7 Beste gratis en premium WooCommerce Checkout Field Editor-plug-ins! - DeLaatbusiness

7 Beste gratis en premium WooCommerce Checkout Field Editor-plug-ins!

8 min


126
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

WooCommerce is momenteel de belangrijkste plug-in bij uitstek voor iedereen die van zijn WordPress-site een online winkel wil maken . Zoals het er nu naar uitziet, zal het in de nabije toekomst bovenaan blijven staan. Deze populariteit kan echter een tweesnijdend zwaard zijn. 

Vanwege het grote aantal sites dat dezelfde plug-in gebruikt, heb je alle voordelen nodig die je kunt krijgen om je online winkel te laten opvallen. Een vaak genegeerde manier om dit te doen, is door een WooCommerce Checkout Field Editor te gebruiken om je afrekenpagina aan te passen .

Voor degenen onder u die het niet weten: WooCommerce is een gratis e-commerce plug-in waarmee WordPress-sites kunnen functioneren als online winkels. Als gevolg van de ongekende populariteit van e-commerce in het afgelopen decennium, is WooCommerce erin geslaagd om een ​​van de meest populaire plug-ins voor WordPress te worden en om een ​​goede reden. Omdat het gratis, gebruiksvriendelijk en effectief is, is het niet echt een verrassing dat mensen het liever gebruikten. 

Als gevolg van zijn populariteit zijn er een heleboel andere plug-ins en add-ons voor WooCommerce om de functionaliteit uit te breiden. Onder hen worden plug-ins voor het bewerken van afrekenvelden gebruikt om de verschillende velden op de afrekenpagina van WooCommerce aan te passen . Voordat we u vertellen wat de beste kassaveldeditors zijn, laten we het hebben over waarom u ze zou moeten gebruiken.

Waarom zou u een Checkout Field Editor gebruiken?

WooCommerce is goed voor 22% van het marktaandeel voor e-commerce-technologieën , evenals maar liefst 93,72% voor WordPress e-commerce plug-ins . Zoals het er nu uitziet, lijkt WooCommerce zijn concurrenten zoals Magento en Shopify in het stof achter te laten. Omdat al deze websites WooCommerce gebruiken, is het noodzakelijk dat uw e-commerce website iets doet dat afwijkt van de rest.

 Door de velden effectief aan te passen, kunt u een afrekenpagina presenteren die zowel bij uw merk als bij het product dat u verkoopt, past. Mensen vinden het leuk om bediend te worden en het kan verrassend effectief zijn om hen een afrekenpagina te laten zien die is aangepast aan hun behoeften.

Een goede WooCommerce-kassaveldeditor kan verder helpen dan alleen enkele esthetische veranderingen. Een verrassende 26% van de e-commerce-gebruikers heeft in het verleden een winkelwagentje verlaten vanwege een ” te lang / ingewikkeld afrekenproces “. Met een goede kassaveldeditor kunt u ook het afrekenproces vereenvoudigen. Hoewel het standaard afrekenproces in WooCommerce functioneel is, kunnen er nog steeds verbeteringen worden aangebracht.

Om u te helpen, hebben we voor uw gemak de beste WooCommerce-plug-ins voor het afrekenen van velden op een rijtje gezet. Dus laten we er zonder meer op ingaan.

Beste WooCommerce Checkout Field Editor-plug-ins

1. Aangepaste WooCommerce Checkout Fields Editor

woocommerce kassa veldeditor

Als u een beginner bent met WordPress en gewoon een eenvoudige plug-in wilt die zijn werk doet, dan is de Custom WooCommerce Checkout Fields Editor wellicht interessant voor u. Met behulp van deze plugin, zult u in staat zijn om de velden in het aanpassen WooCommerce Betaalpagina evenals de registratiepagina , zonder zich zorgen te hoeven met enige codering. U kunt toevoegen een nieuw veld of bewerken , verwijderen of herschikken van de bestaande.

Voor elk veld kunt u het label , de klasse , de tijdelijke aanduiding voor tekst en meer instellen. Bovendien kunt u met deze plug-in ook een veld naar wens instellen en laten weergeven in de e-mails en orderdetailpagina’s. U kunt zelfs validatie inschakelen voor de velden. Het belangrijkste is dat alles is ontworpen om snel en intuïtief te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken:

 • WooCommerce Custom Fields toevoegen, bewerken, opnieuw ordenen of verwijderen
 • Eenvoudig en intuïtief in gebruik
 • Velden opnieuw ordenen, de volgorde van velden wijzigen of herschikken
 • Geef velden weer op de pagina Bestellingen en in e-mails
 • Schakel validatie in voor de velden
 • Zet afrekenvelden eenvoudig terug naar de standaardoptie.

Download + demo + detailsGa naar boven

2. Flexibele afrekenvelden voor WooCommerce

woocommerce afrekenen

Flexible Checkout Fields is een krachtige plug-in waarmee u de afrekenpagina van WooCommerce kunt aanpassen aan uw behoeften. U kunt elk van de bestaande velden naar wens bewerken of eenvoudig uw eigen velden toevoegen . Er zijn verschillende soorten velden die kunnen worden toegevoegd. Bovendien kan het allemaal worden gedaan via de mooie en gebruiksvriendelijke interface die zeer intuïtief te gebruiken is. Deze plugin is ook vertaling klaar als het is compatibel met de WPML en Polylang plugins.

Er zijn een aantal verschillende dingen die u met deze plug-in kunt wijzigen aan de afrekenvelden. U kunt het label bewerken , het veld weergeven of verbergen , het veld op andere pagina’s weergeven, de velden opnieuw ordenen en nog veel meer. Het geeft je zelfs een eenvoudig selectievakje dat kan worden gebruikt om in te stellen of een veld vereist is of niet. Als u uw velden wilt opfleuren, kunt u voor elk veld een aangepaste CSS-klasse gebruiken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Stel labels en tijdelijke aanduidingen in
 • Velden weergeven op andere pagina’s
 • Verschillende soorten velden beschikbaar
 • Stel verplichte of optionele velden in
 • Voeg aangepaste CSS-klasse toe
 • Compatibel met WPML en Polylang

Download + demo + detailsGa naar boven

3. Checkout Field Editor voor WooCommerce

woocommerce kassa plugin

Checkout Field Editor is een andere eenvoudige en gebruiksvriendelijke plug-in die het een fluitje van een cent maakt om je WooCommerce-afrekenpagina naar wens aan te passen. Zodra u de WooCommerce-plug-in hebt geactiveerd en geconfigureerd, kunt u deze plug-in gebruiken om alle afrekenvelden aan te passen. Hiermee kunt u de velden naar wens toevoegen, bewerken, verwijderen en opnieuw ordenen zonder gedoe.

Met de plug-in kunt u ook nieuwe waarden instellen voor niet alleen het veldtype , de naam en het label, maar ook de tijdelijke aanduiding voor tekst en klasse . U kunt zelfs kiezen of een veld wordt weergegeven op de pagina met bestellingsdetails en in de e-mails . Als u een veld tijdelijk wilt verwijderen uit de afrekengegevens, bestellingsgegevens en e-mails, heeft de plug-in de optie om deze eenvoudig uit te schakelen . Als er zich complicaties voordoen, reset u gewoon naar de standaardvelden met een klik op de knop.

Belangrijkste kenmerken:

 • Voeg nieuwe aangepaste velden toe
 • Bewerk, schakel, deactiveer of verwijder velden eenvoudig
 • Stel een label, plaatsaanduidingstekst en klasse in voor velden
 • Afrekenvelden opnieuw ordenen
 • Toon een veld op de e-mails en de pagina met bestellingsdetails
 • Reset naar standaardvelden

Download + demo + detailsGa naar boven

4. Aangepaste velden WooCommerce Afrekenpagina

woocommerce afrekenpagina plugin

De Custom Fields WooCommerce Checkout Page plug-in is ontworpen om het gemakkelijk te maken om aangepaste velden toe te voegen aan de WooCommerce checkout pagina. Met deze eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken plug-in kun je nieuwe velden toevoegen en de bestaande aanpassen, zelfs als je geen technische kennis of codeervaardigheden hebt. U kunt zelfs een aangepaste koptekst toevoegen op de afrekenpagina van WooCommerce.

Wanneer u een nieuw veld toevoegt, kunt u de naam, het label, het type, de plaatsaanduidingstekst, de tekenlimiet, de veldbreedte en meer instellen. U kunt ook de intuïtieve interface voor slepen en neerzetten gebruiken om de velden eenvoudig opnieuw te ordenen. Met de plug-in kunt u ook handmatig instellen of een veld verplicht of verborgen is . Over het algemeen is het een eenvoudige maar veelzijdige plug-in die zijn doel weet te vervullen zonder onnodige tamtam.

Belangrijkste kenmerken:

 • Verander de volgorde van alle velden op de WooCommerce Checkout-pagina
 • Voeg aangepaste koptekst toe aan de WooCommerce-afrekenpagina
 • Geef velden weer op de pagina Bestellingen en in e-mails
 • Stel een veld in als Verplicht of Verborgen
 • Toon of verberg WooCommerce-velden
 • Reset afrekenvelden naar standaardoptie.

Download + demo + detailsGa naar boven

5. Geavanceerde aangepaste velden voor WooCommerce

wordpress checkout plugin

Als u op zoek bent naar iets dat verder gaat dan de functies van de vorige plug-ins, dan moet u investeren in een plug-in zoals Advanced Custom Fields . Deze premium plug-in is rijk aan functies , goed gecodeerd en wordt geleverd met speciale ondersteuning . Met deze plug-in kunt u aangepaste velden over de hele linie beheren zonder beperkt te zijn tot alleen de afrekenvelden. Bovendien is er absoluut geen codering vereist om deze plug-in te gebruiken. Als u bij een bepaalde stap in de war bent, is er uitgebreide documentatie met video’s die u kunnen helpen.

Deze fantastische plug-in ondersteunt maximaal 30 veldtypen en maakt specifieke instellingen voor elk veldtype mogelijk. Het stelt u ook in staat om voorwaardelijke logica voor de velden te gebruiken . De plug-in is ook getest om compatibel te zijn met veel populaire thema’s, waaronder Canvas, Jupiter, Porto, Uncode en meer. U kunt de velden ook valideren voordat u ze verwerkt en een mooi validatiesjabloon toevoegen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gegevensversleuteling, voorwaardelijke logica en veldvalidatie
 • Zeer responsief
 • 30 verschillende veldtypes
 • Voeg velden toe aan meerdere locaties
 • Documentatie klaar met videogids
 • Ontwikkelaarsvriendelijk, ondersteunende hooks en filter

Prijs: $ 29

Download + demo + detailsGa naar boven

6. WooCommerce Checkout Field Editor

wordpress checkout

Voor degenen onder u die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke premium plug-in die gebruikers een heleboel verschillende functies biedt om het afrekenveld aan te passen, hoeft u niet verder te zoeken dan WooCommerce Checkout Field Editor . Met deze plug-in kunt u tot 14 verschillende soorten velden toevoegen, naast het bijwerken , opnieuw ordenen en verwijderen van de bestaande. Hoewel het misschien niet de mooiste plug-in is die er is, maakt WooCommerce Checkout Field Editor dat meer dan goed met zijn flexibiliteit .

Deze plug-in heeft ook een volwaardige File Uploader als mogelijk invoertype. De plug-in ondersteunt ook voorwaardelijke veldweergave, zodat u een veld kunt instellen dat alleen wordt weergegeven als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Omdat het compatibel is met de WPML-plug-in , is het vertalen naar verschillende talen ook supergemakkelijk gemaakt. Net als sommige van de andere premium-plug-ins, heb je ook toegang tot hoogwaardige ondersteuning als er zich problemen voordoen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Voeg extra vergoeding toe aan het totaal van de winkelwagen met een vast bedrag en een percentage
 • WPML-compatibel
 • Voeg 16 invoervelden voor type toe na verzendveld
 • Eenvoudig resetten naar de standaardvelden van WooCommerce
 • Stel validatie in voor elk veld
 • Toegewijde ondersteuning

Prijs: $ 45

Download + demo + detailsGa naar boven

7. Woocommerce Easy Checkout Field EditorWoocommerce-Easy-Checkout-Field-Editor

WooCommerce Easy Checkout Field Editor is een andere premium plug-in waarmee u uw afrekenvelden eenvoudig kunt aanpassen. In plaats van zich te concentreren op extra toeters en bellen, kiest deze plug-in ervoor om zich te concentreren op het effectief doen van zijn werk. U kunt de velden in het afrekenformulier effectief toevoegen, bewerken, verwijderen en opnieuw ordenen . De plug-in wordt zelfs geleverd met ondersteuning voor 11 verschillende soorten aangepaste velden, waaronder tekst , wachtwoord , vervolgkeuzelijst, datumkiezer , enz.

Hiermee kunt u ook voorwaardelijke logica gebruiken om een ​​veld weer te geven of te verbergen op basis van de waarde van een ander veld. Hiermee kunt u ervoor kiezen om alleen bepaalde velden weer te geven als de winkelwagen een bepaald product bevat. Met deze plug-in kunt u ook nieuwe velden toevoegen aan het verzend- en factuuradresformulier . U heeft ook de mogelijkheid om terug te keren naar de standaardvelden als zich problemen voordoen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Voorwaardelijke afrekenvelden
 • 11 verschillende soorten aangepaste velden
 • Voeg nieuwe aangepaste velden toe aan het bestaande verzend- en factuuradresformulier
 • Herschik aangepaste velden met de gebruikersinterface voor slepen en neerzetten
 • Veldvoorbeeld in beheerdersdashboard
 • Toon ingediende velddetails in bestel-e-mails en bevestigingspagina’s

Prijs: $ 24

Download + demo + detailsGa naar boven

Inpakken:

Dit waren dus de beste gratis en premium WooCommerce-kassaveldeditors voor WordPress. Deze plug-ins slagen erin om eenvoudig te gebruiken, terwijl ze toch effectief en flexibel zijn. We hopen dat je dit artikel nuttig vond. Met een van deze plug-ins kunt u de klanten van uw e-commercesite een nieuwe ervaring bieden. Denk goed na over uw behoeften en kies degene die het beste bij uw site past.

Als je twijfelt over WooCommerce, kun je onze artikelen over WooCommerce Vs Shopify en Magento Vs WooCommerce bekijken om een ​​beslissing te nemen. Voor degenen onder u die beginners zijn in het maken van een e-commercesite, hebben we ook een handige gids over het instellen van WooCommerce.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *