meer verkopen chatbots

7 geweldige WordPress-migratieplug-ins om u te helpen uw website te verplaatsen!

6 min


137

Het migreren van uw site kan vaak een enorme hoofdpijn blijken te zijn. Er zijn een heleboel dingen die moeten worden verplaatst en dit handmatig moeten doen is behoorlijk ontmoedigend, zelfs voor enkele van de kleinere sites. 

Hoewel het vrij eenvoudig is om een ​​website op te zetten met WordPress, kan het veel meer moeite kosten om er een te migreren. Hoewel er een ingebouwde export- / importtool in WordPress is, helpt het je niet om alles te verplaatsen. Gelukkig voor iedereen zijn er een aantal WordPress-migratieplug-ins om u te helpen. Gebruik gewoon de juiste plug-in, uw site wordt automatisch verplaatst, wat u een hoop tijd bespaart.

Hoewel er veel opties zijn, zijn sommige effectiever dan andere. In dit artikel hebben we de beste WordPress-migratieplug-ins op een rijtje gezet die u kunt vinden. De lijst bevat gratis plug-ins die beschikbaar zijn op de WordPress-website, evenals enkele premium-plug-ins. Doorloop gewoon de lijst en beslis welke WordPress-migratieplug-in voor u geschikt is.

7 van de beste WordPress-migratieplug-ins [gratis + premium]

1) Alles-in-één WP-migratie (gratis)

alles-in-één wp-migratie WordPress-migratieplug-ins

Zoals de naam al doet vermoeden, is All-In-One WP Migration een fantastische plug-in waarmee u uw site gemakkelijk kunt migreren. U hoeft niet met codes te rommelen, omdat het is ontworpen om zeer intuïtief te zijn in het gebruik. Het geeft je ook de mogelijkheid om de zoek- en vervangbewerkingen op je site naar hartenlust te gebruiken wanneer je je site exporteert . Bovendien worden eventuele problemen met de serialisatie tijdens het zoeken en vervangen ook opgelost.

Bovendien is de plug-in ook gemaakt om compatibel te zijn met mobiele apparaten. Bovendien is het getest om compatibel te zijn met Windows, macOS en zelfs de belangrijkste Linux-distributies. Omdat het werkt door gegevens in kleine stukjes over te dragen, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen voor de uploadgrootte tijdens het migreren van uw site. Al met al is dit een krachtige en goed ontworpen plug-in waar veel voor nodig is.

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruikersvriendelijk
 • Omzeilt uploadbeperkingen
 • Mobiel vriendelijk
 • Lost automatisch serialiseringsproblemen op
 • Onbeperkt zoeken en vervangen
 • Windows, macOS en Linux compatibel

Download + demo + details

2) Duplicator (gratis)

duplicator wordpress migratie plug-ins

Duplicator is een andere fantastische WordPress-plug-in die is gemaakt om site-eigenaren te helpen hun website zonder problemen te migreren. Het beste hiervan is dat het u hierbij zal helpen met absoluut geen downtime . Duplicator verpakt de inhoud van uw site, evenals de plug-ins, thema’s, database en WordPress-bestanden in een enkel zipbestand . Met dit pakket kunt u uw website volledig migreren. Omdat het pakket alle bestanden bevat, hoeft u niet eens een WordPress-installatie op uw nieuwe site voor te bereiden.

U kunt Duplicator niet alleen gebruiken om inhoud naar een andere site over te brengen, maar u kunt ook back-ups van uw site maken. U kunt de plug-in ook gebruiken om vooraf geconfigureerde websites te maken . U kunt uw site ook gemakkelijk hergebruiken of verspreiden . Het kost niet veel tijd om te doen en kan u in de toekomst een hoop moeite besparen. Het is allemaal vrij eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners van WordPress.

Belangrijkste kenmerken:

 • Intuïtief in gebruik
 • WordPress installatie niet vereist
 • Geen uitvaltijd
 • Migreer uw website overal
 • Maak eenvoudig een back-up van uw site
 • Maak vooraf geconfigureerde sites

Download + demo + details

3) WP Migrate DB (gratis)

WP Migrate DB

WP Migrate DB werkt heel anders dan de andere WordPress Migration Plugins. Het is gericht op gevorderde gebruikers en vereist meer technische kennis om te gebruiken. Met behulp van deze plug-in kunt u een MySQL-datadump genereren vanuit uw database die u kunt opslaan als een SQL-bestand . In tegenstelling tot de ingebouwde XML-export- / importfunctie in WordPress, kan deze worden gebruikt om uw volledige database te migreren . Het SQL-bestand kan worden geüpload via een databasebeheertool zoals phpMyAdmin .

Deze plug-in maakt ook het zoeken / vervangen van URL’s en bestandspaden mogelijk. Bovendien is het ook ontworpen om geserialiseerde gegevens te verwerken. Hoewel het geen bestanden migreert, is het nog steeds een nuttige plug-in die zijn werk effectief doet ondanks het ontbreken van de toeters en bellen van zijn concurrenten. Vooral ontwikkelaars zullen deze goed gecodeerde en nuttige plug-in kunnen waarderen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Migreert de volledige database
 • Zoek en vervang voor URL’s en bestandspaden
 • Verwerkt geserialiseerde gegevens
 • Maakt een back-up van de database als een SQL-bestand
 • Goed gecodeerd
 • Plug-in compatibiliteitsmodus

Download + demo + details

4) Migrate Guru (gratis)

Migreer Guru

Als je een plug-in voor WordPress-sitemigratie wilt die supergemakkelijk te gebruiken is, moet je Migrate Guru eens bekijken . U hoeft niet te rommelen met ingewikkelde instellingen. Met slechts één klik kunt u uw site verplaatsen. Om de zaken nog beter te maken, is de plug-in speciaal gebouwd voor grote sites . U hoeft zich ook geen zorgen te maken over add-ons of extensies. Het regelt alles zonder problemen voor u.

Migrate Guru werkt via zijn eigen servers, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over opslagruimte. De plug-in is ook vrij snel. Het kan binnen 30 minuten 1 GB aan gegevens overdragen . Het is ook ontworpen om compatibel te zijn met alle webhostingservices die er zijn. Migrate Guru wordt zelfs geleverd met een zoek- en vervangfunctie die zeer nauwkeurig is en bovendien volledig geautomatiseerd is .

Belangrijkste kenmerken:

 • Migratie met één klik
 • Compatibel met alle hostingservices
 • Automatische zoek- en vervangfunctie
 • Gebruikersvriendelijk
 • Geen opslagruimte nodig
 • Tijdige waarschuwingen

Download + demo + details

5) WP SuperBackup (Premium)

WP SuperBackup

Als je op zoek bent naar iets met veel meer functies dan de vorige opties, dan zou je een premium plug-in zoals WP SuperBackup moeten overwegen . Van sitemigratie, back-up, herstel en nog veel meer, deze plug-in is ontworpen om alles aan te kunnen. Zodra u een back-up van uw site heeft opgeslagen, kunt u deze gemakkelijk migreren waar u maar wilt. WP SuperBackup wordt ook geleverd met uitgebreide cloud-integratie , zodat u uw back-ups kunt uploaden voor extra veiligheid.

Omdat het is ontworpen om super intuïtief te gebruiken, zouden zelfs WordPress-beginners geen problemen moeten hebben met het gebruik van de plug-in. De plug-in wordt ook geleverd met ondersteuning voor meerdere locaties . U kunt migreren van multisite naar multisite, single-site naar multisite, of zelfs multisite naar single-site. Als er iets mis zou gaan, heb je nog steeds de handige herstelfunctie met één klik om alles goed in te stellen. Bovendien kunnen het hoogwaardige ondersteuningssysteem en de uitgebreide documentatie u bij eventuele problemen helpen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Eenvoudige back-up, migratie en herstel van sites
 • Klaar voor meerdere locaties
 • Cloud-integratie
 • Kwaliteitsondersteuning
 • Gebruikersvriendelijk
 • Herstellen met één klik

Prijs: $ 35

Download + demo + details

6) BackupGuard (Premium)

BackupGuard

BackupGuard is een fantastische plug-in die is ontworpen om gebruikers te helpen bij het gemakkelijk back-uppen, herstellen en migreren van hun site. Met zijn functies maakt de plug-in het u gemakkelijk om uw site zonder onnodig gedoe te verplaatsen. Het heeft een volledig automatische migratie , dus u hoeft niet te rommelen met de configuraties. De plug-in migreert uw bestanden en database en wordt zelfs geleverd met geserialiseerde gegevensherstructurering . De plug-in refactors alle URL’s, bestandsnamen en afbeeldingspaden.

Met BackupGuard kunt u drie verschillende soorten migratie uitvoeren; van de submap van een domein naar de hoofdmap , van een lokale installatie naar een installatie op afstand , of gewoon een migratie tussen domeinen of hosts . Het regelt alles voor u en neemt maatregelen om de fouten te voorkomen die gewoonlijk optreden bij sitemigratie. De plug-in heeft ook speciale ondersteuning om u te helpen als er zich problemen voordoen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Automatische sitemigratie
 • Geavanceerde refactoring en migratie-engine
 • Toegewijde ondersteuning
 • Ondersteunt drie soorten migratie
 • Geplande back-ups van sites
 • Site herstellen

Prijs: $ 25

Download + demo + detailsG

7) UpdraftPlus (Premium)

UpdraftPlus WordPress-plug-in voor sitemigratie

De premium-versie van UpdraftPlus is een van de beste opties die er zijn als het gaat om WordPress-migratieplug-ins. Snel en effectief, u hoeft geen tijd te verspillen aan complexe instellingen en configuraties. U kunt uw site binnen enkele minuten migreren of klonen vanaf uw dashboard . De speciale zoek- en vervangtool werkt automatisch door uw database, waardoor het veel eenvoudiger wordt. Bovendien kunt u ook altijd willekeurige zoek- en vervangfuncties gebruiken.

Afgezien van de migratie- / kloonfunctie, zijn er nog veel andere voordelen aan het kiezen van UpdraftPlus. Het stelt u ook in staat om automatisch een back-up van uw site te maken en eventuele wijzigingen gemakkelijk te herstellen . U hoeft zich ook geen zorgen te maken over compatibiliteit met meerdere locaties . De interface is ook ontworpen om gemakkelijk te gebruiken. Mocht u problemen ondervinden bij het gebruik van het thema, dan kunt u zich wenden tot de snelle en persoonlijke ondersteuningsdienst .

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Klonen / migratie met één klik
 • Automatische back-ups
 • Krachtig zoeken en vervangen
 • Multisite compatibel
 • Toegewijde ondersteuning

Prijs: $ 42

Download + demo + details

Concluderen:

Dit was dus onze lijst met de beste WordPress-migratieplug-ins die er zijn. We hopen dat dit artikel nuttig was. In dit artikel hebben we zowel gratis als premium plug-ins op een rijtje gezet. Overweeg gewoon zorgvuldig wat u nodig heeft van een plug-in en beslis welke het beste voor u is. Hopelijk vind je degene die perfect bij je past. Met de juiste plug-in wordt het migreren van uw WordPress-site een fluitje van een cent.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format