5 van de beste WordPress Instagram Widget-plug-ins voor 2020 - DeLaatbusiness

5 van de beste WordPress Instagram Widget-plug-ins voor 2020

5 min


117
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Voor het gemak van toegang en bruikbaarheid heeft WordPress ons gebruikers onbeperkte mogelijkheden en functionaliteiten geboden. Dus als het ging om onze generatie van sterk door Social Media beïnvloede gebruikers, liet WordPress zeker geen middel onbeproefd gelaten.

Het is 2020 en er zijn honderden sites voor sociaal delen waar we op elk moment lid van kunnen worden om met anderen te socializen. Of u nu uw persoonlijke momenten, uw werken of zelfs uw bedrijf wilt delen, apps voor het delen van sociale media zijn de belangrijkste elementen tijdens het hele proces. Er zijn dus veel redenen waarom u de sociale pictogrammen aan uw site zou willen toevoegen.

Dus vandaag hebben we het over een van de meest populaire en meest gebruikte social sharing-sites of app Instagram ! Instagram staat erom bekend een foto te zijn die een sociale app deelt met dagelijks meer dan 300 miljoen actieve gebruikers!

Waarom Instagram-feed weergeven op uw WordPress-site?

Terwijl je je afvraagt ​​of je je Instagram wel of niet aan je website moet koppelen, zijn hier de redenen waarom je dat zou moeten doen!

Instagram is nu eigendom van Facebook, wat Instagram nog effectiever maakt. Hoewel u meer bezoekers en volgers kunt krijgen door uw inhoud te delen, verbetert u hierdoor zelfs uw gebruikersinteracties.

Een ander groot voordeel hiervan is dat u uw bedrijf of uzelf kunt promoten met meer kijkers. De simpele logica is dat hoe meer hoe beter! Hoe meer mensen uw merk bekijken en herkennen, hoe beter!

Dus laten we erop ingaan! Hoewel er veel manieren zijn waarop u Instagram op uw WordPress-website kunt integreren, is de eenvoudigste en meest efficiënte manier om dit te doen door een WordPress Instagram-plug-in of een widget te gebruiken.

Beste plug-ins voor WordPress Instagram-widgets / Instagram-plug-ins

We hebben deze lijst met de beste WordPress Instagram-widgets gemaakt om uit te proberen om Instagram te integreren met je WordPress. Zoals we al zeiden, kan het een nuttig element zijn om uw bedrijf en uw site te laten groeien! Dus waarom zou u het niet meteen voor uzelf kopen?

1. InstaLink (Premium)

Instalink-Instagram-wordpress-plugin

Als u op zoek bent naar een premium plug-in om de Instagram-widget aan uw WordPress toe te voegen, dan is de InstaLink iets voor u! Met zijn responsieve galerij en ontwerp is deze WordPress Instagram-widget een erg handig hulpmiddel om Instagram-feeds aan je WordPress toe te voegen ! Om het schoon en to the point te houden, is dit de perfecte plug-in die je kunt gebruiken.

Met een responsief ontwerp kun je eenvoudig de nieuwste Instagram-feeds vanuit je account weergeven. U kunt creatief zijn en de manier kiezen waarop u uw berichten wilt weergeven.

Belangrijkste kenmerken

 • Strak en responsief ontwerp.
 • Klaar voor vertaling met meerdere taalopties.
 • Eenvoudig installatie- en instellingsproces.
 • Optie om gebruikersnaam of hashtags te kiezen om berichten weer te geven.
 • Responsieve en Retina Ready-galerijen.

Prijs- $ 14

Meer informatie / downloadenGa naar boven

2. Instagram-feed (gratis + premium)

Instagram-Feed-wordpress-plugin

Of je nu een privé of een niet-privé WordPress-site bezit, het maakt niet uit, je kunt nog steeds de Instagram-feeds aan de site toevoegen! Een andere geweldige plug-in die we hiervoor aanbevelen, is Instagram Feed. Je kunt de gratis versie downloaden, maar als je wilt, kun je ook de premium-versie vinden met extra handige functies.

Met de geweldige plug-in kun je meer dan één Instagram-feeds op dezelfde pagina of op je hele website weergeven. Bovendien kunt u zelfs de ingebouwde shortcodes gebruiken om elke feed volledig aan te passen. Hier is een voorproefje van hoe uw feeds eruit zullen zien op uw site!

Instagram-Feed-wordpress-screenshot

Belangrijkste kenmerken

 • Responsief en mobielvriendelijk ontwerp.
 • Eenvoudig te installeren en in te stellen.
 • Laad meer van je Instagram met de knop Meer laden.
 • Optie om de grootte van de weergegeven Instagram-feeds te kiezen.
 • Een mooie header bovenop je feeds.

Prijs- $ 39  (een gratis versie van deze plug-in is ook beschikbaar)

Meer informatie / downloadenGa naar boven

3. Instagram-dagboek (premium)

Instagram-dagboek-Instagram-wordpress-plugin

Een van de krachtige en meest veelzijdige Instagram-plug-ins die je daar kunt vinden, Instagram Journal is zeker een vermelding waard op onze lijst met beste Instagram-widgets! De elegante responsieve, evenals een superflexibele plug-in, is echt uniek in zijn soort, omdat je gemakkelijk Instagram-feeds aan je site kunt toevoegen.

De plug-in biedt de meest robuuste Instagram-ervaring die je kunt gebruiken om berichten, foto’s van je account weer te geven, evenals foto’s die je leuk vond of van een van je vriendenaccounts. Hier is een voorbeeld van hoe de Instagram-widget eruitziet op uw profiel.

Instagram-dagboek-screenshot

Belangrijkste kenmerken

 • Responsief, schoon en strak ontwerp.
 • Mogelijkheid om te kiezen uit een reeks kleurenschema’s.
 • Mooie professioneel ogende galerijen.
 • Meer dan 100 aanpasbare opties.
 • Krachtige opties met gedenkwaardige berichtweergave.

Prijs- $ 19

Meer informatie / downloadenGa naar boven

4. WordPress Social Board (Premium)

WordPress-Insta-Board-wordpress-plugin

Hier is nog een van de beste Instagram-plug-ins voor WordPress, WordPress Social Board. Deze plug-in kan niet alleen voor Instagram worden gebruikt, maar ook voor de sociale stream met meerdere netwerken . Als u op zoek bent naar een manier om al uw sociale netwerken te combineren tot één sociale stream, dan is dit perfect voor u.

Deze plug-in ondersteunt meer dan 17 sociale netwerken en bevat 35 feed-opties. Niet alleen dit, maar je kunt zelfs het sociale bord filteren via de sociale netwerken. Hier is een korte blik op de plug-in die wordt gebruikt.

WordPress-social-board-screenshot

Belangrijkste kenmerken

 • Moderne en responsieve lay-out.
 • Volledig functionele back-end customizer.
 • Mogelijkheid om roterende feeds te gebruiken.
 • Oneindige scroll-opties.
 • Eenvoudige plaatsing en beheer van advertenties.
 • Cross-browser compatibel.

Prijs- $ 19 

Meer informatie / downloadenGa naar boven

5. Instagram Feed WD (gratis + premium)

Instagram-Feed-voor-WP-wordpress-plugin

Een van de meest geavanceerde met een beginnersvriendelijk aspect, Instagram Feed WD is een geweldige Instagram WordPress-plug-in die je kunt vinden. Het proces van het delen van Instagram-feeds op uw WordPress is eenvoudig en effectief met deze widget. Zelfs de installatie en het activeringsproces is supereenvoudig.

Om de sociale betrokkenheid op uw site te vergroten, is deze plug-in de oplossing. Voeg berichten die je leuk vindt, de foto’s van je account en zelfs de sociale feeds net zo gemakkelijk toe als 1-2-3. Hier is een blik op hoe de plug-in eruitziet op de backend.

Instagram-Feed-voor-WP-wordpress-screenshot

Belangrijkste kenmerken

 • Responsief en mobielvriendelijk ontwerp.
 • SEO vriendelijk.
 • Aanpasbaar met uw thema.
 • Oneindige scroll-optie met de knop Meer laden.
 • Instagram-opmerkingen over Lightbox.
 • Geavanceerde beeldfiltering.

Prijs- $ 25  (een gratis versie van deze plug-in is ook beschikbaar)

Meer informatie / downloadenGa naar boven

Inpakken!

Met de toenemende afhankelijkheid en de tijd die online wordt doorgebracht, zijn sociale sites een essentieel element geworden voor het opzetten van elk soort website. Of u nu met uw gebruikers in contact wilt komen of uw online bedrijf wilt opzetten of beoordelingen en opmerkingen over uw werk wilt ontvangen, sociale sites zijn de beste manier!

Met onze lijst met beste WordPress Instagram-widgets hopen we dat je de perfecte vindt om aan je website toe te voegen! Als je vragen hebt over het onderwerp, kun je hieronder een reactie achterlaten!


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *