7 beste WordPress-boekingsplug-ins voor gemakkelijke boekingen 2020 - DeLaatbusiness

7 beste WordPress-boekingsplug-ins voor gemakkelijke boekingen 2020

7 min


124
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Veel mensen denken dat boeken alleen van toepassing is op hotels en restaurants, maar dat is niet waar. Er zijn ook andere bedrijven die boeken en afspraken vereisen. Het is een erg drukke wereld, dus je vertrouwt niet alleen op e-mail en telefoontjes om te boeken. 

Het zal zowel voor u als voor uw klanten erg tijdrovend zijn als ze iets willen boeken. Er moet dus iets worden gedaan voordat u uw klanten verliest. Maar als u al een website heeft, wordt het tijd om de boekingsplug-in te installeren.

Tegenwoordig zijn WordPress Booking-plug-ins een belangrijk onderdeel geworden van online bedrijven. Tegenwoordig gebeurt alles online, iedereen geeft de voorkeur aan online of ze iets willen kopen of boeken of ergens willen bezoeken. 

Of u nu een hotel, restaurant of een bedrijf runt, u kunt gemakkelijk profiteren van een online boekingssysteem. Dit is de perfecte oplossing voor bedrijven die afhankelijk zijn van boekingen en reserveringen die hen zullen helpen hun online doelen te bereiken. Bijvoorbeeld: als een persoon de dokter wil bezoeken voor een eenvoudige controle, zou hij online controleren om op een gemakkelijke manier een afspraak te maken. Op deze manier hoeven ze geen tijd te verspillen met wachten.

Niet alleen dat, het is ook erg voordelig voor ondernemers. Ze kunnen kosten in rekening brengen en de betaling direct online innen . Bovendien kunnen ze het boekingssysteem gebruiken om verhuur of evenementen aan te bieden en in te plannen. Het helpt hen om de dag perfect in te richten door te kijken naar het aantal gemaakte afspraken.Ga naar boven

We hebben geprobeerd in dit artikel enkele van de beste WordPress-boekingsplug-ins te verzamelen die uw klanten helpen om overal en altijd een afspraak te maken. Alle boekingsplug-ins worden geleverd met geweldige functies die een cruciaal onderdeel zijn geworden van online bedrijven. Dus laten we het verkennen:

InhoudsopgaveZich verstoppen

1. WP Simple Booking Calendar (gratis)

WP Simple Booking Calendar-WordPress-boekingsplug-ins

WP Simple Booking Calendar is een van de beste gratis WordPress-boekingsplug-ins die wordt geleverd met een geweldige oplossing voor appartementen en kamers die u huurt. Het is de beste keuze voor diegenen die op zoek zijn naar eenvoudige accommodatie of andere aanbiedingen. Met behulp van deze plug-in kun je een mooie boekingskalender maken en deze aan de post of pagina toevoegen met behulp van shortcodes. Bovendien kan deze plug-in worden gebruikt voor alle soorten boekingen en reserveringen die helpen om meer bezoekers naar uw site te trekken.

Deze gratis versie geeft je toegang tot alle basisfuncties als je de boekingen wilt volgen. Met een paar klikken kunnen bezoekers eenvoudig de beschikbaarheid van de bed and breakfast controleren. Het is ook beschikbaar in de pro-versie, dus als u aangepaste legenda-items, geavanceerde bewerkings- en publicatie-opties wilt, kunt u eenvoudig upgraden naar de pro-versie die perfect is voor degenen die complexe items aanbieden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Maak een kalender
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Geeft beschikbaarheid weer
 • Vertaling klaar
 • Toegang tot alle basisfuncties

Download + demo + detailsGa naar boven

2. WordPress hotelboeking (premium)

hotel boeken motopress

De WordPress Hotel Booking- plug-in van MotoPress is het ultieme verhuursysteem voor WordPress-websites. Dankzij zijn volledige toewijding aan de accommodatie, is de plug-in uitgerust met alle noodzakelijke tools voor het aanbieden en verhuren van eigendommen van elk type: hotels, vakantiewoningen, bed & breakfasts, appartementen, enz. De plug-in wordt ook veel gebruikt door hoteleigenaren en Eigenaars van vakantiewoningen.Technisch gezien kunt u met dit WordPress-boekingssysteem een ​​goed gecategoriseerde directory van vakantiewoningen maken met hun beschrijvingen, afbeeldingen, bedtypes, uitzicht, voorzieningen, extra services, enz.

Daarnaast kunt u een realtime zoekbeschikbaarheidsformulier toevoegen dat door accommodaties zoekt. Het resultaat is dat gasten de accommodatie online kunnen kiezen, controleren en boeken (kan vooraf worden betaald als volledige betaling of aanbetaling, of gratis bij aankomst). Dan kunnen de property managers gemakkelijk alle boekingen afhandelen, betalingsgegevens, klantinformatie, notities en meer bekijken. In tegenstelling tot gepatenteerde boekingssoftware, brengt de WordPress Hotel Booking-plug-in geen extra commissies in rekening en kan deze worden gebruikt voor onbeperkte verhuur.

Belangrijkste kenmerken:

 • Mogelijkheid om verplichte belastingen en toeslagen te innen.
 • E-mailmeldingen voor beheerders en klanten.
 • Gratis proefaccount voor back-end.
 • Mogelijkheid om alle of individuele eigendommen voor een bepaalde periode te blokkeren.
 • Min en max verblijfsregels voor alle of individuele eigendommen.

Download + demo + detailsGa naar boven

3. Geavanceerde boekingskalender (gratis)

Geavanceerde boekingskalender-boekingsplug-in

Geavanceerde boekingskalender is een andere geweldige WordPress-boekingsplug-in voor accommodaties. Nadat de reservering is gegenereerd, ontvangt de gast een e-mail waarin u deze moet bevestigen of weigeren. Het is volledig geïntegreerd met uw eigen Google Universal Analytics-account waar de stappen van de gebruiker kunnen worden gevolgd in het boekingsformulier dat helpt bij het identificeren van de nieuwe mogelijkheden.

Deze plug-in is volledig responsief en ziet er geweldig uit op alle schermformaten, van desktop tot tablets. Het zal u gemakkelijker maken om de prijzen te beheren volgens de seizoenen en kamertypes en de cookies kunnen worden ingeschakeld om gebruikersinvoer op te slaan. Dit type reserveringssysteem is speciaal gemaakt voor moderne hoteliers die hun online reserveringen in handen willen krijgen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Widgets voor beschikbaarheidscontrole
 • E-mailsjablonen voor elke e-mail
 • Integreert Google Universal Analytics-account
 • Genereert één reservering per boeking
 • Inputs kunnen in cookies worden opgeslagen

Download + demo + detailsGa naar boven

4. Online hotelboekingssysteem (Premium)

online hotelboekingssysteem

Online hotelboekingssysteem is een geweldige premium WordPress-boekingsplug-in die helpt bij het integreren van uw website en de nieuwe sjablonen. Met deze plug-in kunt u het onbeperkte aantal kamers toewijzen met hun typen en capaciteit. Het bevat een actieve boekingslijst met annuleringsfunctie en boekingsgeschiedenislijst. U kunt ook eenvoudig de inhoud van de annulerings- en bevestigingsmail bewerken vanuit het admin-paneel.

U kunt de betaling op drie verschillende manieren doen: PayPal IPN, PayPal bij aankomst en offline creditcard. Dit thema bevat meer dan 16 talen, dus kies de taal van uw voorkeur. Bovendien wordt de afbeelding geladen volgens het kamertype, waar u de boekingslijst kunt doorzoeken op datumbereik.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteunt elke valuta
 • Wijs een onbeperkt kamertype en capaciteit toe
 • 12 maanden kalenderoverzicht van kamerbeschikbaarheid
 • Boekingslijst zoeken op datumbereik
 • Meertalige functie voor front-end

Download + demo + detailsGa naar boven

5. PinPoint-boekingssysteem Pro (Premium)

nauwkeurig boekingssysteem

PinPoint Booking System Pro is een perfecte WordPress Booking-plug-in die u helpt bij het maken van een reserverings- / boekingssysteem op uw WordPress-website of blog. Deze plug-in geeft agenda’s weer aan de voorkant voor gebruikers van waaruit u de beschikbaarheid van datums en uren kunt zien en de boeking kunt maken. En alle beheerders en gebruikers kunnen het onbeperkte aantal boekingskalenders maken.

Deze boekingskalender bevat een zijbalk waar de klanten de beschikbaarheid kunnen zien, de kamers kiezen, het reserveringsoverzicht met kortingen en belastingen en ook de vouchers / coupons kunnen zien en vervolgens hun gegevens in een aanpasbare vorm kunnen invoeren. Verder heeft de administratie de mogelijkheid om het boekingsverzoek toe te voegen, goed te keuren, te annuleren, af te wijzen en te verwijderen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning voor meerdere valuta’s
 • Ondersteuning voor aangepast berichttype
 • Maak uw eigen aangepaste boekingsformulieren
 • Maak een onbeperkt aantal e-mailsjablonen
 • Meertalige ondersteuning of frontend en backend

Download + demo + detailsGa naar boven

6. WP Quick Booking Manager Pro (Premium)

WP Quick Booking Manager Pro-WordPress boekingsplug-ins

WP Quick Booking Manager Pro is een verbluffende boekingsplug-in die uw klanten helpt om een ​​afspraak voor de services rechtstreeks vanaf de website te boeken. Deze plug-in maakt online boekingsservices voor uw website mogelijk, waar u de beschikbaarheid van uw appartementen, kamers, huizen, resorts en hotels kunt weergeven en beheren. Deze plug-in maakt een kamergalerij en een boekingskalenderpagina die helpt bij het dagelijks beheren van de boeking.

De plug-in is zeer eenvoudig te installeren en te configureren en wordt geleverd met flexibele functionaliteit. Bovendien kunt u in WP Admin eenvoudig de boeking toevoegen, beheren en verwijderen. jQuery, Ajax en andere technologieën zijn ingebouwd in deze plug-in, een van de geavanceerde WordPress-plug-ins. U kunt problemen met de gebruikersinterface oplossen door uw aangepaste CSS te schrijven vanuit de admin-optie. Deze plug-in integreert PayPal en handmatige betaling voor de betaling.

Belangrijkste kenmerken:

 • De beheerder kan de specifieke boekingen weigeren
 • Paginering van de boekingslijst
 • Boeking toevoegen / bewerken / beheren vanuit de admin-interface
 • Sla boekingen en instellingen op in uw database
 • Onbeperkt aantal kamers, boekingen en klanten

Download + demo + detailsGa naar boven

7. WooCommerce Easy Booking (gratis)

WooCommerce Easy Booking-WordPress-boekingsplug-ins

Als u op zoek bent naar de eenvoudige maar flexibele plug-in, dan is WooCommerce Easy Booking de perfecte plug-in die wordt geleverd met veel handige functies. Er is een optie toegevoegd aan deze plug-in om u te helpen als u de WooCommerce-producten wilt boeken of huren. Hiermee kunt u een of twee velden op de productpagina toevoegen en de start- / einddatum instellen en de nieuwe prijs berekenen. Dit is een afspraak- en planningsplug-in die kan worden geïntegreerd met de eCommerce-toolkit.

Met deze plug-in kunt u de aangepaste prijzen instellen op basis van dagelijks, wekelijks, maandelijks of zelfs ‘s nachts. Bovendien bevat het veel add-ons die deze plug-in uniek maken van anderen. Het gebruikt Pickadate.js om de kalenders weer te geven en de datums in te stellen. Als de gratis versie niet de volledige tevredenheid geeft, kunt u upgraden naar de pro-versie met meer functies.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruikt Pickadate.js
 • Mobiel vriendelijk
 • Maakt het mogelijk om een ​​begin- en einddatum in te stellen
 • Integreert met e-commerce toolkit
 • Mogelijkheid om een ​​WooCommerce-product te huren en te boeken

Download + demo + detailsGa naar boven

Gevolgtrekking

In dit artikel hebben we geprobeerd u enkele van de beste gratis en premium-versie WordPress Booking Plugins te presenteren Deze boekings-WordPress-plug-in wordt geleverd met geweldige functies en functionaliteit die zullen helpen om het aantal bezoekers naar uw site te trekken. Voordat u een plug-in gebruikt, is het goed als u er meerdere probeert en besluit door de WordPress-boekingsplug-in te testen En gebruik degene die bij uw bedrijfssysteem past.

Als u plug-ins heeft gebruikt, kunt u uw ervaringen met ons delen, wat erg nuttig zal zijn voor nieuwkomers.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *