5+ beste WordPress Google Maps-plug-ins om uw bedrijf te markeren!

8 min


123

Het is de 21e eeuw en we kunnen ons niet voorstellen dat iemand de hele gedetailleerde papieren kaart eruit haalt om zijn bestemming te bereiken! Dat is gewoon ouderwets en tenzij je midden in een bos zit of op zoek bent naar een schat, is dit gewoon te veel werk. En dus is Google Maps hier om de dag te redden! En voor de WordPress-gebruikers die hun bedrijfslocaties aan meer bezoekers willen tonen, zijn er WordPress Google Maps-plug-ins!

Google Maps helpt mensen hun bestemming te bereiken en binnen enkele minuten hun weg te vinden. Google Maps is een geavanceerde online tool die u binnen enkele minuten kunt openen. En nu online platforms elke dag meer bekendheid krijgen, is de integratie van Google Maps op uw website iets dat verplicht is om uw bedrijf te laten groeien.

En voor onze gebruikers bieden we u vandaag de beste WordPress Google Maps-plug-ins om uw gebruikers te helpen uw bedrijf gemakkelijker te vinden. Maak het uw gebruikers en klanten comfortabel om te navigeren en de kortst mogelijke weg te vinden!Opmerking: voordat we verder gaan met onze lijst, willen we duidelijk maken dat de Google Maps API is uitgerust met insluitcode. Maar om het te integreren, moet je overschakelen naar de teksteditor en het aan een bericht of een pagina toevoegen.

En als u het proces van het toevoegen van de insluitcode door Google Maps wilt doorlopen, vindt u hier een snelle en grondige handleiding van Beautiful Themes om u te helpen!

Waarom Google Maps integreren in WordPress?

Hoewel dit een schijnbaar goede vraag is, is hier een eenvoudig antwoord op uw verwarring. Zoals we eerder hebben vermeld, geeft Google Map API u een insluitcode die u op uw site kunt toevoegen, maar door plug-ins op uw site te integreren, krijgt u veel geavanceerdere functies.

In vergelijking met alleen de locaties, geven veel van de onderstaande plug-ins u toegang tot krachtige functies die het nuttiger maken. U kunt filters, straatweergaven, aangepaste pictogrammen toevoegen en de plug-ins aanpassen aan de vereisten van uw website. Niet alleen dit, maar als u de plug-ins eenmaal hebt geïntegreerd, hoeft u geen extra pagina of bericht te maken om de code keer op keer in te sluiten.

En als het gaat om gewijzigde locaties of extra verkooppunten, bieden plug-ins een nauwkeurigere en gedetailleerde locatiestatus dan wanneer het gaat om het ingesloten bericht. U kunt gewoon een wijziging aanbrengen zonder dat u de embedded code op elke pagina hoeft te vervangen in geval van gewijzigde locaties!

Beste WordPress Google Maps-plug-ins!

Nu we de basisprincipes van een Google Map-plug-in voor WordPress hebben geschetst, is hier onze laatste keuze voor de beste die er zijn! Voel je vrij om ze te bekijken, want we hebben ze allemaal met de hand uitgekozen op basis van hun functies en opties om het onze gebruikers gemakkelijker te maken!

1. MapSVG (gratis en premium)

MAPSVG WordPress Google Maps-plug-in

MapSVG is meer dan alleen een eenvoudige markeerstift voor Google-kaarten, het is een van de beste interactieve plug- ins voor WordPress Google Maps die er zijn. Meer dan alleen een Google-tool voor het insluiten van kaarten, de WordPress-kaartplug-in stelt u in staat om interactieve vectorkaarten, afbeeldingskaarten, op kaarten gebaseerde statistieken en meer in te schakelen. Converteer elke png- / jpeg-afbeelding naar een zeer interactieve kaart, compleet met tooltips, pop-ups, markeringen, regio-vergrijzing en meer.

Gebruik uw kaarten als een vorm van een informatief medium met behulp van een breed scala aan aanpassingen die de plug-in u biedt. De plug-in breidt zijn functies uit door u gedetailleerde Choropleth-kaarten te laten maken die zijn gemaakt van verschillende kleurtinten op basis van een statistisch bereik, waardoor afbeeldingen kunnen worden toegevoegd aan regio’s en objecten, aangepaste Google-kaartstijlen, filters en meer. Maak een database met gedetailleerde objecten met aangepaste velden om dienovereenkomstig op uw kaart in te voeren voor een breed scala aan informatieve doeleinden met behulp van de plug-in. Met MapsSVG kun je aanpasbare interactieve elementen combineren om geweldige Google-kaarten te maken als geen ander.

Belangrijkste kenmerken:

 • Maakt Google maps, Vector maps en image maps eenvoudig mogelijk.
 • Hiermee kunt u handige tooltips en pop-ups plaatsen voor nuttige informatie.
 • Maakt het maken van sjablonen voor Tooltips en pop-ups eenvoudig met HTML mogelijk
 • Maak een lijst met objecten met behulp van aangepaste velden, zoals tekst, selectievakje, WordPress-bericht en meer.
 • Hiermee kunt u de kaarten verfraaien met aangepaste markeringen en SVG-bestanden.

Prijs: gratis bij Premium-opties van $ 46

Meer informatie / downloaden Live demonstratieGa naar boven

2. Geavanceerde plug-in voor Google Maps (Premium)

google maps plug-in

De meest geavanceerde en best verkochte WordPress Google Maps-plug-in , deze plug-in is ontworpen en gebouwd op basis van de aanbeveling en feedback van honderden gebruikers over de hele wereld. Dit betekent simpelweg dat bij het bouwen van deze plug-in rekening is gehouden met het standpunt van elke gebruiker. En zodra u de plug-in hebt geïnstalleerd, krijgt u toegang tot verschillende aanpassingsopties en een eenvoudige weergave-optie voor de kaart.

Zodra u de plug-in gaat gebruiken, krijgt u binnen enkele minuten het idee van de gebruiksvriendelijke interface . Dus waarom wachten? Verhoog meteen uw klanten- en bezoekerspercentage met deze premium WordPress-plug-in!

Belangrijkste kenmerken:

 • Optie om eenvoudig berichten of pagina’s op kaarten weer te geven.
 • Gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudig begrip.
 • Optie om locatie te importeren met CSV.
 • Pas het weergavevenster eenvoudig aan.
 • Mogelijkheid om kaarten aan te passen aan de schermgrootte.

Prijs: $ 59

Meer informatie / downloaden   Live demonstratieGa naar boven

3. Map List Pro (Premium)

kaartlijst pro

Een andere geweldige WordPress Google Maps-plug-in die we onze gebruikers aanbevelen, is de Map List Pro . Een premium en eenvoudig te gebruiken plug-in die vol zit met geavanceerde en krachtige functies. Geef snel uw locaties op uw site weer op een sorteerbare, doorzoekbare en aanpasbare manier! Geweldig voor het maken van winkelzoekers, kantooradres en contactlijsten, je krijgt veel meer functies als je het eenmaal voor je site hebt!

Met een echt gebruiksvriendelijke en responsieve interface is dit een geweldige keuze om voor te kiezen wanneer u Google Maps aan uw WordPress-site wilt toevoegen. Dus we raden je aan het zeker uit te proberen!

Belangrijkste kenmerken:

 • Maak binnen enkele minuten doorzoekbare, sorteerbare, filterbare lijsten met locaties.
 • Voeg eenvoudig aangepaste markeringen en pictogrammen toe.
 • Auto Zoom-functie om gemakkelijk locaties te vinden.
 • Krijg een richtingsoptie om u naar de bestemming te leiden.
 • Optie om aanbevolen afbeeldingen voor locaties toe te voegen.
 • Aangepaste kaartstijlen kunnen worden toegevoegd.

Prijs: $ 30

Meer informatie / downloaden   Live demonstratieGa naar boven

4. 5Sec Google Maps (Premium)

5sec google maps

We betwijfelen of we het u moeten uitleggen, zoals de naam het al zegt. 5Sec Google Maps is een geweldige WordPress Google Maps-plug-in waarmee u binnen enkele seconden locaties op uw WordPress-site kunt integreren. U hoeft niet tot die extra lengte te gaan, aangezien deze plug-in wordt geleverd met een onbeperkte kaartoptie. Je kunt het als widget toevoegen aan de zijbalken of op pagina’s en berichten.

Geen installatie en geen codebewerking vereist, waardoor dit een van de meest gebruiksvriendelijke plug-ins van het genre is. Niet alleen dit, maar het wordt ook geleverd met voorgedefinieerde markeringen of pictogrammen die u op de kaarten kunt gebruiken voor effectievere resultaten!

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning op volledig scherm.
 • Geschikt voor zijbalken, berichten of pagina.
 • Meerdere kaarten per bericht of pagina.
 • 12 voorgedefinieerde markeringen of pictogrammen om gemakkelijk te vinden.
 • Routebeschrijving naar de bestemmingsondersteuning voor effectief zoeken.
 • Standaard shortcode die kan worden aangepast.

Prijs: $ 13

Meer informatie / downloaden   Live demonstratieGa naar boven

5. WP Google Maps (gratis)

wp-google-map-wordpress-google-maps-plugin

Als u op zoek bent naar iets gratis, waarom probeert u dan WP Google Maps niet uit? Een gratis WordPress Google Maps-plug-in die net zo krachtig en boordevol functies is als alle premium-plug-ins! Voeg in een handomdraai aangepaste kaarten toe aan uw site met de meegeleverde shortcodes! Met de super gebruiksvriendelijke interface, begrijpt u hoe u het moet gebruiken, iets dat door een beginner kan worden ervaren!

Maak zoveel kaartmarkeringen als je nodig hebt zonder kennis van codering. Creatieve en responsieve kaarten dragen bij aan de aantrekkingskracht en er is meer! U kunt zelfs kiezen uit 9 populaire kaartthema’s en degene vinden die het beste bij uw site past!

Belangrijkste kenmerken:

 • Responsieve en creatieve kaartweergaven.
 • Optie om een ​​onbeperkt aantal kaartmarkeringen te maken.
 • Ondersteuning op volledig scherm.
 • Mogelijkheid om uw eigen kaartthema toe te voegen of te creëren.
 • Voeg eenvoudig animaties toe aan uw markeringen.
 • Geen advertenties of links!

Prijs: gratis

Meer informatie / downloaden   Live demonstratieGa naar boven

6. Google Maps Widget (gratis)

google-map-widget-wordpress-google-maps-plugin

De ultieme handige en handige WordPress Google Maps-plug-in, Google Maps Widget, is een geweldige manier om locaties op uw site te integreren. U hoeft geen uren en uren te wachten om in te stellen, aangezien deze plug-in slechts enkele minuten nodig heeft om een ​​kaart met een miniatuur en een lightbox te maken ! Zeer eenvoudig te gebruiken, we zijn er zeker van dat u nooit meer naar een andere plug-in zou willen overschakelen!

En het beste van deze geweldige plug-in is dat deze helemaal gratis is! Met eenvoudig aanpasbare opties kunt u binnen enkele seconden kaarten aan uw site toevoegen als u het eenmaal onder de knie hebt. Dus waarom zou u zich niet aansluiten bij duizenden andere tevreden gebruikers en het vandaag nog installeren?

Belangrijkste kenmerken:

 • Zeer aanpasbare opties.
 • Aangepaste Pin Icons-optie.
 • Interactieve Google Map-opties beschikbaar.
 • Meertalig en vertaalbaar.
 • Optie om het kleurenschema van de kaart aan te passen aan uw site
 • Responsieve en interactieve lay-out.

Prijs: gratis

Meer informatie / downloaden   Live demonstratieGa naar boven

7. Maps Marker Pro (Premium)

wordpress google maps plugin maps marker pro

Maps Marker Pro is een WordPress Google Maps-plug-in die gemakkelijk kan worden gebruikt om Google Maps voor uw website te integreren. Het heeft veel functies en elementen om u te helpen het beste uit deze plug-in op uw website te halen. U kunt eenvoudig de locatie van de spots en tracks delen die u op uw website wilt laten zien. Op dezelfde manier kunt u ook multimaps aan uw website toevoegen. Ze kunnen niet alleen Google Maps bevatten, maar ook kaarten van Bing, HERE of Open Street.

Deze Google Maps-plug-in voor WordPress heeft ook filteropties . De websitebezoekers kunnen gemakkelijk door het verschillende filter gaan dat bij de kaart beschikbaar is. Vervolgens kunt u ze de specifieke filters laten kiezen die ze op de kaart van de website willen zien. U kunt ook geanimeerde markeringsclusters op de website maken en toevoegen . Dit kan handig zijn om meer details op uw kaart weer te geven voor uw gebruikers.

Belangrijkste kenmerken:

 • Sleutelloze geocodering
 • Augmented Reality
 • Dynamische markeringslijsten
 • Service en ondersteuning
 • GPX-tracks

Prijs: € 39

Meer informatie / downloaden   Live demonstratie

Inpakken!

En dit is een samenvatting van onze verzameling uiterst nuttige en handige WordPress Google Maps-plug-ins waarmee u binnen enkele minuten locaties en kaarten op uw site kunt integreren! Dus als u een winkeleigenaar, bedrijfseigenaar of gewoon iemand bent die het aantal bezoekers wil uitbreiden, waarom probeert u dan niet een van de bovengenoemde plug-ins uit?

Hoewel we het belang en het voordeel van het toevoegen van WordPress Google Maps-plug-ins hebben genoemd, zijn we er zeker van dat u inmiddels een duidelijk idee heeft over het onderwerp. Als je het bericht leuk vond, waarom bekijk je dan niet meer van onze lijst met beste plug-ins om meer verzameling van de nuttige plug-in te vinden? Omdat we uiteindelijk niets anders bieden dan de beste WordPress-ervaring voor onze gebruikers!


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format