9 geweldige WordPress LightBox-plug-ins voor verbluffende websites in 2020 (GRATIS en Premium) - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

9 geweldige WordPress LightBox-plug-ins voor verbluffende websites in 2020 (GRATIS en Premium)

8 min


151
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Met steeds meer nadruk op digitale marketing en online websites, ongeacht met welke zakelijke niche u verbonden bent, zijn er talloze concurrenten. 

En met wedstrijden bedoelen we steeds aantrekkelijkere websites met veel functies om potentiële klanten weg te stelen. Dus wat kunt u doen om bovenaan te scoren en de favoriet van uw lezers en kijkers te worden? En het simpele antwoord hierop is simpelweg een visueel aantrekkelijkere en aantrekkelijkere website om een ​​blijvende indruk achter te laten.

Als het om een ​​website gaat, is een van de belangrijkste elementen van het ontwerp het inhoudsgedeelte. Het speelt een grote rol bij het vermaken van uw gebruikers en het veranderen van kijkers in loyale gebruikers. En hier komt Lightbox om de hoek kijken. Een innovatieve en creatieve manier om uw mediabestanden te presenteren! Als u niet weet wat dat precies zijn, volgt hier een korte inleiding tot wat het betekent.

Wat is WordPress Lightbox? Hoe werkt het?

Lightbox betekent in eenvoudige bewoordingen een pop-up- of overlayvenster dat over de website gaat en uw mediabestanden weergeeft . Ze richten zich op de afbeelding die u wilt weergeven en maken de rest van de pagina donkerder. De pagina is echter nog steeds zichtbaar langs de randen van de lichtbak. Dit zorgt ervoor dat de aandacht van de kijker wordt getrokken naar wat je maar wilt laten zien.

Tegenwoordig gebruiken websites een lightbox om niet alleen afbeeldingen te integreren, maar ook om opt-in-formulieren voor nieuwsbrieven en e-maillijsten toe te voegen . Lightbox is een geavanceerde en innovatieve manier om uw site geavanceerder te maken en lijkt de ouderwetse methoden om dit te doen te zijn ontgroeid. Bovendien is het toevoegen van links naar andere pagina’s ook effectiever omdat ze uw bezoekers op de huidige pagina houden.

Het zijn in feite JavaScipt-, jQuery- of CSS3-scripts die het grafische besturingselement modaal venster gebruiken om uw favoriete inhoud of afbeeldingen weer te geven. Het werkt in principe met de ouder / kind-modus. Wanneer het onderliggende venster wordt geopend, wordt het oudervenster donkerder zodat het nauwelijks zichtbaar is. En wanneer de gebruiker de interactie met het onderliggende venster stopt, stopt het algemene venster of de pop-up zijn acties. En dit is het exacte mechanisme van hoe een lightbox werkt.

Beste WordPress LightBox-plug-ins

Hoewel er meer dan één manier is om lightbox aan uw WordPress-site toe te voegen, is de gemakkelijkste en meest effectieve manier om dit te doen met behulp van een WordPress-plug-in. En om het proces van het kiezen van de beste voor u te vereenvoudigen, hebben we de lijst met beste WordPress Lightbox-plug-ins gemaakt. Voel je vrij om ze allemaal te proberen en zorg ervoor dat je degene vindt die het beste bij je past!

1. Responsieve LightBox (gratis)

responsieve-lightbox-wordpress-plugin

Responsive Lightbox is een af ree WordPress Lightbox-plug-in waarmee gebruikers een lightbox aan hun site kunnen toevoegen. U kunt kiezen uit 7 verschillende responsieve lightbox-scripts en degene kiezen die het beste bij u past. Deze plug-in is geoptimaliseerd voor alle schermformaten en stelt uw gebruikers in staat om eenvoudig grotere versies van afbeeldingen of galerijen te bekijken in een pop-up of in een lichtbak-indeling.

Het is ook compatibel met WooCommerce, zodat het ook productgalerijen ondersteunt. Bovendien kunt u eenvoudig de titel van de afbeelding, het bijschrift en de beschrijving van het mediabestand dat u gebruikt, instellen. Het is in hoge mate aanpasbaar, zodat u ze kunt bewerken om aan uw voorkeur te voldoen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Automatische optie om lightbox toe te voegen aan WordPress-afbeeldingen, galerijen, afbeeldingslinks en videolinks.
 • WooCommerce compatibel.
 • Visual Composer compatibel.
 • Gallery en Single Image widget beschikbaar.
 • Zeer aanpasbaar.
 • Optie om een ​​selector voor lightbox in te voeren.

Prijs: gratis

Meer informatie / downloadenGa naar boven

2. Eenvoudige lightbox (gratis)

simple-lightbox-wordpress-plugin

Simple Lightbox is alweer een geweldige WordPress Lightbox-plug-in die u kunt gebruiken om lightbox op uw site te integreren. Met tal van aanpassingsopties, kunt u de instellingen ook gemakkelijk bewerken. Het beschikt over een voor mobiel geoptimaliseerde respons, waardoor het op elk schermformaat kan worden aangepast. De lightbox kan ook worden aangepast aan het thema van de website.

Verder kun je zowel links op de lightbox als op de widget activeren. Daarnaast biedt deze plug-in ook toetsenbordnavigatie voor eenvoudiger gebruik. Je krijgt ook oneindige mogelijkheden met add-ons. Maak eenvoudig opvallende en verbluffende lightbox-afbeeldingen en nieuwsbrieven

Belangrijkste kenmerken:

 • Responsieve en pixel-perfecte resolutie.
 • Automatische optie voor het activeren van links en het vergroten of verkleinen van lichtbakken.
 • Aanpasbare lightbox-animaties.
 • Toetsenbordnavigatie beschikbaar.
 • Optie om links te groeperen en een diavoorstelling af te spelen.
 • Groepeer afbeeldingslinks op berichten.
 • Optie om metagegevens van media weer te geven.

Prijs: gratis

Meer informatie / downloadenGa naar boven

3. ModuloBox (Premium)

ModuloBox - NextGen Lightbox-plug-in voor WordPress

Modulobox is een premium WordPress lightbox-plug-in die krachtig en efficiënt is. Het is gebouwd op de geavanceerde technologieën en het modulaire raamwerk waarmee u verbluffende lightbox-pop-ups kunt maken. Deze plug-in is geoptimaliseerd voor de beste prestaties en efficiëntie en is waarschijnlijk de beste premium-optie als u er naar op zoek bent.

Compatibel met alle populaire gallery plugins zoals   JetPack, Envira Gallery evenals NextGen gallery, deze plugin maakt het mogelijk om prachtige lightbox pop-ups met gemak te creëren. De plug-in is ook veelzijdig en ondersteunt afbeeldingen en mediabestanden met HTML5 en zelfs YouTube en Vimeo. Krijg geweldige gebarenondersteuning die snel en soepel scrollen en navigeren mogelijk maakt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Volledig responsieve lightbox-galerijen en pop-ups.
 • Veelzijdige ondersteuning voor het insluiten van mediabestanden.
 • Compatibel met de belangrijkste galerij-plug-ins.
 • Ondersteuning voor multi-touch gebaren.
 • Ondersteuning voor meerdere galerijen.
 • Opties voor sociaal delen.
 • Diavoorstelling en volledig scherm beschikbaar.
 • Oneindige scroll-optie.
 • Slimme formaat wijzigen en vloeiende animaties.

Prijs: $ 20

Meer informatie / downloadenGa naar boven

4. Pop-uppers (Premium)

Popup Press - Popups met Slider & Lightbox voor WordPress

Popups Press is een geweldige feature-rijke WordPress pop-up en lightbox-plug-in die de ideale keuze is om uw gebruikers betrokken te houden. De complete pop-up premium plug-in die alle benodigde functies bevat, deze plug-in is zeker een geweldige keuze. Gemakkelijk te gebruiken en aan te passen, creatief te zijn en uw website te laten opvallen. Maak onbeperkte pop-ups die responsief en elegant zijn.

Voeg elk type mediabestanden of inhoud snel en gemakkelijk in de pop-up in. Een eenvoudige systeemstatistieken helpen u ook bij het bijhouden. Deze plug-in beschikt ook over Slider en lightbox ondersteunt elke mediagalerij. Volledig aanpasbaar, u kunt zelfs een lightbox maken die past bij het kleurenschema van uw hele website.

Belangrijkste kenmerken:

 • Optie voor automatisch openen en automatisch sluiten.
 • Statistieken beschikbaar om uw gebruikers bij te houden.
 • Ondersteunt meerdere inhoud en mediabestanden.
 • Compatibel met alle vormen van inhoud.
 • Shortcodes beschikbaar voor eenvoudig gebruik.
 • Premium en toegewijde ondersteuning.
 • Zeer aanpasbaar.
 • Regelmatige updates.

Prijs: $ 26

Meer informatie / downloadenGa naar boven

5. FooBox Image Lightbox (gratis)

foo-box-lightbox-wordpress-plugin

FooBox Image Lightbox is nog een andere verbluffende WordPress lightbox-plug-in waarmee je creatieve en innovatieve lightbox-pop-ups op je site kunt toevoegen. Met responsieve en visueel verbluffende effecten zal de lightbox met deze plug-in zeker iemands aandacht trekken. Niet alleen dit, maar u kunt zelfs elk van de elementen aanpassen om ervoor te zorgen dat het overeenkomt met de interface van uw thema.

Het bevat zowel Javascript als de stylesheet die u gemakkelijk toegang geeft. U kunt elke instelling naar uw voorkeur in- of uitschakelen en het innovatieve aspect toevoegen om uw gebruikers te betrekken. Met een gebruiksvriendelijk aspect, is het gebruik van deze plug-in gewoon een fluitje van een cent, zelfs als u een beginner of een beginner bent.

Belangrijkste kenmerken:

 • Responsieve ontwerplay-out.
 • Geen configuratie en eenvoudige installatie.
 • Compatibel met alle galerij-plug-ins.
 • Beheeroptie om JS- en CSS-items uit te sluiten of op te nemen.
 • Compatibel met afbeeldingen met bijschriften.
 • Metabox beschikbaar.
 • Kleurenschema’s beschikbaar.
 • Pro-versie ook beschikbaar.

Prijs: gratis

Meer informatie / downloadenGa naar boven

6. Snelle weergave (Premium)

Quick View - Lightbox voor WordPress-bericht

Een andere geweldige premium WordPress lightbox-plug-in waar we absoluut dol op zijn, is Quick View. Een Ajax-laadplug-in voor berichten en pagina’s. Met deze plug-in kunnen gebruikers alle inhoud in een lightbox-stijl openen. Snel en efficiënt , deze plugin is dat uw website meer aantrekkelijk met betoverende visuele effecten te maken. Pas elk onderdeel van de lightbox binnen enkele minuten aan uw voorkeur aan.

Kies uit alle opties en variaties van lightbox-sjablonen en kies degene die het beste bij uw thema past. Het bevat ook geweldige animatie-effecten die u kunt toevoegen. Niet alleen dit, maar de lightbox is responsief en pixel-perfect. Uniek en modern, deze plug-in stelt de gebruikers in staat om met gemak een unieke en modern ogende lightbox te maken.

Belangrijkste kenmerken:

 • 11 verschillende Lightbox-sjablonen om uit te kiezen.
 • 7 geweldige animatie-effecten.
 • Unieke en moderne interface.
 • 4 lightbox-formaten om uit te kiezen.
 • Installatie met één klik.
 • Aangepaste CSS- en CSS-selector.
 • Terug naar boven-knop beschikbaar.
 • Visual Composer-elementen beschikbaar.
 • WordPress shortcodes compatibel.

Prijs: $ 15

Meer informatie / downloadenGa naar boven

7. Revolution Lightbox (Premium)

Revolutie Lightbox WordPress-plug-in

Nog een andere visueel aantrekkelijke en feature-rijke WordPress lightbox-plug-in, Revolution Lightbox is een premium plug-in. Met tal van geweldige en geavanceerde functies, kunt u innovatieve en volledig responsieve lightbox-pop-ups maken die u in uw website kunt integreren. Het ondersteunt iFrame, AJAX en Vimeo, YouTube, afbeeldingen en HTML-inhoud om weer te geven.

Deze plug-in zit boordevol geweldige functies en is de ideale keuze. Het is ook gebouwd op hoge prestaties en flexibel. De plug-in is ook compatibel met verschillende browsers en heel gemakkelijk aan te passen. Zeg vaarwel tegen alle moeilijke codering en digitale kennis die vereist is, aangezien deze plug-in een gebruiksvriendelijk aspect heeft en ervoor zorgt dat deze gemakkelijk te gebruiken is.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geoptimaliseerd voor mobiel en apparaat
 • Ondersteunt alle bestandstypen.
 • Optie om lightbox overal op de pagina te openen.
 • Twee verschillende skins om uit te kiezen.
 • Shortcode generator beschikbaar.
 • Aanpasbaar en gemakkelijk te gebruiken
 • Optie om randgrootte, kleur en slagschaduwen te bewerken.
 • Visuele effecten beschikbaar.
 • Opties voor deeplinking.

Prijs: $ 49

Meer informatie / downloadenGa naar boven

8. ARI Fancy Lightbox (Premium)

ARI Fancy Lightbox - WordPress Popup-plug-in

Op zoek naar een premium WordPress-plug-in die aan al uw eisen voldoet? Probeer ARI Fancy Lightbox , een eenvoudige en krachtige plug-in om lightbox aan uw website toe te voegen. Naast de verbluffende lay-out creëert deze plug-in lightboxen die responsief en rijk aan functies zijn. Het past zich aan elk soort apparaatscherm aan en zorgt ervoor dat uw gebruikers verslaafd zijn aan uw inhoud.

Met ondersteuning voor afbeeldingen, video’s en andere belangrijke galerij-plug-ins en videoplatforms, is deze plug-in het antwoord op al uw behoeften. Deze WordPress lightbox-plug-in is gemakkelijk te gebruiken zonder extra codering of aanpassing en is de perfecte keuze voor jou! Het werkt zelfs met de native WordPress of JetPack-galerijen die uit de doos werken!

Belangrijkste kenmerken:

 • Fancy en responsieve lightbox.
 • Ondersteunt alle mediabestandstypen.
 • Cross-browser compatibel
 • Optie om titels voor afbeeldingen te laden.
 • WooCommerce geïntegreerd.
 • Splash Pop-up maken optie.
 • Compatibel met deep links.
 • Shortcodes beschikbaar.

Prijs: $ 12

Meer informatie / downloadenGa naar boven

9. WP Video Lightbox (gratis)

wp-video-lightbox-wordpress-plugin

Last but not least, een andere gratis WordPress lightbox-plug-in waar we dol op zijn, is zeker de WP video-lightbox. Gebruikers kunnen eenvoudig video’s op een pagina of berichten insluiten, deze plug-in is de perfecte lightbox-plug-in die je daar kunt vinden. Geef afbeeldingen, inhoud, Flash- en YouTube- en Vimeo-bestanden gemakkelijk weer in een responsieve en aantrekkelijke lightbox!

U kunt elk element aanpassen, inclusief de grootte, uitbreiding, breedte en hoogte. Naast deze plug-ins geeft u ook de volledige controle over de dekking en de animatiesnelheid. Bijna net zo goed als een premium plug-in, je kunt met gemak elk type lightbox-pop-ups maken. En het beste is dat er geen codering of digitale kennis vereist is.

Belangrijkste kenmerken:

 • Volledig aanpasbare lichtbakken.
 • Ondersteuning voor elk mediabestandstype.
 • Volledige controle over de weergave-instellingen.
 • Autoplay-optie beschikbaar.
 • Sneltoetsen beschikbaar.
 • Compatibel met deep links.
 • Mogelijkheid voor horizontale opvulling.
 • Reactief en verbluffend uiterlijk van de lichtbak.

Prijs: gratis

Meer informatie / downloadenGa naar boven

Inpakken!

Zoals we hierboven hebben vermeld, zijn Lightbox-pop-ups een creatieve en aantrekkelijke manier om de aandacht van uw gebruiker te trekken. Gebruik een lightbox om niet alleen afbeeldingen te integreren, maar ook om aanmeldingsformulieren voor nieuwsbrieven en e-maillijsten toe te voegen. Een geavanceerde en innovatieve manier om uw site geavanceerder te maken, lightbox heeft nu de reguliere manier overgenomen om mediabestanden weer te geven.

En met onze lijst met geweldige WordPress lightbox-plug-ins hopen we dat jullie nu allemaal een ongelooflijke toevoeging van lightbox hebben gemaakt. Elk van de plug-ins is gekozen om onze gebruikers de beste online ervaring te bieden.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *