5 absoluut nuttige plug-ins voor WordPress-onderhoudsmodus voor 2020 - DeLaatbusiness

5 absoluut nuttige plug-ins voor WordPress-onderhoudsmodus voor 2020

7 min


125
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Als je op zoek bent naar een leuke tool voor het aanmaken van een coming soon-pagina of onderhoudspagina, dan ben je hier aan het goede adres. Ik heb zorgvuldig 5 absoluut nuttige plug-ins voor WordPress-onderhoudsmodus voor je uitgekozen .

Al door mijn lijst gescand? Je vraagt ​​je vast af waarom het er anders uitziet dan andere lijsten die je hebt gezien. Het zou duidelijk moeten zijn uit de kop: het is een lijst met nuttige plug-ins, niet de zogenaamde beste plug-ins .

Ik kreeg het idee toen ik verschillende plug-in-razzia’s tegenkwam met vergelijkbare items in de lijst. De meesten van hen hebben de onderhoudsplug-ins vermeld die in hoge mate worden gedownload van WordPress.org en degene die op de eerste pagina met zoekresultaten van Google verschijnen. Dat klinkt heel logisch, maar je kunt underdogs niet negeren. Ja, er kunnen veel tools en plug-ins zijn die absoluut geweldig zijn, maar vaak over het hoofd worden gezien.


Wanneer heb ik een plug-in voor onderhoudsmodus nodig?

U hebt een plug-in voor de onderhoudsmodus nodig als u enkele wijzigingen wilt aanbrengen in uw bestaande WordPress-websitebestanden of als u een nieuwe website wilt maken die niet volledig is ingesteld om live te gaan. Onderhoudsmodus WordPress-plug-ins zijn geweldige tools voor het omgaan met downtime tijdens site-onderhoud .

Laten we eerst het geval van een bestaande website bespreken. Stel dat u een live website heeft met een opmerkelijk aantal dagelijkse bezoekers, maar u moet een aantal grote wijzigingen aanbrengen die ervoor kunnen zorgen dat uw site uitvalt. Als gevolg hiervan kunnen de bezoekers van uw site uiteindelijk op een defecte pagina / foutpagina terechtkomen – pech voor u! Bovendien kunnen de niet-beschikbare reacties van de 503-service in de loop van de tijd zowel UX als ranglijsten beïnvloeden . Maar een plug-in voor onderhoudspagina’s van hoge kwaliteit kan u in zo’n scène redden. U kunt eenvoudig een goed uitziende onderhoudspagina maken en uw sitebezoekers laten weten dat uw site in aanbouw is en binnenkort live gaat.

Over het tweede geval gesproken , het lijkt meer op het verzamelen van een pre-lanceringsindruk voor uw binnenkort te verschijnen website. Je hebt misschien al een geregistreerd domein, WordPress geïnstalleerd, maar het kan maanden duren om het hele project te voltooien en online te pushen. Als je niet kunt wachten om te zien dat er veel dingen gebeuren voordat je site klaar is, is het een goed idee om een ​​binnenkort te openen pagina te maken. Bouw een mooie coming soon / onderhoudspagina en begin met het bereiken van uw potentiële publiek.


Beste plug-ins voor WordPress-onderhoudsmodus

In dit bericht laat ik je 5 geweldige WordPress-plug-ins voor onderhoudsmodus zien waarmee je een mooie binnenkort-pagina kunt maken.

Nogmaals, dit is de lijst met nuttige plug-ins, niet de beroemde plug-ins. Laten we ze verkennen:

1. Onderhoudspagina

onderhoudspagina-wordpress-plugin-demo

Onderhoudspagina is een ongelooflijk handige gratis WordPress-plug-in voor het maken van een onderhoudspagina / binnenkort beschikbaar . De plug-in wordt geleverd met een aantal geweldige functies en is gratis.

De plug-in heeft een volledig responsief ontwerp, een uploadoptie voor een aangepast logo, een abonnementsformulier, sociale pictogrammen, aangepaste CSS enz.

Het is eenvoudig en gebruiksvriendelijk – gemaakt om de taak van de gebruiker gemakkelijk te maken. U kunt de plug-in eenvoudig installeren en aanpassen met uw aangepaste inhoud.

Terwijl je de plug-in installeert, klik je op de ‘ instellingen ‘ en je komt een pagina tegen zoals hieronder in de afbeelding.

onderhoud-pagina-wordpress-plugin-algemeen-instellingen

Het heeft voornamelijk drie tabbladen : Algemeen, Sociale pictogrammen en Abonneren . U kunt de onderhoudspagina activeren en de pagina naar wens aanpassen via de ‘algemene instellingen’ . Daarnaast zijn er opties om een ​​logo, koptekst, tekstbericht, achtergrondafbeelding en kleur, lettertypekleur, linkkleur toe te voegen en aangepaste CSS toe te voegen in de algemene instellingen.

onderhoudspagina-wordpress-plugin-social-icons-instellingen

Met de plug-in kunt u ook uw sociale media-accounts toevoegen en de sociale pictogrammen prachtig weergeven op de onderhoudspagina. Om social media iconen toe te voegen, ga je naar het tabblad ‘social icons’ en voer je simpelweg de social media profiel URL’s in.

onderhoudspagina-wordpress-plugin-subscribe-instellingen

Bovendien kunt u met de plug-in een abonnementsformulier toevoegen aan uw binnenkort komende pagina waarmee u e-mails van gebruikers kunt verzamelen. Het heeft een optie om de lijst met abonnees als CSV te downloaden.

Waarom de onderhoudspagina gebruiken? – Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Download gratis   Plugin Preview   Bekijk Premium


2. Binnenkort pagina en onderhoudsmodus

responsive-coming-soon-plugin-demo

Het is een responsieve plug-in die binnenkort beschikbaar is voor WordPress . De gratis plug-in biedt een aantal echt coole functies waarmee u een complete onderhoudspagina kunt maken voor uw site in aanbouw.

De belangrijkste hoogtepunten van deze plug-in zijn de achtergrond van een diavoorstelling op volledig scherm, onbeperkt kleurenschema, afteltimer, 5+ sociale pictogrammen, abonnementsformulieren enz.

Het is gebouwd op Bootstrap3 en HTML5 en is compatibel met elk WordPress-thema, snel, robuust en SEO-vriendelijk.

Het aanpassen van de plug-in is eenvoudig. Terwijl u de plug-in activeert, klikt u op ‘ instellingen ‘ en ziet u ‘Responsive Coming Soon Dashboard’ zoals hieronder in de schermafbeelding. Zet een vinkje bij ‘Enable Coming Soon Mode’ en klik op ‘Save Changes’.

responsive-coming-soon-plugin-dashboard

Vervolgens kunt u een aangepast logo, kop, beschrijving en paginaknoptekst toevoegen in de ‘instellingen’. U kunt ook ‘Countdown-instellingen’ vinden, waar u de eindtijd en einddatum kunt instellen om de datum van de lancering van uw site aan te duiden.

responsive-coming-soon-countdown-timer-instellingen

U kunt maximaal 5 afbeeldingen toevoegen aan de diavoorstelling op de achtergrond en de pagina die binnenkort verschijnt aantrekkelijk maken. Anders kunt u ook een statische achtergrondafbeelding of kleur gebruiken.

responsive-coming-soon-plugin-background-instellingen

Met de gratis plug-in kun je 2 extra pagina’s (Over ons en contactgegevens) samen met de hoofdpagina op hetzelfde scherm weergeven.

Waarom komt de pagina binnenkort en de responsieve modus? – Veel functies en snel

Download gratis   Plugin Preview   Bekijk Premium


3. 8Degree binnenkort pagina

8degree-coming-soon-page-demo

De volgende plug-in in mijn lijst is 8Degree Coming Soon-pagina, die zich richt op het strak en elegant laten lijken van de pagina die binnenkort komt. Het heeft een nette en schone backend en een frontend ontwerp die zorgen voor een prettige gebruikerservaring.

Met opties om een ​​afteltimer, abonnementsformulier, sociale pictogrammen en contactformulier toe te voegen, is het een complete tool voor een binnenkort volgende pagina. U kunt meerdere lay-outs vinden voor timerlay-outs, abonnementsformulieren. Bovendien kunt u voor elke sectie eenvoudig de kleur van het lettertype en de achtergrond aanpassen.

Ten eerste , in staat stellen ‘ Maintenance Mode ‘ uit de ‘algemene instellingen ‘ en het zal u tonen optie dozen voor het aanpassen. U kunt inhoud invoegen / wijzigingen aanbrengen in de koptekstsectie, beschrijving, abonnementsformulier, sociale netwerken, contact met ons opnemen en vanaf daar aftellen zoals in de onderstaande schermafbeelding.

8degree-coming-soon-plugin-general-instellingen

Vervolgens kunt u de ‘ontwerpinstellingen’ wijzigen . U kunt elke gewenste kleur gebruiken voor de koptekst, beschrijvingstekst, pagina-achtergrond en alle andere elementen op de pagina. Bovendien biedt de gratis plug-in twee verschillende ontwerplay-outs voor het timergedeelte en het abonnementsformulier. U kunt er een kiezen.

Verder heeft het tabblad ‘extra instellingen’ van waaruit u de onderhoudsmodus voor beheerders kunt uitschakelen en SEO-instellingen kunt maken.

8degree-coming-soon-plugin-extra-instellingen

Waarom de 8Degree Coming Soon-pagina gebruiken? – Strak en schoon

Download gratis   Plugin Preview  Bekijk Premium


4. Onderhoud

onderhoud-demo

Waarschijnlijk de eenvoudigste gebruikersinterface in een onderhoudsplug-in – Onderhoud is eenvoudig, schoon en gemakkelijk te gebruiken. De plug-in biedt alle basisfuncties waarmee u een mooie en eenvoudige pagina kunt maken om uw doelgroep te laten weten dat uw site in aanbouw is.

Het is volledig responsief en ziet er geweldig uit op elk apparaat. De belangrijkste kenmerken van de plug-in zijn de optie voor het uploaden van een aangepast logo, onbeperkte kleurconfiguratie, Google Analytics-veld enz.

Het aanpassen van de plug-in is heel eenvoudig – er is geen codering vereist. Een leek kan het werk doen. U kunt de paginatitel, kop, beschrijving, voettekst, logo, achtergrondafbeelding en kleur wijzigen en de lettertype-instellingen enz. Vanaf dezelfde plaats aanpassen.

onderhoudsinstellingen

Bovendien kunt u aangepaste CSS uit het beschikbare veld toevoegen en de pagina die binnenkort komt aantrekkelijker maken. Als u pagina’s of berichten wilt uitsluiten van de onderhoudsmodus, kunt u dat eenvoudig doen door de pagina of het bericht te selecteren en de instellingen op te slaan.

Waarom onderhoud gebruiken? – Eenvoudig en eenvoudig

Download gratis   Plugin Preview   Bekijk Premium


5. IgniteUp – Binnenkort en onderhoudsmodus

igniteup-coming-soon-en-onderhoudsmodus-plugin-demo

Last but not least IgniteUp – Coming Soon and Maintenance Mode is een geweldige onderhoudsplug-in voor WordPress . Het biedt een aantal geweldige functies, zoals in een premium plug-in – hiermee kunt u in een mum van tijd een perfecte binnenkort pagina maken.

De gratis plug-in is volledig responsief en past zich goed aan alle apparaten aan. Bovendien is het compatibel met bijna alle WordPress-thema’s.

Het heeft een geavanceerde backend van waaruit u de onderhoudsmodus kunt in- / uitschakelen, pagina overslaan voor de admin-gebruikers, pagina overslaan met geheime URL of IP’s in de ‘algemene instellingen’ .

Een ander tabblad ‘Sjabloonopties’ stelt u in staat om de startdatum en -tijd, het lettertype en de kleur van de achtergrond, de titeltekst, de ondertiteltekst, de beschrijvingstekst enz. In te stellen. U kunt de kleur onbeperkt configureren – gebruik elke kleur voor de tekst, knopachtergrond enz.

igniteup-coming-soon-and-maintenance-mode-plugin-template-options

Om een ​​abonnementsgebied, sociale pictogrammen en contactformulier toe te voegen en aan te passen, moet u naar het tabblad ‘Algemene opties’ gaan .

igniteup-coming-soon-and-maintenance-mode-plugin-common-options

Waarom IgniteUp gebruiken – Binnenkort en Onderhoudsmodus? – Krachtige gratis plug-in

Download gratis   Plugin Preview   Bekijk Premium


Afsluiten

Vond je dit bericht nuttig?

Als u opmerkingen en feedback heeft, kunt u hieronder schrijven. Als u een van de plug-ins in mijn lijst gebruikt en uw ervaring wilt delen, zou ik dat zeer op prijs stellen.

Ik denk dat het je zal helpen snel een plug-in te kiezen en je binnenkort pagina klaar te maken. Al deze plug-ins voor onderhoudsmodus in de lijst zijn beschikbaar in zowel gratis als premium-versies. Daarom kunt u altijd de gratis versie proberen en later upgraden naar premium voor geavanceerde functies.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *