Reserveringen toevoegen in WordPress - 5 beste WordPress-plug-ins voor restaurantreservering voor 2020! - DeLaatbusiness

Reserveringen toevoegen in WordPress – 5 beste WordPress-plug-ins voor restaurantreservering voor 2020!

7 min


160
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Restaurants en eten, wat is er niet leuk aan? En als je zelf van een fijnproever komt, is het ergste dat kan gebeuren, onze favoriete plek bereiken om alleen volgeboekt en gereserveerd te vinden. In het volgende scenario wil je voor een evenement een plaats boeken, maar realiseer je je dat hun online site niet de manier biedt om dat te doen.

 Hoewel je de mogelijkheid hebt om op de ouderwetse manier te boeken en te reserveren door een e-mail achter te laten of te bellen, weet je nooit wanneer je het antwoord of de bevestiging krijgt.

En dat is alleen het standpunt van de klant. Stelt u zich eens voor hoeveel verlies het uw bedrijf zou kunnen bezorgen als u uw trouwe klanten verliest terwijl ze kiezen voor een plek waar ze direct en online kunnen reserveren! Dus in plaats van een zucht te slaken en te wachten tot uw bedrijf vanzelf groeit, waarom start u dan niet iets anders!

Dus wat kan je doen? Maak je geen zorgen, want we hebben je gedekt en vandaag brengen we onze gebruikers Top 5 WordPress Restaurantreserveringsplug-ins om je normale WordPress-restaurantsites te upgraden!

Wat zijn plug-ins voor restaurantreservering in WordPress?

Voordat we verder gaan met onze lijst, laten we eerst kennismaken met de WordPress-plug-ins voor restaurantreserveringen of gewoon de plug-in voor het boeken van hotels in WordPress. Deze plug-ins dienen het enige doel en dat is om uw site interessanter en toegankelijker te maken voor uw gebruikers.

Deze plug-ins zijn ontwikkeld met een mentaliteit om uw gebruikers te helpen bij het reserveren en boeken van een specifieke plaats in uw restaurant. Of ze de plek nu voor een dag of een week willen reserveren, de plug-ins zorgen ervoor dat ze dit binnen enkele seconden kunnen doen.

Hoe gebruik ik de reserveringsplug-in?

Voor het gemak van onze gebruikers zullen we ons ook bezighouden met het gebruik van de plug-in en het verkrijgen van het gewenste resultaat! Dus voordat we verder gaan met onze selectie van de Top 5 WordPress Restaurant Reservation- plug-in, is hier een korte blik op wat u kunt doen met deze plug-ins en hoe u dat doet! En vandaag gebruiken we voor dit doel de plug-in bovenaan onze lijst – Online Restaurantreservering door WPEverest. 

Begin met het installeren en activeren van de plug-in. Zodra u dat doet, vindt u een nieuw toegevoegd menu voor reserveringen op uw dashboard.

Reserveringsformulieren toevoegen

online-restaurant-reservering-plugin-stap-1

Omdat deze plug-in u standaardformulieren biedt die op uw site worden gebruikt, kunt u direct beginnen met het toevoegen van reserveringsformulieren. Ga naar Pages en selecteer Nieuwe toevoegen. 

online-restaurant-reservering-plugin-stap-2

Zodra u bent omgeleid naar de nieuwe pagina, geeft u het formulier een nieuwe naam . Hier hebben we het bijvoorbeeld als reservering genoemd. U kunt dan doorgaan naar het inhoudsgedeelte en de shortcode [online_restaurant_reservation] plakken

online-restaurant-reservering-plugin-stap-3

Ga ten slotte verder en publiceer het bericht op het formulier om het reserveringsformulier op uw site weer te geven. U kunt doorgaan en de aangebrachte wijzigingen controleren.

De instellingen aanpassen

online-restaurant-reservering-plugin-stap-4

Met deze plug-in krijg je ook de mogelijkheid om de boekingsopties te bewerken en aan te passen. Om hier toegang toe te krijgen, klikt u op Reservering en vervolgens op Instellingen.

online-restaurant-reservering-plugin-stap-5

De eerste instellingsoptie is voor Algemeen en u kunt de maximale en minimale groepsgrootte bewerken die nodig is voor reservering. U kunt ook het tijdbereik kiezen voor het tijdsinterval tussen elke reservering.

online-restaurant-reservering-plugin-stap-5

De tweede instellingenpagina zijn de reserveringsinstellingen. Hier kunt u de tijd en datums wijzigen die beschikbaar zijn voor boekingen. U kunt de dagen en tijd instellen waarop de boekingen worden gesloten.

online-restaurant-reservering-plugin-stap-7

De derde instellingenpagina is voor e-mails en meldingen. Hier kunt u de optie aanvinken wanneer en naar wie u een e-mail wilt sturen. Er zijn ook opties om de e-mailsjablonen te bewerken, de naam en het adres van de afzender toe te voegen en aan te passen.

Beheer van de boekingen

Zodra uw gebruikers uw restaurant beginnen te boeken, zult u ze ontvangen via de reserveringsplug-in. Om de boekingen te bevestigen of te beheren, begint u door op de reserveringsoptie op het dashboard te klikken .

online-restaurant-reserverings-plugin-stap-8

Nadat u naar de pagina bent doorgestuurd, ziet u de volledige lijst van alle klanten en hun gegevens die het formulier hebben ingevuld en de plaats hebben geboekt. Ga je gang en klik op een van de gebruikers om hun boekingen te beheren.

online-restaurant-reservering-plugin-stap-9

Zodra u hun formulierinzending opent, ziet u al hun boekingsdetails . U kunt ze allemaal doornemen en de schema’s beheren. U kunt er ook voor kiezen om hun reserveringen te bevestigen of te annuleren .

Onderaan de pagina ziet u een vak om aangepaste velden toe te voegen als u meer details wilt toevoegen.Ga naar boven

Top plug-ins voor het reserveren van restaurants in WordPress

Nu je een idee hebt van wat je kunt doen met de plug-ins, waarom zou je dan niet meteen beginnen met onze selectie van de beste plug-ins? En hoewel we onze keuze hebben genoemd, voel je vrij om er een te vinden die het beste bij je past!

1. Online restaurantreservering (gratis)

online-restaurant-reservering-plugin-wordpress-plugin

Een van de beste en gemakkelijkste manieren om opties toe te voegen om online reserveringen voor uw restaurantwebsites te maken, de plug-in voor online restaurantreservering van WPEverest  staat bovenaan onze lijst. Met opties om eenvoudig onbeperkte boekingen toe te voegen, kunt u de reservering handmatig bevestigen of annuleren.

Bovendien? U kunt alle reserveringen eenvoudig via uw admin-paneel beheren, blokkeren en plannen ! Bevestig of annuleer handmatig elk van de boekingen van uw gebruikers. U kunt ook specialiteiten en uitzonderingen op reserveringen toevoegen voor vakanties en feestelijke gelegenheden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Onbeperkte boekingsopties.
 • Mogelijkheid om reserveringen op de sluitingsdatum te blokkeren.
 • Optie om min en max groepsgrootte toe te wijzen.
 • Keuze uit verschillende reserveringsstatus.
 • Aantrekkelijke en gemakkelijk in te vullen boekingsformulieren.
 • E-mailmelding voor admin en klant.

Prijs: gratis

Meer informatie / downloaden   Live demonstratieGa naar boven

2. Calendarista (Premium)

calenderista

Een andere geweldige plug-in voor het reserveren van restaurants in WordPress die we onze gebruikers aanbevelen, is Calendarista . Deze premium plug-in biedt niet alleen de mogelijkheid om online reserveringen te maken, hij heeft ook een heleboel geweldige functies die het je veel gemakkelijker zullen maken. Het maakt synchronisatie in twee richtingen met Google Calender mogelijk, bovenop de e-mailherinneringen, zodat u gemakkelijk contact kunt houden met uw gebruikers.

Deze plug-in van premiumkwaliteit wordt ook geleverd met aangepaste formuliervelden, lidmaatschap, annulering van reserveringen, kostenberekening op afstand en nog veel meer. Het is allemaal samengebonden in een eenvoudig te gebruiken pakket dat ook ultra responsief is.

Belangrijkste kenmerken:

 • Aangepaste formuliervelden beschikbaar.
 • Synchroniseert met Google Calender.
 • Lidmaatschap.
 • 10 verschillende boekingsmodi.
 • Beperkte zitplaatsen, groepsboekingen en seizoenskosten.
 • Mooi en uiterst responsief ontwerp.

Prijs: $ 69

Meer informatie / downloaden   Live demonstratieGa naar boven

3. Boekingskalender (gratis)

booking-calendar-restaurant-reservering-wordpress-plugin

Op zoek naar iets dat het installeren waard is om vergelijkbare functies uit te voeren, maar zonder kosten? Nou, Booking Calendar is de perfecte plug-in voor jou! Deze plug-in voor het boeken van WordPress-hotels is een geweldige optie om de beschikbaarheid en boeking weer te geven voor de services die u aanbiedt.

Deze plug-in is uiterst gebruiksvriendelijk en volgt het kalendersysteem om ervoor te zorgen dat al uw datums en reserveringen dienovereenkomstig zijn gepland. Aanpasbaar en flexibel om te passen bij het niveau en de stijl van uw site, Booking Calendar is een andere geweldige plug-in die we niet alleen aanbevelen voor uw restaurantsites, maar ook voor alle andere evenementbeheersites die er zijn!

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijke en kalendergebaseerde interface.
 • Flexibele en aanpasbare kalenderstijl.
 • Boekingsadministratiepaneel voor eenvoudig beheer.
 • Kalenderoverzicht en lijst met lijst.
 • Eenvoudige installatie en integratie.
 • E-mailmelding voor klant en gebruiker.

Prijs: gratis

Meer informatie / downloaden   Live demonstratieGa naar boven

4. Restaurantreservering

restaurant-reservering-wordpress-plugin

Zoals de naam het al zegt, is deze plug-in ontwikkeld met restaurantgebruikers in gedachten en dient het als doel om toegang te krijgen tot klanten om gemakkelijk te boeken en te reserveren. Restaurantreserveringen is nog een andere gratis WordPress-plug-in voor het boeken van hotels die we aanbevelen! Geavanceerde opties om reserveringsformulieren te maken, u kunt gemakkelijk elke reservering beheren, annuleren, bevestigen of blokkeren.

Een van de beste gratis WordPress Restaurant Reservation-plug-ins, we raden dit zeker aan onze gebruikers aan. Een ander geweldig ding over deze plug-in is dat je ook kunt kiezen voor premium add-ons voor meer geavanceerde functies!

Belangrijkste kenmerken:

 • Gemakkelijk boeken en annuleren.
 • E-mailmeldingsoptie voor gebruikers en klanten.
 • Aangepaste gebruikersrol om boekingen te beheren.
 • Meerdere opties voor het boeken van plaatsen.
 • Automatische blokkeermogelijkheid voor feestdagen of gesloten dagen.
 • Voeg formulieren toe aan elke pagina, post of widgetgebieden.

Prijs: gratis

Meer informatie / downloadenGa naar boven

5. easyReservations

ereservation-wordpress-restaurant-reservering-plugin

Een andere geweldige gratis WordPress-restaurantreservering die we aanbevelen, is easyReservation van Feryaz Beer. De perfecte plug-in voor het maken, ontvangen, beheren en afhandelen van al uw boekingen online, u kunt deze plug-in ook voor alle zakelijke online sites gebruiken.

Vrij flexibel en betrouwbaar, deze plug-in is intuïtief en maakt het heel gemakkelijk voor u en uw klanten om te bedienen. En het beste van deze plug-in is dat hij meertalig is met 15 verschillende talen inbegrepen! Het beste voor het beheren van evenementen en afspraken en voor het reserveren van elke plaats, waarom probeert u deze plug-in vandaag niet gratis uit?

Belangrijkste kenmerken:

 • Interactief en flexibel overzicht.
 • Groepeer, filter en zoek eenvoudig reserveringen.
 • Onbeperkte aanpassingsmogelijkheden.
 • Live prijsberekeningen en foutafhandeling.
 • Vastgoedbeheer en het genereren van facturen
 • Optie om een ​​kalender toe te voegen als een widget of shortcode!

Prijs: gratis

Meer informatie / downloadenGa naar boven

Inpakken!

En dit is een samenvatting van onze lijst met plug-ins voor beste restaurantreserveringen die er zijn! Deze plug-ins zijn ontwikkeld met een mentaliteit om uw gebruikers te helpen bij het reserveren en boeken van een specifieke plaats in uw restaurant. Of ze de plek nu voor een dag of een week willen reserveren, de plug-ins zorgen ervoor dat ze dit binnen enkele seconden kunnen doen.

Dus waarom zou u uw website beperken tot de ouderwetse manier van boeken? Ga je gang en verhoog de klantinteractie en boekingstarieven met een online reservering! Voeg een vleugje professionaliteit toe aan uw site en ontvang geweldige beoordelingen!


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *