21 plug-ins om efficiënt WordPress-blogs met meerdere auteurs te beheren - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

21 plug-ins om efficiënt WordPress-blogs met meerdere auteurs te beheren

8 min


130
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Het runnen van een WordPress-website met meerdere auteurs brengt een andere reeks uitdagingen met zich mee dan een WordPress-blog met één auteur .

U moet inhoud plannen, een redactionele workflow maken, gebruikersactiviteit volgen en ervoor zorgen dat uw website optimaal presteert.

Dit klinkt als een hoop werk, maar gelukkig zijn er enkele echt handige plug-ins die het allemaal soepel kunnen laten verlopen.

In dit artikel laten we u de beste plug-ins zien om efficiënt WordPress-blogs met meerdere auteurs te beheren. Deze plug-ins zullen uw werk gemakkelijker maken en auteurs op uw website helpen productiever te zijn.

De beste plug-ins om WordPress-blogs met meerdere auteurs efficiënter te beheren

1. Publiceer Press

Publiceer Press

PublishPress is de beste publicatietoolkit voor elk type inhoudrijke websites en een onmisbare plug-in voor WordPress-blogs met meerdere auteurs

Hiermee kunt u een redactionele agenda binnen WordPress maken en beheren, de voortgang van concepten en artikelideeën volgen, auteurs beheren, aangepaste meldingen instellen en meer.

De plug-in wordt geleverd met bijbehorende add-ons die u krachtige tools geven. Deze add-ons zijn onder meer Capability Manager Enhanced (om gebruikersrechten aan te passen), revisies (om revisies in WordPress te beheren) en Press Permit waarmee je de weergavemachtigingen op WordPress kunt beheren.

Deze ongelooflijk krachtige plug-in helpt je bij elke stap, van contentplanning tot publicatie, en zorgt er tegelijkertijd voor dat niets door de kieren glijdt. Raadpleeg onze handleiding over het verbeteren van uw redactionele workflow in WordPress voor meer informatie .

Bonus: raadpleeg onze gids over hoe u trefwoordonderzoek kunt doen om ideeën voor blogposts te vinden.

2. WPForms


WPForms is de beste plug-in voor WordPress-contactformulieren op de markt. Hiermee kunt u eenvoudig formulieren maken met behulp van een eenvoudige formulierbouwer met slepen en neerzetten.

Hun Pro-abonnement wordt ook geleverd met gebruikersregistratie, een aangepast inlogformulier en add-ons na het indienen. Hiermee kunt u berichten op uw website accepteren zonder dat iemand toegang heeft tot uw WordPress-beheergebied,

Raadpleeg voor meer informatie onze stapsgewijze handleiding over hoe u gebruikers toestaat berichten te plaatsen op uw WordPress-website.

3. MemberPress

Lid Press

Als je een website wilt bouwen waarop alleen betaalde leden berichten kunnen plaatsen, dan zul je MemberPress geweldig vinden . Het is de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap en stelt u in staat eenvoudig abonnementen en lidmaatschappen te verkopen.

Hiermee kunt u eenvoudig de toegang tot inhoud beperken op basis van het lidmaatschapsniveau van de gebruiker. U kunt het ook gebruiken met WPForms om front-end pagina’s voor het indienen van berichten te maken.

4. TranslatePress

TranslatePress

Als u een meertalige WordPress-website beheert , helpt TranslatePress u gemakkelijk om vertalingen op uw website te beheren.

Hiermee kunnen u en andere auteurs op uw website eenvoudig inhoud op uw website vertalen met een live preview. U kunt het ook gebruiken om WordPress-thema’s en plug-ins te vertalen.

Raadpleeg onze tutorial over hoe u eenvoudig uw WordPress-website kunt vertalen voor stapsgewijze details

Alternatieven: WPML , Polylang

5. Sucuri

Sucuri

Sucuri is de beste WordPress-beveiligingsplug- in om uw website te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, brute force-aanvallen en hacking.

Als een WordPress-site met meerdere auteurs hebben meer mensen toegang tot het admin-gedeelte van uw WordPress-website. Zorg ervoor dat uw auteurs berichten kunnen schrijven, maar u wilt er ook voor zorgen dat uw admin-gebied veilig en beveiligd is.

Sucuri voert regelmatig beveiligingscontroles uit en fungeert als website-firewall . Hierdoor kunnen kwaadwillende aanvallen worden geblokkeerd, zelfs voordat ze uw website bereiken.

6. Checklist voor publicatie

Checklist voor publicatie

Als beheerder van een WordPress-website met meerdere auteurs zou u ervoor willen zorgen dat alle auteurs het redactionele proces volgen dat u voor uw website hebt ingesteld.

Pre-publish checklist helpt je een checklist toe te voegen aan de berichteditor, waardoor auteurs alles op de lijst kunnen controleren voordat ze deze publiceren of ter beoordeling indienen.

7. Eenvoudige lokale avatars

Eenvoudige lokale avatars

WordPress gebruikt Gravatar om gebruikersavatars weer te geven in opmerkingen en in gebruikersprofielen. Sommige van uw gebruikers hebben echter misschien geen Gravatar-instellingen voor hun e-mailadres, of ze willen misschien gewoon een andere afbeelding op hun auteursprofiel gebruiken.

Met de eenvoudige Local Avatars-plug-in kunnen gebruikers op uw WordPress-site hun eigen auteursfoto uploaden door hun profiel te bewerken.

8. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u Google Analytics eenvoudig in WordPress installeren .

Het laat ook zien waar uw gebruikers vandaan komen, welke inhoud het goed doet, wat gebruikers doen wanneer ze uw website bekijken en meer. Deze gegevens geven u inzichten om een ​​effectieve contentstrategie voor uw website te maken.

Bonus: bekijk de belangrijkste marketingstatistieken die u op alle WordPress-sites moet bijhouden .

9. WP Revisies Controle

WP Revisies Controle

WordPress slaat concepten automatisch op als revisies. Dit helpt u gemakkelijk wijzigingen ongedaan te maken en terug te keren naar een eerdere versie van uw artikel. Als u echter een grote WordPress-site met meerdere auteurs beheert, tellen deze revisies op bij de grootte van uw WordPress-database.

WP Revisions Control helpt u bij het instellen van een aantal revisies die WordPress moet behouden. Na dat aantal verwijdert WordPress automatisch de oudste revisie. Je kunt ook alle revisies voor een specifiek bericht verwijderen als je dat wilt.

Raadpleeg voor meer informatie onze beginnershandleiding voor revisies van WordPress-berichten met stapsgewijze instructies voor het gebruik van revisies op uw blog.

10. Auteur Avatars-lijst

Auteur Avatars-lijst

Een gemakkelijke manier om meer auteurs aan te trekken om voor uw website te schrijven, is door auteurs prominent op uw website te presenteren. Een manier om dit te doen is door een lijst met blogauteurs weer te geven.

Met de plug-in Author Avatars List kun je eenvoudig een lijst met blogauteurs overal op je site toevoegen. Het wordt geleverd met een zijbalkwidget en je kunt ook de shortcode gebruiken om het gemakkelijk aan een bericht of pagina toe te voegen.

11. Beheer

Beheer

Adminimize geeft beheerders volledige controle over wat gebruikers wel of niet kunnen zien in het WordPress-beheergebied. Beheerders van een blog met meerdere auteurs kunnen het gebruiken om gebruikerstoegang tot onnodige secties uit te schakelen.

Dit stelt hen in staat om de auteurs een slanke en afleidingsvrije schrijfruimte te bieden. Zie onze tutorial over het verbergen van onnodige items voor WordPress admin voor meer informatie .

12. Gebruikersnotities

Gebruikersnotities

Met gebruikersnotities kunt u notities achterlaten over gebruikersprofielen. Deze notities zijn alleen zichtbaar voor beheerders en kunnen erg nuttig zijn en kunnen dienen als herinneringstool.

Als een auteur bijvoorbeeld de deadlines niet volgt, kunt u een opmerking toevoegen om uzelf eraan te herinneren dat deze specifieke auteur een beetje onzorgvuldig is met de deadlines.

13. Eenvoudige auteurbox

Simple Author Box

Standaard kunnen de meeste moderne WordPress-thema’s de profielfoto van een auteur samen met hun bio onder het artikel weergeven. Sommige zijn er echter niet erg goed in of je wilt wat meer controle krijgen over de biobox van de auteur.

Met Simple Author Box kunt u eenvoudig een auteur-biobox toevoegen onder artikelen. U kunt het aanpassen aan uw themakleuren, configureren wat u wilt laten zien en er knoppen voor sociaal delen aan toevoegen.

14. Bewerk Auteur Slug

Bewerken Auteur Slug

WordPress wordt geleverd met een SEO-vriendelijke URL-structuur waarmee u URL-slugs voor uw berichten en pagina’s kunt kiezen. Er is echter geen optie om dit te doen voor een auteurspagina.

Met de plug-in Edit Author Slug kun je dat doen. U kunt eenvoudig een gebruikersprofiel bewerken en de URL van de auteur wijzigen. Het stelt u ook in staat om de auteursbasis te wijzigen.

Zie voor meer informatie onze gedetailleerde tutorial over het wijzigen van de slug en base van de auteur-URL in WordPress .

15. Door gebruikers ingezonden berichten

Door de gebruiker ingezonden berichten

Door gebruikers ingediende berichten-plug-in doet precies wat het zegt, het stelt gebruikers in staat om berichten op uw website te plaatsen zonder in te loggen of een account aan te maken. Hiermee kunt u door gebruikers ingediende inhoud beheren zonder gebruikersaccounts te beheren of gebruikers toegang te geven tot het beheerdersgedeelte.

Zie onze handleiding voor meer informatie over het toestaan ​​van gebruikers om berichten te plaatsen op uw WordPress-site .

16. Thema Mijn login

Thema Mijn login

Thema Met Mijn login kunt u een aangepaste WordPress-inlogpagina voor uw website maken. U kunt ook een front-end registratie- en profielbewerkingspagina maken.

In principe kunnen gebruikers inloggen zonder toegang te hebben tot het admin-gedeelte van uw website. Theme My Login kan worden gebruikt met andere plug-ins om een ​​front-end bewerkingservaring voor uw auteurs te creëren.

17. Twee factoren

Twee factoren

Met de Two Factor-plug-in kunt u eenvoudig Two Factor-authenticatie aan uw website toevoegen. Dit voegt een extra stap toe aan je WordPress-inlogscherm en maakt het voor hackers moeilijk om toegang te krijgen tot je website.

U kunt een eenmalig wachtwoord genereren met een app zoals LastPass Authenticator om het inlogproces te voltooien. Raadpleeg onze handleiding over het toevoegen van tweefactorauthenticatie in WordPress voor meer informatie .

18. WP Security Audit Log

WP Security Audit Log

Met WP Security Audit Log kunt u een logboek bijhouden van alle dingen die op uw website gebeuren. Hierdoor kunt u zien wanneer elke gebruiker zich heeft aangemeld, wat hij heeft gedaan en alle andere website-activiteiten.

Dit helpt je een bedrieger te vinden, fouten op te sporen, hackpogingen te blokkeren en meer. Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over het volgen van gebruikersactiviteit op uw WordPress-site .

19. WP e-mailgebruikers

WP-e-mailgebruikers

Met de plug-in WP Email Users kunt u snel een e-mail sturen naar alle auteurs en geregistreerde gebruikers op uw website. Dit is handig als u belangrijke aankondigingen, meldingen en site-gerelateerde updates wilt communiceren.

U hebt de WP Mail SMTP- plug-in en een goede SMTP-serviceprovider nodig om ervoor te zorgen dat uw e-mails de inbox van de gebruiker bereiken.

20. Noodwachtwoord opnieuw instellen

Noodwachtwoord opnieuw instellen

Als u zich zorgen maakt dat de beveiliging van uw WordPress-site in het gedrang komt, moet u onmiddellijk alle WordPress-wachtwoorden wijzigen. Als u nu een WordPress-website met meerdere auteurs beheert, moet u ervoor zorgen dat alle gebruikerswachtwoorden ook worden gewijzigd.

Met de plug-in Emergency Password Reset kunt u alle gebruikerswachtwoorden in WordPress met een enkele klik opnieuw instellen. Het stuurt ook een e-mail naar al uw gebruikers met een link om nieuwe wachtwoorden in te stellen.

21. Gebruikersblokkering

Gebruikersblokkering

Met de plug-in User Blocker kunt u eenvoudig een auteur op uw WordPress-website blokkeren zonder hun auteursinformatie te wijzigen of hun account te verwijderen.

Dit helpt u ervoor te zorgen dat de inhoud op uw website niet wordt beïnvloed, terwijl ongewenste gebruikers geen toegang meer hebben tot het WordPress-beheergebied.

Dat is het voor nu.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van handige plug-ins om je WordPress-blogs met meerdere auteurs te beheren.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format