14 Beste WordPress Affiliate-plug-ins voor 2020 (veel zijn GRATIS) - DeLaatbusiness
betekenis chatbot

14 Beste WordPress Affiliate-plug-ins voor 2020 (veel zijn GRATIS)

11 min


123
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste affiliate plug-ins voor WordPress ? 

Als u een professionele blogger en marketeer bent, zullen affiliate marketing plug-ins u helpen bij het aanmelden voor de aangesloten programma’s. Door dit te doen, kunt u de producten van anderen promoten en een commissie verdienen. 

Of als u een bedrijfseigenaar bent die producten verkoopt, dan helpen deze plug-ins u bij het maken van uw eigen verwijzingsprogramma. En u kunt ook marketeers werven om uw producten te promoten. 

Of je nu een blogger / marketeer bent of een producteigenaar, dit artikel helpt je duidelijk de plug-ins te kiezen die bij je passen. Blijf daarom lezen. 

WordPress Affiliate Plugins (overzicht)

Maar laten we het eerst kort hebben over affiliate marketing. Affiliate marketing is een van de gemakkelijkste en veiligste manieren geworden om online geld te verdienen. Als je je hier nog steeds niet van bewust bent, mis je de kans. 

Affiliate marketing gaat over het online promoten van producten van anderen. En in ruil daarvoor krijg je een commissie als iemand dat product koopt via die promotionele link. Je kunt vrijwel alles en nog wat promoten. 

Degene die producten promoot, staat bekend als een affiliate of marketeer . De persoon die maakt, produceert en / of producten verkoopt, zijn de handelaars . En wie die producten koopt, zijn de consumenten . 

De plug-ins die de aangesloten bedrijven en verkopers helpen bij het toevoegen, maken en beheren van de aangesloten programma’s, staan ​​algemeen bekend als WordPress-affiliate-plug-ins . 


Hoe kies je de juiste plug-ins voor WordPress-partners?

Kies de juiste Affiliate WordPress-plug-ins

De keuze van de plug-ins kan verschillen voor marketeers en verkopers . De consument koopt de producten gewoon via affiliate links, dus ze zijn niet direct gerelateerd aan affiliate marketing. 

Hier zullen we de plug-ins in 2 typen categoriseren en de beste voor elk type inschakelen.

 1. Affiliate-programma WordPress-plug-ins voor verkopers
 2. WordPress Affiliate Marketing Plug-ins voor marketeers

Verkopers of producteigenaren hebben een plug-in nodig om partnerprogramma’s te maken. Dit omvat het maken van gelieerde links, het werven van filialen / marketeers om hun producten te promoten en het volgen van alle gerekruteerde marketeers. 

Voordat ze goedkeuren, kunnen verkopers de eerdere inhoud van de marketeers controleren om ze goed te keuren. En vervolgens beslissen of de marketeers hun product kunnen promoten of niet. 

Ook kunnen de handelaars het commissietarief bepalen. Ze kunnen dit doen met behulp van het aantal succesvolle verkopen en verkeer via de verwijzingslinks. Bovendien kunnen ze eenvoudig realtime rapporten over verkopen volgen en krijgen. 

Aan de andere kant hebben marketeers een plug-in nodig die hen helpt om de aangesloten links op hun websites of blogs correct toe te voegen en te beheren. 

Een marketeer kan meerdere producten van verschillende handelaars promoten. Daarom hebben ze een plug-in nodig die hen kan helpen bij het beheren van die links. En help ze ook om die links te volgen. 


Top 14 plug-ins voor WordPress-partners – keuze door experts

En nu zijn hier de top 14 WordPress-aangesloten plug-ins voor jou. U weet dat verkopers en marketeers verschillende categorieën plug-ins nodig hebben. Daarom hebben we 7 plug-ins voor verkopers en 7 plug-ins voor affiliate marketeers afzonderlijk vermeld. 

Laten we beginnen met de lijst met beste WordPress-plug-ins voor aangesloten marketeers.

A) 7 Affiliate marketing plug-ins die handig zijn voor marketeers

1. ThirstyAffiliates (gratis + premium)

Thirsty Affiliate WordPress-plug-in

ThirstyAffiliates is een van de beste WordPress-plug-ins voor marketeers. De plug-in helpt hen bij het beheren en volgen van de links. 

Marketeers kunnen categorieën maken en gerelateerde links onder die categorieën plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een categorie ” Thema’s ” maken en al uw aan thema’s gerelateerde affiliate-links onder die categorie plaatsen. Maak op dezelfde manier een categorie ” Plug-ins ” en nog veel meer. Op deze manier kunt u uw affiliate-links gemakkelijk beheren. 

Met de plug-in kunt u ook afbeeldingen en banners toevoegen aan uw aangesloten links. Bovendien kunt u gemakkelijk al uw links volgen. U kunt controleren hoe vaak op de links is geklikt of wat de meest populaire link is.

Extra functies: 

 • Voeg eenvoudig de links toe aan uw berichten, pagina’s en zelfs in de opmerkingen. 
 • Biedt opties zoals nofollow en open link in een nieuw tabblad (globaal of per link).
 • Volledige back-upondersteuning via standaard WordPress-back-upoplossingen. 
 • Het heeft een ingebouwde proactieve link fixer. Dit zal u helpen al uw verouderde links op te sporen en ze automatisch op te lossen.  
 • Ingebouwde affiliate link korter / link Cloaker. Daarom kunt u mooie en eenvoudige links maken. 

Prijs: gratis of $ 149 / jaar Download ThirstyAffiliates nu!


mooie links

Pretty Links is nog een van de populaire plug-ins voor WordPress-partners. Deze plug-in helpt je bij het inkorten, verfraaien, volgen en beheren van je affiliate links. 

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt deze plug-in ervoor dat uw aangesloten link er mooi uitziet. Meestal zijn aangesloten links langer, maar deze plug-in helpt u uw links in te korten met uw domeinnaam. Zo zien uw links er bijvoorbeeld als ‘https://example.com/refers/zakra’ uit. 

Bovendien helpt de plug-in om uw aangesloten links eenvoudig op te schonen, beheren en volgen. U kunt links uit de e-mail volgen. En vergroot ook het bereik van uw site door links op forums en commentaren op blogs van andere mensen in te voegen. 

Extra functies: 

 • Maak eenvoudige URL’s die doorverwijzen naar een andere URL (alleen 301-, 302- en 307-omleidingen). 
 • Biedt het rapport van elke klik per dag. 
 • Op cookies gebaseerd systeem voor het volgen van de activiteit van bezoekers door middel van klikken. 
 • Houd het aantal unieke klikken per link bij. 
 • De tracking kan op elke link worden in- / uitgeschakeld. 

Prijs: $ 149 / jaar Download nu Pretty Links!


Amazon Auto koppelt de Affiliate Plugin

Met Amazon Auto Links kunt u de categorieën kiezen die het beste bij uw site passen. Zodra u de categorie heeft gekozen, worden automatisch alle links van producten weergegeven die onder die categorie vallen. 

Alle weergegeven links zijn getagd met uw Amazon Associate ID. Deze plug-in ondersteunt 14 Amazon-landinstellingen en werkt zelfs op Javascript-uitgeschakelde browsers. 

Bovendien, als u goed bent in coderen, kunt u uw eigen sjablonen maken. 

Extra functies: 

 • Voeg partnerlinks toe aan uw berichten.
 • U kunt automatisch productlinks in uw berichten en pagina’s invoegen. 
 • Hiermee kunt u widgets in de zijbalk plaatsen.
 • Aanpasbare knoppen. 
 • Ondersteunt alle Amazon-landinstellingen. Zoals – Duitsland, Japan, Italië, Spanje, enz.

Prijs: 57,98 USD voor een enkele siteDownload nu Amazon Auto Links!


Auto Affiliate Links Affiliate WordPress Plugin

Met behulp van Auto Affiliate Links kunt u automatisch aangesloten links aan uw inhoud toevoegen. Het stelt u ook in staat om de links en trefwoorden handmatig toe te voegen. Of anders kunt u de plug-in gewoon toestaan ​​de links te extraheren en weer te geven. 

De plug-in geeft links weer van Amazon, Clickbank, Shareasale, eBay, BestBuy en Envato Marketplace. Bovendien wordt uw inhoud helemaal niet gewijzigd wanneer u automatisch links toevoegt. 

Extra functies: 

 • Stel in of u wilt dat uw link gecamoufleerd is of niet. 
 • Opties om de links nofollow en dofollow te maken, om te openen op dezelfde pagina of een nieuwe pagina. 
 • Beperk het aantal links dat in het artikel wordt weergegeven.
 • U kunt de frequentie van links instellen van ‘zeer laag’ tot ‘zeer hoog’. Bij lage frequentie voeg je 1 link toe aan je bericht. Evenzo kunt u bij hoge frequentie maximaal 5 links instellen.
 • De plug-in biedt u de 100 meest gebruikte zoekwoorden om toe te voegen. 

Prijs: $ 27 / maand Download nu Auto Affiliate Links!


5. Post Affiliate Pro (gratis + premium)

PostAffiliatePro Affiliate Marketing Software

Post Affiliate Pro is een affiliate marketingsoftware in plaats van alleen een plug-in. Het is bekroonde software met een complete set affiliate marketingfuncties. 

Een van de meest unieke kenmerken van deze plug-in is dat het meerdere volgmethoden heeft gecombineerd in één krachtig volgsysteem. Daarom maakt u uw trackinglinks zo veel gemakkelijker. 

Extra functies: 

 • Biedt shortcodes voor gelieerde ondernemingen.
 • Widgets voor toppartners met basisstatistieken van partners. 
 • Ondersteunt WooCommerce.
 • Compatibel met MemberPress, MarketPress, etc. 
 • Integratie met eenvoudige digitale downloads. 

Prijs: $ 97 / maand Download Post Affiliate Pro nu!


6. AdSanity (Premium)

WordPress plug-in voor AdSanity-partners

Als uw belangrijkste strategie om producten te promoten via advertenties is, dan is AdSanity de plug-in voor u. Dit is een van de beste plug-ins voor advertentiebeheer. 

Deze plug-in maakt het plaatsen van advertenties op uw website zoveel gemakkelijker door een eenvoudige interface te bieden. De advertenties kunnen worden geplaatst met behulp van widgets, shortcodes in uw inhoud of sjabloontags. 

Bovendien kunt u begin- en einddatums instellen om aan de behoeften van de campagnes te voldoen. U kunt ook zien hoe uw campagnes presteren. De plug-in biedt gestroomlijnde rapportage met grafische statistieken. Daarom kunt u al uw campagnes vergelijken en zien welke verbetering behoeft. 

Extra functies: 

 • Het is lichtgewicht en snel. 
 • Biedt twee publicatie-opties – oneindig of op gegevens gebaseerd. 
 • U kunt advertenties groeperen op basis van categorieën zoals berichten. 
 • Gebruik acties en filters om de codes te wijzigen.
 • Voeg extra functionaliteit toe door add-ons toe te voegen. 

Prijs: $ 49 / jaarDownload AdSanity nu!


7. MonsterInsights (gratis + premium)

MonsterInsights

MonsterInsights is een Google Analytics-plug-in met een optie om de prestaties van aangesloten links te volgen. 

Met behulp van MonsterInsight kun je in eenvoudige stappen affiliate link tracking in WordPress opzetten. Uw Google Analytics-code zal deze helemaal niet wijzigen. 

Deze plug-in geeft u een exclusief resultaat over welke links het meest worden aangeklikt. Bovendien geeft het een overzicht van uw rapport over klikken op gelieerde links. Door uw aangesloten links bij te houden, kunt u ook alle gegevens verzamelen die u nodig heeft, zodat u uw links kunt optimaliseren. 

Extra functies: 

 • De plug-in maakt het eenvoudig om tracking op uw site in te stellen. 
 • Biedt een gemakkelijk te lezen rapport. U kunt rapporten rechtstreeks vanuit uw dashboard bekijken.  
 • U kunt uw best verdienende pagina’s zien, zodat u de pagina meer kunt optimaliseren en meer inkomsten kunt genereren.
 • Hiermee kunt u nieuwe zoekwoorden vinden om meer bezoekers te trekken. 
 • Het biedt een unieke functie: gebruik scrolldiepte-tracking. Hiermee kunt u zien hoever uw bezoeker uw inhoud leest en kunt u de aangesloten links plaatsen om meer klikken te krijgen. 

Prijs: $ 199,50 / jaarDownload MonsterInsights nu!


B) 7 plug-ins voor WordPress-partnerprogramma’s die handig zijn voor verkopers

1. AffiliateWP (Premium)

AffiliateWP

AffiliateWP is een van de beste affiliate plug-ins van WordPress voor verkopers. Hiermee kunnen verkopers wereldwijde verwijzingspercentages instellen die alle gelieerde ondernemingen / marketeers kunnen delen. 

De plug-in heeft een integratie die verwijzingspercentages per product ondersteunt. Marketeers kunnen zich aanmelden voor verschillende programma’s op basis van commissietarieven. Hiermee kunt u een complete set van een aangesloten beheersysteem bouwen dat nuttig is voor de verkopers. 

Bovendien integreert het naadloos met alle grote WordPress e-commerce- en lidmaatschapsplatforms. 

Extra functies: 

 • Het is een eenvoudige, schone en gemakkelijk te gebruiken plug-in. 
 • Volg eenvoudig het gedetailleerde logboek van elke uitbetaling die naar affiliates / marketeers wordt verzonden. 
 • Betaal affiliates eenvoudig rechtstreeks op hun bankrekeningen met behulp van een speciaal uitbetalingssysteem. 
 • Biedt realtime rapportage. 
 • Hiermee kunnen uw verwijzingsmarketeers hun links maken vanuit het aangesloten gebied met de ingebouwde verwijzingslinkgenerator. 

Prijs: $ 149 / jaar Download AffiliateWP nu!


2. Affiliate Royale (Premium)

AffiliateRoyal WordPress Affiliate-plug-in

Als u snel meer verkeer, aandacht en verkoop wilt genereren, dan is Affiliate Royale het antwoord. En met de plug-in kunt u ook eenvoudig uw partners volgen om te zien hoe het met hen gaat. 

Zodra u de aangesloten bedrijven heeft geworven, kunt u zien hoeveel klikken ze genereren en hoeveel verkopen ze genereren. U kunt ook berekenen hoeveel u ze aan het einde van de maand moet betalen. 

Extra functies: 

 • Behoud uw merk door uw banners en links te creëren. 
 • Leid meer bezoekers naar uw sites met de hulp van uw partners. 
 • Verhoog uw omzet met meer verkopen. 
 • Controleer elke verkoop, klik en betaling van uw filialen.
 • Maak en start binnen een minuut een partnerprogramma. 

Prijs: $ 165 / jaar Download nu Affiliate Royale!


3. Partner voor WooCommerce (Premium)

Partner voor WooCommerce-WordPress Refferal-plug-ins

Affiliate For WooCommerce is een van de eenvoudigste affiliate plug-ins van WordPress. Het is supergemakkelijk te begrijpen en heeft een gebruikersinterface van één pagina (gebruikersinterface). Het is ook gemakkelijker te beheren. 

Met behulp van deze plug-in zullen uw partners zich moeiteloos aanmelden voor uw partnerprogramma. U kunt ze goedkeuren of weigeren en ook de commissietarieven bepalen. 

U kunt de commissies uitbetalen met PayPal, een onbeperkt aantal gelieerde links toevoegen en vele andere functies. 

Extra functies: 

 • Het heeft een krachtig aangesloten systeem dat alles automatisch uitvoert. 
 • Real-time rapporten.
 • Stel een tarief voor aangesloten partners in voor de hele winkel. 
 • Affiliates kunnen zich aanmelden, links genereren en de commissie zelf bijhouden. 
 • Regelmatige verbeteringen en updates. 

Prijs: $ 129 / jaarDownload nu een affiliate voor WooCommerce!


4. YITH WooCommerce Affiliates (gratis + premium)

YITH WooCommerce WordPress Affiliate Plugin

Deze plug-in helpt handelaars om hun omzet te verhogen door advertenties voor hun producten en hun sites te delen in de blogs van de marketeer. 

Verder kunnen de affiliates zich gemakkelijk registreren en kun je goedkeuren of ze producten mogen promoten of niet. Om de affiliate-registratie mogelijk te maken, kunt u shortcodes gebruiken. 

De plug-in bespaart partner-ID en crediteert commissie als er een aankoop is via hun verwijzingslink. U kunt ervoor kiezen om alleen credits te geven aan die filialen die zich hebben geregistreerd en correct zijn ingeschakeld. 

Extra functies: 

 • Maak rechtstreeks nieuwe partners aan van gebruikers die op uw site zijn geregistreerd. 
 • Stel een algemene commissie in voor affiliates voor elke bestelling die afkomstig is van hun refer-ID. 
 • Filter de basisrapporten op datum. 
 • Affiliates hebben toegang tot hun dashboard en kunnen alle informatie over verkopen volgen. 
 • U kunt betalingen registreren die aan affiliates moeten worden gedaan. 

Prijs: 99,99 euro / jaar Download nu YITH WooCommerce Affiliates!


5. Affiliates (gratis + premium) 

Affiliates WordPress-plug-in

Affiliates is een andere geweldige plug-ins voor WordPress-partners die handig zijn voor bedrijfseigenaren. De plug-in biedt een compleet aangesloten systeem voor verkopers, distributeurs, blogs, lidmaatschapssites, microsites voor productlanceringen en nog veel meer. 

Bovendien biedt het een onbeperkt aantal beheertools voor aangesloten programma’s aan de achterkant. Het heeft ook flexibele sjablonen, blokken en shortcodes voor aangesloten dashboards. Daarom kunt u uw affiliates een intuïtieve ervaring bieden. 

Het aangesloten systeem dat door de plug-in wordt geboden, wordt gebruikt om partners te beheren en verwijzingen te maken. U kunt ook bezoeken aan uw site volgen via gelieerde links. 

Extra functies: 

 • Individuele dashboards beschikbaar als blokken, shortcodes en kunnen worden aangepast met behulp van sjablonen. 
 • Statistieken over verwijzingen en aangesloten links worden geregistreerd en zijn direct beschikbaar zodra de transacties zijn verwerkt. 
 • Registreert doorzoekbare verkeersstatistieken met bron- en bestemmingspagina, user agents en gerelateerde verwijzingen per partner. 
 • De affiliates kunnen zich automatisch aanmelden en kunnen ook handmatig worden toegevoegd met of zonder het gebruikersaccount. 
 • Keur de affiliates automatisch of handmatig goed en stuur ze notificaties om ze te informeren. 

Prijs: $ 49 – $ 159Download nu affiliates!


6. Affiliate Manager (gratis + premium)

Affiliate Manager WordPress-plug-in

Affiliate Manager is een van de snelstgroeiende plug-ins voor WordPress-advertenties voor advertenties. En het is ook nog eens erg kostenefficiënt. 

De plug-in effent het pad voor het rekruterings-, registratie-, login- en beheerproces van affiliates. Bovendien houdt het ook de verwijzingen bij die uw filialen naar uw site sturen en geeft het dienovereenkomstig commissies. 

Bovendien kan de plug-in worden geïntegreerd met de meeste populaire eCommerce-oplossingen. Zoals – WooCommerce, eenvoudige digitale downloads, eenvoudige winkelwagen, betaald lidmaatschap Pro, enz.  

Extra functies: 

 • Realtime rapportage – het verkeer en de verkopen van uw partner worden geregistreerd en weergegeven zodra ze plaatsvinden. 
 • U kunt zonder problemen een onbeperkt aantal partners volgen. 
 • De vertaling is klaar. 
 • Stel het betalingspercentage in per partner. 
 • Betaal de commissie van uw partners eenvoudig met PayPal.  

Prijs: gratis of $ 39 voor een enkele siteDownload nu Affiliate Manager!


7. ReferralCandy voor WooCommerce (gratis + premium)

RefferalCandy voor WooCommerce

ReferralCandy For WooCommerce is een van de krachtigste tools waarmee u klantverwijzingscampagnes voor uw WooCommerce-winkel kunt automatiseren. 

De plug-in is super eenvoudig te installeren. U krijgt ook een gratis proefperiode van 30 dagen. 

Bovendien helpt het u uw omzet te verhogen door uw klanten te belonen wanneer ze mensen naar uw winkel verwijzen. De plug-in biedt uw klanten een persoonlijke beloningslink die ze kunnen delen met hun vrienden. 

Extra functies: 

 • Biedt couponcodes om te delen met vrienden. 
 • Beloon klanten voor het doorverwijzen van hun vrienden naar uw winkels. 
 • Compatibel met de meeste eCommerce-platforms zoals WooCommerce, Shopify, BigCommerce, etc. 
 • Biedt plakkerige e-mails. 
 • Ondersteunt Google Analytics. 

Prijs: gratis of $ 49 / maand Download ReferralCandy voor WooCommerce nu!


Gevolgtrekking

En dat waren de verschillende affiliate plug-ins van WordPress. Zoals hierboven vermeld, kiest u, als u een handelaar of een marketeer bent, de plug-in die nuttig is voor respectievelijk handelaars en marketeers. 

Wist je dat een geweldig thema net zo belangrijk is als een plug-in? Daarom raden we thema’s aan zoals Cenote , ColorMag , Zakra . Ze zijn geweldig voor affiliate marketing omdat ze prachtig zijn ontworpen om te bloggen. 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *