Shopify versus WordPress: twee e-commerceplatforms vergeleken - DeLaatbusiness

Shopify versus WordPress: twee e-commerceplatforms vergeleken

14 min


118

De groei van e-commerce was iets om te aanschouwen. Dingen kopen via internet leek misschien ooit een droom, maar het is nu gemeengoed en het is hier om te blijven. Alleen al in 2019 gaven consumenten $ 3,46 biljoen online uit , vergeleken met $ 2,93 biljoen in 2018, dus deze trend zal niet snel vertragen. 

Een belangrijke factor bij deze groei is het feit dat het maken van een eCommerce-site eenvoudiger dan ooit is, zelfs voor degenen die geen programmeerkennis hebben. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, is het kiezen van het beste e-commerceplatform voor u. In dit artikel zullen we twee van de beste bespreken en zien hoe ze op elkaar aansluiten; Shopify versus WordPress .

Voordat we ingaan op het eigenlijke vlees van de zaak, is het belangrijk op te merken dat Shopify versus WordPress niet een kwestie is van welk platform het betere is. In werkelijkheid is het een kwestie van welke het meest geschikt is voor jou. 

Eerlijk gezegd kun je met een van beide een geweldige site maken. Het is echter belangrijk om hierover geïnformeerd te worden, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften, mogelijkheden en middelen past.

Maak kennis met Shopify

introduceren shopify

Shopify is een echte gigant als het gaat om bouwers van e-commerce-sites, en met een goede reden. Het wordt geleverd met een heleboel eCommerce-gerichte functies die zijn samengevoegd in een supereenvoudig te gebruiken pakket. 

Dit platform is gemaakt om ervoor te zorgen dat zowat iedereen het kan oppikken en zijn eCommerce-site kan maken zonder vast te lopen in complexe details. Als gevolg hiervan staat Shopify met kop en schouders boven andere toegewijde eCommerce-sitebouwers in termen van populariteit na een snelle stijging.

shopify trends

De oorsprong van Shopify is terug te voeren tot 2004 als Snowdevil , een online winkel voor snowboarduitrusting gemaakt door Tobias Lütke en Scott Lake. Hun ervaring met het opzetten van een online winkel zorgde ervoor dat ze ontevreden waren over de bestaande opties voor e-commerceplatforms.

 Het leidde ertoe dat ze het heft in eigen handen namen om een ​​gebruiksvriendelijke oplossing te creëren voor iedereen die een online winkel wilde opzetten. Vanaf het bescheiden begin groeide Shopify snel en werd het een populaire optie voor iedereen die een eCommerce-site wilde hebben zonder zich te hoeven verzanden in technische details.

Sinds oktober 2019 ondersteunt Shopify meer dan een miljoen verkopers van over de hele wereld, met ondersteuning van 1,4 miljoen fulltime banen . Alleen al in 2018 haalde het $ 1,073 miljard binnen, terwijl de inkomsten voor 2019 naar verwachting tussen $ 1,545 miljard en $ 1,555 miljard zullen liggen . Niet slecht voor iets dat begon als een winkel voor snowboarduitrusting.

Introductie van WordPress

wordpress.org

Aan de andere kant is er WordPress , een algemeen platform dat ook e-commerce-websites mogelijk maakt. In vergelijking met Shopify is het minder beginnersvriendelijk. Waar het echter echt uitblinkt, is zijn flexibiliteit. 

Omdat het een heleboel thema’s en plug-ins bevat, zowel gratis als premium, kun je een site maken die eruitziet en functioneert zoals jij dat wilt. Bovendien heb je ook geweldige tools zoals WooCommerce die kunnen worden gebruikt om een ​​geweldige eCommerce-site te bouwen.

WordPress is een open-source contentmanagementsysteem waarvan de oorsprong teruggaat tot 2003 tot een minder bekend blogsysteem dat bekend staat als b2 / cafelog . WordPress was aanvankelijk een splitsing van het systeem gemaakt door Matt Mullenweg en Mike Little. Daarna verwierf het de GNU General Public License , die vanaf dat moment een soort richtlijn voor WordPress werd. 

Hierdoor is en blijft WordPress gratis. Sinds de oprichting heeft een grote gemeenschap van getalenteerde mensen ervoor gezorgd dat het is gegroeid van een klein blogplatform tot het dominante contentmanagementsysteem dat vandaag maar liefst 35,7% van alle websites aanstuurt.

Opmerking: ter verduidelijking: als we in dit artikel ‘WordPress’ zeggen, hebben we het over de WordPress.org-versie, niet de WordPress.com-versie. Lees ons artikel over WordPress.com versus WordPress.com voor informatie over hoe ze van elkaar verschillen

Nu de introducties voorbij zijn, is het tijd om die twee tegen elkaar op te zetten. We gaan ze vergelijken op basis van de volgende factoren:

 1. Algemeen gebruiksgemak
 2. Ontwerpopties
 3. eCommerce-functies
 4. zoek machine optimalisatie
 5. Prijsstelling
 6. Klantenservice

Laten we beginnen en Shopify versus WordPress vergelijken!

Shopify versus WordPress

Algemeen gebruiksgemak

Het is belangrijk om te bedenken hoe gemakkelijk een platform voor u zou zijn om te gebruiken voordat u een keuze maakt. Veel mensen willen een platform dat dingen eenvoudig houdt, terwijl sommigen de hoogste prioriteit geven aan functionaliteit, zelfs als dit ten koste gaat van eenvoud. 

In het algemeen is Shopify versus WordPress een kwestie van gemak versus controle . Bent u bereid de controle over uw site voor het gemak op te geven? U moet dat zorgvuldig overwegen, aangezien Shopify en WordPress verschillende antwoorden op deze vraag hebben. De ideale optie hangt in dit geval af van uw technische kennis en persoonlijke voorkeuren.


Shopify:

Als het gaat om gebruiksgemak, is Shopify zonder twijfel de koning. Als u eenmaal aan de slag bent, kunt u meteen beginnen met het toevoegen van producten zonder dat u met instellingen hoeft te rommelen. De interface is ook schoon en vrij gemakkelijk te navigeren.

De gebruikersinterface maakt ook duidelijk waar u heen moet voor verschillende functies, zoals analyse, marketing en meer. Het toevoegen van producten is ook eenvoudig en gestroomlijnd, zodat u alles in een mum van tijd kunt instellen en dingen kunt verkopen.

nieuw product toevoegen shopify

Een ander groot voordeel van het gebruik van Shopify is dat het de hosting voor u afhandelt. U hoeft niet de moeite te nemen om een ​​hostingservice te kiezen of contentbeheersoftware te installeren, aangezien dat automatisch gebeurt. In het gemak versus controle-spectrum valt Shopify volledig op het gemak. In ruil voor het opgeven van de controle over uw site, maakt Shopify de zaken veel gebruiksvriendelijker.


WordPress:

WordPress, aan de andere kant, is een beetje moeilijker voor beginners. Om te beginnen moet je zelf een domeinnaam en hostingservice opzetten voordat je WordPress kunt installeren. Hoewel er nuttige bronnen zijn die u kunnen helpen bij het maken van een WordPress-site , is het nog steeds een hindernis die Shopify-gebruikers volledig vermijden. Nadat u alles heeft ingesteld, moet u extra plug-ins installeren om e-commerce voor uw website in te schakelen. Pas als u de juiste plug-ins heeft geïnstalleerd, kunt u beginnen met het bouwen van uw site. Hoewel het voor een beginner verre van onmogelijk is om het te beheren, is het nog steeds een stuk moeilijker dan Shopify. Het valt aan de andere kant van het spectrum van gemak versus controle, omdat je bijna volledige controle over je site hebt ten koste van het gebruiksgemak.

voeg nieuw product woocommerce toe

Het daadwerkelijke proces van het toevoegen van producten, het instellen van prijzen, het maken van kortingsbonnen, enz. Verschilt naargelang de plug-in die u hebt geïnstalleerd. Hoewel een sterk aanbevolen plug-in zoals WooCommerce wordt geleverd met een vakkundig ontworpen interface, kan hetzelfde niet worden gegarandeerd voor veel van de andere plug-ins die u mogelijk tegenkomt. De gebruiker zal voorzichtig moeten zijn als het gaat om het kiezen van plug-ins om een ​​warrige interface te voorkomen. Al met al vereist WordPress veel meer van zijn gebruikers in vergelijking met Shopify, aangezien het aan de gebruiker is om de juiste plug-ins te selecteren.Oordeel: Shopify is veel gebruiksvriendelijker en eenvoudiger te gebruiken in vergelijking met WordPressGa naar boven

Ontwerpopties

Zowel Shopify als WordPress bieden u een verscheidenheid aan thema’s die u op uw site kunt installeren. Bovendien kunt u met beide uw eigen thema bouwen, op voorwaarde dat u over de technische knowhow beschikt. Ondanks deze overeenkomsten zijn hun ontwerpopties in de praktijk behoorlijk verschillend. Aan de ene kant is er Shopify’s beperkte maar meer samengestelde collectie, aan de andere kant heb je de uitgebreide verzameling thema’s van WordPress van verschillende kwaliteit.


Shopify:

Als het gaat om ontwerpopties, heeft Shopify veel geweldige thema’s die u voor uw site kunt gebruiken. U kunt naar de Shopify Theme Store gaan en ze bekijken. Ze zijn over het algemeen goed ontworpen en hebben een strakke uitstraling die een aanvulling vormt op uw product. Je hebt zowel gratis als premium-opties om uit te kiezen en ze zijn allemaal ontworpen voor e-commerce-websites. Er zijn meer dan 100 thema’s om uit te kiezen, wat enigszins beperkt is voor een themamap, maar de thema’s die er zijn, zijn professioneel ontworpen.

shopify thema

Er zijn slechts 8 gratis thema’s , de rest is verkrijgbaar tegen prijzen variërend van $ 140-180 . Hoewel de thema’s zeker leuk zijn, zijn de prijzen zeker aan de dure kant. Met wat zoeken zou je gemakkelijk een WordPress-thema van hetzelfde kwaliteitsniveau tegen een veel lagere prijs moeten kunnen vinden. U kunt aanvullende Shopify-thema’s vinden van andere leveranciers zoals ThemeForest, maar het komt nog steeds niet in de buurt van WordPress. Hoewel het vinden van kwaliteitsthema’s iets eenvoudiger is, kan het niet anders dan barebones voelen in vergelijking met zijn concurrentie.


WordPress:

Flexibiliteit is waar WordPress echt uitblinkt en het is vooral duidelijk als het gaat om ontwerpopties. Alleen al in de WordPress-repository kun je meer dan 4.000 gratis thema’s vinden . Evenzo heeft ThemeForest alleen al 12.000 WordPress-thema’s te koop. Met WordPress heb je een heleboel opties om uit te kiezen en het zal moeilijk worden om iets te vinden dat niet bij je niche past. Bovendien is het gemakkelijk om een ​​premium-thema te vinden met een heleboel functies die veel goedkoper zijn dan alle Shopify-thema’s. Als u bovendien een veelzijdig thema kiest, zoals Zakra , kunt u alle facetten van uw website aanpassen. Je hebt tenslotte de volledige controle over het ontwerp van je site met WordPress.

WordPress-thema's

Hoewel WordPress u een breed scala aan opties biedt, brengt het het probleem met zich mee dat u de juiste moet vinden. In tegenstelling tot de samengestelde maar kleine themawinkel van Shopify, vindt u enkele WordPress-thema’s die ondermaats of slecht zijn ontworpen. Daarom moet je voorzichtig zijn om de beste te vinden. Gelukkig voor jou zijn er een heleboel bronnen die je kunnen helpen bij het vinden van de beste WordPress eCommerce-thema’s .Oordeel: Shopify wordt geleverd met een kleinere verzameling goed ontworpen thema’s, maar je zou iets beters moeten kunnen vinden uit de enorme verzameling WordPress-thema’s als je de tijd neemt om te kijken.Ga naar boven

eCommerce-functies

Laten we nu eens kijken naar de dingen. Allereerst is het noodzakelijk om te weten dat ze allebei alle functies kunnen bieden die nodig zijn om een ​​online winkel te runnen.

Het vergelijken van Shopify versus WordPress is enigszins moeilijk, omdat het moeilijk is om de exacte eCommerce-functies vast te stellen die u met WordPress krijgt, omdat dit afhankelijk is van de plug-ins die u hebt geïnstalleerd. De meest populaire en veelzijdige eCommerce WordPress-plug-in is WooCommerce, dus we gaan het voor het gemak als basis gebruiken.

Er zijn veel handige e-commercefuncties die u gemakkelijk kunt inschakelen voor zowel WordPress als Shopify, zoals onbeperkte items, beveiligde betaling, ingebouwde analyses en meer. Er zijn echter enkele verschillen waarmee u rekening moet houden, aangezien deze van invloed zullen zijn op de ervaring van uw bezoeker op uw site. Omdat we hier zijn om de twee platforms te vergelijken, laten we eens kijken hoe ze verschillen.


Shopify:

Shopify wordt geleverd met een robuuste set functies direct uit de poort en vereist zeer minimaal sleutelen om op te zetten. De functies die beschikbaar zijn in het basisplan en die het verdienen om benadrukt te worden, zijn als volgt:

 • Verlaten winkelwagenherstel
 • Toegewijde ondersteuning
 • Kortingscodes
 • Gratis SSL-certificaat
 • Fraudeanalyse
 • Verzendkorting van USPS, UPS of DHL Express.
 • Point of Sale (POS) -systeem om te verkopen vanaf fysieke locaties

Met enkele van de meer betalende opties heeft u ook toegang tot geavanceerde functies zoals ondersteuning voor hardware-randapparatuur en professionele rapporten. Het wordt verder ondersteund door de Shopify App Store , die een verscheidenheid aan betaalde en gratis apps bevat om uw site te helpen verbeteren. Als dat u ingewikkeld lijkt, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien Shopify ervoor heeft gezorgd dat het super intuïtief is om apps te installeren. Enkele prominente apps waar u op moet letten, zijn de volgende:

 • Pre-Order Manager : schakel pre-orders voor uw winkel in.
 • Smile : beloningen en loyaliteit: integreer loyaliteitspunten, verwijzingsprogramma’s en VIP-programma’s.
 • Verlanglijst Plus : voeg verlanglijstjes en gepersonaliseerde e-mailcampagnes toe.
 • Plug in SEO : alles-in-één SEO-tool om uw winkel te optimaliseren.
 • Yotpo: Product- en fotorecensies: toon beoordelingen, beoordelingen, foto’s en meer voor uw producten.
 • Fera Social Proof : voeg getuigenissen van klanten, recente pop-ups van kopers en meer toe om de conversie te verbeteren.
 • Candy Rack : maakt automatische upsells mogelijk met behulp van extra services, gratis geschenken en verpakte bundels.

WordPress:

WordPress ontbreekt zeker niet als het gaat om e-commerce-functies. Net als bij de ontwerpopties, kost het wat moeite van uw kant om te zoeken en de relevante functies aan uw site toe te voegen. Het wordt gedaan door verschillende plug-ins te installeren , wat minder ingewikkeld is dan je zou verwachten. Met alleen WooCommerce heb je de volgende functies:

 • Volledige controle over uw gegevens
 • Verkoop alles op uw site
 • Onbeperkt maatwerk
 • Fiscale opties
 • Terugbetaling met één klik
 • Geen transactiekosten
 • Productbeoordelingen en recensies
 • 400+ officiële extensies

Je zou gewoon WooCommerce kunnen installeren (wat gratis is) en het een dag kunnen noemen, maar als je de functionaliteit van je winkel wilt uitbreiden, zijn er een heleboel fantastische extensies die je zou kunnen gebruiken. Bovendien, als u denkt dat WooCommerce niet geschikt is voor uw niche, kunt u het gewoon helemaal schrappen en een van de vele andere eCommerce-plug-ins gebruiken. De mogelijkheden zijn werkelijk verbluffend. Enkele van de beste plug-ins die u zou kunnen gebruiken om WooCommerce te versterken, zijn de volgende:

Oordeel: zowel Shopify als WordPress stellen u in staat om zonder problemen een volledig functionele online winkel te creëren. Met WordPress moet u de benodigde plug-ins installeren om de functies in te schakelen, terwijl Shopify direct bruikbaar is.Ga naar boven

zoek machine optimalisatie


Als het gaat om het runnen van een online winkel, is een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO) absoluut essentieel. Een goede SEO betekent immers een goede zichtbaarheid van uw site, wat op zijn beurt weer een goede omzet betekent. Zowel Shopify als WordPress hebben een aantal ingebouwde opties die zijn ontworpen om uw site hoger te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Bovendien kunt u ze uitbreiden via plug-ins of apps. De SEO-functies van Shopify versus WordPress worden hieronder vergeleken:

SEO-functieShopifyWordPress
Titel tagsBeschikbaarBeschikbaar
Meta omschrijvingBeschikbaarBeschikbaar via plug-in
Header TagsBeschikbaarBeschikbaar
URL-structuurBeschikbaarBeschikbaar
Mobiele ondersteuningBeschikbaarHangt af van thema’s en plug-ins
SitesnelheidGoed geoptimaliseerd voor snelheidAfhankelijk van hosting, thema’s en plug-ins
BeeldoptimalisatieBeschikbaar via appBeschikbaar via plug-in
SitemapBeschikbaar maar beperktBeschikbaar via plug-in
SSL-certificaatBeschikbaarHangt af van hosting
OmleidingenBeschikbaarBeschikbaar via plug-in

Oordeel: zowel Shopify als WordPress stellen u in staat om een ​​e-commerce winkel te maken met goed geoptimaliseerde SEO op de pagina. WordPress vereist dat u harder werkt, omdat niet alles direct uit de doos beschikbaar is, maar het heeft een grotere uitbreidbaarheid.Ga naar boven

Prijsstelling

Het vergelijken van de prijzen voor Shopify versus WordPress is ingewikkelder dan u zou verwachten. Het is niet eenvoudig ‘de ene is goedkoop, de andere duur’. U zult zelfs merken dat de werkelijke kosten van WordPress afhangen van hoeveel u bereid bent te besteden. Aan de andere kant heeft Shopify een eenvoudigere en minder flexibele set plannen die veel minder verwarrend is voor beginners.


Shopify:

shopify versus wordpress-prijzen

Shopify wordt geleverd met een rigide set betalingsplannen met verschillende functies, afhankelijk van hoeveel u bereid bent te betalen. De verschillende plannen worden hieronder toegelicht:

 • Basic Shopify-abonnement: dit abonnement biedt u de basisfuncties die een online winkel nodig heeft. Het is zeer geschikt voor startups en kleine bedrijven die gewoon een werkende winkel willen zonder iets speciaals.
 • Shopify-abonnement: dit abonnement kan door allerlei soorten bedrijven worden gebruikt en wordt geleverd met lagere creditcardtarieven en transactiekosten. Met extra functies, zoals onbeperkte POS-pincodes voor personeel, cadeaubonnen en professionele rapporten, kunt u een efficiëntere en boeiendere online winkel creëren.
 • Advanced Shopify: het Advanced Shopify-abonnement is het meest geschikt voor grote ondernemingen en biedt krachtigere functies en de laagste creditcardtarieven en transactiekosten. Met de geavanceerde klantrapporten heeft u toegang tot waardevolle informatie over uw klantenbestand.

WordPress:

Met WordPress zijn de kosten volledig afhankelijk van uw keuze van thema’s, plug-ins, hosting, domein, enz. Als gevolg hiervan heeft het een veel hoger prijsplafond en een veel lagere prijsbodem. U kunt gemakkelijk de goedkoopste optie kiezen om een ​​goedkope online winkel te maken, maar u kunt net zo goed voor de duurste opties gaan en een extreem dure hebben. Om de kosten van het runnen van een online winkel met WordPress te illustreren, laten we een voorbeeld zien:

 • Domein: kost $ 8,88 / jaar voor een .com-domein van Namecheap
 • Hosting: kost $ 2,95 / maand voor een basisplan van Bluehost
 • WordPress-software: WordPress-software is GRATIS
 • eCommerce-plug-in: WooCommerce is GRATIS
 • eCommerce Ready-thema: kost $ 69 voor eStore Pro, samen met een jaar updates en premium-ondersteuning
 • SEO-plug-in: kost $ 99 / jaar voor The SEO Framework

Het brengt uw totaal op $ 212,28 / jaar voor een volledig functionele e-commerce website, en dat is zonder te proberen te beknibbelen op iets belangrijks. Als u geld over heeft, kunt u investeren in extra plug-ins en WooCommerce-add-ons om de functionaliteit van uw site uit te breiden.Oordeel: Shopify wordt geleverd met een eenvoudigere reeks betalingsopties die redelijk geprijsd zijn. WordPress kan echter de goedkopere optie zijn, zolang u budgetvriendelijke keuzes maakt.Ga naar boven

Klantenservice

Het type ondersteuning dat u krijgt, is een ander ding om te overwegen bij het selecteren van het juiste platform. Elke minuut dat uw site door een probleem offline is, is tenslotte een minuut van verloren verkopen. Net als in andere gevallen hangt Shopify versus WordPress in deze context af van hoe u wilt dat dit probleem wordt afgehandeld. De toegewijde klantenondersteuning van Shopify lijkt een duidelijk voordeel, maar het is belangrijk op te merken dat u ook een vergelijkbare service van WordPress kunt krijgen als u de plug-ins / thema’s dienovereenkomstig kiest.


Shopify:

shopify vs wordpress klantenondersteuning

Shopify beschikt over een toegewijd ondersteuningsteam dat 24/7 werkt om eventuele vragen te beantwoorden. Niet alleen dat, het biedt verschillende manieren waarop u contact kunt opnemen met het ondersteuningsteam. U kunt rechtstreeks met ze chatten, met ze praten via de telefoon, ze mailen of zelfs naar ze tweeten. Als gevolg hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken als u niet over de technische kennis beschikt om mogelijke problemen met uw site op te lossen, aangezien er altijd iemand zal zijn om u te helpen.

Bovendien heeft Shopify ook tal van andere bronnen die u kunnen helpen, waaronder gratis tools, ondersteuningsforums, documentatie en meer.


WordPress:

shopify vs wordpress klantenondersteuning

Omdat WordPress op zichzelf gratis is, heb je geen toegang tot toegewijde klantenondersteuning zoals je zou doen met Shopify. In plaats van zoiets als live klantenondersteuning, hebt u toegang tot ondersteuningsforums en kunt u uw klacht registreren via ondersteuningstickets.

 Hoewel het misschien slecht lijkt, wordt het verlicht door het feit dat WordPress een enorme en actieve gebruikersbasis en een even grote kennisbasis heeft. Als gevolg hiervan is het vinden van de oplossing voor al uw problemen lang niet zo moeilijk als het lijkt. U vindt bij elke stap nuttige bronnen, tutorials en behulpzame gebruikers, waardoor de algehele ervaring veel gemakkelijker wordt.

Zoals eerder vermeld, heeft u toegang tot hoogwaardige, toegewijde ondersteuning voor uw hosting, premiumthema’s en plug-ins. Het is echter aan de site-eigenaar om een ​​weloverwogen beslissing te nemen en het juiste thema of de juiste plug-in te kiezen. Als u dat kunt doen, zal uw klantenondersteuning niet ontbreken.Oordeel: met zijn handige toegewijde ondersteuning is Shopify een geweldige optie, zelfs voor degenen die geen technische knowhow hebben. Met WordPress heb je al dan niet toegang tot een dergelijke service, afhankelijk van je keuzes.Ga naar boven

Concluderen

Dat is dus ons artikel over Shopify versus WordPress, waar we twee van de meest productieve e-commerceplatforms die er zijn, vergelijken. Zowel Shopify als WordPress zijn op zichzelf prima platforms en kunnen u goed van dienst zijn, maar het is belangrijk om hun specifieke sterke punten te noteren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 Shopify is de handige optie die wordt geleverd met alle noodzakelijke functies, samengevoegd in een nette verpakking die zelfs mensen zonder technische kennis gewoon kunnen oppikken en gebruiken. Hoewel het beperkt is in vergelijking met WordPress, hoef je niet te veel te rommelen voordat je je site kunt opzetten. Als je gewoon een online winkel wilt opzetten en bereid bent de controle op te geven, ga dan voor Shopify.

WordPress daarentegen biedt een hoop flexibiliteit en een groot aantal potentiële functies. Het vraagt ​​echter om meer van de site-eigenaar, dus het zal niet zo gemakkelijk zijn als bij Shopify. Als u bereid bent om tijd en moeite te investeren, kunt u een prachtige site maken die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

 Aan de andere kant, als je er lui over bent of als je de verkeerde beslissingen neemt, kun je ook eindigen met een site die een opgeblazen puinhoop is. Als je het gevoel hebt dat je bereid bent de verantwoordelijkheid te accepteren, dan moet je voor WordPress kiezen.

Ongeacht de optie die u kiest, als u hard werkt en moeite doet om de ins en outs van uw platform te leren, kunt u een geweldige e-commerce-website maken. We hopen dat dit artikel over Shopify versus WordPress u heeft geholpen het platform te kiezen dat het beste bij u past. Als u vragen heeft, kunt u hieronder een reactie achterlaten.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format