Vijf van de beste plug-ins voor WordPress-lidmaatschap voor 2020 - DeLaatbusiness

Vijf van de beste plug-ins voor WordPress-lidmaatschap voor 2020

9 min


121
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Als u zich ooit afvroeg over het starten van een online bedrijf / het maken van een site , heeft u mogelijk suggesties ontvangen, waaronder een lidmaatschapssite . Een lidmaatschapswebsite kan inderdaad een verdiende zijn als u een uitzonderlijke inhoud creëert die ‘ echte waarde ‘ waard is . En WordPress is ongetwijfeld het beste platform om een ​​website te maken met een heleboel handige plug-ins voor WordPress-lidmaatschap .

Maar als u geen idee heeft wat een lidmaatschapswebsite is en hoe u er een kunt maken, bent u op de juiste plek. Dit artikel gaat over het maken van een WordPress-lidmaatschapswebsite op een eenvoudige en probleemloze manier. Bovendien is dit artikel een bespreking van de 5 beste WordPress-lidmaatschapsplug-ins voor 2020, waarmee u eenvoudig een lidmaatschapssite kunt maken.


Wat is een lidmaatschapssite?

Een lidmaatschapssite is een website die EXTRA-inhoud aanbiedt, zoals verschillende digitale producten, waaronder e-books, online cursussen, webinars enz. Voor gratis of betaald abonnement / lidmaatschap van de website.

In eenvoudige bewoordingen: de belangrijkste inhoud van de website is verborgen achter muren en een gebruiker is lid geworden om de hoofdinhoud te ontgrendelen. Bijvoorbeeld, kunt u kijken op Authority door Copyblogger dat is een populaire community die online content marketing training. U moet een maandelijks of jaarlijks lidmaatschap abonneren om de inhoud die ze aanbieden te ontvangen.

Dit gezegd hebbende, betekent lidmaatschapssite niet alleen betaalde abonnementssites. Er zijn duizenden websites die best geweldige digitale producten aanbieden voor het gratis abonnement. Een lidmaatschapssite is dus als een gemeenschap gericht op het vergroten van leden / abonnees via een gratis of betaald abonnement.


Welke functies moet u bekijken in een lidmaatschapsplug-in?

Er zijn veel keuzes als het gaat om plug-ins voor WordPress-lidmaatschap, maar het is waar het om gaat om de juiste plug-ins te krijgen. Mogelijk hebt u een eenvoudige en eenvoudige plug-in of functierijke plug-in nodig, afhankelijk van het type inhoud dat u aanbiedt. Daarom zijn hier enkele van de meest essentiële functies die u moet bekijken voordat u een plug-in aanschaft.

Meerdere lidmaatschapsniveaus

Sommige van de lidmaatschapswebsites kunnen goed genoeg zijn om een ​​enkel niveau van abonnement te bieden, dwz dezelfde inhoud voor alle abonnees. Sommige sites hebben mogelijk meerdere lidmaatschapsniveaus nodig, omdat ze verschillende soorten inhoud aanbieden. Als je alleen van plan bent om een ​​grotere en vriendelijkere community te maken die gratis inhoud aanbiedt, kan een plug-in met lidmaatschap op één niveau prima zijn, terwijl je misschien meer nodig hebt als je meerdere soorten abonnementen verkoopt.

Betalingsgateways en eCommerce-ondersteuning

Als je betaalde lidmaatschappen verkoopt, heb je zeker een plug-in nodig met toegang tot een handige betalingsgateway. PayPal is de bijna de industriestandaard. Evenzo, als u van plan bent digitale producten zoals e-books of fysieke producten te verkopen, is eCommerce-ondersteuning een must.

Inhoud druipt

Content druipen betekent content in termijnen vrijgeven. Met andere woorden, de abonnees moeten de site met regelmatige tussenpozen bezoeken om nieuwe inhoud te krijgen. Als eigenaar van een website scheidt u de inhoud en maakt u een schema, zodat gebruikers de hele inhoud langzaam krijgen. Het is een goede manier om oude bezoekers aan te trekken en terugkerend geld te verdienen als je lidmaatschappen verkoopt.


Beste WordPress-lidmaatschap WordPress-plug-ins

Laten we nu eens kijken naar de vijf beste plug-ins voor WordPress-lidmaatschap die de moeite van het bekijken waard zijn in 2020. Ik heb zowel de gratis als de premium-plug-ins toegevoegd, en zowel eenvoudige als veelzijdige plug-ins.

1. MemberPress (Premium)

memberpress-wordpress-lidmaatschap plugin

MemberPress is onmiskenbaar een van de beste plug-ins voor WordPress-lidmaatschap die je ooit kunt hebben. Het biedt een gemakkelijke en eenvoudige interface en belooft de ultieme functies die u nodig heeft voor een complete lidmaatschapswebsite. Geloof het of niet, het heeft alles wat u zich maar kunt wensen.

De plug-in biedt een zeer hoge mate van flexibiliteit die perfect werkt met elk thema; een vrijheid om uw favoriete ontwerp te hebben. Evenzo is het prima om te gebruiken met een bestaande WordPress-website. Bovendien heeft het een naadloze integratie met het CMS WordPress. Over klantenondersteuning gesproken, u krijgt ongeëvenaarde ondersteuning van het team van experts.

memberpress-options-pagina's

Belangrijkste kenmerken van MemberPress:

Onbeperkte lidmaatschappen – Maak eenvoudig onbeperkte lidmaatschappen, stel de prijs, de abonnementsperiode, de proefperiode enz. Van elk lidmaatschap in.

Inhoudsbeperking – Beperk de toegang tot alle inhoud, inclusief pagina’s, onderliggende pagina’s, berichten, aangepaste berichttypen, categorieën, tags en bijna alle andere bestanden.

3 belangrijke betalingsgateways – Eenvoudige en pijnloze opties om 3 veelgebruikte betalingsgateways te configureren. PayPal- en Stripe-gateways zijn opgenomen in het businessplan en Authorize.net is ook opgenomen in het ontwikkelaarsplan.

Content Dripping – Getimede release van content en functies voor het verlopen van contenttoegang zijn inbegrepen.

Meer functies van MemberPress:

 1. Beperk downloads
 2. Inclusief aangesloten programma
 3. Integratie met bbPress – bouw communityforums
 4. Beperk downloads
 5. Mooie prijspagina’s – Gebruik de beschikbare sjablonen voor prijspagina’s of pas ze naar wens aan.
 6. Coupons – Maak coupons en bepaal hoe vaak ze kunnen worden gebruikt, wanneer ze verlopen en meer.

Beperkingen: ondanks het feit dat MemberPress een functierijke plug-in is die veel opties biedt, heeft het geen e-commercefuncties. Daarom kunt u geen fysieke producten verkopen.Concluderend, de MemberPress is een uitstekende plug-in voor lidmaatschap voor WordPress. Het heeft tal van functies en opties die u nodig heeft voor een complete lidmaatschapssite, maar het is misschien geen ideale optie als u fysieke producten wilt verkopen.

Prijs: $ 149 / jaar (basisplan)

Download de MemberPress-plug-in


2. Beperk Content Pro (Premium)

Inhoud beperken Pro- WordPress-lidmaatschapsplug-in

Restrict Content Pro is een krachtige WordPress-plug-in voor lidmaatschap van de populaire Pippins-plug-ins. Het is waarschijnlijk de beste oplossing om uw exclusieve inhoud op slot te doen en toegang te geven aan de gewaardeerde leden. De plug-in biedt het ultieme niveau van lidmaatschapsfuncties terwijl de gebruikersinterface extreem eenvoudig is.

De plug-in is gebouwd met ontwikkelaars in gedachten; pas alles aan en pas het aan volgens uw specifieke behoeften. Bovendien integreert het perfect met elk thema zonder dat een aangepaste CSS nodig is. Op dezelfde manier zorgt het voor naadloze integratie met andere plug-ins en add-ons. Neem contact op met de klantenondersteuning als je een probleem hebt tijdens het gebruik van deze plug-in. Ze zijn briljant in het bieden van deskundige ondersteuning.

Beperk Content Pro-lidmaatschapsniveaus

Belangrijkste kenmerken van Restrict Content Pro:

Onbeperkte lidmaatschapsniveaus – Creëer een willekeurig aantal lidmaatschapsniveaus. Stel prijs, optionele aanmeldingskosten (eenmalig bedrag), een frequentie en periode en gebruikersrol voor elk abonnementsniveau in.

Inhoudsbeperking – Beperk alle inhoud op uw website op de meest vereenvoudigde manier.

Integratie met betalingsgateways – Het heeft ingebouwde integraties met Stripe, Braintree, 2Checkout en PayPal Websites Payments Pro. Bovendien ondersteunt het ook andere betalingsopties.

Andere kenmerken van Restrict Content Pro:

 1. Ondersteuning voor e-commerce – De plug-in heeft een diepe WooCommerce-integratie en biedt u alle e-commercefuncties.
 2. Pro rata upgrades en downgrades
 3. Gegevensexport – genereer CSV van alle actieve leden afzonderlijk of van een bepaald abonnementsniveau.
 4. Creëer een onbeperkt aantal kortingscodes
 5. E-mails van leden – welkomstmails, e-mails met betalingsbewijzen, herinneringsmails voor het verlopen van abonnementen enz.

Beperkingen: De plug-in heeft geen functie voor het druipen van inhoud, wat zeker een fundamentele functie is voor een lidmaatschapssite.Kortom, Restrict Content Pro is een kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het maken van een lidmaatschapssite. In vergelijking met de andere twee premium plug-ins die hier worden besproken, is het goedkoper.

Prijs: $ 99 / jaar (persoonlijk plan)

Download Restrict Content Pro Plugin


3. WooCommerce-lidmaatschappen (Premium)

woocommerce-lidmaatschappen-wordpress-plugin

Zoals de naam al doet vermoeden, is WooCommerce Memberships een krachtige WordPress-plug-in van de makers van de prachtige WooCommerce-software. Bovendien is het een uitbreiding van de WooCommerce-plug-in die is gemaakt om gebruikers een uiterst eenvoudig platform te bieden voor het maken van een lidmaatschapssite.

WooCommerce-lidmaatschappen bevatten bijna alle functionaliteiten en opties die nodig zijn voor een lidmaatschapssite. U kunt inhoud beperken tot leden, inhoud laten druppelen, toegang tot lidmaatschappen verkopen, lidmaatschappen opnemen bij productaankopen en beperkingen volledig integreren met uw winkel. Het vereist echter een andere WooCommerce-extensie ‘ WooCommerce-abonnementen ‘ voor het abonneren op functies, wat een extra investering is.

woocommerce-lidmaatschappen-algemeen-plan-data

Belangrijkste kenmerken van WooCommerce-lidmaatschappen:

Verkoop of wijs lidmaatschappen toe – Maak verschillende soorten lidmaatschappen en wijs de producten toe zoals u wilt. Verleen bovendien toegang tot een lidmaatschap als onderdeel van een productaankoop, verleen toegang tot hetzelfde lidmaatschap van verschillende producten enz.

Inhoudsbeperking – U kunt berichten, pagina’s, aangepaste berichttypen enz. Beperken en toegang verlenen aan bepaalde leden. Evenzo kunt u producten voor leden maken en bepaalde producten exclusief aan leden aanbieden. U kunt het bekijken en kopen van producten beperken.

Verschillende betalingsgateways – WooCommerce-lidmaatschappen zijn moeilijk te integreren met verschillende betalingsgateways die bij abonnementen horen.

Inhoud druipt – U kunt inhoud strategisch druppelen; plan het wanneer leden toegang moeten hebben tot de inhoud. U kunt bijvoorbeeld eisen dat klanten een maand lid zijn voordat ze toegang krijgen tot uw aangepaste berichten.

Meer functies van WooCommerce-lidmaatschappen:

 1. Beloon leden met speciale kortingen
 2. Prachtig ledengedeelte
 3. Leden importeren of exporteren
 4. Vereenvoudig de communicatie met leden – Lidmaatschapsnotities voor het delen van notities en informatie met klanten.

Beperkingen: De plug-in vereist dat gebruikers een andere plug-in WooCommerce-abonnementen aanschaffen voor functies zoals abonnementen en terugkerende betalingen.Tot slot , WooCommerce Lidmaatschappen is een perfecte lidmaatschap plugin voor e-commerce websites omdat het een ultiem niveau van integratie met WooCommerce. Het lijkt vrij duur omdat je abonnementen moet kopen, maar de kwaliteit die het biedt, is de moeite waard. Het is echter misschien geen ideale oplossing als u een laag budget heeft.

Prijs: $ 149 / jaar (enkele site)

Download de plug-in voor WooCommerce-lidmaatschap


4. Betaalde abonnementen voor leden (freemium)

WordPress Membership Plugin - Betaalde abonnementen voor leden

Betaald lidmaatschapsabonnement is een freemium-plug-in die beschikbaar is in zowel gratis als betaalde versie. Deze plug-in is ontwikkeld door professionals van Cozmoslabs. Het biedt een eenvoudiger platform met krachtigere bedieningselementen waarmee gebruikers lidmaatschapssites kunnen maken zonder gedoe. Bovendien is het een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en mooie tool voor lidmaatschapsbeheer voor WordPress.

Met de plug-in kunt u alle inhoud op uw website beperken en de inhoud toegang verlenen aan bepaalde geabonneerde leden. Lidmaatschappen aanmaken is heel eenvoudig met de eenvoudige installatie. Aangezien deze plug-in geen lidmaatschapsplannen biedt, kunt u deze zelf toevoegen.

Abonnementsplan

Met deze aanpassingsopties kunt u uw inhoud beperken tot slechts een paar items en enkele gebruikers. De plug-in heeft integratie met betalingsgateways PayPal en Stripe. U kunt lidmaatschappen verkopen en geld verdienen. De gratis versie van de plug-in biedt eenvoudig opties voor inhoudsbeperking en stelt u in staat uw berichten en pagina’s te beschermen. Voor meer geavanceerde functies moet u extra add-ons aanschaffen. De plug-in voor betaalde ledenabonnementen wordt geleverd met een bundel nuttige add-ons, zodat u alleen de functionaliteit van uw sites kunt toevoegen.

Extra functies beschikbaar in een betaald lidmaatschapsabonnement:

 1. Betaalde en gratis abonnementen
 2. Bescherming van het aangepaste berichttype
 3. Geavanceerde regels voor mediabescherming
 4. Gratis proefversies en aanmeldingskosten
 5. Voorkom het delen van accounts

Beperkingen: de plug-in voor betaalde ledenabonnementen heeft eenvoudige basisfuncties die mogelijk niet voldoen aan al uw vereisten voor een lidmaatschapssite. De premium-versie is rijk aan functies, maar mist ingebouwde integratie met services van derden, zoals Zapier en Authorize.net.Kortom, de gratis versie van de plug-in voor betaalde ledenabonnementen is een goede keuze voor basislidmaatschapsfuncties. Maar de premium-versie bestaat slechts uit 2 plannen en er zijn geen andere tussenliggende plannen.

Prijs: $ 69 / jaar (plan-hobbyist)

Download betaald lidmaatschap GRATIS    Bekijk betaald ledenabonnement Pro


5. WP-leden (GRATIS)

WP-Members - plug-in voor WordPress-lidmaatschap

WP-Members is een gratis plug-in voor WordPress-lidmaatschap die beschikbaar is in de officiële repository van WordPress-plug-ins met meer dan 70.000 actieve installaties. Het is een geweldige plug-in die de geselecteerde premium-inhoud op uw site beperkt en u toegang geeft aan de geregistreerde siteleden.

De plug-in beperkt standaard alle berichten die de website-eigenaar naar wens moet deblokkeren voor de leden. U kunt de standaardinstellingen echter altijd wijzigen. Met de plug-in kunt u berichten, pagina’s, individuele berichten of pagina’s enz. Beperken.

WP-Members - WordPress lidmaatschap plugin admin gebied

De plug-in werkt goed met elk WordPress-thema dat u gebruikt, zonder dat er aanpassingen nodig zijn. Als u echter een aantal ontwerpaanpassingen wilt aanbrengen of de look en feel wilt aanpassen, bent u volledig vrij om dit te doen.

Bovendien is de plug-in gemaakt op basis van enkele aannames zoals; beperk premium inhoud, enkel lidmaatschapsniveau en gratis abonnement enz. Het mist zeker enkele functies in de kernplug-in die beschikbaar is op WordPress.org, maar er zijn enkele echt nuttige premium-extensies . U moet zich registreren op hun site en lid worden voor de extensies.

Kenmerken van de plug-in voor het lidmaatschap van WP-leden:

 1. Eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken lidmaatschapsplug-in voor WordPress
 2. Inhoud blokkeren – pagina’s, berichten, individuele pagina’s en berichten
 3. Gebruikersaanmelding, registratie en profiel geïntegreerd in uw thema
 4. Zijbalk login widget
 5. Maak aangepaste registratie- en profielvelden

Beperkingen: de plug-in mist integratie met betalingsgateways, eCommerce-functies en meerdere lidmaatschapsniveaus.Kortom, WP-Members is een gratis en betrouwbare plug-in voor een eenvoudige lidmaatschapssite. U kunt de inhoud eenvoudig instellen, configureren en beperken. Het is echter misschien geen goede keuze als u van plan bent om uitgebreide functies te verkopen, zoals het druipen van inhoud, meerdere abonnementsniveaus enz.

Download de plug-in voor WP-Members


Afsluiten

Als u op internet naar lidmaatschapsplug-ins zoekt, vindt u veel plug-ins. De concurrentie is erg zwaar dat u het moeilijk zult vinden om te beslissen. Daarom heb ik dit bericht gemaakt om je te helpen met uitgebreide recensies.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *