Tabellen toevoegen in WordPress - 5 beste WordPress-tafelplug-ins voor 2020 - DeLaatbusiness

Tabellen toevoegen in WordPress – 5 beste WordPress-tafelplug-ins voor 2020

9 min


132
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Tabellen bieden een geweldige manier om enorme hoeveelheden gegevens of informatie op een zeer uitgebreide manier te organiseren en te presenteren. Of u nu verschillende soorten informatie over een bepaald ding presenteert of meerdere dingen op verschillende termen vergelijkt, een tabel is erg handig om in één oogopslag meer informatie te geven. Het toevoegen van tabellen in WordPress-berichten en -pagina’s kan dus een essentiële vraag zijn voor de eigenaren van WP-sites.

Welnu, er zijn meerdere manieren om responsieve WordPress-tabellen te maken. Het kan echter nog steeds een vraag zijn voor de beginners en leken van WordPress. Dus ik heb in dit artikel geprobeerd eenvoudige oplossingen te bieden voor het maken van tabellen op de WordPress-site.


Hoe maak je een tabel in WordPress?

Gezien het feit dat WordPress nog niet een ingebouwde functionaliteit is voorzien voor het invoegen van een tabel op WP pagina’s en berichten, moet je ofwel schrijven HTML en CSS in de post-editor of gebruik maken van een WordPress tafel plugin . Als je wat codeerkennis hebt, is het misschien geen gedoe om wat HTML- en CSS-regels te schrijven, maar het kan een moeilijke taak zijn als je een WP-beginner of leek.

Daarom presenteer ik je de beste plug-ins voor WordPress-tabellen in dit artikel. Blijf lezen.

Als u geen extra plug-in voor tabellen wilt installeren, kunt u de onderstaande HTML-code gebruiken:

<tafel>

<thead>

<tr>

<th> Titel Column2 </th>

<th> Titel Column2 </th>

</tr>

</thead>

<tr>

<td> Rij1 Kolom 1 </td>

<td> Rij1 Kolom 1 </td>

</tr>

<tr>

<td> Rij2 Kolom 1 </td>

<td> Rij2 Kolom 2 </td>

</tr>

</table>

5 beste responsieve WordPress-tafelplug-ins voor 2020

WordPress is het meest populaire CMS-platform vanwege zijn gebruikersgerichte benadering, dwz het eenvoudigste platform bieden voor het maken van professionele websites . Naast zijn simplistische interface biedt het duizenden manieren of oplossingen voor een bepaalde taak.

Geen wonder, er zijn talloze plug-ins waarmee u responsieve tabellen in uw WordPress-berichten en -pagina’s kunt invoegen. En bijgevolg raken gebruikers vaak in de war welke plug-in ze moeten gebruiken.

Daarom heb ik hier de top 5 WordPress-tafelplug-ins zorgvuldig verzameld en bij elkaar gehouden .

Laten we ze verkennen:

1. TablePress (gratis + premium extensies)

TablePress-beste-WordPress-table-plugin

TablePress is een gratis WordPress- tafelplug-in waarmee u prachtige tabellen op uw WP-site kunt maken. Met meer dan 600.000 actieve installaties en bijna alle vijfsterrenbeoordelingen is TablePress zeker een plug-in die de moeite waard is. En het meest opmerkelijke, het is de meest populaire gratis tafelplug-in op de officiële WordPress-plug-inrepository.

De plug-in biedt een heel eenvoudige en gebruikersvriendelijke interface om functierijke tabellen te maken. U kunt gemakkelijk en direct tabellen maken zonder ook maar een stukje HTML / CSS-code aan te raken.

Nadat je de plug-in hebt geïnstalleerd en geactiveerd, zie je een nieuw menu ‘TablePress’ toegevoegd in je WP-dashboardbeheerpaneel. Klik erop en ga naar ‘ Nieuwe tabel toevoegen ‘. Vervolgens ziet u een pagina zoals hieronder:

voeg-nieuwe-tabel-met-tablepress-wp-plugin toe

Geef nu een tabelnaam, tabelbeschrijving en het aantal rijen en kolommen dat u in de tabel wilt hebben. Klik vervolgens op ‘Tabel toevoegen’ om naar de bewerkingspagina voor tabellen te gaan, zoals hieronder aangegeven.

bewerk-tabellen-tablepress-wordpress-plugin

Zoals te zien is in de afbeelding hierboven (eerste gedeelte), kunt u nu uw tabelinhoud invoegen in de spreadsheetachtige interface .

Verder Tabel Manipulation gedeelte kunt u rijen en kolommen, verberg / toon tafel rijen en kolommen toe te voegen, invoegen links en afbeeldingen, en je tafel verder aan te passen.

Daaronder zijn er tabelopties. U kunt de kop- en voetrij van de tabel, alternatieve kleur, accentuering van rij-hover, tabelnaam en -beschrijving weergeven / verbergen, enz. En de laatste sectie voegt functies toe zoals sorteren, filteren, paginering enz. Vanuit een aanvullende JavaScript-bibliotheek . Klik ten slotte op ‘Wijzigingen opslaan’ en controleer de shortcode bovenaan de pagina, kopieer deze en plak deze op de berichten, pagina’s of tekstwidget.

Dat is niet alles; het heeft import- en exportopties, aangepaste CSS-optie voor ontwerpopties. Kortom , het is een briljante plug-in voor het maken van tabellen – gratis, eenvoudig en krachtig.

Opmerking: de plug-in is volledig gratis, maar er zijn enkele premium-extensies voor meer geavanceerde opties.

Download TablePress GRATIS


2. wpDataTables (Premium)

wpDataTables-Tables-and-Charts-Manager-voor-WordPress

wpDataTables is een van de best verkochte WordPress – tafelplug  ins op de plug-in-marktplaats ‘CodeCanyon’. De plug-in heeft meer dan 12.000 verkopen en een gemiddelde beoordeling van 4,6 . Het is inderdaad een krachtige plug-in voor responsieve WordPress-tabellen en ook een diagrammanager. U kunt met deze plug-in eenvoudig en direct functierijke tabellen en grafieken maken en uw gegevens op een indrukwekkende manier presenteren.

De plug-in biedt geavanceerde features en functionaliteiten zodat je een aantal manieren hebt om data en informatie te presenteren. Het beschikt over 35 dynamische grafiektypen, live filtering met meerdere criteria, voorwaardelijke opmaak, enz. Het is zeer flexibel en toepasbaar in elke branche, inclusief ngo’s, onderwijs, aandeleninvesteringen, e-commerce, sportsites, enz. U kunt eenvoudig zeer grote tabellen maken met miljoenen rijen.

Terwijl u deze plug-in koopt, installeert en activeert, wordt een nieuw menu ‘wpDataTables’ toegevoegd aan uw WordPress-dashboard. Vervolgens kunt u naar ‘Nieuwe toevoegen’ gaan en beginnen met het maken van tabellen en grafieken.

wpDataTables_creating_tables_charts

Hoewel de plug-in zeer uitgebreid en krachtig is, biedt deze een heel eenvoudige en beginnersvriendelijke gebruikersinterface. U kunt eenvoudig uw tabel- / grafiekinhoud toevoegen in de Excel-achtige interface van een spreadsheet. Eenmaal aangemaakte en gepubliceerde tabellen kunnen op elk moment later worden bewerkt als dat nodig is.

Bovendien kunt u geweldige functies hebben, zoals geavanceerde filters en zoeken, markeren, tabel naar diagrammen, ondersteuning voor Excel- en CSV-bestanden, enz. Zodat u verbluffende, volwaardige tabellen en diagrammen kunt bouwen.

Concluderend , wpDataTables is een briljante WP-plug-in die ooit is gebouwd voor het maken van tabellen en grafieken op WP-sites.

Bekijk wpDataTables


3. Visualizer (gratis + premium)

isualizer-grafieken-WordPress-plug-in

Visualizer is nog een andere krachtige plug-in voor WordPress-tabellen met uitgebreide aanpassingsopties en een ultra-responsief ontwerp. Gebruikt door meer dan 40.000 WP-gebruikers en met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren , is het een geweldige WordPress-plug-in om eenvoudig tabellen, grafieken en grafieken in de pagina’s en berichten te maken en te beheren. Met deze plug-in kunt u uw WP-tabellen uitgebreid aanpassen. U kunt niet alleen de tabellen aanpassen, ze reageren ook op alle apparaten. In het geval van grafieken zijn er in totaal 15 typen, 9 in de gratis versie en meer dan 6 typen in de pro-versie om aan uw visualisatievereisten te voldoen.

Allereerst moet u de plug-in installeren en activeren. Ga daarna naar  Media  in het navigatiemenu en klik op  Visualizer-bibliotheek . Hier voeg je WordPress-diagrammen en -grafieken toe. Klik nu op  Nieuw toevoegen . Er verschijnt een pop-up waarin u het diagramtype kunt kiezen. Kies dus het diagramtype dat u nodig heeft. Klik op  Volgende .

Visualizer-WordPress-diagram-plug-in-1

Een andere manier om grafieken toe te voegen aan WordPress Pages is via Widgets. Ga naar Optredens  >  Widgets  en sleep een  tekst  widget om de  zijbalk . Kopieer de shortcode onder de grafiek die u wilt toevoegen vanuit  Visualizer Media . Klik ten slotte op Opslaan .

Widgets-WordPress-grafieken-1

Bovendien heeft de premium-versie extra functies zoals meer grafiektypen, een ingebouwde spreadsheet-achtige editor, rechtstreeks importeren vanuit WordPress en Database, enz.

Kortom , het toevoegen van WordPress-diagrammen en -grafieken is een groot voordeel voor uw website. Plug-ins zoals Visualizer hebben het voor website-eigenaren mogelijk gemaakt om zonder problemen grafieken in WordPress toe te voegen.

Bekijk Visualizer


4. WP Table Builder (gratis)

WP Table Builder - WordPress Table Plugin - WordPress Table Plugin

WP Table Builder is nog een andere eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken plug-in voor het maken van WordPress-tabellen. De plug-in is beschikbaar in een gratis versie met algemene 5- sterbeoordelingen. De plug-in biedt een eenvoudige oplossing voor het bouwen van tabellen in WordPress.

Als het gaat om responsieve tabellen van WordPress, is deze plug-in een van de beste opties die er zijn. Door het te gebruiken, kunt u gemakkelijk fantastisch uitziende tabellen maken die uw bezoekers een goede indruk van uw inhoud zullen geven. Met WP Table Builder kunt u direct tabellen toevoegen zonder enige codering en shortcodes te verpesten.

Na het installeren en activeren van de plug-in, wordt een nieuw menu ‘Table Builder’ toegevoegd aan het WordPress-dashboard. Om een ​​nieuwe tafel te maken, klikt u eerst op ‘ Nieuwe tafel toevoegen ‘. Vervolgens ziet u een modelpop-up zoals hieronder weergegeven.

Voeg nu uw tabelinhoud toe, voeg rijen en kolommen toe / verwijder ze, beheer de cellen en kleur de cellen naar wens. Als u klaar bent met configureren, klikt u aan het einde op ‘Preview’. Op deze manier kunt u de uiteindelijke resultaten van uw tabellen bekijken voordat u verdere wijzigingen aanbrengt. Klik vervolgens op “Tabel opslaan”. Zo simpel is het. Eindelijk ziet uw eindresultaat er ongeveer zo uit als hieronder.

WP Table-plug-in

Kortom , het is de perfecte, eenvoudige en gratis WP Table-plug-in met functies zoals premium.

Bekijk WP Table Builder


5. Gegevenstabellengenerator (gratis + premium)

Data-Tables-Generator-Supsystic-wordpress-table-plugin

Data Tables Generator van Supsystic is nog een andere gratis WordPress-plug-in voor het maken van responsieve WordPress-tabellen. De plug-in is beschikbaar in zowel gratis als premium-versies. De gratis versie van de plug-in heeft een indrukwekkende algehele beoordeling van 5 sterren en 20.000+ actieve installaties.

De plug-in biedt een eenvoudig en intuïtief platform voor het maken van WordPress-tabellen.

Na het activeren van de plug-in, wordt een nieuw menu ‘Tables by Supsystic’ toegevoegd aan het WordPress-dashboard. In eerste instantie biedt het een plug-in-tutorial met een video-tutorial, ondersteuningsopties en veelgestelde vragen, wat handig is voor beginners. De tutorial gaat verder terwijl je verder gaat, terwijl je deze op elk moment kunt overslaan.

Om een ​​nieuwe tafel aan te maken, klikt u op ‘ Nieuwe tafel toevoegen ‘. Vervolgens ziet u een modelpop-up zoals hieronder weergegeven.

Tabellen-door-Supsystic-nieuwe-tafel

Definieer de tabelnaam, het aantal rijen en het aantal kolommen. Klik vervolgens op ‘Aanmaken’. Vervolgens gaat u naar de pagina voor het bewerken van tabellen, inclusief instellingen en editor .

bewerk-tabellen-met-tabellen-door-Supsystic

Zoals te zien is in de afbeelding hierboven, kunt u nu uw tabelinhoud invoegen in de spreadsheetachtige interface vanuit de Editor . U kunt rijen / kolommen toevoegen / verwijderen, de cellen, lettertypen opmaken, links en media toevoegen en meer.

Bovendien kunt u koptekst, bijschrift, beschrijving en gegevensindelingen toevoegen vanuit de instellingen . En sla de tabel op en ontvang de shortcode die u overal kunt gebruiken.

Bovendien heeft het andere opties, zoals importeren, exporteren, diagrammen en tabelgeschiedenis, die alleen beschikbaar zijn in de premiumversie. De premium-versie van de plug-in kan worden gekocht voor $ 29 voor één website.

Kortom , het is een perfecte premium WP-tafelplug-in voor een redelijke prijs.

Download Data Tables Generator GRATIS     Bekijk Premium


6. Ranglijst (Premium)

League-Table-door-DAEXT-wordpress-table-plugin

League Table is nog een andere krachtige plug-in voor WordPress-tabellen met uitgebreide aanpassingsopties en een ultra-responsief ontwerp. Gebruikt door meer dan 1200 WP-gebruikers en een gemiddelde waardering van 4,7 sterren , het is een geweldige WordPress-plug-in voor zowel WP-beginners als webmasters. Het biedt een uiterst eenvoudig te gebruiken en zeer uitgebreide interface die de WP-gebruikers voorziet van elk niveau van technische kennis.

Bovendien kunt u met de plug-in uw WP-tabellen uitgebreid aanpassen. Het biedt 105 opties per tafel, 17 opties per cel en 13 algemene drankjes, zodat je een verscheidenheid aan tafels kunt maken. Verander kleuren, typografie, grootte van verschillende elementen, voeg media en links toe aan de cellen en presenteer gegevens prachtig.

ranglijst-opties-menu

De plug-in heeft een ingesloten spreadsheet-editor waarmee u eenvoudig gegevens kunt invoegen, bewerken en publiceren. Bovendien kunt u uw gegevens rechtstreeks vanuit Google-spreadsheet, MS Excel, OpenOffice, LibreOffice naar de League Table-editor kopiëren en vice versa. Deze functie bespaart u tijd en voorkomt ook gedoe.

Bovendien heeft het een import- en exportfunctie waarmee u de verzamelingen tabellen als XML-bestanden kunt archiveren en voor andere doeleinden kunt gebruiken. League Table is klaar voor meerdere sites, meertalig, lichtgewicht en veilig.

Last but not least; het wordt geleverd met toegewijde deskundige ondersteuning. U krijgt gegarandeerd onmiddellijke ondersteuning van het team van experts.

Kortom , dit is een uitstekende keuze voor professionals en bureaus met grote projecten en geavanceerde WP-sites.

Bekijk de ranglijst


Afsluiten

Dank aan de enthousiaste WP-liefhebbers over de hele wereld die hebben bijgedragen met geweldige thema’s , plug-ins en andere WP-producten. Als u in plug-ins voor tabellen of iets anders op uw site zoekt, vindt u zeker een reeks opties. Dat is niet alles; er zijn ook tal van WP-blogs om u te adviseren hoe u de beste WordPress-producten kunt vinden. En dit artikel is ook bedoeld om u te helpen bij het kiezen van een perfecte plug-in voor WordPress-tabellen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *