7 Beste WordPress LMS-plug-ins om uw online cursussen in 2020 te verkopen - DeLaatbusiness

7 Beste WordPress LMS-plug-ins om uw online cursussen in 2020 te verkopen

7 min


130
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Leren is een van de processen die we bijna elk moment in ons leven uitvoeren. Er zijn veel diensten die ons ook faciliteiten bieden om te leren. Online cursussen zoals online tutorials, presentaties, lezingen, quizzen en lessen zijn uitgebreid te vinden op internet. Evenzo zijn er veel websites die deze functies ook bieden. Ze gebruiken het Learning Management System of simpelweg LMS op hun websites om ze efficiënter te maken.

De online cursussen zoals deze zijn ook snel gegroeid op het web. Evenzo wordt het ook veel gebruikt op WordPress, aangezien een groot deel van het internet uit WordPress bestaat. Je kunt veel van deze online cursussen via LMS ook op WordPress-websites vinden. In dit artikel laten we u de beste WordPress LMS-plug-ins zien die u kunt toevoegen aan uw online cursuswebsites.

Ook op internet kunnen de online cursussen sterk verschillen. Het kan variëren van eenvoudige taken zoals duiken in een zwembad tot volledige cursussen over uitgebreide lessen door veel gerenommeerde universiteitsprofessoren. Er zijn ook veel educatieve WordPress-  thema’s en plug-ins te vinden op internet. De volgende WordPress LMS-plug-ins zijn echter geschikt voor al uw informatieve of lerende websites. Maar voordat u begint, moet u aan iets denken.

Waar moet je op letten bij een WordPress LMS-plug-in?

 • Cursusstructurering: u moet ervoor zorgen dat uw WordPress LMS-plug-in over goede mechanismen voor het bouwen van cursussen beschikt. Het zal niet efficiënt zijn als het geen goede cursusstructuur op de plug-in heeft
 • Quizzen en tests: ze zijn een van de beste methoden om te weten hoeveel u hebt geleerd. Een WordPress LMS-plug-in met deze functie zal dus zeker een goede hulp zijn voor uw leerwebsite. Dit is erg gewenst door de studenten om online iets te leren.
 • Geautomatiseerde e-mails: geautomatiseerde e-mails klinken misschien als een ondergeschikte functionaliteit op uw website. Maar het kan van uw kant een enorme verandering in tijdbeheer teweegbrengen. U kunt veel tijd besparen als u dezelfde e-mails naar een groot aantal gebruikers moet sturen. Dus als je het op je WordPress LMS-plug-in hebt, kan dit heel goed voor je zijn.
 • Informatie over cursusvoortgang: deze functie kan erg handig zijn, ongeacht het type leerwebsite dat u heeft. De leerlingen van uw website moeten zeker zijn van hun vorderingen en wat ze hebben geleerd. Dus een WordPress LMS-plug-in die deze informatie biedt, kan goed worden gewaardeerd door alle gebruikers en leerlingen van uw website.

De beste WordPress LMS-plug-ins:

Gezien alle belangrijke functies die een WordPress LMS-plug-in zou moeten hebben, hebben we hun lijst gemaakt voor uw leerwebsite.

1. LearnDash

beste-wordpress-lms-plugins-learndash

LearnDash is een van de meest populaire en geliefde WordPress LMS-plug-ins. Het heeft veel functies en elementen die het hebben geholpen om bekend te zijn in zijn categorieën. De belangrijkste functies helpen u waarschijnlijk om de beste professionele online cursussen voor uw leerwebsite te bieden. Met behulp van deze plug-in kunt u eenvoudig uw cursussen verkopen. De opties om de prijs in te stellen en het prijsmodel te kiezen, zijn gemakkelijk beschikbaar met deze plug-in. Ze zijn ook heel gemakkelijk aan te passen en kunnen moeiteloos worden gepubliceerd.

U kunt uw leerlingen ook inhoud met infuusvoer geven. De inhoud die ze nodig hebben, wordt automatisch aan hen geleverd volgens het toegewezen schema. U kunt zelfs uw leerlingen belonen via deze WordPress LMS-plug-in. De leerlingen kunnen worden beloond met certificaten, punten, badges, enzovoort. Dit kan hen ook helpen meer te leren.  

