27 Beste Affiliate Marketing WordPress-thema's voor 2020 - DeLaatbusiness

27 Beste Affiliate Marketing WordPress-thema’s voor 2020

14 min


113
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Weet u niet welke WordPress-thema’s voor affiliate marketing u moet kiezen? Dan is dit artikel iets voor jou. We hebben hieronder de beste WordPress-thema’s voor affiliate marketing vermeld .

Affiliate marketing kan worden beschouwd als een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen. Het enige dat u hoeft te doen, is een aantal aangesloten links plaatsen. En u krijgt steeds een commissie als iemand iets koopt via die link. 

In dit artikel zullen we het hebben over de affiliate marketing WordPress-thema’s die het gemakkelijker maken om de affiliate-links toe te voegen. Dus blijf lezen. 

Affiliate Marketing WordPress Theme (overzicht)

Laat ons u allereerst informeren over alle dingen over affiliate marketing. Zoals eerder vermeld, is het een van de gemakkelijkste manieren om passief geld te verdienen. Het bestaat voornamelijk uit een handelaar , een aangesloten onderneming en een consument .

i) De handelaar : de handelaar is een maker, verkoper, verkoper of detailhandelaar. Kortom, iedereen die producten maakt, produceert of verkoopt. Ze kunnen een grote multinational zijn of slechts één persoon. 

ii) De affiliate: Affiliates zijn degenen die de producten van de handelaar promoten. Hun werk is om de consument ervan te overtuigen dat het product de moeite waard is. Ze kunnen op elke manier promoten die ze handig vinden. Zoals op websites, sociale media, digitale billboards of op een blog.

In ruil daarvoor krijgen de affiliates een bepaalde commissie voor elk product dat de klanten uiteindelijk kopen via hun promotielink.  

Overschrijving

iii) De consument: de persoon die de producten koopt via de aangesloten links, wordt de consument genoemd.  

En de thema’s die handelaren en gelieerde ondernemingen de mogelijkheid bieden om de producten te promoten. Biedt consumenten ook de mogelijkheid om die producten te kopen. Die thema’s staan ​​bekend als Affiliate marketing WordPress-thema’s.

Het beste van affiliate marketing is dat je commissie kunt verdienen door de producten van andere mensen te promoten. Het is echter niet nodig. U kunt tegelijkertijd handelaar en partner zijn. Dat betekent dat u zowel uw eigen product kunt produceren als promoten.  

Om affiliate-links toe te voegen, kunt u plug-ins gebruiken zoals Thirsty Affiliates , Auto Affiliate-links . 


Waarom is affiliate marketing belangrijk? 

Laten we het nu eens hebben over de voordelen van affiliate marketing: 

i) Verdien passief geld

Wie houdt er niet van wat extra geld te verdienen? En het beste is dat je geld kunt verdienen door de dingen die je leuk vindt te schrijven / promoten. 

Zo schrijven we blogs en genieten we van ons werk. Hier schrijven we alles over WordPress . Tijdens het schrijven kunnen we enkele affiliate links plaatsen. En elke keer dat onze bezoekers iets kopen via die link, krijgen we een bepaalde commissie. We krijgen een commissie zolang de bezoeker de producten blijft kopen. 

ii) Werk overal vandaan

U hebt geen kantoor nodig om een ​​affiliate marketeer te zijn. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en misschien een laptop. U kunt het product overal promoten. U kunt trouwens alles promoten, van fysieke objecten tot virtuele producten (zoals e-boeken, enz.). 

iii) Kostenefficiënt


Hoe kies je het beste Affiliate Marketing WordPress-thema?

Om eerlijk te zijn, elk goed gecodeerd thema is geweldig om je WordPress-site voor affiliate marketing te starten. Hier zijn echter enkele tips om een ​​beter thema te kiezen. 

 1. Zorg er bij het kiezen van het thema voor dat het uw product goed onder de aandacht brengt. 
 2. Je hebt ook een goede blogkwaliteit nodig. Onthoud dat u uw bezoekers moet overtuigen om het product te kopen. Als uw bezoekers niet tevreden zijn met uw inhoud, zullen ze het product niet kopen. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil zijn geld voor niets weggooien. 
 3. Een ander ding is dat het thema het gemakkelijker moet maken om gelieerde links toe te voegen. De bezoekers moeten gemakkelijk op de link kunnen klikken. En ook de link moet hen naar de juiste plek leiden. 
 4. Gewoonlijk spelen plug-ins voor affiliate-beheer een grote rol bij het toevoegen van affiliate-links. Kies daarom een ​​thema dat goed is geïntegreerd met die plug-ins. 

Top 27 beste affiliate marketing WordPress-thema’s 

En nu zijn hier de top 27 WordPress-thema’s voor affiliate marketing voor jou. 

1. ColorMag(Freemium)

ColorMag-thema voor affiliate marketing

ColorMag is een van de best verkochte thema’s op basis van tijdschriften. Het is een geweldig WordPress-thema voor affiliate marketing. Het maakt het ook gemakkelijker om gelieerde links toe te voegen.

Bovendien zal dit goed gecodeerde thema de prestaties van uw site verbeteren. Het heeft meerdere demo-opties. U kunt de demo kiezen die het beste bij uw site past. Ook is de zoekmachine geoptimaliseerd. En het laadt in minder dan een seconde. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Eenvoudige aanpassingsmogelijkheid.
 • Primaire, meervoudige, categorie kleuropties. 
 • Uniek postsysteem. 
 • Compatibel met WooCommerce.
 • Ondersteunt de meeste populaire paginabouwers.

Prijs: gratis of $ 69

2. Cenote(Freemium)

Cenote Affiliate Marketing Blog-thema

Als het gaat om het beste WordPress-thema voor bloggen uit het moderne tijdperk. Dan is Cenote het antwoord. Tot op heden heeft het meer dan 10.000 sites mogelijk gemaakt. 

Bovendien is het een net en schoon WordPress-thema voor affiliate marketing. En het zal je helpen om de aangesloten link gemakkelijk toe te voegen. Het thema maakt bloggen leuk vanwege de eenvoudige aanpassingsmogelijkheden. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Meerdere Widgets-gebied.
 • Demo-importeur met één klik.
 • Reagerend ontwerp.
 • Goed gedocumenteerd. 
 • Sticky Menu. 

Prijs: gratis of $ 69

3. Zakra(Freemium)

Zakra Affiliate Marketing Multifunctioneel thema

Zakra is een multifunctioneel WordPress-thema voor affiliate marketing. U kunt het gebruiken voor bloggen, eCommerce-site, enz. U kunt een affiliate-link aan uw blog toevoegen. En verkoop zelfs fysieke objecten via een eCommerce-site.

Het is een lichtgewicht thema en zal de prestaties van uw site verbeteren. Bovendien wordt het geleverd met geweldige rasterlay-outs, zodat u uw producten prachtig kunt weergeven. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • SEO vriendelijk.
 • Optie voor meerdere kop- en voetteksten.
 • Eenvoudige aanpassing van de WooCommerce-pagina.
 • Biedt uitstekende klantenondersteuning.
 • Klaar voor vertaling en RTL 

Prijs: gratis of $ 69

4. Radiate(Freemium)

Straal Affiliate Marketing Blog-thema uit

Radiate is een eenvoudig en minimaal WordPress-thema. Het is speciaal ontworpen om te bloggen. Het thema is echter niet beperkt tot alleen bloggen. Het is compatibel met WooCommerce, wat betekent dat het ook functies biedt om een ​​goed beheerde winkel te creëren. 

U kunt bloggen en / of een online winkel opzetten, producten promoten en verkopen. Het heeft een mooie lay-out om uw inhoud en producten weer te geven. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Geavanceerde typografie.
 • Aanpasbare widgets.
 • Compatibel met de meeste populaire paginabouwers.
 • Beaver Builder, Brizy, enz. 
 • Voettekst copyright editor.
 • Biedt de beste WordPress- en beveiligingsstandaarden.

Prijs: gratis of $ 69

5. REHub(Premium)

REHub Affiliate Marketing Multifunctioneel thema

REHub is een multifunctioneel hybride thema. Het heeft meerdere postformaten. Bovendien heeft het een startpagina met 13 aanpasbare inhoudsblokken en koptekstsamenstelling. Het wordt ook geleverd met een geïntegreerde visuele componist. 

Het thema biedt geavanceerde partnerfuncties. Het heeft verschillende opties, zoals sticky banner, merkpagina’s. Bovendien wordt het geleverd met het Adblock-notificatiesysteem. Dat is geweldig voor productpromoties. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Uitgebreide AMP-ondersteuning.
 • Prijs- en productvergelijkingsthema met dynamische prijsupdates. 
 • Gutenberg geoptimaliseerd.
 • Vijf verschillende ontwerplay-outs – rasters, kolommen, schuifregelaars, carrousels, rijen.
 • Uitgebreide opties om geld te verdienen via partnerprogramma’s.

Prijs: $ 59

6. Divi(Premium)

Divi Affiliate Marketing Multifunctioneel thema

Divi is een van de best verkochte multifunctionele thema’s. Het biedt geweldige opties om een ​​online marketingsite te maken. Met Divi kunt u elk gedeelte van uw website vrijelijk ontwerpen en aanpassen. 

Het heeft ook een slepen en neerzetten bouweigenschappen. Daarom kunt u elementen toevoegen, verwijderen en verplaatsen volgens uw voorkeur. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Aangepast CSS-beheer.
 • Bewerk en ontwerp uw site in realtime.
 • Responsieve bewerking. 
 • Unieke pagina-elementen en duizenden ontwerpopties.
 • Inline tekstbewerking.

Prijs: $ 89

7. Versnellen(freemium)

Versnel het thema van affiliate marketing

Accelerate is geschikt voor websites van kleine tot middelgrote bedrijven. Het past ook perfect voor blogdoeleinden. 

Dit affiliate marketingthema ondersteunt alle berichtformaten. Het is een zoekmachine die zowel geoptimaliseerd als geoptimaliseerd is voor snelheid. Bovendien is het compatibel met de belangrijkste browsers en is het ook mobielvriendelijk. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Bewezen resultaten met verschillende snelheidstesttools. 
 • Geavanceerde kleuropties. 
 • Extra WooCommerce-opties. 
 • Professioneel goed gecodeerd thema.
 • Bezoekers kunnen gemakkelijk op uw site navigeren. 

Prijs: gratis of $ 69

8. Genesis Framework(Premium)

Genesis Framework

Genesis is een intuïtief WordPress-framework. Het helpt u om binnen enkele seconden professioneel ogende websites op te zetten. 

Bovendien biedt het een veilige en voor zoekmachines geoptimaliseerde basis. Het wordt ook geleverd met aanbevolen berichten, aanbevolen pagina’s en gebruikersprofielwidgets. Daarom kunt u elk ontwerp kiezen dat volgens u het beste bij uw site past. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Aangepaste paginasjablonen – standaardpagina, archieven en blogpagina.
 • Hiermee kunt u de instellingen, kleuren en inhoud van het thema aanpassen. 
 • Aanpasbare koptekst.
 • Mobiel responsief.
 • Thema-instelling met één klik.

Prijs: $ 59,95

9. Author Pro door StudioPress(Premium)

Auteur Pro Affiliate Marketing Online bibliotheekthema

Het thema is voor mensen die graag boeken schrijven en uitgeven. Met behulp van dit thema kunt u een eLibrary maken. 

Het heeft 5 homepage-widgets. Het zal u helpen uw gepubliceerde boeken prachtig onder de aandacht te brengen. Bovendien kunt u de instellingen, kleuren en inhoud van het thema aanpassen. En u kunt ook voorbeelden van al die wijzigingen in realtime bekijken. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Schone code en mobielvriendelijk ontwerp.
 • Gemakkelijk aanpasbaar. 
 • Ondersteunt WooCommerce en BigCommerce. 
 • Customizer koptekst. 
 • Biedt een hoge mate van beveiliging. 

Prijs: $ 99,95

10. Volstaan(Freemium)

Voldoende affiliate marketing multifunctioneel thema

Het volstaat is een ander multifunctioneel thema voor affiliate marketing. Het is prachtig ontworpen om uw inhoud weer te geven. Wat een geweldige functie is voor het thema affiliate marketing. Het thema kan worden gebruikt voor constructie, sportschool, tijdschrift, fotografie, eigenlijk alles. 

Bovendien is het gratis en heeft het geweldige functies. En de premium-versies worden geleverd met extra functies. Daarom kunt u zonder problemen uw site bouwen. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Strak en strak design.
 • Een van de meest aanpasbare en gemakkelijk te gebruiken thema’s.
 • Compatibel met WooCommerce. 
 • Veelzijdige koptekststijlen. 
 • Ondersteunt de meeste SEO-plug-ins zoals Yoast SEO . 

Prijs: gratis of $ 69

11. Clipper(Premium)

Clipper Coupon-thema

Clipper is een krachtig affiliate marketingcouponthema voor WordPress. Het heeft een uniek betalingssysteem. U kunt extra geld verdienen door uw bezoekers te laten betalen voor kortingsbonnen op uw site. 

U kunt de aangesloten links op uw site gemakkelijk volgen en camoufleren. Het heeft twee extra paginasjablonen om uw volledige lijst met winkels en categorieën weer te geven. Bovendien kunt u die paginasjablonen ook automatisch bijwerken. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Aangepaste e-mailsjablonen.
 • Biedt vijf verschillende kleurenschema’s.
 • Aangepast schrijfpaneel – bewerk kortingsbonnen vanuit uw admin-paneel. 
 • Reclame-ondersteuning.
 • Geweldig ondersteuningssysteem. 

Prijs: $ 69

12. Binder Pro (Premium)

BinderPro Affiliate Marketing Publishing-thema

Binder Pro is een WordPress-thema voor publiceren. Met de hulp van binder pro kunt u prachtige tijdschriften, blogs en redactionele sites maken. 

Het is compatibel met alle belangrijke WordPress-plug-ins die u installeert. Het thema is buitengewoon gemakkelijk te gebruiken en beginnersvriendelijk. U krijgt ook updates inbegrepen in uw actieve licentie. En je kunt het thema later ook blijven updaten. Zodat het compatibel is met de nieuwste WordPress-versies. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Front-end editor.
 • Google-lettertypen ingeschakeld.
 • Onbeperkte aangepaste zijbalk.
 • Functionaliteit voor export / importopties.
 • Compatibel met WooCommerce.

13. Schema(gratis + premium)

Regeling Affiliate Marketing Thema

Schema beweert het snelst ladende WordPress-thema te zijn. En het maakt die bewering waar. Bovendien bevat het een rich snippet. Dit betekent dat het zoekmachines helpt uw ​​site beter te begrijpen en u hoger te rangschikken. 

Het bevat een aangepast optioneel paneel, shortcodes en widgets. En het heeft een pixel-perfect ontwerp. Het is SEO-vriendelijk en bevat rich snippets. Dit helpt zoekmachines uw site te begrijpen, zodat uw site hoger kan scoren. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Ingebouwd beoordelingssysteem. 
 • Biedt dummy-gegevens.
 • Goed gedocumenteerd en volledig responsief.
 • Pas het thema eenvoudig aan uw voorkeur aan.
 • Compatibel met alle paginabouwers zoals Elementor. 

Prijs: gratis of $ 69

14. Astra(gratis + premium)

Astra multifunctioneel thema

Astra is het snelstgroeiende WordPress-thema aller tijden. U kunt de lay-out van uw website beheren. Dit omvat – container, koptekst, blogs, pagina’s, berichten, zijbalk en voettekst. 

U kunt ook het ontwerp, de breedte, de inhoud en zelfs de meta van uw site beheren en controleren. Hiermee kunt u eenvoudig de lettertypen en kleuren instellen. Het heeft verschillende ingebouwde koptekstlay-outs. Bovendien is het compatibel met paginabouwers zoals Elementor en BeaverBuilder . 

Kenmerken: 

 • Ondersteunt SEO-plug-ins zoals Yoast SEO .
 • Gemakkelijk aanpasbaar.
 • Supersnelle prestaties.
 • Klaar voor vertaling en RTL.
 • Websites worden sneller geladen – in 400 ms. 

15. Jevelin(Premium)

Jevelin multifunctioneel thema

Jevelin is een ander multifunctioneel thema op deze lijst. U kunt het thema ook voor zakelijk, freelance- of privégebruik gebruiken. U kunt zowel eenvoudige als complexe websiteprojecten bouwen. 

Bovendien is het compatibel met de meeste populaire plug-ins voor contactformulieren, zoals WPEverest-formulieren. Het heeft meer dan 40 op maat gemaakte shortcodes. U kunt de site-instellingen aanpassen voordat u start. Met de builder-tool voor slepen en neerzetten kunt u elke pagina afzonderlijk aanpassen en aanpassen. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Ingebouwde Slider-revolutie met veel opties en intuïtieve interface. 
 • Klaar voor mobiel.
 • Gemakkelijk aanpasbaar. 
 • Installatie met één klik.
 • Geïntegreerde WooCommerce-plug-in en prachtig aangepast ontwerp om uw producten gemakkelijk te verkopen. 

Prijs: $ 59

16. Marketing Pro(Premium) 

MarketinPro Affiliate Marketing marketingthema

Marketing Pro is een WordPress-thema voor alle doeleinden. Het thema is vooral handig voor affiliate marketeers, SEO-experts en bedrijfseigenaren. 

Het heeft 9+ prachtig ontworpen en gemakkelijk om te zetten kant-en-klare sjablonen. Het heeft een ingebouwde paginabuilder met slepen en neerzetten. Dat maakt het gemakkelijker om aan te passen. Het heeft een evenement / conferentie-indeling om elk type evenement of conferentie te organiseren. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Wordt geleverd met een flexibele bestemmingspagina.
 • Het heeft een ander ontwerp en een andere lay-out voor elke op niche gebaseerde lay-out. 
 • Advance blog layout – blog metselwerk, bloglijst. 
 • Verschillende lay-outs voor kop- en voetteksten. 
 • Ontwikkelaar vriendelijk. 

Prijs: $ 59

17. Flash(Freemium) 

Flash multifunctioneel thema

Flash is een van de gemakkelijkste, flexibelste en meest geavanceerde gratis multifunctionele thema’s. Het heeft eenvoudige aanpassingsopties zoals aangepaste widgets, meerdere widgets-gebieden. 

Bovendien heeft het kant-en-klare sjablonen voor uw affiliate marketingproject. Dit geeft je site gemakkelijk een kickstart. Het thema is prachtig ontworpen door ontwerpers om uw site te laten opvallen. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Professioneel goed gecodeerd. 
 • Responsief ontwerp – mobielvriendelijk. 
 • Voettekst copyright editor.
 • Goed gedocumenteerd. 
 • Ondersteunt plakkerige menu’s. 

Prijs: gratis of $ 69

18. Blurb(Premium)

Thema voor prijsvergelijking van Blurb-affiliate marketing

Blurb maakt affiliate marketing eenvoudiger. Het omvat automatisch functionele prijsvergelijking, recensie, coupons en marktplaatscategorieën. Bovendien heeft het binnenpagina’s die u gemakkelijk kunt aanpassen. 

U kunt een winkel met meerdere leveranciers, een productrecensiesite of zelfs een sociale bedrijfssite bouwen. Of je kunt ze allemaal combineren. Bijvoorbeeld: bouw een winkel met meerdere leveranciers die verschillende producten kan beoordelen en vergelijken. Bovendien kunt u aangesloten links toevoegen en een commissie verdienen voor elk product. 

Belangrijkste kenmerken:

 • SEO geoptimaliseerd.
 • Biedt gratis plug-ins. 
 • Wordt geleverd met geweldige en mooie lay-outs.
 • Biedt schuifregelaarinstellingen, blogpagina-instellingen en productcarrouselinstellingen. 
 • Ondersteunt paginabouwers zoals Elementor. 

Prijs: $ 49

19. GeoDeo(Premium)

GeoDeo Affiliate Marketing Coupon-thema

Als je een thema wilt voor kortingsbonnen, deals en aangesloten websites, dan is GeoDeo degene. Het heeft tal van aanpassingsopties waarmee u pagina’s kunt aanpassen.  

Het wordt geleverd met opties voor het indienen van coupons aan de voorkant. Bovendien ondersteunt het de WooCommerce-winkel, aangepaste winkels en nog veel meer opties. Bovendien kunnen gebruikers gemakkelijker contact met u opnemen met de optie contactformulier. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Ingebouwde paginabuilder (Visual Composer).
 • Compatibel met WooCommerce. 
 • Volledig responsief. 
 • Onbeperkte zijbalken voor elke pagina van uw site. 
 • Gratis levenslange updates. 

Prijs: $ 69

20. eStore (Freemium)

eStore Affiliate Marketing Online winkel Thema

eStore is een van de beste eCommerce WordPress-thema’s. Het is volledig compatibel met WooCommerce en Woocommerce Verlanglijst-plug-ins.

Het is geoptimaliseerd voor snelheid en ladingen binnen enkele seconden. U kunt ook zonder problemen inhoud maken en bewerken. U kunt kiezen tussen primaire, meervoudige of categoriekleuropties. Verder heeft het opties voor aangepaste widgets en meerdere widgets-gebieden. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Geavanceerde typografie. 
 • Mobiel vriendelijk.
 • Compatibel met populaire paginabouwers.
 • Volledig responsief. 
 • Klaar voor vertaling en RTL. 

Prijs: gratis of $ 69

21. Ruim(gratis + premium) 

Ruim affiliate marketing zakelijk thema

Als u op zoek bent naar thema’s voor uw zakelijke website. Ruimtelijk is dan een van je beste WordPress-thema’s voor affiliate marketing. U kunt uw inhoud / producten eenvoudig weergeven met behulp van rasterlay-outs.

U kunt het thema gebruiken voor een klein bedrijf, een multinational of een website van een bureau. Afgezien hiervan is het thema goed gecodeerd en prachtig ontworpen. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Compatibel met de belangrijkste browsers. 
 • Meerdere kleuropties. 
 • Compatibel met WooCommerce. 
 • Demo-import met één klik.
 • Biedt een geweldig ondersteuningsforum. 

Prijs: $ 69

22. Astrid(gratis + premium)

Astrid Affiliate Marketing Business-thema

Met behulp van het Astrid-thema bouw je binnen een seconde je zakelijke website. Het wordt geleverd met een koptekstafbeelding op volledige breedte. En biedt aangepaste widgets, blogopties en nog veel meer opties.

U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren en lettertypen. U kunt zelfs het aantal widgets in de voettekst kiezen. Bovendien kunt u het thema eenvoudig naar wens aanpassen. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Reagerend ontwerp.
 • Vertaling klaar. 
 • Cross-browser ondersteuning.
 • Altijd up-to-date. 
 • Biedt widgets en paginasjablonen. 

Prijs: $ 59

23. Adios(Premium)

Adios Affiliate Marketing Blog-thema

Adios is een esthetisch geavanceerd WordPress-portfolio-thema. Met behulp van de interface voor slepen en neerzetten kunt u uw website eenvoudig aanpassen. 

Het reageert volledig. Het thema is ook klaar voor het netvlies en biedt afbeeldingen met een superhoge resolutie. Bovendien kunt u uw blogberichten beheren met verschillende aangepaste berichtindelingen. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Het is supersnel en SEO-vriendelijk. 
 • Compatibel met de meeste paginabouwers.
 • Biedt meer dan 700 Google-lettertypen. 
 • Gratis gelaagde PSD-bestanden.
 • Onbeperkte widgets-opties. 

Prijs: $ 59

24. BuzzBlog(Premium)

BuzzBlog Affiliate Marketing Blog en tijdschriftthema

Het is een op blog en tijdschrift gebaseerd WordPress-thema. BuzzBlog heeft ingebouwde koptekstlay-outs, berichten en paginalay-outs. Bovendien heeft het aangepaste widgets en beschikt het over postformaten. 

Bovendien wordt het geleverd met een gecategoriseerde afbeeldingengalerij met kolommen. En het biedt een geïntegreerde lichtbak. Het biedt ook plakkerige navigatie en zijbalk. En het is geoptimaliseerd voor SEO en snelheid.

Belangrijkste kenmerken: 

 • Gutenberg ondersteund.
 • Mega Menu-opties. 
 • Zelfgehoste Google-lettertypen. 
 • Volledig compatibel met het AVG-beleid. 
 • Verscheidenheid aan kleuropties. 

Prijs: $ 49

25. Cali(gratis + premium)

Cali Affiliate Marketing Multifunctioneel thema

Als u wilt pronken met uw modieuze producten of een blog wilt maken om uw schrijfvaardigheid te demonstreren. Dan is Cali het thema voor jou. 

Het is een mooi, flexibel en krachtig WordPress-thema voor affiliate marketing. U kunt uw berichten weergeven met behulp van een koptekstcarrousel. Het stelt u ook in staat om uw site te verbinden met uw twee sociale media-accounts. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Volledige ondersteuning voor de WooCommerce-plug-in. 
 • Meerdere kleuropties. 
 • Aanpasbare Google-lettertypen. 
 • Vertaling klaar. 
 • Live aanpasser. 

Prijs: gratis of $ 59

26. Extra thema (Premium)

Extra Affiliate Marketing Magazine-thema

Extra thema is een door Divi Builder aangedreven WordPress-thema. Het is een op een tijdschrift gebaseerd thema met een pixel-perfect ontwerp. Bovendien is het ook klaar voor e-commerce als u producten wilt verkopen. 

Het is een goed gecodeerd WordPress-thema voor affiliate marketing. Het is ook volledig compatibel met de nieuwste versies van WordPress. Bovendien heeft het flexibele pagina’s en lay-outs. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Geavanceerde interface voor slepen en neerzetten. 
 • Volledig responsief. 
 • Live thema-aanpasser. 
 • Wordt geleverd met een nieuwe set post-based modules. 
 • Vooraf gemaakte lay-outs. 

Prijs: $ 89

27. Marlow(Premium)

Marlow Blog-thema

Als bloggen jouw passie is en een persoonlijk blog wil schrijven. Dan is Marlow een van de beste blogthema’s voor affiliate marketing. Het is een klassiek-achtig thema en heeft minimale functies.

Bovendien kunt u kiezen uit drie hoofdlay-outs. Het heeft onbeperkte kleuropties. Biedt ook talloze Google-weblettertypen, aangepaste widgets en nog veel meer. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • SEO geoptimaliseerd. 
 • Toon of verberg je meest post-elementen. 
 • Het heeft een glad ontwerp zonder tafel. 
 • Geavanceerd thema admin-paneel. 
 • Volledig responsief. 

Prijs: $ 29

Gevolgtrekking

Dat waren de verschillende affiliate marketing WordPress-thema’s. Alle thema’s in de lijst zijn geweldig. En je kunt een prachtige website bouwen met elk van de bovengenoemde thema’s. 

Hier zijn echter enkele thema’s die we u aanraden uit te proberen.

 • Zakra : Het is een multifunctioneel thema. Ook geweldig voor affiliate marketing.
 • Ruim : het is een thema om te bloggen. U kunt gemakkelijk affiliate links aan uw berichten en pagina’s toevoegen.
 • ColorMag : een van de beste op tijdschriften gebaseerde thema’s. En een geweldig WordPress-thema voor affiliate marketing.
 • Flash : Flash is een ander geweldig multifunctioneel thema dat geweldig is voor affiliate marketing.

En dat is alles wat we u moeten vertellen over de WordPress-thema’s voor affiliate marketing. We hopen dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat je iets nieuws hebt geleerd. 

 Als je het leuk vond om dit te lezen, deel het dan op social media. En u kunt ons ook suggesties geven door hieronder te reageren.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *