Wat is WooCommerce? En waar wordt het voor gebruikt? (Beginners gids) - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

Wat is WooCommerce? En waar wordt het voor gebruikt? (Beginners gids)

13 min


126
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

“Wat is WooCommerce? En waar wordt het voor gebruikt? “

WooCommerce is het populairste e-commerceplatform waarmee u uw eigen online winkel kunt maken. Het komt in de vorm van een WordPress-plug-in die u aan uw WordPress-site kunt toevoegen en een online winkel kunt bouwen.

Als u meer wilt weten over e-commerce en in de war raakt met WooCommerce en het gebruik ervan, hoeft u zich geen zorgen te maken.

In dit artikel leggen we je uitgebreid uit over WooCommerce en het gebruik ervan. Dus laten we beginnen.

1) Wat is WooCommerce? 

WooCommerce is krachtige eCommerce-software die u helpt bij het opzetten van een eCommerce-winkel. U kunt er uw winkel mee beheren en laten groeien. Met behulp van verschillende functies die erin beschikbaar zijn, kunt u de kwaliteit van uw e-commerce-site verbeteren.

Eigenlijk is WooCommerce een WordPress-plug-in die gratis is. U hoeft geen bedrag te betalen om WooCommerce in WordPress in te stellen. U kunt uw WordPress-website eenvoudig omtoveren tot een online winkel met WooCommerce.

WooCommerce-startpagina

In 2008 werd een winkel voor het WordPress-thema genaamd Woo Themes opgericht. Het stond bekend als een van de commerciële winkels voor WordPress-thema’s. Later in 2011 ontwikkelden dezelfde ontwikkelaars van Woo Themes WooCommerce. Bezoek de officiële WooCommerce-website voor meer informatie .

Je kunt verschillende soorten producten verkopen in de WooCommerce-winkel. U kunt zowel digitale als fysieke producten verkopen. Een klant kan de digitale producten rechtstreeks downloaden van uw online winkel, maar u moet de fysieke producten leveren.

WooCommerce is een in hoge mate aanpasbaar eCommerce-platform. U kunt uw website eenvoudig en zonder enige beperking aanpassen en wijzigen. Er zijn verschillende thema’s, plug-ins en extensies beschikbaar die u kunt gebruiken om uw winkel aan te passen. Sommigen van hen worden betaald, terwijl sommige gratis te gebruiken zijn.

Kenmerken van WooCommerce

Laten we nu enkele van de functies van WooCommerce bespreken.

 • WordPress-plug-in: WooCommerce is een WordPress-plug-in. Het heeft ook functies die beschikbaar zijn in WordPress. U kunt ook andere plug-ins en thema’s gebruiken die WordPress voor WooCommerce ondersteunen.
 • Alles kan worden verkocht: u kunt verschillende producten verkopen met WooCommerce. Je kunt er fysieke producten zoals een t-shirt, sieraden, schoenen, enz. Mee verkopen. Ook kunnen digitale producten zoals e-book, foto’s, etc. worden verkocht.
 • Onbeperkte aanpassing: u kunt alles in WooCommerce zonder enige beperking wijzigen en aanpassen. U kunt uw site aanpassen met verschillende thema’s en plug-ins die beschikbaar zijn. U kunt ook onbeperkt producten toevoegen en onbeperkt bestellingen aannemen.
 • Goede rapportage: U kunt rapporten over uw online winkel bekijken via WooCommerce. U kunt het aantal verkopen en terugbetalingen in een bepaalde periode zien. U kunt ook zien wat uw topproduct en categorie is.
 • Handig om bestellingen te beheren: met WooCommerce kunt u de bestelling eenvoudig in uw winkel beheren. U kunt notities van uw klanten toevoegen en uw voorraad producten bekijken. U kunt ook de bestellingen markeren die u heeft verzonden en afgeleverd.
 • Probleemloze terugbetaling: met WooCommerce kunt u het geld eenvoudig aan uw klanten terugbetalen. Omdat er een 30 dagen geld-terug-garantie is , is het terugbetalingsproces minder ingewikkeld.

Dit zijn dus enkele van de kenmerken van WooCommerce. Deze functies maken WooCommerce gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners.  


2) Verschil tussen WordPress en WooCommerce

WordPress is een populaire webpublicatiesoftware. Hiermee kunt u uw eigen website of blog maken . Daarom staat het ook bekend als een platform voor het bouwen van websites . Het wordt ook wel Content Management System (CMS) genoemd, omdat u hiermee digitale inhoud op internet kunt maken, beheren en publiceren.

WooCommerce daarentegen is een plug-in gemaakt voor WordPress. Wanneer het is geïnstalleerd in WordPress, kan WordPress werken als een e-commerceplatform . Het helpt om de WordPress-website om te zetten in een eCommerce-website waar u uw producten kunt verkopen.                                                      

WooCommerce - WordPress-plug-in

WooCommerce is eigenlijk een WordPress-extensiesoftware, dus het kan niet werken zonder WordPress. Het heeft WordPress nodig als het belangrijkste CMS om te werken. Het heeft geen eigen bestaan. U kunt WooCommerce dus niet gebruiken zonder WordPress.

Daarom is WordPress een platform voor het bouwen van websites, terwijl WooCommerce een plug-in is. WooCommerce is speciaal ontworpen voor de WordPress-website. U kunt WooCommerce niet gebruiken zonder het in WordPress te installeren.


3) Waar wordt het voor gebruikt? (Met voorbeelden van WooCommerce Stores)

Zoals we hierboven vermeldden, is WooCommerce een populair eCommerce-platform. Het is beschikbaar in de vorm van een WordPress-plug-in. U kunt het gebruiken om een ​​eCommerce-site te maken om uw producten online te verkopen.

Met WooCommerce kunt u verschillende soorten producten online verkopen. Zowel digitale als fysieke producten kunnen worden verkocht via de WooCommerce-winkel . U kunt een winkel ook alleen starten met digitale producten, alleen met fysieke producten, of een combinatie van beide.

Digitale producten zijn onder meer een e-book, websitesjablonen, software, etc. Klanten kunnen deze producten na aankoop direct online downloaden.

Fysieke producten zijn onder meer modeartikelen, sieraden, gezondheidsproducten, etenswaren, enz. U moet deze producten via verzending aan klanten leveren.

WooCommerce Winkeldemo

WooCommerce biedt grenzeloze variaties in kleur, maat, stof, etc. voor een product. U kunt ook prijzen, voorraad en afbeeldingen voor elke variant instellen met behulp van verschillende opties.

Met WooCommerce kun je eenvoudig betalingen ontvangen via verschillende betalingsgateways zoals Stripe, PayPal. U kunt uw betaling echter ook accepteren via creditcards, directe bankoverboekingen, cheques of contant geld.

Om een ​​beter begrip te krijgen van het gebruik van WooCommerce, laten we eens kijken naar enkele voorbeelden van de WooCommerce winkel hieronder:

 • Blue Star Coffee Roasters: Blue Star Coffee Roasters is een online koffiewinkel die koffie verkoopt. Het heeft rechtstreeks toegang tot consumenten die WooCommerce gebruiken.
 • Jack Rudy Cocktail Co: Jack Rudy Cocktail Co is een WooCommerce-winkel die cocktailmixers verkoopt.
 • Deliciously Clean Eats: Deliciously Clean Eats is een WooCommerce-winkel. Het creëert een restaurantbestellingsmenu op zijn eCommerce-site. Klanten bestellen de maaltijd door hun website te bezoeken en worden bezorgd.
 • Cupcake Studio: Cupcake Studio is een winkel in Oekraïne. Het verkoopt cupcakes online. Het gebruikt een op maat ontwikkeld WordPress-thema voor zijn WooCommerce-website.
 • Apogee CE: Apogee CE is een online winkel gemaakt met WooCommerce. Het biedt online cursussen of live lessen aan de zorgsector. Het gebruikt Sensei- en Avada-thema’s voor zijn winkel.

4) Hoe WooCommerce installeren en gebruiken? (Stap voor stap)

WooCommerce is geen gehost platform, maar een WordPress-plug-in. Je hebt een host nodig om WooCommerce te installeren. U moet het dus op uw WordPress-website installeren.

Opmerking: als je het volledig gehoste WordPress.com als je siteplatform hebt gekozen, kun je WooCommerce gehost vinden. Het is echter duur voor startups. Zie onze gids op WordPress.com (volledig gehoste WP) versus WordPress.org (zelfgehoste WP) voor meer informatie.

Hieronder vindt u de stapsgewijze richtlijn voor het instellen van WooCommerce op uw eigen webhostingaccount.

1.   Koop een domeinnaam, hosting en installeer WordPress

De eerste stap die u moet nemen om WooCommerce te installeren, is het kopen van een domeinnaam, webhosting en een SSL-certificaat. Een domeinnaam is de naam van uw website waarmee mensen uw website kunnen vinden. Webhosting maakt uw website online beschikbaar. Een SSL-certificaat verifieert dat uw website veilig is en maakt de verbinding tussen uw website en gebruiker mogelijk.

U kunt een domeinnaam kopen bij domeinregistratiebedrijven voor ongeveer $ 14,99 per jaar. Evenzo kan WordPress-webhosting u ongeveer $ 7,99 per maand kosten De geschatte kosten van een SSL-certificaat bedragen ongeveer $ 69,99 per jaar.

Je kunt ze allemaal op één plek of bij verschillende bedrijven kopen. Top WordPress-hostingbedrijven zoals Bluehost , SiteGround , etc. bieden al deze services op één plek aan. U kunt WooCommerce-hosting krijgen voor $ 6,95 / maand van Bluehost, samen met een gratis domein en een gratis SSL-certificaat.

Bluehost Hosting Plan

De meeste hostingbedrijven zoals Bluehost en SiteGround bieden de automatische installatiefunctie van WordPress als onderdeel van hun hostingpakket. Het enige dat u hoeft te doen, is ‘WordPress automatisch installeren’ aanvinken bij het kopen van hosting. 

Als je vergeet de auto-installatie optie aan te vinken, dan kun je de ‘One-Click Install’ optie in het hosting controlepaneel gebruiken. Met deze functie kunt u WordPress binnen enkele minuten installeren . Zodra het installatieproces is voltooid, kunt u inloggen op uw WordPress-dashboard en beginnen met het instellen van WooCommerce.

2.   Installeer WooCommerce

Nadat je WordPress succesvol hebt geïnstalleerd, kun je nu WooCommerce installeren. Ga allereerst naar het WordPress-dashboard en zoek daar plug-ins . Selecteer het en klik op de knop ‘Nieuw toevoegen’ .

Stap voor het toevoegen van een nieuwe plug-in

Nu kom je op de repositorypagina van WordPress-plug-ins. Zoek daarna WooCommerce, klik op ‘Nu installeren’ en ‘Activeren’ . 

WooCommerce-zoekresultaat

Nu begint het installatieproces. Voer na voltooiing de installatiewizard uit om snel uw WooCommerce-winkel in te stellen.

WooCommerce-Setup-Wizard-beste-wordpress-plug-ins

Eerst moet u de locatie van uw winkel toevoegen, dwz land, stad en postcode. Daarna moet u een van de industrieën kiezen waarin uw winkel actief is. U moet ook duidelijk maken welk type product u gaat verkopen.

Vervolgens moet u het aantal producten toevoegen dat u wilt weergeven. Daarna kom je bij het thema-gedeelte. U kunt kiezen uit verschillende betaalde en gratis thema’s voor uw winkel. Anders kunt u doorgaan met uw actieve thema.

JetPack Plugin Installatie

Daarna wordt u gevraagd om de JetPack-plug-in te installeren. U kunt eenvoudig op ‘Nee, bedankt’ klikken om deze stap over te slaan. Maar als u wilt dat u het installeert, kunt u op de knop ‘Ja, alstublieft’ klikken. Klik daarna op ‘Doorgaan’ .

Als je een meer gedetailleerde gids nodig hebt, bekijk dan onze volledige gids over het opzetten van WooCommerce om een ​​online winkel te bouwen.

3. Voeg winkelgegevens toe aan uw winkel

Nu, aan uw rechterkant, ziet u de kolom Finish Setup. Daar kunt u winkeldetails vinden, waaronder producten, betalingen, belasting, verzending, enz.

