijn WordPress-plug-in. Bovendien zijn de opties om retina-ready compacte tijdlijnen te creëren er ook mee beschikbaar.

Belangrijkste kenmerken:

 • Maak zowel eenzijdige als eenzijdige tijdlijnen
 • Pop-ups voor tijdlijnafbeeldingen
 • Meerdere aangepaste kleuropties
 • Schone en geoptimaliseerde code
 • Klaar voor vertaling met 3 talen

Meer over Cool Timeline


3. Tijdlijn en geschiedenis schuifregelaar

tijdlijn-en-geschiedenis-schuifregelaar-wordpress-tijdlijn-plugins

Een plug-in die speciaal is ontworpen om u de beste tijdlijnen voor uw website te bieden,  Timeline and History Slider  is een eenvoudig te gebruiken WordPress-tijdlijn-plug-in vol met rijke functies. Hiermee kunt u eenvoudig geschiedenis- of tijdlijnschuifregelaars op uw website toevoegen, wijzigen en weergeven. Bovendien kunt u ook een menutabblad Tijdlijnschuifregelaar maken aan de beheerderskant met een aangepast berichttype.

Deze tijdlijn WordPress-plug-in kan ook worden gebruikt om horizontale tijdlijnen te maken  . U kunt dus ook al uw evenementen en datums weergeven met deze horizontale lay-out. Bovendien is het ook een van de WordPress-tijdlijnplug-ins die gemakkelijk kunnen worden genavigeerd met de pijltjestoetsen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Touch-enabled navigatie
 • Volledig responsief ontwerp
 • Shortcode-opties
 • Sjablooncodes
 • Mooi schuifontwerp

Meer over Tijdlijn en Geschiedenis-schuifregelaar


4. Tijdlijn van het evenement

event tijdlijn wordpress tijdlijn plugins

Event Timeline  is een WordPress-tijdlijnplug-in die de verschillende evenementen die aan uw bedrijf zijn gekoppeld feilloos in een tijdlijn kan weergeven. Het is ontwikkeld met een verscheidenheid aan uitgebreide functies voor uw WordPress-website . In eerste instantie heeft het een responsief ontwerp dat op elk apparaat van elke schermgrootte kan worden gebruikt.

U kunt ook uw tijdlijn toevoegen met behulp van  vier verschillende thema’s . U kunt een verticale tijdlijn of een horizontale tijdlijn invoegen, zodat uw tijdlijnen en gebeurtenissen verticaal of horizontaal kunnen worden weergegeven. Met deze tijdlijn WordPress-plug-in kun je je tijdlijn ook posten met een blog of als enkelzijdig en ook je verhalen toevoegen via video’s, afbeeldingen en diavoorstellingen op je tijdlijn.

Belangrijkste kenmerken:

 • Volledig responsief ontwerp
 • 18 prachtige thema’s
 • Ondersteuning voor audio-postformaten
 • Onbeperkte kleuropties
 • Meerdere tijdlijnverhalen

Meer over Evenement Tijdlijn


5. Plaats tijdlijn

post tijdlijn wordpress tijdlijn plug-ins

Om u te helpen een mooie tijdlijn voor uw website te maken, kan  Post Timeline  zeer nuttig voor u zijn. U kunt met behulp van deze plug-in onbeperkte verticale tijdlijnen maken. Evenzo kan de tijdlijn ook worden uitgebreid door een tijdlijn of meer tijdlijnen toe te voegen als de geschiedenistijdlijn te lang of overbelast lijkt.

Alle inhoud kan dus in een zeer aantrekkelijke lay-out worden gepresenteerd via deze WordPress-tijdlijnplug-in. U kunt ook  automatisch geanimeerde scrolnavigatie maken op  basis van tag of datums en kan zelfs in oplopende volgorde worden weergegeven. Bovendien kun je ook een eenvoudige en enkele tijdlijn, koptekstberichten of meerdere tijdlijnen toevoegen met slechts één shortcode.

Belangrijkste kenmerken:

 • Tijdlijncategorieën
 • Mooie zijnavigatie
 • Afzonderlijke pagina-URL’s
 • Meerdere talen ondersteund
 • Goed gedocumenteerd

Meer over Post-tijdlijn


6. Boekingskalender

Zoals vermeld in de naam zelf, is  Booking Calendar  een plug-in om verschillende kalenders en evenementen op uw website weer te geven. Maar het kan ook worden gebruikt om de belangrijke gebeurtenissen te presenteren met een tijdlijn op uw website en om u een goed functionerende tijdlijn op uw website te geven.

 Met deze plug-in is een  speciale boekingsoptie beschikbaar die bezoekers van uw website door de tijdlijnen zelf kan helpen. Dit kan dus een erg handige functie zijn voor uw websitegebruikers als uw website services biedt met betrekking tot boekingen. Ze kunnen gewoon een blik werpen op de tijdlijn en de evenementen boeken die ze op de specifieke data willen bijwonen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Comfortabel beheerderspaneel
 • Vriendelijke boekingsopties
 • Reagerend ontwerp
 • Eenvoudige gebruikersinterface
 • Google Agenda-ondersteuning

Meer over boekingskalender


7. Evenementenkalender

Hoewel de primaire focus van deze plug-in op agenda’s ligt, kunt u er ook uitstekende tijdlijnen van maken. Dus,  evenementen en  kan ook worden beschouwd als een WordPress tijdlijn plugin om u te helpen een tijdlijn toe te voegen op uw website. Hier kunt u uw database met deze plug-in verbinden om uw evenementen op uw website weer te geven.

Deze tijdlijn WordPress-plug-in kan ook worden gebruikt om een ​​onbeperkt aantal evenementen op uw website toe te voegen. Er zijn ook twee sjablonen beschikbaar voor uw tijdlijnen die kunnen worden gebruikt om het uiterlijk en de gebruikersinterface van uw tijdlijn te verbeteren. Bovendien kunt  u de kleur van meerdere elementen  van uw tijdlijn wijzigen, zoals  de pijltjestoetsen en achtergronden .

Belangrijkste kenmerken:

 • Gemakkelijk aan te passen
 • Datumkiezer opties
 • Terugkerende evenementen
 • Live Preview Customizer voor thema’s
 • Meerdere evenementen voor één dag Opties

Meer over evenementenkalender


8. Evenementen Shortcodes Add-on voor de evenementenkalender

De shortcode en sjablonen van de evenementenkalender  is een plug-in voor WordPress-tijdlijnen waarmee u eenvoudig tijdlijnen aan uw website kunt toevoegen. Dit is echter  een add-on,  dus u moet de  plug-in The Events Calendar toevoegen  om het te laten werken. De evenementenkalender-plug-in heeft zijn beperkingen om een ​​tijdlijn op uw website te maken, maar het kan worden opgelost met behulp van deze WordPress-tijdlijn-plug-in of add-on.

Met een zeer flexibele functionaliteit en gratis ontwerpsjablonen kan uw tijdlijn in slechts enkele minuten worden opgezet. Er is ook een uitstekende tijdlijndemo die u voor uw website kunt gebruiken. Bovendien is deze tijdlijn WordPress-plug-in ook ontworpen voor eenvoudige navigatie om tijdlijnen van evenementen prachtig weer te geven op uw website.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
 • Aangepaste lettertype-opties
 • Shortcode-generator
 • Evenementen Carrousel Demo
 • Meerdere sjabloonontwerpen voor lijsten en evenementen

Meer over evenementen Shortcodes Add-on voor de evenementenkalender


9. Blogontwerper

De plug-in Blog Designer  kan ook worden gecategoriseerd als een WordPress-tijdlijnplug-in omdat deze een specifiek nieuws- en tijdlijnsjabloon heeft. Deze sjabloon is speciaal ontworpen om efficiënte en geweldige tijdlijnen voor uw website te creëren. Bovendien heeft het ook meer tijdlijnsjablonen als u het upgradet naar de pro-versie.

U kunt echter ook veel doen met de gratis versie. U kunt de achtergrondkleuren aanpassen aan uw behoeften en wensen, heel gemakkelijk en zonder gedoe. Bovendien is het ook een browser-compatibele plug-in die helpt om uw tijdlijn in elke webbrowser weer te geven.

Belangrijkste kenmerken:

 • Opties voor paginaselectie
 • Opties voor postcategorieën en tags
 • Alternatieve achtergrondkleurselecties
 • Aangepaste CSS
 • Klaar voor vertaling

Meer over Blog Designer


10. Elementor Tijdlijn Widget Addon

Als u de Elementor- plug-in al op uw website gebruikt, is deze add-on perfect om een ​​tijdlijn voor uw website op te bouwen. Elementor Timeline Widget Addon is een WordPress tijdlijn plug-in of een add-on met opties voor zowel verticale, horizontale als eenzijdige verticale tijdlijnen. U kunt dus kiezen uit elk van deze tijdlijnen voor uw website.

Bovendien kunt u met deze plug-in ook afbeeldingen toevoegen aan uw tijdlijnverhaal, wat erg handig kan zijn om uw tijdlijn te markeren. Op dezelfde manier kunt u ook de typografie van de titel, beschrijving en lettertypen van het verhaal voor uw tijdlijn beheren om deze aantrekkelijker te maken. Daarom kunt u zonder problemen eenvoudig een geweldige tijdlijn op uw website maken.

Belangrijkste kenmerken:

 • 3 tijdlijnlay-outs (verticaal, horizontaal en enkelzijdig)
 • Opties om aangepaste teksten toe te voegen
 • Tijdlijnkleuren en pictogrammen
 • Geavanceerde typografie
 • Geweldige ondersteuning

Meer over Elementor Timeline Widget Addon


Afsluiten:

Met behulp van deze lijst kunnen we duidelijk de verschillende soorten plug-ins voor  WordPress-tijdlijnen zien . U kunt ze dus eenvoudig installeren en gebruiken om uw eigen tijdlijn op uw WordPress-website te maken . Daarom zijn deze plug-ins specifiek gekozen om u de beste gebruikerservaring, interface en bruikbaarheid te bieden.

Het is dus hoogst onwaarschijnlijk dat u problemen of problemen ondervindt bij het toevoegen van deze aan uw WordPress-website. Hoewel je misschien ook een van de WordPress-plug-ins voor het optimaliseren van afbeeldingen moet gebruiken om je afbeeldingen te optimaliseren terwijl je ze aan je tijdlijn toevoegt.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *