5 van de beste plug-ins voor WordPress-contactformulieren voor 2020

10 min


124

Een contactpagina is een essentieel onderdeel van elke website. Het helpt u om uw communicatie met de bezoekers van de website gemakkelijk, efficiënt en effectief te maken. Het idee om een ​​contactpagina te maken is zo oud als het idee van het maken van websites. Het ontwerp en de techniek om er een te maken zijn echter in de loop van de tijd veranderd, vooral met de introductie van contactformulieren . En als u WordPress als uw websiteplatform gebruikt, zijn er verschillende plug-ins voor WordPress-contactformulieren die de taak supergemakkelijk hebben gemaakt.

Vóór contactformulieren publiceerden website-eigenaren het e-mailadres en andere contactgegevens op de ‘contact’-pagina, wat vaak tonnen spam opleverde maar weinig reacties van echte gebruikers. Juist, het biedt de spammers een gemakkelijke manier om u spaminhoud te sturen en ook uw systeem aan te vallen met kwaadaardige links en netwerken. Welnu, contactformulieren houden u weg van dergelijke spam en beveiligingsbedreigingen en helpen u ook om uw website gebruiksvriendelijker te maken.

WordPress staat alom bekend als het meest populaire contentmanagementsysteem en heeft tal van plug-ins voor contactformulieren voor het maken van een mooie en krachtige contactpagina . Deze plug-ins zijn nuttig voor meerdere doeleinden, waaronder het helpen van gebruikers om te communiceren met de site-eigenaar, het verzamelen van gegevens zoals e-mailadressen van de gebruikers, websitefeedback van de gebruikers en meer. Er zijn veel van dergelijke plug-ins op internet, dus beginners kunnen in de war raken over het kiezen van de juiste.

Dus ik heb hier de beste 5 plug-ins voor WordPress-contactformulieren uitgekozen om de perfecte te kiezen.


1. Everest Forms (FREEMIUM)

Everest Forms WordPress contactformulieren

Machtig en krachtig zoals de Everest (de hoogste berg ter wereld), Everest Forms is waarschijnlijk de beste plug-in voor WordPress-contactformulieren die er is. Ik mag hier bevooroordeeld klinken; beweren dat ons thuisproduct de beste plug-in is voor het bouwen van formulieren, maar het is geen flauw statement. Everest Forms heeft echt wat nodig is om de beste formulierenbouwer te zijn. Een complete set functies waarmee gebruikers onbeperkte WordPress-formulieren kunnen maken en de ondervriendelijke interface van de plug-in maakt het gewoon de beste beschikbare optie.

Met een eenvoudige, schone interface voor slepen en neerzetten voor het maken van contactformulieren , is het gewoon een ongelooflijke gratis oplossing. Met de plug-in kunt u eenvoudige contactformulieren, contactformulieren met meerdere kolommen en geavanceerde contactformulieren met verschillende velden in één formulier maken. De hele interface voor het maken van formulieren is gebaseerd op slepen en neerzetten, zodat u eenvoudig en snel complete contactformulieren kunt maken.

WordPress contactformulier plugin Everest Forms

Verder biedt de plug-in uitgebreide instellingen voor elk gebouwd contactformulier. Het heeft twee secties op het tabblad ‘ instellingen ‘: Algemeen en E-mail .

De ‘ Algemene instelling ‘ biedt opties voor het benoemen van het nieuwe formulier, een succesvol bericht voor het indienen van een formulier, omleidingspagina voor de verzendknop, opties voor lay-outontwerp, formulierklasse, verzendknoptekst, Google reCaptcha inschakelen en meer.

Omleiding kan worden gemaakt naar dezelfde pagina, aangepaste pagina of externe URL, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Algemeen Everest Forms instellen

En ‘ E-mailinstellingen ‘ bevat opties om naar en van e-mailadres, naam, e-mailonderwerpregel, e-mailbericht aan te passen. U kunt ook Nieuwe e-mail toevoegen om e-mailmeldingen voor een ander e-mailadres te configureren.

