6 uitstekende GRATIS responsieve plug-ins voor sociale media voor WordPress 2020 - DeLaatbusiness
Knowledge graph (kennisgrafiek)

6 uitstekende GRATIS responsieve plug-ins voor sociale media voor WordPress 2020

6 min


137
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

1. Easy social sharing

Eenvoudig sociaal delen - de beste gratis WordPress-plug-in voor sociale media

Easy Social Sharing is een van de beste gratis plug-ins voor sociaal delen voor WordPress. Het is het gemakkelijk te gebruiken, eenvoudig maar krachtig en geschikt voor zowel beginners als experts. Net als zijn naam, heeft de Easy Social Sharing-plug-in het sociaal delen op WordPress vereenvoudigd.

De plug-in is GRATIS en biedt toch tal van premium-achtige functies. Je kunt kiezen uit de 18 populairste sociale netwerken en glanzende deelknoppen toevoegen voor je berichten. U kunt ook de locaties kiezen voor het weergeven van de pictogrammen voor sociaal delen: boven de inhoud , onder die inhoud of boven en onder de inhoud . Bovendien kun je een zwevende social media-balk aan de linker- of rechterkant van je pagina toevoegen.

eenvoudig delen van plug-ins voor sociaal delen in inhoud

Er zijn meerdere lay-outs om knoppen voor sociaal delen weer te geven rechthoekig ontwerp met label, rechthoekig ontwerp zonder label, afgerond ontwerp met label en afgerond ontwerp zonder label . Bovendien geeft het ook het aantal aandelen weer.

Het is supergemakkelijk om deze plug-in te gebruiken. Nadat u de plug-in heeft geïnstalleerd en geactiveerd, vindt u een dashboard zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding. U kunt eenvoudig de specifieke locaties definiëren om knoppen voor delen weer te geven, sociale netwerken te kiezen en te integreren met uw Twitter- en Facebook-account vanuit de algemene opties . Om weergaveopties, kleuropties en individuele lay-outs voor inline- of zijbalkknoppen aan te passen, moet u het tabblad ‘ lay-outs ‘ naast algemeen openen.

Easy Social Sharing-plug-in -instellingen -opties

Het is volledig responsief, zodat de deelknoppen prachtig worden weergegeven, ongeacht van waaruit gebruikers bezoeken.

U kunt de Easy Social-plug-in voor delen gebruiken als u een eenvoudige en mooie oplossing voor sociaal delen wilt.

Meer informatie / plug-in downloaden

2. Aangepaste Share-knoppen met zwevende zijbalk

Aangepaste Share-knoppen met zwevende zijbalk WordPress-plug-in

Aangepaste deelknoppen met zwevende zijbalk is een gratis WordPress-plug-in voor sociaal delen die de mogelijkheid biedt om aangepaste deelknoppen te maken. Dat is om u de mogelijkheid te bieden om de deelknoppen aan te passen aan uw wensen en er uniek en onderscheidend uit te zien.

De plug-in ondersteunt 9 sociale netwerksites, waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, Reddit, enz. U kunt naar wens kiezen welke sociale netwerken worden weergegeven en u kunt ook een aangepast bericht toevoegen samen met de deelknoppen. U kunt knoppen voor sociaal delen toevoegen aan de zwevende zijbalk of aan de boven- of onderkant van de inhoud.

aangepaste deelknoppen met demo-screenshot van zwevende zijbalkplug-in

Het belangrijkste kenmerk van de plug-in is de uitgebreide mogelijkheid om deelknoppen aan te passen, inclusief opties om een ​​aangepaste afbeelding voor elke knop toe te voegen en de achtergrondkleur te selecteren. Custom Share-knoppen met instellingen voor zwevende zijbalk-plug-ins heeft 5 tabbladen: Algemeen, Zwevende zijbalk, Social Share-knoppen, Ondersteuning en Go Pro . U kunt de instellingen eenvoudig aanpassen vanaf de eerste drie insteltabbladen, ‘ondersteuning’ bekijken voor eventuele problemen en ‘Go Pro’ voor de premiumversie .

aangepaste deelknoppen met instellingen voor zwevende zijbalkplug-ins

De plug-in is lichtgewicht, zodat deze geen invloed heeft op de snelheid van uw website.

U kunt aangepaste Share-knoppen gebruiken met de plug-in voor zwevende zijbalk als u een plug-in wilt met meer aanpasbaarheid en de mogelijkheid om te upgraden naar de PRO-versie.

Meer informatie / plug-in downloaden 

3. MashShare Social Media Share-knoppen

MashShare Social Media Share-knoppen WordPress-plug-in

MashShare is een gratis WordPress-plug-in voor sociale media, een zeer aanpasbaar ecosysteem voor het delen van sociale media en het optimaliseren van uw inhoud. De plug-in biedt een aantrekkelijk ontwerp om drie belangrijke sociale deelknoppen weer te geven voor Facebook, Twitter en Abonneren. Standaard wordt er een knop weergegeven voor de teller voor het totaal aantal aandelen naast drie prominente sociale pictogrammen, zodat de bezoekers van uw site in één oogopslag een idee hebben van het totale aantal aandelen.

Als u zich zorgen maakt dat een plug-in voor sociale media uw site kan vertragen, heeft u het mis, aangezien de plug-in geen invloed heeft op de snelheid van uw site. De plug-in gebruikt geen externe scripts die de laadtijden kunnen verlengen.

demo van mashshare plugin

MashShare aanpassen is eenvoudig. Er zijn hoofdzakelijk zes secties bij de instellingen van de MashShare-plug-in: Algemeen, Netwerken, Visueel, Positie, Korte URL’s en Foutopsporing . Van daaruit kunt u eenvoudig de nodige wijzigingen aanbrengen.

mashshare plugin-instellingen

MashShare biedt een aantal geweldige add-ons  (premium) voor uitgebreide functies.

U kunt MashShare gebruiken als u een kleine set prachtige deelknoppen wilt weergeven met een totaal aantal delen.

Meer informatie / plug-in downloaden

4. Kiwi sociaal aandeel

Kiwi-Social-Share-Social-Media-Share-Buttons

Kiwi Social Share is een plug-in voor sociale media die trots is op zijn functionaliteit en bruikbaarheid. Hoewel het niet hetzelfde niveau van aanpassingen toestaat als sommige van de plug-ins die er op internet zijn, doet het zeker uitstekend werk bij het vereenvoudigen van de functies.

Geen CSS-codering, geen gedoe met installatie, alleen eenvoudige gebruikersinterfaces, knoppen en Click-and-Drag-rangschikking. Als je iets wilt toevoegen of verwijderen, klik dan op een handige kleine knop om het te repareren.

kiwi-social-share-backend

De plug-in is ongelooflijk lichtgewicht en ondersteunt meerdere sociale media-websites. Bovendien kunnen de socialemediaknoppen, zwevende balken en artikelbalken gemakkelijk worden aangepast. Het ongelooflijk handige GUI-ontwerp maakt het een van de beste keuzes voor Social Media-plug-ins onder nieuwe website-eigenaren en beginners.

Bovendien zorgt het voor verdere aanpassing voor uw sociale media-elementen. Het heeft functies voor het wijzigen van knopvormen en -grootte, staafgroottes, aantal delen, enz. Terwijl u een live demo van uw frontend-knoppen krijgt. Hierdoor kunt u de plug-in eenvoudig aanpassen terwijl u ziet hoe deze eruit zou zien op de frontend zonder dat u enige andere activiteit nodig heeft.

Naast deze functies biedt het ook nog meer opties, zoals een Meta-box voor het afhandelen van pagina- / post-meta en een Click to Tweet-balk voor Twitter-berichten.

U kunt de interactie en het delen van inhoud met de kijkers van uw website vergroten, zelfs nog meer, met behulp van de Tweet-opties en Google Analytics-tracking in het geavanceerde gedeelte

kiwi-social-share-instellingen

Dit zijn allemaal functies die zijn ontgrendeld in de gratis versie. De Premium-versie biedt echter nog meer extra voordelen. Premium-gebruikers hebben de vrijheid om kleuren aan te passen voor de sociale media-balk en om zwart-wit en aangepaste effecten toe te voegen. Verder is er extra ondersteuning voor websites als Reddit, Telegram en WhatsApp toegevoegd in Premium-versie.

Meer informatie / downloaden 

5. Deel knoppen door AddThis

Deel knoppen door AddThis WordPress Plugin

Share-knoppen door AddThis-plug-in helpt u om meer bezoekers naar uw site te trekken met verbluffende sociale deelknoppen. De plug-in ondersteunt meer dan 200 sociale netwerken, waaronder Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest enz. Zodat u vrij bent om alle sociale media toe te voegen die u aan uw WordPress-website wilt toevoegen. U kunt kiezen of u de pictogrammen voor sociaal delen wilt weergeven op de startpagina van uw website, archiefpagina’s, categoriepagina’s, andere pagina’s of berichten.

Met de plug-in kunt u de positie van de deelknoppen kiezen, dwz boven of onder inhoud. Bovendien heeft het meerdere knopstijlen en -formaten die u naar wens kunt kiezen. Het dashboard van de plug-in heeft hoofdzakelijk vier secties: knoppen voor delen boven inhoud, knoppen voor delen onder inhoud, zijbalk delen en werkbalk voor mobiel delen . Elke sectie heeft twee tabbladen als ‘Stijl’ en ‘Opties’ om de plug-in aan te passen.

deel knoppen door deze plugin-instellingen toe te voegen

De werkbalk voor mobiel delen is gemaakt voor mobiele reacties om een ​​optimale mobiele gebruikerservaring te bieden.

U kunt Share-knoppen van AddThis-plug-ins gebruiken als u uitgebreide sociale netwerkopties wilt.

Meer informatie / downloaden 

6. Shareaholic

Shareaholic deelknoppen WordPress-plug-in

Shareaholic is meer dan alleen een plug-in voor sociaal delen. Het is een gratis alles-in-één platform voor het versterken van inhoud met geweldige functionaliteiten die u nodig hebt: deelknoppen, gerelateerde berichten en sociale analyse. De Shareaholic-plug-in helpt u om het siteverkeer te vergroten, de betrokkenheid te verbeteren, conversies te stimuleren en GRATIS inkomsten te genereren. Hiermee kunt u ook gepromote inhoud, native ads en partnerlinks toevoegen.

Shareaholic biedt een eenvoudige gebruikersinterface om sociale deelknoppen toe te voegen aan uw berichten, pagina’s, categorie of indexpagina. U kunt knoppen voor sociaal delen weergeven boven de inhoud, onder de inhoud of op beide plaatsen. Er zijn vier stijlvolle thema-indelingen: Klassiek, Flat Square, Flat Circle, Sexy . Bovendien kunt u een horizontale of verticale lay-out, grootte, kop, aangepaste pictogramkleuren, totaal aantal aandelen en meer kiezen.

shareaholic plug-in dashboard

Bovendien heeft het officiële ondersteuning voor de URL-verkorter van Google en Google Analytics.

U kunt de Shareholic-plug-in gebruiken als u meer uitgebreide functies wilt dan alleen knoppen voor sociaal delen.

Meer informatie / plug-in downloaden

Afsluiten

Sharing is caring! Maak het delen van uw inhoud gemakkelijk, verhoog de betrokkenheid van gebruikers en genereer meer bezoekers.

En de 6 beste gratis WordPress-plug-ins voor sociale media die hierboven zijn genoemd, zullen u zeker helpen indrukwekkende deelknoppen toe te voegen aan uw WP-website.

Daarnaast zijn er verschillende andere plug-ins voor sociale media (sociaal delen, sociaal pictogram, sociale login). Hieronder staan ​​enkele uiterst nuttige plug-ins die het bekijken waard zijn (bonusplug-ins: D)

  1. Sociale pictogrammen – Voeg eenvoudig meer dan 100 populaire sociale pictogrammen toe aan uw WP-site
  2. AddToAny Share-knoppen – WP-plug-in voor sociaal delen

Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *