Knowledge graph (kennisgrafiek)

20+ beste technologische WordPress-thema’s voor technische startups en software 2029

12 min


141

Het is een bekend feit dat technologie de wereld overneemt in deze 21e eeuw. De technologische vooruitgang gaat elke dag omhoog en bijna elk uur wordt er een nieuwe innovatie uitgebracht. 

Het internet is echter een van de meest innovatieve technologische ontwikkelingen geweest. Het is ook enorm verantwoordelijk geweest voor de populariteit van andere technologieën. 

Maar dit alles zou niet mogelijk zijn geweest via websites. Er zijn veel websites die zijn gebaseerd op technologieën. En als u WordPress gebruikt, is het ook heel gemakkelijk om ze te maken. Daarom hebben we in dit artikel de beste technologische WordPress-thema’s voor u op een rijtje gezet om uw eigen technologiewebsite te maken. 

WordPress zelf is een van de andere technologische wonderen op internet als het gaat om contentmanagementsystemen (CMS). U kunt er in zeer korte tijd veel informatieve websites over technologie mee maken. Deze thema’s zitten boordevol functies die u ooit nodig heeft of wilt op uw technologische website. 

Ze kunnen geschikt zijn voor bijna elk type technische websites, zoals tech-startups, app- en software-showcases, auto’s, drones, enzovoort. Laten we nu, zonder verder oponthoud, deze geweldige technologische WordPress-thema’s eens bekijken.

Beste premium WordPress technologische thema’s

ColorMag

colormag-wordpress-technologische-thema's

ColorMag is een van de meest populaire en veelzijdige WordPress-tijdschriftthema’s. Het heeft veel sjablonen in tijdschriftstijl die voor meerdere doeleinden kunnen worden gebruikt. Het kan dus ook nuttig zijn voor jou als technologisch WordPress-thema met zijn variaties in de demo. Met de toenemende interesse in technologie als geheel, kunt u ook uw eigen online magazines beginnen over verschillende elektronische technieken en apparaten. En dit thema kan u daarbij vrij gemakkelijk begeleiden. Het heeft een geweldig ontwerp in tijdschriftstijl en een geavanceerde topografie om u een enorm visueel voordeel van uw website te geven.

Belangrijkste kenmerken:

 • Primaire en categorie kleuropties
 • WooCommerce-compatibel
 • Unieke postsystemen
 • RTL-ondersteuning
 • 15+ Widgetgebieden

Prijs: $ 69

Download + Details + Demo

Flash

flash-wordpress-techn-thema's

U kunt op veel manieren reclame maken voor uw bedrijf en services over technologie. Maar als u er een zakelijke website of een online winkel voor wilt, kan Flash een van de beste opties voor u zijn. Het is een WordPress-techthema dat gemakkelijk kan worden gebruikt om een ​​zakelijke website of een online winkel voor elk type technologie te maken. Bovendien is dit thema een zeer flexibel thema met een zeer krachtige Flash Toolkit-plug-in. Deze plug-in is speciaal ontworpen om de functies van het thema te verbeteren en tegelijkertijd de website aan te passen. U krijgt een aangepaste widgetgebiedbouwer met het thema om ook de functionaliteiten ervan te vergroten.

Belangrijkste kenmerken:

 • 18+ aangepaste widgets
 • Footer Copyright Editor
 • WooCommerce Category Slider
 • Animatie voor widgets
 • Geoptimaliseerd voor snelheid

Prijs: $ 69

Download + Details + Demo

Divi

divi-wordpress-technologische-thema's

Divi is ook een van de meest gevraagde multifunctionele WordPress-thema’s. U kunt het eenvoudig gebruiken op elke website die gerelateerd is aan technologie als een technologisch WordPress-thema. Het heeft een aantal goed gecategoriseerde meer dan 110 website-indelingen, waarbij er ook een specifieke categorie voor technologie is. Verder bestaat de categorie technologie uit meer dan 15 websitesjablonen voor een technologische website. Dit thema kan dus compatibel zijn met elk type technologische website. Of het nu gaat om een ​​applicatie, videogames, nieuws of andere technische services, het zal het werk doen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Enorme lay-outbibliotheek
 • Builder met slepen en neerzetten
 • Aangepast CSS-beheer
 • Responsieve bewerking
 • Ontwerpopties in overvloed

Prijs: $ 89 

Download + Details + Demo

Astra

astra-wordpress-technologie-thema's

Het lijdt geen twijfel dat Astra een van de meest populaire multifunctionele WordPress-thema’s is. Het kan dus ook worden gebruikt als een WordPress-technologiethema. Het heeft een heleboel starterswebsites die ook verschillende zakelijke en agentuurwebsites voor technologieën bevatten. Daarnaast heeft dit thema ook verschillende functies en elementen waarmee u elk type technologische website kunt maken. Het heeft een uitstekend navigatiemenu voor het aanpassen van de website. Er zijn ook een vastgezette koptekst, koptekstopties en voettekstwidgets om u te helpen met de koptekst- en voettekstinstellingen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Omkaderde, volledige breedte, opgevulde en vloeiende lay-outs
 • Meerdere koptekstopties
 • Geavanceerde typografie
 • LifterLMS-integratie
 • Blog-indelingen

Prijs: $ 59

Download + Details + Demo

Cenote

cenote-wordpress-tech-thema's

Er zijn ook veel mogelijkheden voor technologieblogs. Dit is waar Cenote u kan helpen. Het kan perfect worden gebruikt als een technologisch WordPress-thema om uw eigen blog over drones te starten. Het thema heeft een specifieke demo voor technologieblogs . Dit kan worden aangepast en gebruikt om moeiteloos blogs over technologie te schrijven. U kunt dit thema zelfs gebruiken als uw website meer dan één auteur heeft. De sjabloon voor de auteurslijst kan een grote hulp voor u zijn als er meerdere auteurs aan uw blog werken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Auteur lijstsjabloon
 • zoek machine optimalisatie
 • Voettekst-editor
 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • Afbeelding schuifregelaars
 • Post-schuifregelaars en -formaten

Prijs: $ 69

Download + Details + Demo

Begin het

startit-wordpress-technologie-thema's

StartIT is het best verkochte technische WordPress-thema in de ThemeForest-repository. Het lijdt dus geen twijfel dat je er geweldige technologiewebsites mee kunt maken. Het heeft veel shortcode en functies waarmee u eenvoudig een geweldige technische website kunt maken. Dit thema heeft 20+ homepages om uit te kiezen. U kunt er dus gemakkelijk een kiezen die bij u past en beginnen met uw website. Evenzo heeft het ook gebruiksvriendelijke blogsjablonen en portfoliolay-outs die erg cruciaal kunnen zijn voor uw technologische website. Ze kunnen worden gebruikt om uw projecten te beschrijven en erover te vermelden of zelfs om uw algehele ervaring te delen via de blogs.

Belangrijkste kenmerken:

 • WooCommerce-compatibel
 • Interface slepen en neerzetten
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
 • Blog-sjablonen
 • Portfolio-indelingen

Prijs: $ 69

Download + Details + Demo

Stratus

stratus-wordpress-technologische-thema's

Als je een technische website wilt bouwen die veel technische enthousiastelingen zou aantrekken, is Stratus de beste tool voor jou. Het is een technisch WordPress-thema dat geschikt kan zijn voor elk type technische website. Dit thema heeft een drag-and-drop-builder. U kunt het dus gemakkelijk gebruiken om uw website te maken. Er is ook een moeiteloos installatieproces voor dit thema met installatie- en installatieopties met één klik. Het heeft echter premium-ontwerpen voor technische websites voor het opstarten van apps, technisch opstarten, het genereren van leads, producten en nog veel meer. De functies zoals automatisch opgeslagen en opgeslagen inzendingen samen met antispam met reCaptcha zijn ook bij dit thema inbegrepen voor beveiliging.

Belangrijkste kenmerken:

 • Krachtige Live Page Builder
 • Thema-opties Customizer
 • E-mailmeldingen en autoresponders
 • Anti-spam met reCaptcha

Prijs: $ 59

Download + Details + Demo

StoreCommerce

StoreCommerce Beste technologische WordPress-thema's

StoreCommerce is het perfecte technologische WordPress-thema om een ​​online winkel voor uw technische bedrijf te creëren. Het is een WooCommerce-compatibel online winkerthema met 3 grote demo’s. Van hen is er een bepaalde demo voor een online techwinkel. Het kan worden gebruikt om vrij snel en effectief uw online winkel voor verschillende gadgets te maken. Dit thema heeft ook uitstekende ontwerpen om ook veel klanten naar uw website te trekken. Dit thema heeft ook een moeiteloos installatieproces waarbij de sjabloon binnen enkele minuten kan worden geïnstalleerd. Daarom zult u zeker geen spijt krijgen van het gebruik van dit thema voor uw technische winkel.

Belangrijkste kenmerken:

 • Live Theme Customizer-opties
 • WooCommerce geïntegreerd
 • Retina klaar voor gebruik
 • Volledig responsieve ontwerpen
 • Cross-browser compatibiliteit

Prijs: $ 59

Download + Details + Demo

Arka Host

arka-host-wordpress-tech-thema's

Arka Host is een goed ontworpen WordPress-technologiethema dat uw website naar nieuwe hoogten kan tillen. Het heeft alle functies en elementen die u ooit nodig zult hebben op een technologische website. Met name ontworpen voor websites voor hostingservices en technische bedrijven, kan de eerste verschijning van de demo’s een grote hulp voor u zijn. Bovendien heeft dit thema een geweldige gebruikerservaring voor techliefhebbers. Hierdoor kan uw publiek door uw website navigeren volgens de verwachtingen van uw technische publiek. Het heeft ook instellingsopties voor elke pagina, samen met het themapaneel.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geavanceerde thema-opties en instellingen
 • Demo-installatie met één klik
 • WooCommerce Productvergroter
 • Onbeperkte kleurstijlen
 • Aanpasbare typografie

Prijs: $ 69

Download + Details + Demo

Crypterio

crypterio-wordpress-technologie-thema's

Met de snelle vooruitgang van de technologie is er ook een groeiende vraag naar cryptocurrency en bitcoin. Het lijdt dus geen twijfel dat websites voor hen ook zijn gegroeid. Om u te helpen bij het maken van een website voor cryptocurrency, kan Crypterio daarom het beste technologische WordPress-thema voor u zijn. Het heeft een aanmelding en slimme contractintegratie. Dit maakt de token-distributie van uw website heel gemakkelijk. De ICO-deelnemers kunnen zich dan moeiteloos inschrijven en op een whitelist komen te staan. Het is ook compatibel met meerdere browsers. De bezoekers van uw website kunnen ze dus gemakkelijk en zonder problemen in al hun webbrowsers gebruiken. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Volledig responsief ontwerp
 • ICO Whitelist Pre-aanmelding
 • Cross Browser-compatibel
 • Geweldige ondersteuning
 • GDPR klaar 

Prijs: $ 59

Download + Details + Demo

eStore

estore-wordpress-technologische-thema's

Om u te helpen bij het creëren van een online winkel voor uw technische bedrijf, kan eStore een perfect technologisch WordPress-thema voor u zijn. Het is een WooCommerce-compatibel online winkerthema met 5 grote demo’s. Van hen is er een bepaalde demo voor een online techwinkel . Het kan worden gebruikt om vrij snel en effectief uw online winkel voor verschillende gadgets te maken. Dit thema heeft ook uitstekende ontwerpen om ook veel klanten naar uw website te trekken. De afbeeldingsschuifregelaars kunnen ook veel gebruikers helpen bij het navigeren. Daarom zult u zeker geen spijt krijgen van het gebruik van dit thema voor uw technische winkel.

Belangrijkste kenmerken:

 • WooCommerce-compatibel
 • Demo van Technology Store
 • Grote browser compatibel
 • 10+ widgetgebieden met 12+ aangepaste widgets
 • Meerdere kleuropties

Prijs: $ 69

Download + Details + Demo

Behendig

agile-wordpress-tech-thema's

Als u een geweldig multifunctioneel WordPress-technologiethema wilt voor uw technische of app-website, kan Agile perfect voor u zijn. Het heeft een aantal handige tools en functies die het bouwen van uw website gemakkelijk kunnen maken. Dit thema heeft een plat en gedurfd ontwerp dat geschikt kan zijn voor elk technologiethema. Evenzo zijn er ook 7 berichttypen die handig kunnen zijn voor het weergeven van de verschillende technische berichten van uw website. Het heeft ook een geweldige smartphone-schuifregelaar die gemakkelijk probleemloos op smartphones kan worden gebruikt. Bovendien heeft het ook opties voor omkaderde en brede lay-outs die kunnen worden gewisseld met slechts een klik op de knop.

Belangrijk kenmerk:

 • Plat en gewaagd ontwerp
 • 7 berichttypen
 • Geweldige smartphone-schuifregelaar
 • Boxed en brede lay-outs
 • Onbeperkte kleuropties

Prijs: $ 49

Download + Details + Demo

Incubator

incubator-wordpress-technologie-thema's

Incubator is een technisch WordPress-thema dat het meest geschikt kan zijn voor elk type technische startup-website. Het is in eerste instantie een bedrijfsthema dat kan worden gebruikt voor een technisch startend bedrijf met zeer weinig aanpassingen en aanpassingen. Er zijn veel paginasjablonen voor startpagina’s, portfolio’s, blogs en winkels die passen bij de behoeften van uw technische website. Het maakt niet uit welke service uw technische bedrijf kan bieden. Als u dit thema voor uw website installeert, wordt de service ook gemakkelijk voor uw website getoond. De ingebouwde 12+ demo’s kunnen je hierbij ook veel helpen. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Meerdere vooraf gebouwde demo’s
 • Demo met één klik installeren
 • Snelle laadsnelheid
 • Visuele componist
 • Binnenkort pagina
 • WooCommerce-compatibel

Prijs: $ 59

Download + Details + Demo

Achtervolging

achtervolging-wordpress-technologische-thema's

Een technologisch WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor apps en cloudsoftware, Pursuit kan nooit fout gaan voor een app-showcasewebsite. Het heeft alle eigenaardigheden en functies die nodig zijn voor uw app-showcase. Een van de opvallende kenmerken is de drag-and-drop-builder. Hiermee kunt u eenvoudig uw website bouwen zoals u dat wilt, zeer snel en efficiënt. Dit thema heeft ook een moeiteloos installatieproces waarbij de sjabloon na ongeveer 3 minuten kan worden geïnstalleerd. Er zijn ook een aantal nuttige elementen voor uw website. Het heeft 40+ widgets, 25+ paginasjablonen en onbeperkte ontwerpopties. Om uw website te bouwen, is er geen limiet aan dit thema. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Live Theme Customizer-opties
 • Builder met slepen en neerzetten
 • 40+ widgets en 25+ paginasjablonen
 • E-mailmeldingen en autoresponders
 • Moeiteloos installatieproces

Prijs: $ 59

Download + Details + Demo

Applay

applay-wordpress-tech-thema's

Als u een WordPress-technologiethema wilt voor uw app-website, dan is Applay er een om naar te kijken. Dit thema kan een grote hulp voor u zijn als u een app-ontwikkelaar bent. U kunt eenvoudig een website starten om een ​​app aan te kondigen of uit te brengen waaraan u momenteel werkt met behulp van dit thema. U kunt de optie van één pagina gebruiken om één professionele webpagina voor uw website te maken. Het thema is ook gebouwd om u het best mogelijke unieke ontwerp voor uw website te bieden. Daarom onderscheidt uw website zich gemakkelijk van uw concurrenten en kan het ook veel publiek aantrekken voor uw app-showcase. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Meerdere koptekstopties
 • Ondersteuning voor meerdere talen
 • Krachtige en nuttige shortcodes
 • Retina Ready-ontwerp
 • Lettertype geweldige pictogrammen

Prijs: $ 59

Download + Details + Demo

MegaHost

megahost-wordpress-technologie-thema's

Website-hosting is een van de meest veeleisende bronnen in technologie. Als u hostingservices levert en er een uitstekende website voor wilt ontwerpen, kan MegaHost perfect bij u passen. Er is een geweldige sjabloon voor de startpagina met een WHMCS geïntegreerde vind-domeinnaam. Evenzo heeft dit technische WordPress-thema ook secties over services en prijstabellen. Uw website kan dus alle informatie die uw klanten willen weten op de homepagina zelf bekijken. Het heeft ook een aantal andere WHMCS-geïntegreerde pagina’s die erg nuttig kunnen zijn om uw publiek te begeleiden bij meer details over uw hostingservices.

Belangrijkste kenmerken:

 • WHMCS-integratie voor hosting
 • Live Theme Customizer
 • Mega Menu-opties
 • Revolution Slider inbegrepen
 • Kindthema klaar

Prijs: $ 29 

Download + Details + Demo

Blackfyre

blackfyre-wordpress-technologische-thema's

De wereld van de technologie is ook al een tijdje in het voordeel van de gaminggemeenschap. Daarom winnen veel gamingwebsites ook veel op het gebied van technologie. Daarom, als u een gamingwebsite wilt maken, zult u nooit fout gaan met Blackfyre . Het is een technologisch WordPress-thema dat uw gamingwebsites gemakkelijk naar nieuwe hoogten kan brengen. Het bevat beoordelings- en vergelijkingssystemen. Een groot deel van de gaminggemeenschap is gebaseerd op beoordelingen en vergelijkingen. Daarom zal het ongetwijfeld geen probleem voor je zijn om meer liefhebbers van videogames naar je website te trekken als je dit thema gebruikt. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Onbeperkte kleur- en achtergrondopties
 • bbPress-compatibel
 • Beoordelingssystemen
 • Vergelijkingssecties
 • WooCommerce-compatibel

Prijs: $ 52

Download + Details + Demo

Pandora

pandora-wordpress-tech-thema's

Het maken van een website met technologie van één pagina kan ook een groot voordeel voor u zijn. Als je er een wilt, kun je er eenvoudig een bouwen met behulp van Pandora . Het is een WordPress-technologiethema van één pagina dat gemakkelijk kan worden gebruikt voor een technische website. Het ontwerp met één pagina biedt een eenvoudige maar effectieve navigatie voor uw publiek. Dit komt doordat alle benodigde informatie voor uw websitebezoekers op een enkele pagina zelf kan worden getoond. De meeste van uw technische enthousiastelingen zullen het ook erg bevredigend vinden. Het is ook een thema dat klaar is voor vertaling. Bezoekers van over de hele wereld kunnen uw technische website dus zonder gedoe bekijken. 

Belangrijkste kenmerken: 

 • Eén pagina-indeling
 • Volledig responsief ontwerp
 • Getuigenis Carrousel
 • Klaar voor vertaling
 • Regelmatig bijgewerkt

Prijs: $ 39

Download + Details + Demo

Motoren

motors-wordpress-technologisch-thema

Motors , een WordPress-techthema dat speciaal is ontworpen voor automotive-services, is de beste deal voor u om een ​​automotive-website te maken. Een van de belangrijkste kenmerken is de videopresentatie. Dit kan een grote hulp zijn voor uw autoliefhebbers om de video’s van de auto’s bij uw dealer te bekijken. Het heeft ook 3 blogsjabloonlay-outs om u te helpen blogs of nieuws over verschillende auto’s te maken. Deze blogs en nieuws kunnen nuttig zijn om zowel de bezoekers van de website als hun betrokkenheid bij uw website te vergroten. Bovendien heeft dit thema ook een pixel-perfect ontwerp om de automatische deals van uw website duidelijk te laten zien. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Video presentatie
 • Blog-sjablonen
 • Aanpasbare zoekopties
 • Inventarisraster en lijstlay-outs
 • Vergelijk de pagina met functies

Prijs: $ 79

Download + Details + Demo

Ostrya

ostrya-wordpress-tech-thema's

Computers waren een van de grote delen van de ontwikkeling van technologie. Dus als u een website wilt maken om diensten te verlenen met betrekking tot het repareren van computers, dan is Ostrya iets voor u. Het is een technologisch WordPress-thema dat veel functies en elementen heeft voor computerreparatieservices. Het heeft een demo-importsysteem met één klik. Als gevolg hiervan is de installatie ervan een zeer snel proces, net als de veelgeprezen hoge snelheid van computers. Er zijn ook header-opties beschikbaar voor uw website met dit thema. Headers zijn erg belangrijk om het publiek van uw website op uw website te houden. 

Belangrijkste kenmerken:

 • Brede en boxed lay-outs
 • Klik eenmaal op Demo importeren
 • 3 soorten koptekst
 • Klaar voor WooCommerce
 • Aanpasbare zijbalken

Prijs: $ 49

Download + Details + Demo

Altaframe

alta-frame-wordpress-technologie-thema's

Technologie en fotografie kunnen meestal hand in hand gaan. Dit is duidelijk bewezen door drones. Evenzo is Altaframe een modern fotografie-WordPress-technologiethema dat gemakkelijk kan worden gebruikt voor websites voor drone-fotografie. Het heeft een volledig responsief ontwerp dat op elk apparaat van elk schermformaat kan worden gebruikt. Daarom kunnen uw klanten en websitebezoekers eenvoudig uw drone-website bekijken wanneer ze maar willen met alleen hun mobiele apparaten. Bovendien kan het verbazingwekkende parallax-effect ook door hen goed worden gewaardeerd, omdat alle benodigde inhoud op één pagina zelf wordt weergegeven.

Belangrijkste kenmerken:

 • SEO vriendelijk
 • 20+ aangepaste VisualComposer-elementen
 • Font Awesome-integratie
 • Cross-browser compatibiliteit
 • Professionele en snelle ondersteuning

Prijs: $ 39

Download + Details + Demo

Drone Media

drone-media-wordpress-technologische-thema's

Zoals vermeld in de naam zelf, is Drone Media een WordPress-techthema dat gemakkelijk kan worden gebruikt om een ​​website voor drones te maken. Het heeft geweldige lay-outs om perfect bij uw website te passen volgens uw behoeften. Er zijn aparte secties voor diensten en apparatuur die u kunt gebruiken om uw benodigdheden onder de aandacht te brengen. Evenzo kunnen de beeld- en videobeelden ook worden gepresenteerd met behulp van knoppen op de apparatuurpagina. Dit kan erg handig zijn voor de gebruikers om de drones die ze willen te evalueren en te selecteren. Bovendien kunt u uw beste projecten ook toevoegen aan het portfolio-gedeelte dat bij dit thema hoort om het vertrouwen van uw klanten en klanten te winnen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Inclusief GDPR Framework WP-plug-in
 • Gutenberg-compatibel
 • Demo-installatie met één klik
 • Cross-browser compatibel
 • Geavanceerde bloginstellingen

Prijs: $ 55

Download + Details + Demo

Afsluiten

Er worden elke dag miljoenen en miljoenen websites gemaakt. Waarvan de technologiewebsites in grote aantallen zijn gegroeid. Om er zeker van te zijn dat u boven uw concurrenten uitsteekt , kunnen deze technologische WordPress-thema’s u enorm helpen. Bovendien bieden de premium-thema’s veel functies die op de een of andere manier nuttig voor u kunnen zijn. Er zijn ook vergelijkbare thema’s als technologie die u kunt gebruiken, zoals app-showcase-thema’s , cryptocurrency-thema’s en nog veel meer die u kunt bekijken.

We hopen dat je dit artikel hebt gevonden. We hebben enkele van onze andere berichten op een rijtje gezet die je misschien ook leuk vindt.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format