Uitstekende GRATIS plug-ins voor restaurantmenu's voor WordPress 2020 - DeLaatbusiness

Uitstekende GRATIS plug-ins voor restaurantmenu’s voor WordPress 2020

5 min


126
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

We hebben de afgelopen jaren een ononderbroken ontwikkeling van informatietechnologie gezien en er is nauwelijks een industrie die er niet door wordt beïnvloed. De horeca vormt geen uitzondering op deze trend. Klanten bezoeken fysiek nauwelijks een hotel of restaurant, maar googelen naar het soort restaurants dat ze zoeken, zien het restaurantmenu en doen zelfs online bestellingen en betalingen.

Daarom is uw online aanwezigheid een van de belangrijkste factoren die het succes van uw bedrijf bepalen. Als u een elegante website voor uw hotel / restaurant heeft met alles goed beheerd en een correct ontwerp, bent u zeker dat u uw concurrenten verslaat. En met WordPress-plug-ins voor restaurantmenu’s is het vrij eenvoudig om overheerlijke voedsel- / restaurantmenu’s voor uw website te maken.

Eigenlijk zijn er veel WordPress-plug-ins voor restaurants op internet, dus het zal niet gemakkelijk zijn om er een te kiezen voor uw restaurantsite. Daarom heb ik in dit bericht de beste gratis plug-ins voor WordPress-restaurantmenu’s samengesteld om u te helpen beter door uw plug-inzoekopdracht te navigeren.


Menu voor eten en drinken

Menu voor eten en drinken beste WordPress-restaurantmenu-plug-ins

Menu voor eten en drinken is nog een andere WordPress-plug-in voor het online maken van menu’s voor eten en restaurants. Het is gemakkelijk om een ​​gratis plug-in te gebruiken voor het maken en beheren van menu’s die er op elk apparaat geweldig uitzien. Ja, ik bedoel te zeggen dat het volledig reageert. U kunt eenvoudig onbeperkte menu’s voor eten en drinken maken en er onbeperkte menu-items aan toevoegen.

Met de plug-in kunt u de restaurantmenu’s op meerdere plaatsen van uw website weergeven: in sjablonen, berichten, pagina’s en widgets . Het gebruikt de klassieke menustijl om uw menu-items / beschikbare gerechten prachtig te presenteren. Er zijn hoofdzakelijk twee menu-indelingen:   1. Klassieke menustijl in een indeling met één kolom en 2. Klassieke menustijl in een indeling met twee kolommen .

menu-plug-in voor eten en drinken klassieke indeling met twee kolommen
Menu-plug-in voor eten en drinken – Klassieke menustijl in een indeling met twee kolommen

Deze plug-in maakt twee soorten berichten: menu-items en menu’s . Het biedt een eenvoudige interface voor het toevoegen van menu-items die lijken op de WordPress-berichteditor. Maak vervolgens een menu, kies een menu-indeling, voeg er secties aan toe, voeg menu-voettekst toe vanuit ‘Nieuw menu toevoegen’ zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

menu-instellingen voor menu-plug-ins voor eten en drinken
Menu Plugin-instellingen voor eten en drinken

Concluderend, het menu Eten en drinken is tot nu toe een van de beste plug-ins voor WordPress-restaurantmenu’s met zijn geweldige functies. Als u meer functies wilt, zoals kortingen, speciale aanbiedingen, dieetpictogrammen en meer, kunt u pro add-ons van de plug-in kopen.

Gebruik de plug-in voor eten en drinken als je denkt dat de gratis plug-in nu prima is en deze in de toekomst mogelijk upgradet .

Lees meer over de plug-in en download


Restaurant Menu door MotoPress

Restaurant Menu door MotoPress gratis WordPress Plugin

Hier is nog een geweldige WordPress-plug-in voor restaurantmenu’s van MotoPress. De plug-in Restaurant Menu is ideaal voor het maken en onderhouden van moderne online menu’s. Dat is niet alles. De plug-in wordt geleverd met eCommerce-mogelijkheden, zodat u ook online eten en drinken kunt verkopen. Het is meer dan alleen een plug-in voor een restaurantmenu, maar een plug-in voor eCommerce-restaurantmenu’s.

Met de plug-in kunt u uw hotel- / restaurantmenu’s weergeven op pagina’s, berichten en zijbalken met behulp van shortcodes. Het heeft hoofdzakelijk drie menustijlen:

  • Eenvoudige lijst – Geeft alleen de lijst met menu-items in categorieën weer.
  • Lijstweergave – U kunt een lijst met menu-items weergeven met een itemafbeelding, korte beschrijving, prijs en de knop ‘toevoegen aan winkelwagentje’ in lijstweergave. U kunt ook de uitgelichte afbeelding van de categorie voor de categorie weergeven.
  • Rasterweergave – Laat de menu-items in de rasterlay-out zien, samen met een uitgelichte afbeelding voor de categorie.

Als je een volledig live voorbeeld wilt zien, is hier de volledige demo van het Restaurant Menu door MotoPress- plug-in.

restaurantmenu door motopress plugin rasterweergave
Restaurantmenu door MotoPress – Rasterweergave

Het dashboard van de plug-in is eenvoudig en gemakkelijk te beheren. U kunt eenvoudig menu-items toevoegen, prijs toevoegen, categorieën instellen en ook tags toevoegen zodat uw klanten gemakkelijk de gerechten kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn.

restaurantmenu door motopress plugin dashboard
Restaurantmenu door MotoPress- Dashboard

Kortom, de Restaurant Menu-plug-in is een perfecte keuze voor moderne WordPress-restauranteigenaren die ook eCommerce-functies willen. Deze plug-in is gratis te downloaden en te gebruiken, terwijl deze ook premium add-ons heeft.

Gebruik Restaurant Menu by MotoPress-plug-in als u prachtige voedselmenu’s wilt samen met eCommerce-mogelijkheden .

Lees meer over de plug-in en download


Snel restaurantmenu

Quick Restaurant Menu gratis WordPress Plugin voor het maken van restaurantmenu's

Zoals de naam al zegt, is Quick Restaurant Menu een gratis WordPress-plug-in om snel prachtige restaurantmenu’s te maken. Met de plug-in kun je leuk ogende restaurantmenu’s maken met slepen en neerzetten. Bovendien kunt u verschillende menu’s weergeven voor elke dag van de week en ook voor verschillende uren op dezelfde dag. Het biedt een eenvoudige en uitgebreide interface van waaruit u verschillende menu’s kunt instellen voor verschillende dagen of uren.

Elk menu-item kan een koptekst, foto, beschrijving en verschillende prijzen bevatten. En dat is alles wat u nodig heeft om online een perfect restaurantmenu te hebben.

snelle demo van restaurantmenu-plug-in
Quick Restaurant Menu Plugin Demo

De plug-in biedt een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten om menu-items snel te herschikken. Bovendien kunt u ze met een enkele klik live bekijken, bewerken of verwijderen. Het is eigenlijk heel gemakkelijk en simpel.

snel menu plug-in dashboard
Quick Restaurant Menu Plugin – Dashboard

Kortom, Quick Restaurant Menu is een perfecte keuze voor grote restaurants die een verscheidenheid aan gerechten en speciale gerechten voor verschillende dagen / uren aanbieden. De plug-in heeft ook een premium-versie met geavanceerde functies en opties.

Gebruik de Quick Restaurant Menu-plug- in om snel voedselmenu’s te maken met behulp van slepen en neerzetten .

Lees meer over de plug-in en download


WPPizza

WPPizza gratis WordPress restaurantmenu plug-in

WPPizza is een restaurantplug-in voor het maken en onderhouden van restaurantmenu’s. U kunt eenvoudig menu-items toevoegen, categorieën instellen, meerdere prijzen per item en een beschrijving voor elk. De plug-in is volledig responsief en ziet er geweldig uit op elk apparaat, inclusief desktops, tablets en mobiele telefoons. Het heeft een meertalige frontend omdat het volledig compatibel is met WPML.

De plug-in is klaar voor widgets en daarom kunt u eenvoudig restaurantmenu’s maken in verschillende widgetgebieden door simpelweg te slepen en neer te zetten. U kunt ook shortcodes gebruiken om direct restaurantmenu’s te maken. Bovendien heeft het uitgebreide e-commerce-functies, zodat uw klanten de gerechten die ze willen online kunnen bestellen.

Demo van de WPPizza-restaurantplugin
Demo van WPPizza Restaurant Plugin

Kortom, WPPizza is een goed alternatief voor alle 4 bovengenoemde plug-ins. Het heeft ook een premium extensie voor extra ingrediënten.

Gebruik de WPPizza-plug-in als u een op pizza gericht hotel en restaurant runt en er een nieuwe website voor maakt.

Lees meer over de plug-in en download


Afsluiten

Welk thema u ook kiest voor uw restaurantwebsite, u kunt heerlijke en aantrekkelijke restaurantmenu’s maken met deze gratis WordPress-restaurant WordPress-plug-ins. Of u kunt een van de WordPress-thema’s van het restaurant gebruiken die alles bieden wat u nodig heeft op uw restaurant- / foodwebsite. Dergelijke restaurantthema’s zijn geïntegreerd met een aantal handige plug-ins en widgets zoals plug-ins voor WordPress-restaurantmenu’s , WooCommerce , plug-ins voor boeken en reserveren enz.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *