Hoe het aanmeldings- en registratieformulier van WooCommerce aanpassen? - DeLaatbusiness

Hoe het aanmeldings- en registratieformulier van WooCommerce aanpassen?

6 min


128
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je inlog- en registratiepagina voor WooCoommerce kunt wijzigen? Als u WooCommerce voor uw online winkel gebruikt, bent u er al redelijk bekend mee. Het is een van de beste e-commerceplatforms die u tegenwoordig kunt vinden.

Je kunt ook niet ontkennen dat het erg handig in gebruik is en veel voordelen kan opleveren voor je online winkel. Er zijn veel collecties WordPress-thema’s en WooCommerce-plug-ins en -extensies om u daarbij te helpen.

Maar toch, sommige functies, zoals de WooCommerce-login of het WooCommerce-registratieformulier, zijn vrij beperkt. Dit is waar we het hier in dit artikel over zullen hebben. Net als de inlogpagina en formulieren van WordPress , kunt u veel doen met de inlog- en registratieformulieren van WooCommerce.

Laten we ze nu zonder verder oponthoud doornemen.

InhoudsopgaveZich verstoppen

Waarom het aanmeldings- en registratieformulier van WooCommerce aanpassen?

  • Beperkte veldopties:
  • Afzonderlijke aanmeldings- en registratiepagina’s
  • Ontwerpbeperkingen

Pas uw WooCommerce-aanmeldings- en registratieformulier aan:

De meeste aanpassingen voor uw WooCommerce-inlogpagina en registratieformulier kunnen eenvoudig worden gedaan met slechts één plug-in, gebruikersregistratie . Het is een plug-in die speciaal is gericht op het maken van effectieve inlog- en registratieformulieren voor uw website. Het heeft een gemakkelijke drag-and-drop-interface waarmee u eenvoudig uw wijzigingen kunt uitvoeren zonder codering .

Het enige dat u hoeft te doen, is het installeren en activeren .

Je zult ook een paar van zijn add-ons moeten toevoegen , de WooCommerce-add-on om verder te gaan. Via deze add-on kunt u uw aangepaste gebruikersregistratieformulieren moeiteloos integreren met WooCommerce en de beperkingen van WooCommerce overwinnen.

Daarna kunt u het gebruiken om een ​​WooCommerce-inlog- of registratieformulier te maken en het te bewerken.

1. Voeg extra velden toe aan uw WooCommerce login of registratieformulier

De plug-in voor gebruikersregistratie biedt u de mogelijkheid om meer velden aan uw registratieformulier toe te voegen. Eerst moet u een nieuw gebruikersregistratieformulier maken via Gebruikersregistratie >> Nieuwe toevoegen in het WordPress-dashboard. U kunt de extra WooCommerce-facturerings- en verzendvelden gebruiken op het tabblad Velden aan de linkerkant van het scherm.

U kunt indien nodig zelfs de extra velden toevoegen met vervolgkeuzemenu’s, selectievakjes en keuzerondjes.

Deze velden kunnen eenvoudig worden toegevoegd door middel van slepen en neerzetten van gebruikersregistratie. Uw nieuwe formuliervelden zijn dan zichtbaar op het registratieformulier wanneer uw gebruikers een nieuw account willen aanmaken.Ga naar boven

2. Vervang het standaard WooCommerce login- en registratieformulier

Nadat u uw nieuwe WooCommerce-inlog- of registratieformulier heeft aangemaakt, moet u deze vervangen door het standaard WooCommerce-formulier.

Het enige dat u hoeft te doen, is naar WooCommerce >> Instellingen te gaan en het tabblad Accounts en privacy te openen. Vink onder het gedeelte Account aanmaken de optie Klanten toestaan ​​een account aan op de pagina “Mijn account” aan en sla de wijzigingen op.

Ga vervolgens naar Gebruikersregistratie >> Instellingen en open het tabblad WooCommerce . Selecteer hier het registratieformulier dat je wilt integreren. Vink daarna de optie Check this aan om de standaard login- en registratiepagina- optie van WooCommerce te vervangen en de wijzigingen op te slaan.

Nu worden uw aangepaste WooCommerce-inlogformulier en gebruikersregistratieformulier weergegeven. 

Zowel het inlog- als het registratieformulier van WooCommerce worden standaard op dezelfde pagina getoond. Maar als u ze op verschillende pagina’s wilt weergeven , kunt u dat ook doen met de plug-in voor gebruikersregistratie. Maak eerst aparte pagina’s voor de registratie- en inlogpagina’s.

Om de inlogpagina afzonderlijk weer te geven , voegt u de volgende shortcode toe aan de pagina die u wilt weergeven. U moet ook omleiden naar de link van de accountpagina nadat de gebruiker zich heeft aangemeld. Voeg de link van de pagina toe aan de parameter redirect_url en publiceer de pagina.

[user_registration_my-account redirect_url = “accountpaginalink”]

Om de registratiepagina afzonderlijk weer te geven , heb je de shortcode nodig van de WooCommerce-registratie die je hebt gemaakt. U kunt het downloaden via Gebruikersregistratie >> Gebruikersregistratie van het WordPress-dashboard.

Kopieer en plak nu de shortcode op de pagina waarop u het registratieformulier wilt weergeven. Publiceer vervolgens de pagina.

Of,

U kunt eenvoudig een blok op de blokeditor gebruiken om het door u gemaakte registratieformulier weer te geven. Zoek gewoon naar het gebruikersregistratieblok en selecteer het registratieformulier dat u wilt weergeven. Publiceer vervolgens de pagina.

Ga naar boven

3. Geef extra velden weer op de pagina Mijn account

Na het inloggen of registreren voor een nieuw account, wordt de gebruiker doorgestuurd naar de pagina Mijn account. Maar de aanvullende gegevens die zijn ingevuld op de inlog- of registratiepagina van WooCommerce worden mogelijk aanvankelijk niet op de accountpagina weergegeven.

Maar nadat u de inlog- en registratieformulieren met succes heeft vervangen, kunt u de aanvullende details op de accountpagina bekijken. Ga gewoon naar Mijn account >> Accountgegevens en het wordt hier weergegeven.

Opmerking: de accountpagina kan van thema tot thema verschillen, aangezien we het eStore- thema voor deze weergave hebben gebruikt .Ga naar boven

4. Integreer WooCommerce-account op de afrekenpagina

Voor het verdere gemak van uw klanten kunt u ook het aangepaste registratieformulier op de afrekenpagina laten zien met Gebruikersregistratie. U kunt zelfs de velden kiezen die u ze wilt laten invullen op de afrekenpagina. Om uw WooCommerce-account op de afrekenpagina te integreren, kunt u eenvoudig de gegeven stappen volgen.

Ga gewoon naar WooCommerce >> Instellingen en open het tabblad Accounts en privacy . Vink vervolgens in het gedeelte Account maken de optie Klanten toestaan ​​accounts aan tijdens het afrekenen aan. 

Nogmaals, ga naar Gebruikersregistratie >> Instellingen, en op het tabblad WooCommerce ziet u het gedeelte Registreren bij het afrekenen . Hier, gewoon de optie om sync gebruiker inschrijfformulier met WooCommerce kassa registratie . De extra velden die niet beschikbaar zijn op het WooCommerce-registratieformulier worden getoond.

Vervolgens kunt u eenvoudig de velden selecteren die u uw klanten wilt laten zien op het registratieformulier om af te rekenen. Dit omvat zelfs alle velden voor factuur- en verzendadressen.

De volgende keer dat uw klant wil afrekenen, krijgt hij het formulier met bepaalde aanvullende velden te zien als hij deze moet invullen.Ga naar boven

5. Ontwerp het aanmeldings- en registratieformulier van WooCommerce opnieuw

Gebruikersregistratie is een uitstekende plug-in voor het maken van registratieformulieren waarmee u zelfs uw WooCommerce-inlog- en registratieformulier volledig kunt aanpassen.

U kunt de Style Customizer-add-on gebruiken om u te helpen het uiterlijk van het volledige registratieformulier naar wens te wijzigen. Het is vrij eenvoudig te gebruiken omdat het een interface heeft met slepen en neerzetten met real-time voorbeeldopties.

Het enige wat je hoeft te doen is de Style Customizer-add-on kopen en je bestaande WooCommerce-formulier bewerken of een nieuw formulier maken. Klik vervolgens op de Form Designer-knop met een verfkwastpictogram rechtsonder in uw scherm. 

Nu kunt u het aanpassingspaneel zien. 

Hier kunt u allerlei ontwerpelementen van uw login- of registratieformulier bewerken. Sommigen van hen omvatten formulieromhulsel, veldlabels, beschrijving en stijlen, radio- of selectievakstijlen en knopstijlen. Het heeft zelfs extra opties voor sectietitels, berichten en extra CSS.

Sla het op als u klaar bent met het aanpassen ervan. Elke bewerking die u maakt met de Style Customizer wordt automatisch geïntegreerd in het inlog- of registratieformulier van WooCommerce. U kunt deze wijzigingen dus overal zien waar u het formulier in uw online winkel plaatst.Ga naar boven

Afsluiten:

Dit zijn enkele van de handigste tips over hoe u de verschillende aspecten van uw WooCommerce-aanmeldings- en registratieformulieren kunt gebruiken en aanpassen. Het kan een grote hulp zijn om een ​​aantal klanten naar uw site te trekken met een eenvoudige interface waarmee ze hun WooCommerce-account kunnen maken of inloggen. Kleine details zoals deze zijn erg belangrijk voor uw online winkel om ervoor te zorgen dat uw klanten ze vaak gebruiken.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *