20 Beste WordPress Grid-thema’s voor Masonry-blogs en -portfolio’s

9 min


123

Bent u op zoek naar een van de beste WordPress-rastethema’s voor uw website? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Raster- en metselwerkontwerpen zijn een van de beste manieren om een ​​visueel aantrekkelijke website te maken. De inhoud van de website wordt weergegeven in dezelfde of dezelfde grootte en vorm van blokken die door elkaar zijn gescheiden, net als een raster. Zo heeft uw publiek in één oogopslag een duidelijk beeld van alle essentiële informatie die ze nodig hebben.

Wil je ook een blog of portfolio maken in de metselwerkrasterlay-out, dan is beginnen met een rasterthema de beste keuze. Daarom zullen we in dit artikel de beste WordPress-rastethema’s voor je op een rijtje zetten.

Waarom de WordPress Grid-thema’s gebruiken?

Zoals eerder vermeld, verbeteren rasters en metselwerkontwerpen de visuele uitstraling van de website. Dat komt vooral omdat je miniatuurafbeeldingen, video’s, enz. Prachtig kunt weergeven in kolommen en rijen. Neem bijvoorbeeld Pinterest, hoe populair het is.

Met het metselwerkrasterontwerp wordt een pagina verdeeld in meerdere kolommen. En dit maakt het gemakkelijker voor de gebruikers om een ​​aantal berichten tegelijk te zien. Bovendien krijgen afbeeldingen, video’s, koppen en titels dezelfde zichtbaarheid.

Rasterlay-outs worden ook op veel soorten websites gebruikt, waaronder blog-, e-commerce-, fotografie- en portfoliowebsites. Als een afbeelding of een videogalerij moet worden gepresenteerd, kunnen deze het beste worden gepresenteerd met een rasterlay-out.

Beste WordPress-rasterthema’s voor uw website

1. Zakra

Zakra Grid-themademo

Zakra is een multifunctioneel thema dat u een geweldige rasterlay-out kan bieden. Het is een van de beste WordPress-rastethema’s met een raster- en metselwerklay-out voor blogs. Bovendien krijgt u ook meer functie-opties, zoals breed, omkaderd, afzonderlijk, inhoud en zijbalk en meer.

Er zijn ook lay-outopties voor de zijbalk beschikbaar als u deze meer wilt aanpassen. Hier kunt u zelfs een unieke lay-out toevoegen voor de pagina, archief, bericht, categorie, tag, enzovoort. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Volledig responsief ontwerp
 • Geavanceerde typografie
 • Meerdere koptekst- en voettekstopties
 • WooCommerce-compatibel
 • Wereldwijde stylingopties

Prijs: $ 69Download + demo + details

2. ColorMag

colormag-wordpress-grid-thema's

ColorMag is een van de beste WordPress-tijdschriftthema’s die toevallig ook een raster- en metselwerklay-out heeft. Het is dus ook een WordPress-rasterthema dat heel goed bij uw website kan passen. Het is gemaakt met een ontwerp in tijdschriftstijl, dus een metselwerk- of rasterlay-out is verplicht.

Als u dat in gedachten houdt, is het ook erg goed voor de prestaties van uw website. Het is geoptimaliseerd voor snelheid en is ook compatibel met alle grote webbrowsers.

Belangrijkste kenmerken:

 • Meerdere demo-opties
 • Grote browser compatibel
 • zoek machine optimalisatie
 • Geavanceerde kleuropties
 • Unieke postsystemen

Prijs: $ 69

3. Uncode

Als u een multifunctioneel en metselwerk WordPress-thema voor uw website wilt, is Uncode geweldig voor u. Het is gevuld met eenvoudige aanpassingsopties en functies om u te helpen bij het bouwen van uw geweldige website. Het heeft een enorme bibliotheek met meer dan 400 wireframe-indelingen.

Dit kan erg handig zijn om uw website ook vrij uniek te maken. Dit WordPress-rasterthema heeft ook een demo-importoptie met één klik. Daarom kunt u veel van uw kostbare tijd besparen tijdens het maken van de website.

Belangrijkste kenmerken:

 • GDPR-compatibel
 • Opties voor inhoudsblokkering
 • Module variaties
 • Geavanceerde rasteropties
 • Pixel Perfect ontwerp

Prijs: $ 59

4. Impreza

Impreza is een van de best verkopende multifunctionele thema’s aller tijden. Het is ook een van de WordPress-rastethema’s waarmee u een rasterlay-out voor uw website kunt gebruiken.

Dit thema heeft ook een ingebouwde rasterbouwer om u te helpen uw rasters op uw website aan te passen. U zult dus geen grote problemen ondervinden als het gaat om het bewerken van uw rasterlay-out. Evenzo heeft dit thema ook een koptekstbouwer die u veel kan helpen met de koptekstopties.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ingebouwde raster- en kopbouwers 
 • Herbruikbare Global Blocks
 • Krachtige thema-opties
 • Geoptimaliseerd voor SEO
 • Visuele Drag and Drop Builder

Prijs: $ 59

5. Ruim

Als u een zakelijke website met een raster- of metselwerklay-out wilt, is Spacious een van uw beste keuzes. Het is zowel een raster als een metselwerk WordPress-thema waarmee u uw inhoud met de gewenste lay-out kunt posten.

U kunt het gebruiken voor zowel een klein als een groot bedrijf of een website van een bureau. Bovendien heeft het ook eenvoudige aanpassingsopties voor aangepaste widgets en meerdere widgetgebieden. Dit kan ook de functionaliteit van uw website echt vergroten.

Belangrijkste kenmerken:

 • WooCommerce-compatibel
 • Meerdere widgetgebieden 
 • Page Builder-integratie
 • Demo-import met één klik
 • Geweldige ondersteuning

Prijs: $ 69

6. ListingPro

ListingPro kan het beste worden gebruikt voor een directorywebsite. Maar als u een raster- of metselwerklay-out wilt, is dit een van de WordPress-rastethema’s die ook nuttig kan zijn. Het heeft eenvoudige aanpassings- en instellingsopties. U kunt dit thema met slechts een paar klikken instellen.

Dit thema ondersteunt ook paginabouwers die u verder kunnen vergemakkelijken met aanpassingen in de website. De optie voor geavanceerd zoeken met IntelliSense is ook beschikbaar om uw website gebruiksvriendelijker te maken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geavanceerd zoekfilter
 • Form Builder-opties
 • Intern berichtensysteem
 • Vertaling klaar
 • Vriendelijk voor sociale media

Prijs: $ 69

7. Verhaal

Story is een multifunctioneel WordPress-thema met metselwerk dat geweldig kan werken voor uw website met rasterlay-out. U kunt met dit thema ook rasterstijlen toevoegen aan de servicesbox. Het heeft ook andere functies en elementen die u mogelijk nodig heeft op uw website.

Dit thema heeft een geavanceerde portfoliogalerij. De galerij kan desgewenst ook worden weergegeven met een rasterlay-out. Het maakt niet uit wat voor soort website u maakt, u kunt altijd een portfoliogedeelte met dit thema opnemen.

Belangrijkste kenmerken:

 • WooCommerce-compatibel
 • Aangepaste koptekstsecties
 • Responsive en Retina Ready 
 • Live thema-aanpasser
 • Uitgebreide documentatie

Prijs: $ 59

8. Cenote

Cenote is het meest geschikt als een van de beste WordPress-rastethema’s voor blogs, omdat het oorspronkelijk een blogthema is. Maar het is gevuld met veel aanpassingsmogelijkheden. Daarom kan het met slechts een paar aanpassingen voor bijna elk type website worden gebruikt.

Dit thema heeft ook geavanceerde typografie-opties om u te helpen met uw inhoud. En voor het algehele ontwerp van de website kunnen de meerdere opties voor primaire kleuren en categorieën erg handig zijn.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geoptimaliseerd voor prestaties
 • Volledig responsief ontwerp
 • Footer Copyright Editor
 • Sticky Menu
 • Vertaling en RTL Ready

Prijs: $ 69

9. Bazar

Als je een e-commerce website wilt bouwen met een raster en metselwerk, dan is Bazar er een om naar te kijken. Het is een van de beste WordPress-rastethema’s die zeer effectief kunnen zijn bij het toevoegen van raster- en metselwerklay-outs op uw website.

Omdat het een eCommerce-thema is, is het ook compatibel met WooCommerce. Dit thema heeft ook geweldige functies, zoals 2 afrekenpagina’s, zoomeffect en catalogusmodus. Het thema is ook volledig aanpasbaar en er is ook een shortcode-manager in opgenomen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Opties voor klantwensen
 • Lijst- / rasterweergave voor producten
 • SEO geoptimaliseerd
 • Meerdere lettertype- en kleuropties
 • Aangepaste aanmeldingspagina

Prijs: $ 64

10. BeTheme

BeTheme is een van de beste multifunctionele thema’s waarmee u een raster- of metselwerklay-out kunt toevoegen. Dit WordPress-rasterthema heeft ook een volledig responsief ontwerp. Gebruikers van uw website kunnen uw website dus probleemloos gebruiken op elk apparaat van elk schermformaat.

Het heeft ook 450+ demo-websites beschikbaar. U kunt dus veel tijd besparen omdat u niet vanaf nul hoeft te beginnen met het maken van uw website.

Belangrijkste kenmerken:

 • Meerdere demo-opties
 • Verschillende rasterlay-outs
 • Aanpasbare koptekststijlen
 • Portfolio- en blogsecties
 • Volledig responsief ontwerp

Prijs: $ 17

11. Constructie

Zoals de naam zelf al zegt, is Bouw ontwikkeld voor websites die betrekking hebben op bouwbedrijven en bedrijven. Als u er echter een rasterlay-out aan moet toevoegen, is dit het beste metselwerk WordPress-thema voor u. Het heeft een breed scala aan ingebouwde koptekststijlen en homepages die veel tijd kunnen besparen bij het maken of bewerken van de website. Dit thema heeft ook een demo-importoptie met één klik. Daarom kunt u de demo’s met slechts een enkele klik voor uw website installeren.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geavanceerde thema-opties
 • 600+ Google-lettertypen
 • Klaar voor vertaling
 • WPML-compatibel
 • Geweldige ondersteuning

Prijs: $ 59

12. Werkstatt

Hoe u uw portfoliowebsite ontwerpt, is erg belangrijk. Dus als u uw portfoliowebsite wilt ontwerpen met een WordPress-rasterthema, is Werkstatt een van de beste. Het gebruikt een slepen-en-neerzetten-interface voor aanpassingen op uw website.

Dit thema heeft ook een aantal portfoliodemo’s die u niet zullen teleurstellen. U kunt elk van deze gebruiken om uw portfoliowebsite te maken. Het heeft ook een vaste projectinfobox-optie om u te helpen uw portfolio beter te presenteren.

Belangrijkste kenmerken:

 • Meerdere portfoliodemo’s
 • Vaste Project Info Box
 • Automatisch gedetecteerde portfolio-filter
 • Uitgebreide menu-opties 
 • Hover-effecten

Prijs: $ 59

13. Patti

Een op een raster of metselwerk ontworpen parallaxpagina van één pagina kan heel visueel aantrekkelijk zijn als je het goed doet. Om je hierbij te helpen, is Patti het WordPress-rasterthema voor jou. Het heeft een prachtig parallax-ontwerp van één pagina. Het wordt mogelijk gemaakt door de WPBakery-paginabuilder om u te vergemakkelijken met aanpassingen.

Dit thema is ook buitengewoon gebruiksvriendelijk omdat het ook menunavigatie op volledig scherm heeft. Het is ook een thema dat klaar is voor vertaling, zodat uw website in elke taal kan worden vertaald. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Parallax One Page Design
 • Klaar voor vertaling
 • Page Builder vriendelijk
 • SEO geoptimaliseerd
 • Menunavigatie op volledig scherm

Prijs: $ 59

14. Koninklijk

Royal is een metselwerk WordPress-thema dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Dit thema heeft veel varianten voor verschillende soorten websites, zoals e-commerce, corporate, één pagina en nog veel meer.

Het bevat ook veel videozelfstudies om u te helpen bij het opzetten van uw website voor alle hulp die u nodig heeft. En om ervoor te zorgen dat je nergens meer problemen mee hebt, is het ook compatibel met WPML en WooCommerce.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • Kop- en voettekstopties
 • Geavanceerd themapaneel
 • Verbeterd afrekenproces
 • Cross Browser-compatibiliteit

Prijs: $ 59

15. Goede ruimte

good-space-wordpress-grid-thema's

Een website met minimaal ontwerp met raster- of metselwerklay-out is altijd gunstig om meer bezoekers te trekken. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp met minimale maar net genoeg functies waarnaar een gebruiker op een website zoekt. Om u hierbij te helpen, kan het WordPress-rasterthema Good Space perfect voor u zijn.

Het heeft een volledig responsief ontwerp dat op elk apparaat van elke schermgrootte kan worden weergegeven. Dit thema heeft ook uitgebreide kleuropties om uw website er nog aantrekkelijker en unieker uit te laten zien.

Belangrijkste kenmerken:

 • Onbeperkte kleuropties
 • Meerdere blogstijlen
 • Vriendelijk voor sociale media
 • Geweldige ondersteuning
 • Lettertype, logo en achtergronduploader

Prijs: $ 52Download + demo + details

16. BuzzBlog

buzzblog-wordpress-grid-thema's

BuzzBlog is een WordPress-rasterthema dat speciaal is gebouwd voor blog- en tijdschriftwebsites. Je kunt er meer dan 1000 lay-outs mee maken voor je eigen unieke website. Het heeft ook meerdere demo-websites op basis van deze lay-outs om uw werk nog gemakkelijker te maken.

Evenzo zijn er ook verschillende combinaties van berichten en paginalay-outs in dit thema. U kunt het door elkaar halen en uw eigen unieke lay-out maken op basis van wat u nodig heeft. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Meerdere pagina- en berichtlay-outs
 • Geïntegreerd vertaalpaneel
 • Volledig GDPR-compatibel
 • Mega Menu-opties
 • Veelzijdige koptekststijlen

Prijs: $ 49Download + demo + details

17. Skylab

skylab-wordpress-grid-thema's

Als het gaat om het maken van een fotografiewebsite met een WordPress-rasterthema, kan Skylab geweldig voor je zijn. Het is een volledig responsief thema met veel functies die je fotografiecarrière echt een boost kunnen geven.

Dit thema heeft flexibele pagina’s en lay-outopties die echt kunnen helpen om uw geweldige website met rasterlay-out te bouwen. Het heeft ook een retina-klaar ontwerp dat erg belangrijk is om uw foto’s op de website te presenteren.

Belangrijkste kenmerken:

 • Uitgebreide aanpasbare opties
 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • Aangepaste lettertypen
 • Klaar voor e-commerce
 • Verkrijgbaar met Gallery Boxes 

Prijs: $ 39Download + demo + details

18. HyperX

hyperx-wordpress-grid-thema's

HyperX is een WordPress-thema met raster en metselwerk dat is ontworpen met de primaire focus voor een portfoliowebsite. Dus als u een freelancer bent en een portfoliowebsite wilt maken, is dit een van de beste opties voor u.

Bovendien kunt u zelfs producten toevoegen die u wilt verkopen als u dat wilt, aangezien dit thema ook WooCommerce-compatibel is. Dit thema heeft ook een sortering van portfoliocategorieën die voordelen kunnen toevoegen aan uw portfoliowebsite. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Portfolio Sorteerfilters
 • Diepe koppeling
 • WooCommerce-compatibel
 • Live thema-aanpasser
 • Demo-import met één klik

Prijs: $ 39Download + demo + details

19. Gridlove

gridlove-wordpress-grid-thema's

Een nieuws- of tijdschriftwebsite moet rasters hebben om ervoor te zorgen dat de informatie duidelijk wordt gepresenteerd. Zoals vermeld in de naam zelf, is Gridlove een van de beste WordPress-gridthema’s ervoor. Het heeft honderden prachtige lay-outs die geschikt kunnen zijn voor elk type tijdschrift of nieuwswebsite dat u maar wilt.

Er zijn ook meerdere aanpasbare opties voor uw startpagina met modules voor slepen en neerzetten. Dit kan u echt vergemakkelijken om uw fantastische portfoliowebsite te maken. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Markeer berichten en widgets
 • Meerdere koptekstlay-outs
 • Diverse categorie-opties
 • Onbeperkt aantal lettertypen en kleuren
 • Ondersteuning voor postformaten 

Prijs: $ 69Download + demo + details

20. Revolutie

revolution-wordpress-grid-thema's

Revolution is een van de beste WordPress-rastethema’s die kunnen worden gebruikt om websites voor meerdere doeleinden te maken. U kunt het gebruiken om de gewenste website te maken, samen met de functies die u wilt.

Het heeft een aantal vooraf gebouwde demo’s die u echt veel tijd kunnen besparen. U kunt zelfs video’s insluiten met schuifregelaars en portfolio’s met dit thema. Dit kan handig zijn om de vitale informatie op uw website beter te presenteren. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Meerdere demo-opties
 • Volledig video ondersteund
 • 250+ bruikbare elementen
 • Stijlvolle blogstijlen
 • Revolutionaire aantrekkelijke ontwerpen

Prijs: $ 59Download + demo + details

Afsluiten:

Dit zijn enkele van de beste WordPress-rastethema’s die u wellicht kunnen helpen. U kunt de raster- en metselwerklay-out gebruiken voor bijna elk type website dat u maar wilt. Het maakt dus gegarandeerd het uiterlijk van uw website beter.

Maar het is misschien niet overal toepasbaar. Websites zoals online forums en kennisbanken zijn misschien beter als de meeste inhoud in een lijst wordt gepresenteerd. Sommige onderdelen zoals homepages en galerijen kunnen echter waar nodig of gewenst een rasterindeling hebben.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format