Belangrijkste kenmerken:

 • Betrokkenheidstriggers
 • Controle inschrijving
 • Betalingsgateway-opties
 • Herinneringen voor verlenging
 • gemeenschapsforums

Prijs: $ 159

Koop hier learndash

2. LifterLMS:

beste-wordpress-lms-plugins-lifterlms

Als u wilt dat een WordPress LMS-plug-in uw Learning-website verder laat groeien, kan LifterLMS meer dan genoeg voor u zijn. Het is een krachtige plug-in die speciaal is ontwikkeld voor het leren van websites. De functies van deze plug-in zijn ook gericht op deze leerwebsites. U kunt gemakkelijk contact maken met uw studenten door u te helpen bij het maken van een groot aantal interactieve cursussen. Het heeft ook lidmaatschapsopties voor uw leerlingen. Dit kan handig zijn om ze ook regelmatig van updates te voorzien.

Deze WordPress LMS-plug-in heeft ook geweldige beveiligingsservices voor uw inhoud. Hiermee kunt u inhoud vergrendelen voor gebruikers en studenten van uw website. De inhoud is alleen voor hen toegankelijk als de tijd daarvoor rijp is. Met behulp van deze plug-in kunt u ook eenvoudig uw leerwebsite beheren. Dit alles kan worden gedaan vanaf een enkele eenvoudige WordPress-website.

Belangrijkste kenmerken:

 • Inkomen genererende opties
 • Multimedialessen
 • Cursusbouwer
 • Quizzen
 • Leerlingendashboard

Prijs: $ 99

Download + demo + detailsGa naar boven

3. WP cursusmateriaal

beste-wordpress-lms-plugins-wp-courseware

De beste manier om iets op een digitaal platform aan te passen, is via slepen en neerzetten. Dit is precies waar WP Cousreware voor is gemaakt. Het is een WordPress LMS-plug-in die is ontwikkeld om het u gemakkelijker te maken om uw WordPress LMS-website aan te passen. Met behulp van deze plug-in kunt u zonder gedoe veel cursussen maken. Je krijgt ook een zeer goede baanbescherming met behulp van deze plug-in. De inhoud kan naar behoefte worden beperkt tot geregistreerde, ingeschreven en aangemelde studenten.

U kunt via deze plug-in ook drip-inhoud voor uw WordPress LMS-website aanbieden . Ze kunnen worden gepland op basis van de geregistreerde datum of op basis van specifieke intervallen. Met behulp van deze plugin kunnen ook de cursuscertificaten worden verstrekt. Dit kan handig zijn om meer studenten aan te moedigen zich in te schrijven voor uw cursussen.

Belangrijkste kenmerken:

 • E-mail notificaties
 • Cursusvereisten
 • Themacompatibiliteit
 • Instructeurrollen
 • Terugkerende abonnementen

Prijs: $ 129

Download + demo + detailsGa naar boven

4. LearnPress

beste-wordpress-lms-plugins-learnpress

LearnPress is een van de meest gedownloade WordPress LMS-plug-ins aller tijden. Met behulp van deze plug-in kunt u eenvoudig cursussen op uw leerwebsite maken en verkopen. Het is rijk aan bronnen en functies met alleen de gratis versie . De premium-versie kan uw WordPress LMS-website nog meer een boost geven. Gezien de geweldige communicatiemogelijkheden met de studenten, kun je een heleboel cursussen toevoegen met de betrokkenheid van zowel de docenten als de studenten.

Het is een van de plug-ins die WordPress multisite ondersteunen . U kunt deze plug-in dus op meerdere sites en netwerken gebruiken met een enkele WordPress-installatie. Evenzo bestaat het ook uit meerdere cursussen en lesinstellingen. Hier kunt u uw cursussen als gratis of betaald instellen. U kunt zelfs een voorbeeld van een aantal cursussen maken voordat u ze volgt,  als u dat wilt. Op deze manier kunnen uw studenten een idee krijgen van wat voor soort cursus het is.

Belangrijkste kenmerken:

 • Opties voor cursusbeheer
 • Onbeperkt aantal cursussen, lessen en quizzen
 • Builder met slepen en neerzetten
 • Opties voor registratiecontrole
 • Regelmatige updates

Prijs: gratis + premium add-ons

Download + demo + detailsGa naar boven

5. GoodLMS

beste-wordpress-lms-plugins-goodlms

Als u wilt dat een WordPress LMS-plug-in u de beste functies biedt voor uw leerwebsite , dan zal GoodLMS u veel goede functies bieden. Het heeft een uitgebreid aantal aanpassingsopties voor de backend van uw WordPress LMS-website. Met behulp van de backend van de instructeur en de backend van studenten , kunt u de instellingen voor respectievelijk de instructeurs en studenten beheren. Evenzo kunt u met behulp van de betalingsbackend ook de instellingen voor de betalingsopties regelen .

U kunt uw studenten ook badges en certificaten geven wanneer ze de cursussen voltooien. Als je ze wilt testen, zijn er ook prachtige demo’s voor hen beschikbaar. Met behulp van deze demo’s kunt u een goed idee krijgen van hoe ze werken. Vervolgens kunt u ze installeren en aan uw WordPress LMS-website gaan werken als u dat wilt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Onderafdelingen met subquizzen
 • Cursus curriculum
 • Kortingscodes
 • Nieuwe proceslijn
 • Commissietariefopties voor instructeurs

Prijs: $ 32

Download + demo + detailsGa naar boven

6. Namaste! LMS

beste-wordpress-lms-plugins-namastelms

Namaste! LMS is een WordPress LMS-plug-in waarmee u eenvoudig online cursussen op uw leerwebsite kunt beheren en maken. Met behulp van deze plug-in kunt u veel regels maken voor de toegang tot de cursus en de les . Op dezelfde manier kunnen deze regels ook worden toegewezen aan opdrachten op basis van voltooiing, testresultaten of handmatige goedkeuringen door beheerders. Dus, naast een goed beheer, krijgt u via deze plug-in ook volledige bewijsbeveiliging voor uw educatieve bronnen.

Deze plug-in heeft ook cijfers en punten zodat de studenten hun prestaties kunnen volgen. Daarnaast krijg je met deze plug-in ook veel betalings- en accountopties. Het omvat het in rekening brengen van gebruikers om zich aan te melden voor gratis of betaalde lessen. U kunt ook schoolaccounts inschakelen op uw leerwebsite. Op deze manier kunt u uw cursussen of lessen ook aan een groep studenten tegelijk verkopen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Toegangsbeperking tot inhoud
 • Opties om docenten toe te wijzen
 • Shortcodes Compatibiliteit
 • Beheeropties voor beveiligde bestanden
 • Rolopties voor WordPress-gebruikers voor studenten

Prijs: $ 67

Download + demo + detailsGa naar boven

7. Sensei

beste-wordpress-lms-plugins-sensei

In vechtsporten wordt sensei een leraar genoemd. Maar in WordPress verwijst Sensei naar een WordPress LMS-plug-in waarmee je een leraar kunt zijn met behulp van je leerwebsite. Het kan worden gebruikt om veel nuttige en professionele online cursussen aan uw studenten te bieden met een zeer goede gebruikersinterface en navigatie-opties. Houd er echter rekening mee dat het een extensie is voor WooCommerce . Zorg er dus voor dat u WooCommerce hebt geïnstalleerd en geactiveerd om deze plug-in te laten werken.

Met de prijs die u ervoor betaalt, kan deze WordPress LMS-plug-in u naadloze WordPress-integratieopties bieden . Het is net zo gemakkelijk te gebruiken als de aangepaste berichttypen die u op een WordPress-website gebruikt. Dit resulteert ook in het gemakkelijk maken van content. De quizzen, tests en lessen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan uw leerwebsite. Het kan ook helpen bij het efficiënt leren van de gebruikers van uw website.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruikersregistratie-opties
 • Cursusanalyse
 • Vraagbankopties
 • Quiz beoordelen
 • Social media vriendelijk

Prijs: gratis + premium add-ons

Download + demo + details

Afsluiten:

Met behulp van deze WordPress LMS-plug-ins zijn we er zeker van dat u een WordPress-website kunt maken. We hopen ook dat u ze moeiteloos en zonder problemen kunt maken. Het is zeer onwaarschijnlijk dat u problemen ondervindt bij het maken van uw lerende websites, aangezien deze plug-ins zeer gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface om u te helpen bij een betere navigatie en beheer van uw lerende website.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format