WooCommerce Voltooi de installatiepagina

Om producten aan uw winkel toe te voegen, klikt u op ‘Mijn producten toevoegen’ . Daar kunt u producten handmatig toevoegen, importeren of de producten migreren vanuit uw andere winkel.

Terwijl u uw product toevoegt, moet u de productnaam, de productafbeelding en een korte beschrijving ervan toevoegen. Hierna moet u het producttype en de prijs toevoegen. Wanneer u dit hele proces hebt voltooid, kunt u uw product publiceren. Klik hiervoor op ‘Publiceren’ .

Voeg een productpagina toe in WooCommerce

Daarna kunt u de betalingsgateway kiezen. Nogmaals, klik bij de voltooiingskolom op ‘Betalingen instellen’ . Daar vindt u 3 opties: PayPal, rembours en directe bankoverschrijving. U kunt ze naar wens instellen en inschakelen en op ‘Gereed’ klikken .

Klik nu op ‘Belasting instellen’ in de kolom voor het voltooien van de instellingen. Daar moet u twee stappen volgen: de locatie van uw winkel instellen en de belastingtarieven configureren.

U kunt ook de verzendtarieven instellen. Klik op ‘Verzendkosten instellen’ en voeg de verzendkosten van uw product toe.

Eindelijk kunt u op ‘Mijn winkel personaliseren’ klikken om de startpagina van uw winkel te maken, een logo toe te voegen en een winkelmelding in te stellen. Klik vervolgens op ‘Taak voltooien’.

Volledige taakpagina - WooCommerce

Nu is uw winkel klaar. U kunt uw producten online gaan verkopen.


5) WooCommerce-thema’s en plug-ins

Om wat extra functies en een professionele uitstraling aan uw online winkel toe te voegen, heeft u thema’s en plug-ins nodig. Thema’s en plug-ins helpen u uw online winkel aan te passen.

Thema’s voor WooCommerce

De lay-outsjablonen die u helpen bij het vormgeven van het uiterlijk van uw online winkel, worden thema’s genoemd . Net als het verwisselen van een doek, kunt u uw WooCommerce-thema wijzigen en beslissen welk thema er het beste uitziet op uw website. 

Er zijn 20 thema’s op de officiële WooCommerce-site, waarvan 3 gratis en 17 betaalde thema’s. Je kunt ook duizenden andere WooCommerce-thema’s vinden van andere themabedrijven op de markt.

Enkele voorbeelden van WooCommerce-thema’s zijn:

ik. Storefront

Storefront is het officiële WooCommerce-thema. Van de 20 officiële WooCommerce-thema’s zijn er 14 Storefront-thema’s. Het is een flexibel thema met verschillende opties voor lay-out en kleuren. Het reageert ook op tablets en mobiele apparaten. U kunt ook ‘onderliggende thema’s voor winkelpui’ vinden met een prijs van $ 39 per stuk.

Storefront-thema WooCommerce

ii. eStore

eStore is een gratis WordPress-thema dat is gebouwd met diepe WooCommerce-integratie. Het is ontwikkeld door ThemeGrill , dwz wij. We zijn een van de beste WordPress-thema-ontwikkelaars op de markt. Het is in hoge mate aanpasbaar met een verscheidenheid aan kleuropties. Het heeft snelle prestaties en laadt erg snel.

iii. Draden

Threads is een responsief WooCommerce-thema ontwikkeld door Organic Themes. Het is te koop op de themapagina van WooCommerce.com. Speciaal ontworpen voor winkels met kleding en mode-gerelateerde producten, kost het thema $ 79 en wordt geleverd met een aanbieding van 30 dagen geld-terug-verzekering.

Dit zijn enkele van de thema’s van WooCommerce. Als je meer alternatieven wilt bekijken, bekijk dan onze verzameling beste WooCommerce-thema’s . Als je gratis opties wilt, dan is hier onze verzameling beste gratis WooCommerce-thema’s .

Plug-ins en extensies voor WooCommerce

WooCommerce-plug-ins helpen u uw winkel uit te breiden met nieuwe functionaliteit. Door nieuwe plug-ins te installeren, kunt u verschillende functies aan uw online winkel toevoegen. Hiermee kunt u enkele extra functies toevoegen en uw online bedrijf laten groeien.

Enkele voorbeelden van WooCommerce-plug-ins zijn:

ik. Pas mijn account aan voor WooCommerce:

Het is een extensie-plug-in die speciaal is gemaakt voor WooCommerce om ‘My Account Dashboard’ aan te passen . Het wordt geleverd met een ontwerp-editor die in hoge mate kan worden aangepast en gemakkelijk te gebruiken. Met deze plug-in kunt u het lettertype, de lettergrootte, de lettertypekleur en de achtergrondkleur van ‘My Account Dashboard’ wijzigen. U kunt eenvoudig nieuwe tabbladen maken met deze extensie zonder enige codering.

U kunt deze plug-in kopen voor $ 49 / jaar . U krijgt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen . 

Pas mijn account aan voor WooCommerce

ii. Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie is een WordPress- plug-in voor gebruikersregistratie die compatibel is met WooCommerce. Binnen een paar minuten ontwikkel je er een mooi registratieformulier mee. U kunt zonder enige beperking zoveel formulieren maken als u wilt. Bovendien kunt u de formulieren naar elke gewenste taal vertalen. 

Er zijn drie verschillende betalingsstructuren voor gebruikersregistratie. Professional Plan wordt geleverd met een licentie voor onbeperkte sites voor $ 299 / jaar . Plus Plan biedt u een licentie voor 5 sites voor $ 149 / jaar . Persoonlijk plan geeft u 1 sitelicentie met een prijs van $ 69 / jaar .

iii. Everest Forms

Everest Forms is een eenvoudige maar krachtige plug-in voor WordPress-formulieren die heel goed werkt met WooCommerce. Het wordt geleverd met een formulierbouwer met slepen en neerzetten, waardoor het formulier gemakkelijker kan worden beheerd en gebruikt. Omdat het mobiel responsief is, kunnen uw klanten die mobiel gebruiken het ook gebruiken. Het kan ook in verschillende talen worden vertaald. 

Het heeft vier verschillende tariefplannen. Je kunt het jaarlijks of voor het leven kopen . Het Agency Plan kost $ 199 / jaar en $ 699 voor een leven lang . Evenzo kost een professioneel plan u $ 129 / jaar en $ 499 voor het leven. U moet $ 99 / jaar en $ 399 voor het leven betalen voor het Plus-abonnement . Eindelijk kost een persoonlijk plan $ 49 / jaar en $ 199 voor het leven.

Everest Forms WordPress

Er zijn tal van plug-ins die het beste werken voor WooCommerce. Met behulp van de officiële en door derden gemaakte plug-ins kunt u uw e-commerce winkel aanpassen. Bekijk ons ​​artikel over de beste WooCommerce-plug-ins en -extensies voor meer opties .


6) WooCommerce-alternatieven

Zoals eerder besproken, is WooCommerce het populairste e-commerceplatform . Hiermee kunt u eenvoudig een online winkel starten en uw producten verkopen. Niet alleen dit, maar u kunt ook het uiterlijk en de functionaliteit van uw winkel verbeteren met de zeer aanpasbare thema’s en plug-ins. 

Soms kan WooCommerce u echter niet helpen. Het kan een aantal functies missen die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien. In dat geval kunt u enkele WooCommerce-alternatieven gebruiken. Laten we er hieronder enkele bespreken:

ik. Shopify

Shopify-startpagina

Shopify is een van de grote concurrenten van WooCommerce. Het is een volledig gehost e-commerceplatform. Hiermee kunt u eenvoudig een online winkel starten en beginnen met verkopen zonder enige technische vaardigheid. Tijdens het gebruik van Shopify is software, het installeren van updates of het beheren van back-ups niet nodig.

Shopify is een op abonnementen gebaseerd platform. U moet zich aanmelden voor de Shopify-website met uw e-mailadres.

In tegenstelling tot WooCommerce is het een onafhankelijk e-commerceplatform omdat WordPress er niet voor nodig is. U krijgt echter minder controle over uw website tijdens het gebruik van Shopify in vergelijking met een door uzelf gehoste WooCommerce-winkel. Ook is het aanpassingsniveau beperkt in Shopify dan in WooCommerce.

Zie ons vergelijkingsartikel over WooCommerce vs Shopify voor meer informatie .

ii. BigCommerce

BigCommerce-aanmeldingspagina

BigCommerce is een van de beste alternatieven voor WooCommerce. Het is een toonaangevend e-commerceplatform dat u helpt bij het opzetten van een online winkel. Het begeleidt u om uw winkel te starten, te beheren en de verkoop te verhogen. Het biedt ook een pakket aan zijn gebruikers dat wordt geleverd met marketingfuncties, hosting, ontwerp, enz.

BigCommerce is eenvoudig en gemakkelijker te gebruiken in vergelijking met WooCommerce. Het is minder technisch en heeft meer ingebouwde functies. Het is echter duurder dan WooCommerce. WooCommerce is goedkoper en kan een perfecte optie zijn voor startups met een klein budget.

Zie ons vergelijkingsartikel over BigCommerce versus WooCommerce voor meer informatie .

iii. Magento

Magento-startpagina

Magento is een ander alternatief voor WooCommerce. Het is een online platform dat kan worden gebruikt om een ​​online winkel op te zetten. Net als WooCommerce is het ook een open-source eCommerce-platform. Het wordt ook geleverd met de functie van onbeperkte aanpassing en sterke marketingtools.

Zowel WooCommerce als Magneto kunnen een geweldige optie zijn die kan helpen bij het verkopen en stimuleren van online zaken. Maar als je ze in detail vergelijkt, kun je zien dat ze perfect zijn voor verschillende bedrijven. Magento zou perfect zijn voor bedrijven op ondernemingsniveau, terwijl WooCommerce goed is voor kleine budgetbedrijven.

 Magneto is ook technischer dan WooCommerce. U moet een eCommerce-team inhuren of leren coderen om Magneto te gebruiken. Maar zelfs een persoon zonder technische kennis kan WooCommerce gebruiken.

Bekijk voor meer informatie ons vergelijkingsartikel Magento vs WooCommerce .


7) Voors en tegens van WooCommerce

Laten we nu enkele van de voor- en nadelen van WooCommerce bespreken.

Voordelen:

 • Gratis WordPress-plug-in
 • Handig voor het verkopen van fysieke en digitale producten
 • Gemakkelijk te gebruiken, zelfs zonder technische bekwaamheid
 • Redelijk voor bedrijven met een laag budget en beginners
 • Geen limiet in maatwerk
 • Een grote keuze aan betaalde en gratis thema’s
 • Gemakkelijkere terugbetaling

Nadelen:

 • Werkt alleen op die websites die WordPress als hun belangrijkste CMS gebruiken.
 • U moet zowel over WooCommerce als over WordPress leren als u niet bekend bent met WordPress.
 • Om extra functies toe te voegen, moet u extensies aanschaffen.
 • Het heeft geen vast tariefplan. De exacte schatting van de kosten is dus moeilijk.

Gevolgtrekking:

Dus nu moet je wat begrip hebben ontwikkeld van WooCommerce, hoe je het moet gebruiken, waarom het populair is enz.

Tot slot is WooCommerce een van de beste WordPress-plug-ins ooit gebouwd. Het is een geweldige innovatie waarmee iedereen gemakkelijk een eCommerce-winkel kan bouwen.

U kunt verschillende andere online platforms vinden om uw eCommerce-winkel te bouwen, maar als u op zoek bent naar iets dat zowel eenvoudig als zeer flexibel is, dan is WooCommerce de beste keuze. Het is grenzeloos omdat u elk type hosting voor opslag, elk thema en plug-in kunt gebruiken om de functie van uw winkel te verbeteren. Geen enkel ander platform biedt u een dergelijke uitbreidbaarheid.

WooCommerce is gunstiger voor kleine bedrijven die al een WordPress-site hebben. Het kan de beste optie voor u zijn als u vertrouwd bent met het starten en onderhouden van een WordPress-website. 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format