Belangrijkste kenmerken van Everest Forms:

 • Eenvoudige plug-in voor contactformulieren voor het maken van grenzeloze formulieren
 • Eenvoudige contactformulieren of tweekolomsformulieren of geavanceerde formulieren (bekijk demo )
 • 100% responsief en mobiel klaar
 • Versleep velden
 • Geavanceerde velden inclusief radio, vervolgkeuzemenu’s, selectievakjes, datum en meer
 • Google reCaptcha (v2 en v3) ondersteuning

Prijzen van Everest Forms

De Everest Forms-plug-in is beschikbaar voor zowel gratis als premium . De gratis versie kan worden gedownload vanuit de WordPress-repository. En het betaalde abonnement begint vanaf $ 49 voor Personal , $ 99 voor Plus , $ 129 voor Professional en $ 199 voor Agency .

Er is 1 sitelicentie in Personal, 5 sitelicenties in Plus en 25 Sitelicenties in Professional-abonnementen. Terwijl u onbeperkte sitelicenties krijgt in het Agency-plan. Als u meer informatie wilt over de functies, add-ons en prijzen, kunt u de prijspagina bezoeken .

Everest Forms-voordelen:

 1. Het heeft een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige interface , zodat zelfs beginners gemakkelijk contactformulieren kunnen maken.
 2. Gebruik de gratis versie van de plug-in en bespaar geld.
 3. Speciaal tabblad Invoer om uw formulierinvoer te bekijken, beheren en exporteren.
 4. algemene velden en 2 geavanceerde velden beschikbaar in de gratis versie.
 5. Dashboard Form Disable- functie.
 6. Geweldige ondersteuning van de plug-in-makers.

Everest Forms Nadelen:

 1. De gratis versie is voldoende om een ​​WordPress-contactformulier te maken. Maar u moet upgraden naar premium-abonnementen om meer functionaliteiten toe te voegen , zoals formulierstijlen, betalingsopties toevoegen, enquêtes, quizzen, enz.

Kortom, Everest Forms is de beste WordPress-contactformulieroplossing die beschikbaar is voor het maken van contactformulieren en geavanceerde WordPress-formulieren. Het is ontwikkeld met optimale coderingsnormen en een elegant ontwerp , het is een hoogwaardig WordPress-product waarop u kunt vertrouwen.

Als u meer wilt weten over het gebruik van deze plug-in, vindt u hier een korte videogids.

Download Everest Forms GRATIS       Ga naar Premium-versie

Prijs: GRATIS of $ 49 / jaar voor persoonlijk abonnementGa naar boven

2. Zwaartekrachtformulieren (PREMIUM)

Gravity Forms Contact Form Builder en Lead Data Management Plugin voor WordPress

Gravity Forms is een feature-rijke en krachtige premium contactformulier-plug-in voor WordPress . De plug-in biedt een eenvoudig te gebruiken interface om in een mum van tijd mooie contactformulieren te bouwen. Het is een volledig mobiel reagerende plug-in die voor een 100% perfecte look zorgt op alle soorten schermen. De plug-in heeft een diepe WordPress-integratie waardoor het heel eenvoudig is om contactformulieren op te bouwen via meerdere methoden, waaronder shortcode, widget, functieaanroep, enz.

gravity-form-wordpress-contact-form-plugin-paging

Evenzo heeft de plug-in een uitstekende integratie met verschillende populaire webapplicaties en online services. Enkele van de meest gebruikte add-ons die beschikbaar zijn , zijn AWeber, Campaign Monitor, MailChimp, PayPal, Stripe en Quiz .

Belangrijkste kenmerken van zwaartekrachtformulieren:

 • Geweldige formulierenbouwer : formulieren met meerdere pagina’s, limietinvoer, planningsformulieren, enz.
 • Geavanceerde formuliervelden: standaardvelden, geavanceerde velden, postvelden en prijsvelden.
 • Krachtige voorwaardelijke logica: veld voorwaardelijke logica, sectie voorwaardelijke logica, pagina voorwaardelijke logica en voorwaardelijke logica indienen.
 • Bestelformulieren: Productvelden, keuzevelden, verzendmethoden, totaalvelden.
 • Meldingen: e-mailmeldingen, voorwaardelijke logica, samenvoegvelden, HTML-e-mails

Prijzen van Gravity Forms

In tegenstelling tot de twee hierboven genoemde plug-ins, is Gravity Forms niet beschikbaar in de gratis versie. Het is slechts een Premium-plug-in . De plug-in heeft drie tariefplannen vanaf $ 59 / jaar voor ‘ Basislicentie ‘. Persoonlijke licentie kan op één website worden gebruikt en wordt geleverd met basisfuncties.

Andere geavanceerde plannen zijn ‘ Pro-licentie ‘ en ‘ Elite-licentie ‘ die respectievelijk $ 159 en $ 259 per jaar kosten . De Pro-licentie kan op drie websites worden gebruikt en wordt geleverd met basis-add-ons, terwijl Elite-licentie onbeperkte sites ondersteunt en wordt geleverd met zowel basis- als geavanceerde add-ons.

Gravity Forms Voordelen:

 1. Een perfecte plug-in voor professionals met veel functies en functionaliteiten.
 2. Omdat het een betaalde plug-in is, krijg je geweldige ondersteuning van de plug-in-makers.

Gravity Forms Nadelen:

 1. Het is een betaalde plug-in, dus de gratis versie is niet beschikbaar . U moet de plug-in kopen om alle functies te bekijken, terwijl u met andere plug-ins met gratis versie de interface gratis kunt uitproberen.

Kortom , Gravity Forms is een geweldige plug-in voor professionele zakelijke websites. Het heeft tal van functies en functionaliteiten die u nodig heeft om een ​​perfecte contactpagina te creëren.

Prijs: $ 59 / jaar voor basislicentie

Ga naar Gravity FormsGa naar boven

3. Ninja-formulieren (FREEMIUM)

Ninja Forms De gemakkelijke en krachtige formulierenbouwer

Ninja Forms is een krachtige en gebruiksvriendelijke plug-in voor WordPress-contactformulieren . Het is een formulierbouwer met slepen en neerzetten waarmee gebruikers snel mooie contactformulieren kunnen maken zonder code te hoeven gebruiken. Het is een geweldige plug-in voor de WordPress-beginners, omdat het een heel eenvoudige en schone interface heeft waar ze eenvoudig de elementen slepen en neerzetten kunnen samenstellen en contactformulieren kunnen bouwen.

Ninja Forms biedt tal van instellingen, zodat gebruikers de stijl van het algehele formulier kunnen wijzigen in individuele velden. U kunt de formulierrijen en -kolommen opnieuw rangschikken en de grootte ervan wijzigen om een ​​nieuw ontwerp te maken. Vorm ontwerp is voorbij beperkingen met Ninja formulieren voor bijvoorbeeld pagina-ontwerp met Pagina bouwers .

ninja formulieren-formulier bouwen interface

Bovendien is het ook erg handig voor de ontwikkelaars ; ze kunnen ingebouwde hooks, filters en aangepaste veldsjablonen gebruiken om hun eigen aangepaste functionaliteit te creëren. Ninja Forms biedt een ultieme oplossing voor gebruikers van alle niveaus die op zoek zijn naar WordPress-contactformulieren.

Belangrijkste kenmerken van Ninja Forms:

 • Maak een onbeperkt aantal formulieren, velden, e-mails, acties of inzendingen .
 • Beheer, bewerk en exporteer de formulierinzendingen van gebruikers.
 • Pas e-mails aan en voeg onbewerkte HTML toe (voor foto’s, video’s en meer)
 • Anti-spam-opties, waaronder Google reCaptcha, vraag- / antwoordvelden en honeypot-velden
 • 40+ premium add-ons voor het uitbreiden van de functionaliteit van contactformulieren (PayPal Express, Conditional logic, MailChimp, Front-end Posting, etc.

Prijzen van Ninja Forms

Ninja Forms is beschikbaar in zowel gratis als betaalde versie. De gratis plug-in kan gratis worden gedownload van de officiële WordPress-repository, waar meer dan 800.000 actieve installaties van de plug-in worden weergegeven.

Voor de meer geavanceerde functies moet u de premiumversie van de plug-in kopen. Het basispremiumabonnement is ‘ Persoonlijk ‘ en kost u $ 99 / jaar en wordt geleverd met meerdere lay-outs, meerdelige formulieren, voorwaardelijke logica en bestandsuploads. Het geeft je 20% korting op de aankoop van andere extra add-ons.

Ninja Forms Pro’s:

 1. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en zeer intuïtieve gebruikersinterface
 2. Gebruik het GRATIS of Premium-abonnement en voeg ook extra functionaliteiten toe met add-ons .
 3. Betrouwbare ondersteuning voor zowel gratis als premium-versies.

Ninja Forms Nadelen:

 1. De gratis versie van de plug-in heeft zeer basisfuncties en upgraden lijkt verplicht, terwijl het premium- basisplan vrij duur is .

Kortom, Ninja Forms biedt de meest intuïtieve interface voor het maken van contactformulieren met de grootst mogelijke flexibiliteit. De GRATIS versie van de plug-in is een goede keuze voor beginnende websites, terwijl de premiumversie perfect is voor sterk groeiende of gevestigde bedrijven. De premium plug-in lijkt echter vrij duur te zijn als je een beperkt budget hebt.

Prijs: GRATIS of $ 99 / jaar voor persoonlijk abonnement

Download Ninja Forms GRATIS       Ga naar Premium-versieGa naar boven

4. WPForms (FREEMIUM)

WPForms is waarschijnlijk de meest beginnersvriendelijke plug-in voor WordPress-contactformulieren . De plug-in biedt een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken platform voor het maken van mooie en krachtige WordPress-contactformulieren. U kunt binnen enkele minuten contactformulieren, abonnementsformulieren, betalingsformulieren en andere soorten formulieren maken zonder een code aan te raken.

WPForms is nog een ander hulpmiddel voor het maken van formulieren met slepen en neerzetten voor WordPress. Hiermee kunt u elegante contactpagina’s maken met mooie contactformulieren door simpelweg de elementen te slepen en neer te zetten. U kunt de formulieren helemaal opnieuw bouwen of een van de beschikbare formuliersjablonen gebruiken. Bovendien kunt u het formulier en de velden in uw eigen stijl aanpassen.

Contactformulier door WPForms Drag Drop Form Builder voor WordPress

De plug-in is volledig responsief en werkt goed met alle soorten schermen, inclusief desktop, laptop, tablet, iPhone en mobiele apparaten.

Belangrijkste kenmerken van WPForms:

 • Geweldige online formulierbouwer met ondersteuning voor slepen en neerzetten
 • Verschillende vooraf gebouwde formuliersjablonen om uit te kiezen die u tijd besparen
 • Spambescherming met behulp van slimme CAPTCHA- en Honeypot-methode
 • Directe formuliermelding
 • Slimme formulierbevestiging

Prijzen van WPForms

De plug-in heeft zowel GRATIS als premium- versies. Als u een eenvoudige en eenvoudige plug-in wilt, kunt u de gratis plug-in downloaden van WordPress.org.

De premium-versie van de WPForms is beschikbaar voor 39 $ / jaar als de ‘ Basic ‘ plan. Het basisplan omvat formulieren met meerdere pagina’s, constant contact, voorwaardelijke logica en spambescherming. Andere abonnementen worden ‘ Plus ‘ en ‘ Pro ‘ genoemd, die u respectievelijk $ 99 en $ 199 per jaar kosten . Daarnaast is er ook een levenslange abonnement genaamd ‘ Elite ‘ dat beschikbaar is voor $ 299 per jaar.

WPForms Voordelen:

 1. Eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken plug-in voor het maken van contactformulieren
 2. GRATIS beschikbaar en voordelige premium-abonnementen vanaf $ 39 per jaar.
 3. Toegewijde ondersteuning voor de premium-versie, forumondersteuning en voldoende bronnen voor de GRATIS versie.

WPForms Nadelen:

 1. De GRATIS plug-in van WPForms heeft beperkte functies . U moet de pro-versie kopen voor meer plug-in-functies.

Kortom , WPForms is de supergemakkelijke en nuttige plug-in voor contactformulieren voor WordPress . Het is een perfecte keuze voor beginners en groeiende bedrijven. In het begin download je de gratis plug-in van WordPress.org en upgrade je later naar de premium-versie als je behoefte groeit. Het startpremiumplan ‘Basic’ lijkt ook kosteneffectief voor de low-budget bedrijven.

Prijs: GRATIS of $ 39 / jaar voor basisplan

Download WPForms GRATIS       Ga naar Premium-versieGa naar boven

5. Contactformulier 7 (GRATIS)

Contactformulier-7-gratis-wordpress-contactformulier-plugin

Contactformulier 7 is ongetwijfeld de meest populaire plug-in voor WordPress-contactformulieren met meer dan 3 miljoen actieve installaties in de officiële opslagplaats voor WordPress-plug-ins. Het is een volledig gratis plug-in waarmee u onbeperkt contactformulieren kunt maken en zeker op onbeperkte websites.

Nadat je de plug-in hebt geïnstalleerd, wordt er een sectie ‘ Contact ‘ toegevoegd aan het WordPress-dashboard waar je contactformulieren kunt toevoegen. Het biedt een voorbeeld van een contactformulier dat u kunt bewerken en uw eerste contactformulier kunt maken. Vervolgens moet u de shortcode van het contactformulier toevoegen aan de post / pagina waarop u het contactformulier wilt weergeven. Met enige HTML-kennis kunt u aangepaste contactformulieren maken met een aangepast ontwerp.

contact-formulier-7-wordpress-plugin

Verder ondersteunt de plug-in Akismet spamfiltering , reCAPTCHA, commentaar zwarte lijst om beveiligingsbedreigingen te voorkomen. Comment Blacklist helpt bij het beheersen van spams door de specifieke trefwoorden en berichten die vanaf gespecificeerde IP-adressen zijn verzonden op een zwarte lijst te zetten.

Belangrijkste kenmerken van contactformulier 7:

 • GRATIS responsieve plug-in voor WordPress-contactformulieren
 • Voeg onbeperkte formulieren toe aan uw website. Gebruik het op een onbeperkt aantal websites .
 • Het ondersteunt door Ajax aangedreven inzending , reCAPTCHA en Akismet spamfiltering .

Contactformulier 7 Voordelen:

 1. Het meest opmerkelijke, Contact Form 7 is een volledig GRATIS WordPress-plug-in, dus er wordt geen geld uitgegeven. U kunt gratis eenvoudige en elegante contactformulieren maken.
 2. Er zijn verschillende WordPress-plug-ins van externe plug-inproviders die werken als add-ons voor Contact Form 7 . Je kunt ze gratis krijgen bij de officiële WordPress-plug-in-repository. Bijvoorbeeld MailChimp Extension , Conditional Fields , Dynamic Text Extension , etc.

Contactformulier 7 Nadelen:

 1. De plug-in is GRATIS beschikbaar, maar u kunt alleen de basiscontactformulieren maken. Als u extra functies wilt toevoegen, is er geen officiële add-on voor deze plug-in, maar u moet afhankelijk zijn van plug-ins van derden.

Kortom , het is een gratis oplossing voor het maken van een WordPress-contactformulier. Als u een eenvoudige contactpagina met een eenvoudig contactformulier wilt, is dit een slimme keuze om te besparen.

Download GRATIS Contactformulier 7Ga naar boven

Afsluiten

Met een goed ontworpen contactpagina kunt u de gebruiksvriendelijkheid verbeteren , de communicatie met het publiek verbeteren en bijgevolg het aantal conversies stimuleren of dichter bij de doelstellingen van uw site komen . En deze plug-ins voor contactformulieren werken als handige hulpmiddelen om volledig functionele contactformulieren op uw WordPress-website te maken.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format